فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت گوشت در ظرف شیشه ای
پخت غذا در شیشه یکی از روش های مرسوم پخت محسوب می شه که هم زمان پخت رو کم می کنه و هم طمع و مزه ی مواد غذایی رو حفظ می کنه
_اگر در فر میپزید نباید در شیشه ای طرف رو ببندید چون باعث شکستن ظرف میشه و از کاغذ روغنی و فویل استفاده کنید
_همچنین می تونید درب ( فلزی ) ظرف شیشه ای رو ببندید و در یک قابلمه آب قرار بدید تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد و به آرومی بپزه و در این روش دقت کنید که سطح آب تا زیر در ظرف شیشه ای باشه .
_ برای این غذا می تونید گوشتتون رو از قبل مزه دار کنید و یا به همراه گوشت پیاز و ادویه دلخواهتون رو اضافه کنید
_اگر پخت به این روش رو دوست داشتید یا تجربه ی استفاده از اون رو داشتید به ما بگید تا دستورهای بیشتری از این روش پخت براتون تهیه کنیم 😉
_مدت پخت در فر یک ساعت با دمای ۲۵۰ درجه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فرنی خوشمزه ☺️😋
چهار لیوان شیر و چهار قاشق آرد برنج ایرانی و چهار قاشق شکر رو ریختم تو قابلمه و گذاشتم رو حرارت و مرتب هم زدم اواسط پخت دو قاشق گلاب هم ریختم و هم زدن رو ادامه دادم تا فرم بگیره بعد تو ظرف سرو یک لایه فرنی یه لایه موز اسلایسی و بیسکوییت ساقه طلایی خورد شده و گردو ریختم و مجدد روش فرنی و گردو و پودر دارچین. هم داغ سرو میشه هم سرد. من سرد سرو میکنم. .
میتونین کمی کره یا روغن هم اواخر پختش اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┅
#پیتزای_توپی
🔷مواد لازم :👇
🔹آرد سه پيمانه
🔹مايه خمير دو قاشق مرباخوري
🔹 نمک يك قاشق مرباخوري
🔹 روغن نصف پيمانه
🔹 سوسيس دو عدد
🔹كالباس50 گرم
🔹فلفل دلمهاي يك عدد
🔹رب گوجهفرنگي يك قاشق غذاخوري
🔹آويشن به ميزان لازم
🔹پنير پيتزا100 گرم
🔆طرز تهيه :
🔅آرد، مايه خمير و نمك را با هم مخلوط و روغن را وسط آن ريخته و آرامآرام با هم مخلوط كرده و ورز دهيد تا خمير نرمي به دست آيد. سوسيس، كالباس و فلفل را خردكرده و همراه با پنير پيتزا، پودر آويشن و رب گوجهفرنگي به خمير اضافه كنيد. از خمير توپهايي به اندازه گردو برداشته گرد كرده و در سيني فر چرب شده بچينيد و 30 دقيقه تا يك ساعت استراحت داده، سپس 25 الي 30 دقيقه در فر با دماي180 درجه سانتيگراد قرار دهيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیتون پرورده 🫒🫒
😋زیتون پرورده جان که معرف حضورتون هست،متشکل از زیتون و گردو و سیر و مشتقات انار و البته سبزی معطر شمالی چوچاق(شش چاق،شیشاق،زلنگ).ترکیب این مواد باهم یه طعم غیر قابل وصف به وجود میاره😍
🫒برای زیتون پرورده ۴۵۰ گرم زیتون بدون هسته رو با ۱۵۰ گرم گردو چرخ شده ، ۴ حبه سیر پوره شده ، سبزی چوچاق و نعناع ریز خورد شده ، ۲ ق غ رب انار ملس ، ۱ ق غ رب انار جنگلی ، ۳/۴ لیوان آب انار تازه ، پودر هسته انار ترش ، انار دون شده ، ۱ ق غ روغن زیتون و گلپر رو مخلوط و به مدت یک شبانه روز داخل یخچال گذاشتم تا مواد و طعمها کاملا به خورد هم برن.
بهتره که از چوچاق استفاده کنید ولی از اونجایی که این سبزی فقط در شمال کشور پیدا میشه میتونین گشنیز رو جایگزین کنید.❤🌿
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراک_لوبیا_چیتی
مواد لازم
لوبیا چیتی یک لیوان
سیب زمینی یک عدد
پیاز یک عدد سیر دو حبه
قارچ شش عدد
نشاسته گندم یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک قاشق تقریبا پر
روغن،نمک،فلفل،زردچوبه،پاپريكا
شب لوبیا رو خیس کنید
لوبیای خیس شده رو با مقداری آب میزاریم بپزه اواسط پخت لوبیا یک عدد سیب زمینی پوست کنده چهار قاچ میکنیم ومیاندازیم تو لوبیا تا با هم بپزن میتونید ( من تو زود پز پختم)
لوبیا وسیب زمینی که پخته شدن سیب زمینی رو بیرون میاریم وبا پشت قاشق پوره میکنیم
پیاز رو ریز خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم سیر رنده شده ،قارچ اسلایس شده،نمک وفلفل وزردچوبه وپاپریکا ورب اضافه میکنیم ویه تفت میدیم. یک قاشق نشاسته گندم با یک چهارم لیوان آب حل کرده اونم اضافه میکنیم واب به اندازه کافی میریزیم سیب زمینی پوره شده هم میریزیم ودرشو میزاریم تا جوش بیاد،وقتی جوش اومد لوبیای پخته اضافه میکنیم درشو میزاریم تا خوب بپزه وجا بیفته وبا لیموی تازه نوووووش جان بفرمایید
عزیزان نشاسته گندم باعث میشه خوراک آبکی نباشه نشاسته ذرت نمیشه راستش آرد هم امتحان نکردم ببینم خوشمزس یا نه
عزیزان آگه آب لوبیا رو یکی دوبار عوض کنید خوراک نفاخ نیست
قارچ اختیاریه دوست ندارید نریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل قطاب 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_بوقلمون
من با بوقلمون بورک درست کردم شما میتونید مرغ رو جایگزین کنید.
سینه بوقلمون رو مکعبی خرد کنید.
در تابه پیاز نگینی را با کمی روغن تفت بدید تا سبک و شفاف بشه و بعد سینه مرغ یا بوقلمون را اضافه کنید.
حرارت ملایم باشه تا گوشت بوقلمون آروم مغز پخت بشه.
بعد فلفل دلمه نگینی را هم اضافه و هم بزنید تا طعم فلفل دلمه به خورد بوقلمون بره.
سپس فلفل و زردچوبه اضافه کنید.
قارچ ورقه شده را هم اضافه و تفت دهید (آب قارچ به خورد بوقلمون یا مرغ میره و طعمشو عالی میکنه)
سپس نمک و پودر سیر و پودر آویشن (به دلخواه)اضافه و حرارت را خاموش کنید تا مواد خنک شود.
خمیر یوفکا رو باز کنید و دونه دونه ورقه ها را در بیارید.
روی هر ورق مقداری مخلوط
شیر+روغن
یا مخلوط آب+روغن
یا مخلوط تخم مرغ+شیر+روغن
بمالید و مواد را روی خمیر بریزید و لوله و به صورت حلزونی بپیچید.
بورکها را کنار هم در ظرف چرب شده قرار داده.
سپس با زرده تخم مرغ+کمی روغن رومال کنید.
سیاهدانه+کنجد بپاشید.
در فر 180 درجه قرار دهید تا زمانی که روی بورکها طلایی شود.
اگه لازم شد چند لحظه گریل را روشن کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک بوقلمون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_پشمک_قالبی
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم
قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید
شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید
شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات
با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه
سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه
شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه
سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر
عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه
عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات پشمک قالبی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکو_کرفس
کیا کوکو کرفس خوردن 😉🤔 .
تقریبا شبیه کوکو سبزی هستش با مقداری تفاوت.
البته من کمی متفاوت درست کردم این مدلیش هم جالب شد . مخصوصا که برای بچه ها عالی هستش.
کرفس خیلی فایده داره . باعث کاهش وزن میشه ، برای هضم غذا خیلی خوبه ، برای کاهش فشار خون بالا موثره ، باعث محافظت از چشم میشه و ... .
برای 3 تا 4 نفر
کرفس منجمد نوبر سبز 300 گرم
تره فرنگی (گل آقا یا تره کوهی ) 100 گرم
(این سبزی برای آش خیلی کاربرد داره ، قابل حذف هستش و حتی جاش می تونین برگ کرفس استفاده کنین و یا جعفری یا گشنیز )
تخم مرغ 3 عدد
شیر یک سوم لیوان
آرد 1 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
گردو 4 تا 5 عدد
زرشک 2 ق غ
حدودا 300 گرم کرفس رو خرد می کنیم . هم از ساقه و هم از برگ هاش می تونین استفاده کنین . من از ساقه کرفس همراه با تره فرنگی استفاده کردم .
هم می تونین ریز خرد کنین هم می تونین داخل میکسر بندازین .
تخم مرغ ها رو جداگانه کمی با چنگال زدم و بهش اضافه کردم و بعد ارد رو در شیر حل کردم و داخل مواد ریختم و نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کردم .
گردو هم براساس دلخواه نیم کوب شده کمی ریختم و زرشک هم همین طور . چون خود کرفس کمی ترش مزه هست من زرشک زیاد نریختم .
مایه این کوکو کمی شل هستش ولی طبیعی هست .
می تونین توی تابه با روغن روی گاز سرخ کنین .
من خودم توی فر پختم . ظرفم رو کمی چرب کردم و بعد مایه کوکو رو ریختم و داخل فر 180 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دارم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو کرفس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کماج
#کیک_بدون_شکر
واما دستور:
تخم مرغ 3 عدد (همدمای محیط)
آرد کیک پزی 2 لیوان یا پیمانه
بیکینگ پودر 2 ق چ اندازه گیری
پودر هل 1/2ق چ
وانیل 1/4 ق چ
شیره 2/3 لیوان (شیره انگور،شیره توت ویاشیره خرما)
من سه شیره ریختم وشیرینی کیک کامل بود
اگر شیره انگور تنها ریختین ممکنه کیک کم شیرین بشه می تونید حدود 1/3 لیوان شکر به دستوراضافه کنید با تخم مرغ هم بزنید،البته درصورت دلخواه،با شیره خرما تنها هم شیرینی کیک کامل هست چون شیره خرما شیرینه،
روغن مایع 1/2 لیوان
شیر گرم 1/2 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
خرما 1/2 لیوان(خرماها را هسته وپوست گرفته و تکه تکه کنید)
کشمش 2/3 لیوان(با کمی ارد مخلوط کنید وارد اضافه آن را بگیرید)
گردو به دلخواه مقداری 👈 آرد+بیکینگ پودر+پودرهل را الک کنید و کنار بگذارید،
درون ظرفی دیگر
تخم مرغ ها بعلاوه وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود،سپس شیره را بیفزایید دو دقیقه دیگر هم بزنید،
شیر وگلاب 1دقیقه هم زده
سپس روغن چند ثانیه
خرما در حد مخلوط شدن
درنهایت مخلوط مواد آردی کم کم اضافه شود وبا لیسک یکدست کنید
دراین مرحله کشمش وگردو را مخلوط کنید
قالب سایز 22
چرب واردپاشی شده ویا قالب اگر ساده بود کاغذ روغنی انداخته (بهتره میان تهی باشد)
مایه کیک را درون قالب ریخته وصاف کنید
در فر از 20دقیقه قبل گرم 170 درجه حدود 45 دقیقه
پخت کیک چک شود شاید کمی بیشتر زمان ببرد😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کماج
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک کماج
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاکو فلفل ترکی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد پیش گرم کنید.
2. با استفاده از یک چاقوی تیز، سر هر فلفل را قطع کنید. و از آن برای برای برش و حذف دانه ها از داخل فلفل استفاده کنید.
3. فلفل ها را در یک ظرف مخصوص فر کمی روغن زده کنید و کنار بگذارید.
4. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار دهید. 1 عدد پیاز خرد شده را با 1 قاشق چای خوری زیره سبز
،1 قاشق چایخوری آویشن، 1 قاشق چای خوری پاپریکا،1 قاشق چای خوری نمک و ½ قاشق چای خوری فلفل سیاه
اضافه نمایید تا زمانیکه پیازها نرم شوند( حدود 2-3 دقیقه است) آن را سرخ نمایید.
5. سیر له شده و خرد شده را به مواد بیفزاییدو آن را حرارت دهید( حدود 30 ثانیه)
6. پیاز را از مرکز تابه حرکت دهید تا یک سطح باز در میانه تابه ایجاد شود. گوشت را درون تابه بریزید و آن را بازکنید.
7. گوشت و پیاز را با هم ترکیب کنید و به آن اجازه پخت و مزه دار شدن دهید. حال 1 فنجان لوبیای سیاه (250 گرم) ، 1 فنجان ذرت (250 گرم) و سس سالسا را بریزید و مخلوط را به هم بزنید.
8. درون فلفل ها را از مواد پر کنید ، در صورت تمایل بر روی آن سس پستو ریخته و روی فلفل را بگذارید .
9. برای مدت 30-35 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد تا زمانی که فلفل زرد نرم و کمی نرم شود آن را بپزید.
نوش جان
مواد لازم برای سس پاستا 👇👇
گوجه فرنگی هشتصد گرم
گشنیز نصف پیمانه
پیاز یک چهارم پیمانه نگینی
سیر متوسط یک عدد نگینی
فلفل تند یک چهارم
زیره یک چهارم ق چ
نمک یک سوم ق چ
شکر یک چهارم ق چ
آب نصف لیمو
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو فلفل ترکی
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای زنجبیلی گردویی این حلوا بدون گردو هم عااالیه گردو دوست ندارید نریزید
سعی کنید از آرد شیرینی پزی استفاده کنید با آرد نان رنگ حلوا تیره میشه
مقدار زنجبیل دلبخواهیه دوست دارید بیشتر بوی زنجبیل غالب باشه بیشتر بزنید ولی این مقدار به نظر من خوبه زیادی پودر هل نرنید وگرنه حلوا تلخ میشه
روغن جامد رو جایگزین نکنید. به تنهایی کره استفاده کنید حلوا بوی کره میگیره
روغن مایع نمیشه چون حلوا جمع نمیشه
آرد سفید شیربنی پزی نیم کیلو هر لیوان آرد سرپر 150 گرم
روغن جامد 175 گرم دوسوم لیوان
پودر قند الک شده 250 گرم شکر جایگزین نکنید هر لیوان پودر قند 150 گرم پودر قند ندارید شکر رو آسیاب کنید از الک رد کنید
کره 50 گرم
پودر گردو نصف لیوان تا یک لیوان حتما پودر بشه با دستگاه اسیاب بزنید
پودر زنجبیل یک قاشق سوپ خوری
پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری
آرد رو الک کنید وبزارید رو شعله کم وتفت بدید چشم ازش برندارید ومدام هم بزنید تا بوی خامی حلوا از بین بره اصلا نباید تغییر رنگ بده حدود نیم ساعت طول میکشه
سپس دوباره ارد رو الک کنید وباز برگردونید داخل ماهی تابه به سرعت انجام بدید تا آرد سرد نشه شعله پخش کن بزارید . اگه ندارید مشکلی نیست شعله خیلی کم باشه روغن جامد اضافه کنید بزنید تا روغن به خورد آرد بره پودر زنجبیل وهل بزنید باز هم بزنید کره هم اضافه کرده حدود پنج دقیقه هم میزنیم تا حلوا صاف ویکدست بشه پودر گردو اضافه میکنیم در حد مخلوط کردن میزنیم گاز رو خاموش کنید با گردو زیاد رو گاز باشه گردو به روغن میفته
گاز که خاموش کردیم بعد از یکی دو دقیقه پودر قند اضافه میکنیم حلوا زیادی داغ باشه پودر قند آب میشه.حتما گاز رو خاموش کنید وپودر قند اضافه کنید
با پشت قاشق با هم مخلوط میکنیم سپس از چرخ گوشت رد کرده چرخ گوشت ندارید یکی دو ثانیه با دستگاه غذا ساز بزنید .کمی از حلوا جدا کرده وبهش زعفران بزنید.
حلوای زنجبیلی رو کف ظرف ویا پیرکس ریخته وبا پشت قاشق فشرده صاف ویکدست کنید حلوای زعفرانی روش بریزید دوباره فشرده کنید کمی پودر گردو روش بپاشید وبزارید یخچال حدود چهار الی پنج ساعت تا خودشو بگیره. سپس مکعبی ویا لوزی برش بزنید وتو دیس بچینید.
طعم این حلوا عااالیه امتحان کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زنجبیلی گردویی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا زنجبیلی گردویی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تهچین_قابلمه_ای
.
برنج 3 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
ماست چکیده یک لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل
زعفران سه قاشق سوپخوری
گلاب یک قاشق
زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان
دلخواه
نمک و فلفل به میزان لازم
.
مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه
.
برنج رو از چند ساعت قبل میشوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه
.
زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید .
تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم.
روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم
.
کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم
روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یکساعت نیم میپزیم
.
برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم
.
اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید
.
نکات مهم👇
.
میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید
.
میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید
.
برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه
.
لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه
.
برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه
.
برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه
سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین قابلمه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛