eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
39.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه باترکریم (سوئیسی) 👆🏻👆🏻 جایگزین خامه زده شده قنادی برای تزیین و روکش کیک ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
30.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽طرز تهیه استامبولی(لوبیا پلو)👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍 آرد۲ ليوان( آرد مخصوص شيريني باشه بهتره) پودر كاكائو ٦ ق چ بگینک پودر ٢ ق چ شكر ١/٥ ليوان تخم مرغ ٢ عدد شير ١ ليوان روغن مايع ١/٢ ليوان آب جوش ١ ليوان وانيل قبل ازهر كاري فر رو روشن کنیدروي دماي ١٨٠ درجه تا گرم بشه و قالب مورد نظرتون كه آلومنيوم هست روبا كره پودر كاكائو كاور كنين حالا آرد بكينگ پودر، پودر كاكائو رو سه بار الك كنين به همراه شكر توي يه كاسه بزرگ بريزين مخلوط كنين تا يكدست بشه وسط مواد خشك يه گودي درست كنين مايعات مثل شير،روغن مايع ،تخم مرغ وانيل رو اضافه كنين باهمزن۳ دقيقه بزنين وقتي مواد كاملا يكدست شد آب جوش رو اضافه كنيد و مجدد هم بزنيد و توي قالب مورد نظر بريزين (يكي دو بار به صورت عمودي به قالب ضربه بزنين تا هواگيري بشه) بعد بفرستين تو فر حدود ٣٥ تا۴٠ دقيقه زمان لازمه تاكيك آماده سرو بشه مايه كيك خيس شكلاتي نسبت به كيكاي ديگه شل تره(پس فكر نكنين كه نياز به آرد اضافه داره) براي اينكه بفهمين كيكتون كامل پخته كافيه يه سيخ چوبی داخل كيك فرو كنيد و اگه مواد كيك بهش نچسبيدیعني آماده اس حواستون باشه كيك كاملا خنك بشه و بعد از تو قالب درش بيارين(وقتي داغه ممكنه سالم بيرون نياد) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برگ زردآلو😍😋 • برگ زردآلو ،بهترین جایگزین برای تنقلات مضره!😋 پنج لیوان آب رو به همراه دو لیوان شکر داخل یه تابه بزرگ بریزین تا بجوشه یک قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه کنین و اجازه بدین ۵ دیقه بجوشه زرد آلو هایی که هسته شو جدا کردین رو داخل شربت بریزین و یک دقیقه زمان بدین بعد از ۱ دقیقه حرارت رو خاموش کنین و اجازه بدین داخل شربت بمونه بعد از ۲ دقیقه داخل آبکش بریزین تا شهد اضافه خارج بشه (نکته:زردآلوها رو زیاد روی هم نریزین تا له نشه، از زرد آلو های سفت استفاده کنین تا موقع جوشیدن ، فرمشو حفظ کنه ) زردآلوهای خنک شده رو داخل سینی که از قبل نایلون گذاشتین ،بچینین دو روز زیر آفتاب بزارین بهتره کمی نرم تر بردارین (میتونین به قطعات کوچکتر هم تقسیم کنین و حبه زرد آلو درست کنین) داخل پلاستیک بریزین و داخل یخچال یا فریزر نگهداری کنین نوش جان🥰 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
22.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یک غذای آسون که هم به صورت داغ و هم سرد سرو میشه بادمجان دلمه ای، پیازداغ ٢ ق س، پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ، پنیر پیتزا ۴ ق غ، تخم مرغ ٢ عدد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن 🔴بادمجان‌ها رو به صورت حلقه ای برش میدیم (حدود ٢سانت)در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه) حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم. به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم. حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه. 🍆میتونین مواد میانی رو تغییر بدین. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آب هویج ۴ لیوان پودر ژلاتین ۶ قاشق غذاخوری بستنی سنتی ۲۰۰ گرم خامه صبحانه ۱۰۰ گرم زعفران آب شده ۱ قاشق غذاخوری آب جوش به مقدار نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺صبح بوی زندگی 🌼بوی راستگویی 🌸بوی دوست داشتن 🌺و بوی عشق و مهربانی می‌دهد 🌼دوست خوبم ; 🌸هر کجا هستی باش... 🌺آسمانت آبی 🌼دلت از غصهٔ دنیا خالی 🌸لطف خدا شامل حالت و 🌺روزتون سراسر خوشحالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
16.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باسلوق ژله ای خوشمزه😍 مواد لازم نصف لیوان نشاسته گل یک و نیم لیوان آب دو سوم لیوان شکر کمتر هم میشه‌زد چون پودر ژله خودش شکر داره. پودر ژله یک عدد روغن دو قاشق همه رو با هم ترکیب کنید و بذارید رو حرارت خیلی کم تا بیست دقیقه هم بزنید و آخر سر روغن رو اضافه کنید و بریزید تو ظرفی که چرب کردید. نیم ساعت تو فریزر یا دو ساعت تو یخچال بمونه آمادست. حتمن یا آردی کنید یا پودر نارگیل بزنید که به دست مچسبه. من برای اطمینان بیشتر برای هر طعم‌ نصف قاشق چایخوری پودر ژلاتین زدم. ولی اختیاری ه. نوش جان. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرزتهیه پلو تن ماهی تن ماهی ۲ عدد برنج ۴ پیمانه کره ۵۰ گرم شوید خشک نصف لیوان پیاز ۱ عدد درشت فلفل قرمز و سیاه،دارچین،زردچوبه،پودر زنجبیل،پودر لیمو عمانی کشمش پلویی(برای دیزاین) 1️⃣برنج و با ۴ ق م نمک ۲ ساعت خیس کن بعد آبشو خالی کن و تو یه قابلمه آب بذار جوش بیاد بعد که جوش اومد برنج بریز توش و ۱ ق غ روغن اضافه کن و بذار ۹ دقیقه بپزه بعد آبکش کن 2️⃣ ۲ تا تن ماهی و بذار ۲۰دقیقه با قوطی بجوشه 3️⃣بعد پیاز رنده ریز کن تفت بده تا یکم طلایی شه بعد تن ماهی و بهش اضافه کن و ادویه فلفل سیاه و فلفل قرمز و زردچوبه و نوک ق چ دارچین و نوک ق چ پودر زنجبیل اضافه کن و حدود ۱۰ دقیقه تفت بده و تو ۳۰ ثانیه آخر ۱ ق چ پودر لیموعمانی اضافه کن و قاطی کن و از رو گاز بردار 4️⃣روغن بریز تو قابلمه و نصف ق چ زردچوبه با ۱ ق غ شوید خشک بریز و با هم مخلوط کن 5️⃣بعد برنج بریز بعد نصف تن ماهی و اضافه کن بعد شوید خشک دوباره برنج سفید بعد شوید روش و بعد تن ماهی و در آخر برنج و شوید بریز روش و ۵۰ گرم کره به چند تکه تقسیم کن و بعد بذار تا ۱۰ دقیقه بخار کنه بعد شعله پخش کن بذار، بذار ۵۰ دقیقه بپزه کشمش هم حتما تفت بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بیسکوییت پتی بور ۱بسته کره ۵۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰گرم پنیر خامه ای ۱۰۰گرم پودر قند ۴ ق غ پودر ژلاتین ۲ق چ اب جوش ۵ق چ طالبی نصف یه طالبی متوسط پودر ژلاتین ۲ق غ اب جوش ۵ق غ 🔺بیسکوییت هارو خوب پودر کنید ،بهش کره اب شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. 🔺داخل ظرفتون بریزید و منسجم کنید و بزارید ۱ساعت داخل یخچال بمونه. 🔺خامه صبحانه و پنیر خامه ای حتما باید سرد باشه ،با پودر قند مخلوطشون کنید ۲دقیقه با همزن برقی(یا با قاشق خوب مخلوط کنید). پودر ژلاتین رو با اب جوش خوب بنماری کنید روی بخار کتری. به پنیر خامه ای و خامه اضافه کنید. 🔺روی قسمت بیسکوییتی بریزید و روشو صاف کنید و بزارید ۱ساعت دیگه داخل یخچال بمونه. 🔺طالبی رو پوره کنید،بهش پودر ژلاتین بنماری شده و یه کم شکر اضافه کنید(من دو قطره رنگ خوراکی سبزو ریختم) 🔺روی قسمت پنیری بریزید و بزارید ژله خودشو بگیره. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
47.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 یه پست خوشمزه🤤👩🏻‍🍳😌 و راحت _ شکر زعفران و هل به مقدار لازم . من داخل توستر درست کردم حرارت از دو طرف دما ۲۰۰ و به مدت ۳۰دقیقه چند دقیقه هم گریل بالا که روش طلایی بشه🥰توسترها قدرتش متفاوته چک کنید که یوقت نسوزه✅ . در ابتدا شهد رو آماده کنید بزارید کنار تا خنک شود رشته ها رو با کره حسابی مخلوط کنید کمی هم با دست خرد کنید داخل ظرف مورد نظرتون که چرب کردید یه لایه لایه بریزید لایه بعد مغزیجات. و آخر دوباره رشته کمی هم میتونید در آخر کره بریزید روی رشته ها بره داخل فر وقتی آماده شد شهد خنک رو کم بریزید روی باقلوای داغ👩‍🍳🤤 ی کم خنک شد برش بدید ، نوش جان 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛