eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا بریم سراغ جوجه کباب برای 2تا 3 نفر سینه مرغ یک عدد پیاز 1 عدد زعفران به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم ماست یا سس مایونز 1 تا2 ق غ سیر یک حبه روغن زیتون 1 تا 2 ق غ آب نصف عدد لیمو ترش سینه مرغ رو تکه تکه کردم و مکعبی خرد کردم. برای مرینیت کردن : داخل گوشت مرغ ، زعفران، نمک ، فلفل ، پیاز خرد شده،ماست یا سس مایونز (به خاطر سفت و خشک نشدن جوجه )، سیر رنده شده ، روغن زیتون ، ریختم یخچال چند ساعتی بمونه ، حالا اگه وقت داشتید و زود جنبیدید از شب قبل باشه بهتره . بعد جوجه ها رو به سیخ کشیدم . داخل تابه یه کوچولو روغن ریختم و روی حرارت ملایم و رو به کم پختم. گوجه ها رو هم جدا به سیخ فلزی کشیدم و همون روی گاز کبابش کردم☺️😜 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‌ 🔸برای کیک🔻 🥚تخم مرغ ۲ عدد 🥄شکر ۱ فنجان 🥣روغن ۱ فنجان 🥛شیر ۱ فنجان 🍫پودر کاکائو ۲ ق غ 🥄بیکینگ پودر ۱۴ گرم یا حدود سه و نیم ق چ 🥡آرد سفید یک و نیم پیمانه ‌ 🔸برای پودینگ شکلاتی🔻 🥛شیر ۲ لیوان 🌽نشاسته ذرت ۲ ق غ 🍫پودر کاکائو ۲ ق غ 🥄شکر ۱ فنجان 🍌موز برای روی کیک ‌ طرز تهیه🔻 شکر و تخم مرغ رو ۳-۴ دقیقه با همزن بزنید؛ مواد مایع رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد هم آرد،بیکینگ پودر و پودر کاکائوی الک شده رو بهش اضافه کنید. قالبتون رو چرب و آرد پاشی کنید و مایه ی کیک رو بریزین داخلش و بذارین توی فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت حدودا نیم ساعت بپزه. (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه) ‌ برای پودینگ، همه ی مواد رو داخل ظرفی بریزین و بذارین روی حرارت تا بجوشه بعد زیرش رو کم کنید و بذارین غلیظ شه. هرچی سرد تر بشه سفت تر میشه. ‌ روی کیک موز بچینید، پودینگ رو روی موز ها بریزین، پودر کاکائو یا به دلخواه پودر قهوه روش الک کنید و با هرچیزی که خواستین تزیین کنید، میتونین همون موقع سرو کنید و یا اول ۱۰-۱۵ دقیقه بذارین توی یخچال بمونه بعد سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی با پودینگ شکلاتی و موز😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷 کوکی مرمری 🌷 🍯500 گرم بادام زمینی بدون نمک 🍯200 گرم بیسکویت پتیبور 🍯400 گرم شیر عسلی 🍯2 قاشق غذاخوری عسل 🍯2 قاشق غذاخوری کاکائو 🍯1 قاشق غذاخوری دارچین 🍯400 گرم شکلات 🍯50 گرم شکلات سفید + 1 قاشق غذاخوری روغن طرز تهیه : 1. بادام زمینی و بیسکویت ها را از آسیاب می کنیم و در ظرف می ریزیم. کاکائو، دارچین و عسل را اضافه می کنیم. 2..یک قوطی شیر عسلی به مواد اضافه می کنیم. 3. با قاشق خوب مخلوط کنید. نترسید، اگر چسبناک بود وقتی خنک شودجمع می شود. 4. سینی 25*35 را با کاغذ پخت بپوشانید. 5. مواد داخل ظرفمون رو داخل سینی میریزیم و با قاشق فشار میدیم. با یک غلتک کوچک یا وردنه آن را صاف می کنیم. 6. شکلات را به روش بن ماری می کنیم و روی خمیر شیرینی داخل سینی می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. 7. شکلات سفید را به همین ترتیب در ظرف دیگری آب می کنیم و یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. 8. نوارهای نازک را با یک کیسه لوله کشی (با نوک نازک) فشار دهید و خطوطی را از بالا به پایین و از پایین به بالا با خلال دندان بکشید تا ظاهری مرمری پیدا کنید. 9. کوکی مرمری را در یخچال قرار می دهیم و حداقل 2 ساعت می گذاریم خنک شود. 10. پس از خنک شدن، آنها را مربع برش دهید و در بشقاب سرو بچینید. نوش جان 🌹 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی مرمری ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویدیو خشک کردن انجیر 🌼👉 🌼👉 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست کباب ماست کباب (شیش کباب) . . موادلازم سینه مرغ ۱ کیلو ماست ۱ ونیم پیمانه روغن زیتون ۱/۴ پیمانه نمک ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری سیر ۳ الی ۴ حبه جعفری ۲ قاشق غذا خوری سماق ۱ قاشق چایی خوری قارچ ۲۰۰ گرم گوجه . . سینه مرغ با مواد مرینیت کنید نیم ساعت تو یخچال بعد در بیارین لیمو تازه رو اضافه کنید دوباره ۱ ساعت تو یخچال ،حالا به سیخ بکشین ،تو مواد مرینیت قارچ بریزین و دوباره به سیخ بکشین ،بعد رو تابه گریل کنید،تو ظرف فویل روغن بریزید یه ذغال داغ بزارید در تابه رو ببندید و تمام ❤️ ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مرغ ترش يك غذاي بي دردسر خوشمزه اسان و البته سالم 🤗 كليپ و ب دقت ببينيد عزيزان ، مواد لازم سينه مرغ نصف سينه ، فلفل دلمه اي قرمز ١ عدد پياز بنفش١ عدد متوسط ، جعفري و نعنا خرد شده يك چهارم ليوان ، مواد مرینت مرغ ( رب انار ملس ۱ ق غ ، رب انار ترش ۱ ق غ ، ارده ۱ ق غ ، سس کچاپ ۱ ق غ ، رب گوجه فرنگی ۱ ق غ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه، پودر سیر ، پودر تخم گشنیز ، رب الوچه ۱ ق غ ، و تفاله غوره ۲ ق غ خوب اول سینه مرغ و ب اندازه های یکسان کات کنید و داخل موادی ک گفتم بریزید و اجازه بدید یک ساعت مرینیت بشه ، بعد فلفل دلمه ای و پیاز را طبق کلیپ برش بزنید ، سیخهای چوبی و یکساعت بخیسونید یا چرب کنید ( باعث میشه نسوزه حتی اگر تو فر بزارید) شروع کنید ب سیخ کردن و بعد داخل ماهی تابه گریل و چرب کنید و جوجه ها رو بچنید و اجازه بدید تا دو طرفش کاملا بپزه، طعم بینظیر این جوجه رو حتمن تست کنید 😍 بعد از پخت ، جعفری ساتوری شده و نعنا خرد شده روی جوجه ها بپاشید و سرو کنید( دوستان توجه کنید ، میتونید از این مرینیت برای گوشت هم استفاده کنید ) ( دوستان اضافه میکنم ، این روش من هست ، چیدمان این کباب مدل مدیترانه ای هست و اون سبزی های خرد شده ک روش ریخته میشه ، اما من با توجه ب ذائقه ایرانی از انواع رب و طعم ترشی توش استفاده کردم ، امیدوارم لذت ببرید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک مثلثی مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1استکان شکر(70 گرم) 1استکان شیر(100 گرم) 1استکان روغن مایع(80گرم) 2استکان آرد(100گرم) 1قاشق مرباخوری نشاسته (ذرت یا گندم) 1قاشق مرباخوری بگینک پودر 1پاکت وانیل(5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) برای سس 1پاکت یا 200 گرم خامه 1بسته یا 80 گرم شکلات شیری برای کاور کردن 5 تا 6 قاشق غذاخوری پودر نارگیل طرز تهیه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی چند دقیقه بزنید و کرم رنگ شود و کف کند سپس شیر و روغن مایع را افزوده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر مواد خشک را الک کرده و در مخلوط مایع بریزید و به صورت دورانی با هم ترکیب کنید. مایه کیک را در یک قالب گرد(چرب و ارد پاشی شده) بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 تا 45 دقیقه با توجه به فر تان بپزید بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید . از طرف دیگر خامه را روی حرارت بزاید و به نقطه جوش برسانید زیر آن را خاموش کنید و شکلات خرد شده در خامه داغ بربزید و به هم بزنید تا شکلات آب شود .کناره های کیکهای مثلثی برش خرد شده را ابتدا باشکلات و بعد با پودر نارگیل آغشته کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاسرول مرغ و سیب زمینی ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
کاسرول مرغ و سیب زمینی🥔🥘 مواد لازم: برای لایه سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی بزرگ 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه نمک طبق ذائقه برای مخلوط مرغ👇 2 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز 1-2 حبه سیر 1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای 1/2 لیوان نخود فرنگی آب پز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر آب داغ فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را ورقه ای برش بزنید و با ادویه ها، نمک، روغن زیتون خوب مخلوط کرده کف ظرف مخصوص فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و طلایی شوند،سپس مرغ ها خرد شده را با روغن در تابه داغ شده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دادن را 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید بعد کاپیا را اضافه کنید و در آخر نخود فرنگی را اضافه کرده، هم بزنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده ،کمی تفت داده سپس نمک و ادویه، آب داغ روی آن ریخته و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی سیب زمینی هایی که از فر خارج کرده بریزید ‌.روی آن پنیر رنده شده بپاشید و مجدد در فر گذاشته تا پنیر آب شود ‌‌روی آن برشته شود،نوش جان😘👌 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 3 عدد شكر 1/5 ليوان شير 1/5 ليوان روغن مايع نصف ليوان بكينگ پودر 1 ق م وانيل 1 ق م آرد 2 ليوان پودر كاكائو 4 ق غ ابتدا شير،شكر،روغن مايع و وانيل را باهم مخلوط كرده چند دقيقه باهمزن ميزنيم يك ليوان از مايع برداشته كنار ميگزاريم بعد تخم مرغارو دونه ب دونه اضافه كرده همزده و ارد و بكينگ پودر را باهم سه بار الك كرده و اروم اروم ب مايع كيك اضافه كرده بشكل دوراني همزده و داخل قالب ك كاغذ روغني پهن كرديم مايع كيك را ريخته داخل فر با درجه حرارت 180 بمدت 35 دقيقه قرار ميدهيم بعد از پخت كيك يك ليوان از مايع ك برداشته بوديم روي كيك ريخته ميزاريم تا جذب كيك بشه بعد سرو ميكنيم. رسپی امتحان شده👌👌👌 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸گوینــد 🍃سـلام صبح 🌸طلایی ترین کلیــد 🍃برای ورود به قلبهاست 🌸پس صمیمی ترین 🍃ســـــلام 🌸تقدیم به شمامهربان ها 🍃امیدکه طلـوع امروز 🌸آغاز بهترین ها برایتان باشد 🌸صبح زیبـاتـون بـخیر
مواد لازم گوشت چرخکرده 500 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری پونه 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پیاز خرد شده 1 پیمانه سیب زمینی به تعداد لازم گوجه رنده شده به مقدار لازم سس بشامل به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم پنیر پارمسان به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا در یک ظرف 500 گرم گوشت چرخکرده را با 1 عدد تخم مرغ، 1 پیمانه آرد سوخاری، 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری پونه، 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه، 1 قاشق چای خوری نمک و 1 پیمانه پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک کوفته کوچک برداشته و کف دست آن را گرد می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم. سپس سیب زمینی ها را برش می زنیم و کف ظرف و دیواره های ظرف می چینیم سپس کوفته هی پخته شده را کف ظرف می چینیم و بین آنها را برش های سیب زمینی قرار می دهیم تا به هم نچسبیده باشند. سپس بر روی کوفته ها یک قاشق غذاخوری گوجه رنده شده می ریزیم و بر روی کل مواد سس بشامل می ریزیم و با برس سیب زمینی های اطرف را به روغن زیتون آغشته می کنیم سپس مقداری جعفری و پنیر پارمسان روی سس بشامل می ریزیم و به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پخته شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی سیب زمینی حدودا برای 8 عدد گوشت چرخ کرده 100 گرم سیب زمینی 5 تا 6 عدد پیاز 1 عدد فلفل دلمه نصف عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم رب گوجه 1 ق غ کره هم در صورت تمایل 1 ق غ پنیر پیتزا اختیاری مقداری سیب زمینی رو آبپز کردم و بعد پوستش رو کندم ، رنده ریز کردم و بهش نمک و کمی کره اضافه کردم . میتونین به جای کره روغن اضافه کنین . پیاز رو نگینی کردم و تفت دادم و گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . فلفل دلمه رو هم نگینی کردم و ریختم داخلش . بعد نمک و زردچوبه و رب ریختم .یه کمی که تفت خرد خاموش کردم . از سیب زمینی به اندازه یه نارنگی برداشتم و توی دستم گرد کردم و توسط یه استکان وسطش رو گود کردم تا به شکل کاسه در بیاد . بعد از مواد گوشتی داخل کاسه ریختم . تا همین جا کار تمومه . من یه کوچولو روی هر کدومشون پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر فقط گریل رو روشن کردم آب بشه پنیر . بدون پنیر پیتزا هم میشه کاملا اختیاریه و می تونین همین طور سرو کنین و یا کمی سس بریزین . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛