eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸امروزقشنگ است 🌿ازلطف خداوند 🌸هوای دڸ ما 🌿صاف وقشنگَ است 🌸ای خدا تودرایݧ صبح طلایی 🌿نظری بر دڸ ما کن 🌸حیف است نبریم لذت ایام 🌿که امروز قشنگ است 🌸ســـــلام 🌿صبح چهارشنبه شنبه تون 🌸پـراز شـادی و برکت
مواد لازم گوشت چرخکرده 500 گرم تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 1 پیمانه جعفری 2 قاشق غذاخوری پونه 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری پیاز خرد شده 1 پیمانه سیب زمینی به تعداد لازم گوجه رنده شده به مقدار لازم سس بشامل به مقدار لازم روغن زیتون به مقدار لازم پنیر پارمسان به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا در یک ظرف 500 گرم گوشت چرخکرده را با 1 عدد تخم مرغ، 1 پیمانه آرد سوخاری، 1 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده، 1 قاشق غذاخوری پونه، 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه، 1 قاشق چای خوری نمک و 1 پیمانه پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و خوب ورز می دهیم تا مواد به خرد گوشت رفته و کاملا یک دست شوند، بعد مواد آماده شده را به اندازه یک کوفته کوچک برداشته و کف دست آن را گرد می کنیم و درون سینی فر قرار می دهیم. سپس سیب زمینی ها را برش می زنیم و کف ظرف و دیواره های ظرف می چینیم سپس کوفته هی پخته شده را کف ظرف می چینیم و بین آنها را برش های سیب زمینی قرار می دهیم تا به هم نچسبیده باشند. سپس بر روی کوفته ها یک قاشق غذاخوری گوجه رنده شده می ریزیم و بر روی کل مواد سس بشامل می ریزیم و با برس سیب زمینی های اطرف را به روغن زیتون آغشته می کنیم سپس مقداری جعفری و پنیر پارمسان روی سس بشامل می ریزیم و به مدت 40 تا 50 دقیقه در فر با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پخته شود. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی_دارک_چاکلت موادلازم: شکر قهوه ای 60 گرم تخم مرغ 1 عدد درشت تقریبا 55 تا 60 گرم آرد 140 گرم بکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری اسانس وانیل یک قاشق چایخوری یا 15 قطره پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری سر پر شکلات تلخ هفتاد درصد100 گرم عزیزان اگه تلخ هم نبود مشکلی نیست ولی ترجیحا شکلات تلخ باشه کره 30 گرم طرزتهیه: شکلات ریز خورد کنیدوکره به دما محیط رسیده اضافه تو ماکرو بذارید یا بن ماری کنیدتا شل شود و کنار بگذارید. شکر ،وانیل وتخم مرغ را با همزن بزنید تا شکر حل شود(حدودا 5 دقیقه)،شکلات و کره خنک شده را اضافه کرده ومخلوط کنید(همزدن در حد مخلوط شدن) آرد ،بکینگ پودر وپودر کاکائو را الک کرده وبه مواد قبلی اضافه کنید وبا لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید ومواد را به اندازه ی یک زرده ی تخم مرغ ماسوره بزنید( ماسوره ی ساده یا قیف بدون ماسوره)(من با دست حالت گلوله ریز گرد کردن و بدون صاف کردن تو سینی فر چیدم) سینی را در محیط حدودا یک ربع تا بیست دقیقه قرار دهید،فر را از یک ربع قبل از پخت روشن کنید دمای 160 درجه(یا توستر با دمای کمتر) دما 160 درجه، زمان پخت 13 تا 15 دقیقه (متغییر هست به دلیل تفاوت دما). ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
این دلمه بادمجونو حتما درست کن معرسکت😍 با دسرسیتی باش بادمجونارو که شستیمو خشک کردیم و به شکل ورقه ای برش میزنیم بزارید تو سینی فر و هردوطرفشون رو کمی نمک و فلفل سیاه و روغن بزنید یه ده دقیقه ای برن تو فرم گرم تا با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزن برنج رو هم بشورید و بزارید حداقل نیم ساعتی خیس بخوره پیاز خورد شده رو هم با کمی روغن سرخشون کنید سیر رنده شده فلفل دلمه ای و فلفل تند که اختیاریه 2 ق هم رب گوجه هم بزنیدو تفت بدید اندازه یه لیوان هم پوره گوجه فرنگی اضافه کنید هم بزنیدو چند دقیقه ای تفتشون بدید بعد از رو حرارت برداریدو بزارید خنک بشه آب برنج رو هم بگیریدو بهش اضافه کنید و گوشت چرخ کرده جعفری خرد شده ادویه هایی مثل زیره،گشنیز،پاپریکا ، فلفل سیاه و نمک باهم مخلوط کنید حالا طبق ویدو یه مقدار از مواد رو رو بادمجونا بزاریدو رول کنید همه رو به همین صورت آماده کنیدو تو قابلمه بچینید اندازه سه چهارم لیوان آب گرم میخوایم که اگه بهش کمی ادویه قرمه سبزی اضافه کنید عالی میشه بریزید رو بادمجونا و یه ساعت بره تو فر گرم با حرارتِ از پایین با 180 درجه سانتیگراد تا آماده بشه یعنی اگه عاشق بادمجونی و این غذا رو امتحان کنی از دستت رفته ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه مغزدار مواد لازم: 1-تخم مرغ 4 عدد 2-ماست 4 ق.غ 3-آرد سه صفر 4 ق.غ 4-پودر هل 1٫4 ق.چ 5-وانیل شکری 1٫4 ق.چ 6-بیکینگ پودر 1٫4 ق.چ 7-مغز گردو 4 عدد 8-گل محمدی 4 عدد 9-دارچین 1٫4 ق.چ 10-زعفران غلیظ 1 ق.غ 11-روغن 1 ق.غ شربت خاگینه 1-آب 1 پ 2-شکر 1 پ 3-زعفران به دلخواه 4-هل یا گلاب 1 ق.غ نکات: 1-دقت کنید حتما شربت سرد و خاگینه حتما داغ باشه تا شربت کاملا جذب خاگینه بشه اگر هر دو داغ باشند خاگینه له می‌شه و اگر هر دو سرد باشند شربت جذب خاگینه نمیشه. 2- در صورت دلخواه داخل مواد میانی، از بادام و پسته خرد شده هم میتونین استفاده کنین. 3- اگه فاصله قابلمه با شعله کمه، از شعله پخش کن استفاده کنید تا آروم بپزه و نسوزه و یکدست پخته شه. 4- برای مواد میانی گردوها رو نگینی خرد کنید خیلی ریز یا پودر نکنید چون گردو باید زیر دندون بیاد و حس بشه. 5- ماستی که برای خاگینه استفاده میکنید، نباید شل باشه چون باعث میشه آرد بیشتری مصرف بشه که این کار باعث سفت شدن خاگینه میشه. از ماست چکیده یا ماست شیرین یا ماست خامه‌ای استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ذرت میکزیکی ایرانی اونم با مرغ من که میگم این ترکیب صد هیچ از همه جلو تره این غذا عالیه . برای درست کردن این غذا نیازه به ذرت بخارپز اویشن قارچ پنیر پیتزا سس مایونز کم چرب نمک مخصوص فلفل کره و کمی مرغ ریش ریش شده . کافیه قارچ هارو با کره تفت بدین اگه دوست داشتین سیاه نشن اب لیمو بزنید خوب وقت اضافه کردن ذرت و ادویه هاست پنیر پیتزا سس مایونز و مرغ هم اضافه میشه ترکیب تمومه فقط باید میلش کنید 😋 راستی راستی نمک طبیعی و معدنی اگر به جای نمک تصفیه جایگزین بشه جلوی انواع بیماری ها رو میگیره و به خاطر مواد معدنی که داره برای بدن بسیار مفیده پس درستش کنیدو ازش لذت ببرید ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
سبزیجات سرخ شده در فر(با سس) مواد لازم: 3 عدد کدو 3_2 عدد هویج 3 عدد فلفل قرمز 3عدد فلفل سبز برای سس ماستی: 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری ماست معمولی 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 2_1 حبه سیر طرز تهیه: هویج ، فلفل قرمز ، فلفل سبز و کدو را به شکل خلالی باریک خرد کنید . من قسمت داخل کدو را به خاطر اینکه له میشود استفاده نکردم شما میتوانید استفاده کنید. کف سینی فر کاغذ روغنی بذارید.(بعضی از کاغذ های روغنی برای اینکار مناسب نیست میتوانید کاغذ روغنی نذارید) سبزیجات خرد شده را داخل سینی فر بریزید و نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و روغن زیتون را روی سبزیجات بریزید و با دست هم بزنید. در فر 170 درجه حرارت بالا و پایین از قبل گرم شده بذارید و بپزید. برای من زمان پخت 25 دقیقه شد. گاهی هم بزنید و با چنگال کنترل کنید اگر سبزیجات نرم شدند از فر بیرون آورید. بعد از سرد شدن داخل ظرف سرو بریزید. ماست ، مایونز و سیر رنده شده را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و روی سبزیجات بریزید. میتوانید با ذرت و شوید تزیین کرده سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاسرول مرغ و سیب زمینی🥔🥘 مواد لازم: برای لایه سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی بزرگ 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه نمک طبق ذائقه برای مخلوط مرغ👇 2 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز 1-2 حبه سیر 1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای 1/2 لیوان نخود فرنگی آب پز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر آب داغ فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را ورقه ای برش بزنید و با ادویه ها، نمک، روغن زیتون خوب مخلوط کرده کف ظرف مخصوص فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و طلایی شوند،سپس مرغ ها خرد شده را با روغن در تابه داغ شده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دادن را 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید بعد کاپیا را اضافه کنید و در آخر نخود فرنگی را اضافه کرده، هم بزنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده ،کمی تفت داده سپس نمک و ادویه، آب داغ روی آن ریخته و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی سیب زمینی هایی که از فر خارج کرده بریزید ‌.روی آن پنیر رنده شده بپاشید و مجدد در فر گذاشته تا پنیر آب شود ‌‌روی آن برشته شود،نوش جان😘👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاسرول مرغ و سیب زمینی🥔🥘 مواد لازم: برای لایه سیب زمینی: 4 عدد سیب زمینی بزرگ 2-3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز، آویشن، فلفل سیاه نمک طبق ذائقه برای مخلوط مرغ👇 2 عدد سینه مرغ 1 عدد پیاز 1-2 حبه سیر 1 عدد فلفل کاپیا یا دلمه ای 1/2 لیوان نخود فرنگی آب پز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 200 میلی لیتر آب داغ فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک پنیر پیتزا طرز تهیه: سیب زمینی ها را ورقه ای برش بزنید و با ادویه ها، نمک، روغن زیتون خوب مخلوط کرده کف ظرف مخصوص فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم و طلایی شوند،سپس مرغ ها خرد شده را با روغن در تابه داغ شده تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دادن را 2 تا 3 دقیقه ادامه دهید بعد کاپیا را اضافه کنید و در آخر نخود فرنگی را اضافه کرده، هم بزنید و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده ،کمی تفت داده سپس نمک و ادویه، آب داغ روی آن ریخته و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش کنید و مخلوط مرغ را روی سیب زمینی هایی که از فر خارج کرده بریزید ‌.روی آن پنیر رنده شده بپاشید و مجدد در فر گذاشته تا پنیر آب شود ‌‌روی آن برشته شود،نوش جان😘👌 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم شیر 4لیوان فرانسوی نشاسته ذرت 4قاشق غذاخوری شکر 1/2 لیوان(میتونید بنا به ذائقه بیشتر بزنید) وانیل 1/2 ق چ کره 50 گرم گلاب 2الی 3 ق غ شیر نشاسته و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار بدید و به مدت حدودا 20 دقیقه مدام هم بزنید تا به غلظت برسه و خامی نشاسته گرفته بشه سپس حرارت رو خاموش کنید و کره وانیل و گلاب رو هم اضافه کتید اگه خواستید دو رنگ باشه میتونید مثل من به 1/3 زعفران یا پودر کاکائو بزنید قالبتون رو کمی چرب کتید و مواد زعفرانی رو بریزید و ده دقیقه توی فریزر یا 20 دقیقه توی یخچال قرار بدید بعد بیرون بیارید و مابقی مواد رو روش بریزید و 2الی 3 ساعت در یخچال بذارید تا خودش و بگیره بعد لبه های قالب رو با انگشت جدا کنید و توی ظرف سرو برگردونید و به دلخواه تزیین کنید🥰 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم آرد سه صفر : 3 لیوان دسته دار فرانسه روغن جامد سه چهارم لیوان پودر قند یه لیوان کره 25 گرم شکلات سکه ای شیری مارک کارات 200 گرم پودر پسته نصف لیوان پودر هل یک ق چ . طرز تهیه: اول آرد رو الک کردم و رو حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه تفت دادم به طوری که خامیش کلا از بین رفت ولی رنگش عوض نشد. بعد تفت دادن دوباره الک کردم و روغن جامد و کره رو اضافه کردم و روی حرارت 5 دقیقه تفت دادم حرارتو خاموش کردم و اجازه دادم یکم از حرارت بیوفته و بخار حلوا گرفته شه بعد پودر هل و پودر قند رو الک کردم و هم زدم بعد پودر پسته رو قاطیش کردم برای اینکه حلواتون خوشرنگ دربیاد دو قطره رنگ خوراکی سبز اضافه کنید تا اینجا که مشکلی ندارین ؟😁 . شکلات هارو روی بخار کتری آب کردم داخل قالب ها ریختم و 10 دقیقه داخل فریزر گذاشتم بعد اینکه شکلات ها سفت شد از حلوا برداشتم طبق فیلم داخل قالب هارو پر کردم و دوباره فریزر گذاشتم و همینطور که میبینید به راحتی بدون چرب کردن از قالب جدا شدن. (میتونین حلوا رو دو قسمت کنید و زعفران دم کرده یا پودر کاکائو یا پودر گل سرخ اضافه کنید سلیقه ای هست ) . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌷 کوکی مرمری 🌷 🍯500 گرم بادام زمینی بدون نمک 🍯200 گرم بیسکویت پتیبور 🍯400 گرم شیر عسلی 🍯2 قاشق غذاخوری عسل 🍯2 قاشق غذاخوری کاکائو 🍯1 قاشق غذاخوری دارچین 🍯400 گرم شکلات 🍯50 گرم شکلات سفید + 1 قاشق غذاخوری روغن طرز تهیه : 1. بادام زمینی و بیسکویت ها را از آسیاب می کنیم و در ظرف می ریزیم. کاکائو، دارچین و عسل را اضافه می کنیم. 2..یک قوطی شیر عسلی به مواد اضافه می کنیم. 3. با قاشق خوب مخلوط کنید. نترسید، اگر چسبناک بود وقتی خنک شودجمع می شود. 4. سینی 25*35 را با کاغذ پخت بپوشانید. 5. مواد داخل ظرفمون رو داخل سینی میریزیم و با قاشق فشار میدیم. با یک غلتک کوچک یا وردنه آن را صاف می کنیم. 6. شکلات را به روش بن ماری می کنیم و روی خمیر شیرینی داخل سینی می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم. 7. شکلات سفید را به همین ترتیب در ظرف دیگری آب می کنیم و یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. 8. نوارهای نازک را با یک کیسه لوله کشی (با نوک نازک) فشار دهید و خطوطی را از بالا به پایین و از پایین به بالا با خلال دندان بکشید تا ظاهری مرمری پیدا کنید. 9. کوکی مرمری را در یخچال قرار می دهیم و حداقل 2 ساعت می گذاریم خنک شود. 10. پس از خنک شدن، آنها را مربع برش دهید و در بشقاب سرو بچینید. نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛