#بمب_شكلات😀😋😋
ِ
🔷مواد لازم
🔹 كيك شكلاتي
🔹خامه
🔹شكلات اب شده
🔹گردو
♨️طرز تهیه
اول كيك پودر كنيد (ميتونين از كيك هاي اماده شكلاتي اسنفاده كنيد) بعد خامه شكلاتي رو اضافه كنيد ميتونين خامه سفيد و با شكلات اب شده به يك ميزان مخلوط كنيد و به كيك اضافه كنيد و كاملا مخلوط كنيد و داخل قالب فشرده اش كنيد و بذارين داخل يخچال تا خودش بگيره بعد كه كامل سفت شد از قالب جدا كنيد و شكلات بن ماري شده رو توقالب بريزين و كيك رو داخلش بذارين بعد از ٥ تا ١٠ دقيقه ميتونين از قالب جدا كنيد و نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فریتاتا_مرغ
فریتاتا (frittata) یه املت ایتالیایی هستش ، بسیار پرطرفدار 😊 با ذایقه ما ایرانی ها بیشتر جور هست ، شباهت زیادی به کوکو یا کیش داره به عنوان وعده اصلی هم میشه سرو کرد و برای صبحانه و شام هم مناسبه . از مزایای این غذا این هست که با هر چیز دم دستی می توتید درست کنید و از انواع سبزیجات و مرغ وگوشت و ماهی و ... میشه داخلش ریخت😊.
فقط همه مواد باید از قبل پخته شده باشه .
این غذا رو هم میشه داخل قالب تک نفره حتی درست کرد .به صورت سرد و گرم هم میشه سرو کرد .
برای ۳ تا ۴ نفر
سینه مرغ یک عدد
سیب زمینی ۲ عدد
قارچ ۵ تا ۶ عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
پیاز یک عدد
سیر ۲ حبه
تخم مرغ ۴ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و پاپریکا به میران لازم
سینه مرغ رو همراه پیاز و نمک و ادویه و زردچوبه پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم . میشه مرغ خام رو مکعبی خرد کرد و بعد با مواد تفت داد .
سیب زمینی رو نگینی خرد کردم و سرخ کردم و از تابه خارج کردم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کردم و تفت دادم و از تابه خارج کردم .
فلفل دلمه ای رو هم خرد کردم .
پیاز رو هم خرد کردم و تفت دادم . سیر رو رنده کردم و بهش اضافه کردم . قارچ و فلفل دلمه ای و سیب زمینی ها و مرغ رو هم داخلش ریختم و روی حرارت همه رو با هم ترکیب کردم . ادویه جات دلخواه ، نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و آویشن ریختم و از حرارت برداشتم .
داخل ظرف مورد نظر مواد رو ریختم . فقط گذاشتم از گرمی بره و داغ نباشه .
تخم مرغ ها رو با کمی نمک و آویشن مخلوط کردم و روی موادم ریختم .
داخل فر۱۸۰ درجه قرار دادم تا بپزه و ببنده . حدودا ۲۰ دقیقه گذاشتم . بعد از فر خارج کردم و پنیر پیتزا رو روش ریختم و مجدد داخل فر قرار دادم تا پنیر اب بشه و رویه بسته بشه و خوش رنگ بشه حدودا ۱۰ دقیقه .البته تایم ها تقریبیه و خودتون حتما چک کنید .
بعد از پخت هم بنا به سلیقه کمی سس گوجه ریختم و تریین کردم.
بدون فر هم به راحتی داخل تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_کدو_حلوایی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی۲۰۰گرم (یک و یک سوم لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم(تقریبا یک لیوان)
ماست ۶۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ)
روغن مایع ۱۱۰ گرم (تقریبا نصف لیوان)
پوره کدو حلوایی ۲۵۰ گرم (یک لیوان)
پودر دارچین ۱ ق غ (حتی تا ۲ ق غ هم می تونین بریزین و یا می تونید حذف کنید)
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
گردو خرد شده حدودا نصف لیوان (قابل حذف)
برای پوره کدو حلوایی : ۴۰۰ گرم کدو حلوایی خام رو پختم البته بهتره بخارپز بشه ، اگه نخواستین توی ظرفی کدو و آب بریزین و روی حرارت بزارین تا بپزه .اصلا هم آبی نمونده باشه ، بعد لهش کنین . کدوی پخته شده ۲۵۰ گرم حدودا یک لیوان شد .
از نیم ساعت قبل هم همه مواد رو در محیط قرار بدین .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روعن رو اضافه کردم و ماست رو ریختم و خیلی کم با همزن زدم و پوره کدوحلوایی رو اضافه کردم و مخلوط کردم .
آرد رو ۳ بار الک کردم به آردم پودر دارجین و بیکینگ پودر اضافه کردم و مخلوط کردم .
مواد آردی رو کم کم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
یه قاشق آرد به گردو اضافه کردم و مخلوط کردم این کار به خاطر اینه که وقتی گردو رو خواستیم بریزیم توش ته نشین نشه .بعد هم گردوهام رو داخلش ریختم و خیلی کم در حد مخلوط شدن ، هم زدم .
قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش کمی با کره چرب و آرد پاشی کردم و یا بهترین گزینه ارده و یا روغن جدا کننده برای چرب کردن هستش .
مایه کیک رو داخل قالب ریختم و داخل فر از قبل گرم شده ، در طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک بشه. بعد از اینکه کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم روی توری گذاشتم خنک بشه . و به صورت دلخواه روش پودر قند الک کردم .
پ.ن : داخل فر دست ساز یا تابه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوپ قارچ سفید
کره: ۵۰ گرم
قارچ: ۱۰-۱۵ عدد
هویج: ۱ عدد
زردچوبه: نوک قاشق چایخوری
نمک
فلفلسیاه
برنج تمیز: ۵ قاشق غذاخوری
شیر: ۱ لیتر
نیم ساعت بعد، جعفری، پیازچه، نخودفرنگی، فلفل قرمز و ۳ لیوان آب رو بریزید و اجازه بدید ۳۵ دقیقه دیگه با در باز روی حرارت کم بجوشه.
سوپ آماده هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وجود گشنیز فراوون و برنج باعث حلیمی شدنش میشه و اون آلو آخر کار ، دیگه معرکه ش میکنه ، حتما امتحانش کن چون یکی از عالیتریناست
گشنیز. ۲ دسته بزرگ ( یا یه بشقاب پلو خوری ،گشنیز خورد شده)
گوشت ، اختیاریه مقدار و نوعش
برنج نصف لیوان
پیاز دوتا دونه متوسط
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_سیب_ژله_ای
یه دسر خوشمزه و خیلی هم ساده است🙂😍 .
.
هر تعداد سیب بخواین می تونین استفاده کنین به تعداد نفرات سیب می خوایم . یه بسته هم پودر ژله که هر رنگ و طعمی که دلتون بخواد .
من از پودر ژله انار استفاده کردم . دو لیوان آب جوش رو با یه بسته پودر ژله مخلوط توی ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم .
سیب ها رو هم پوستشون رو کندم و داخل ژله انداختم . مدام از آبش زیر و روی سیب ها می ریختم تا رنگ به خودش بگیره . حدودا ۴۵ دقیقه روی حرارت موند .
حرارت کم باشه و سیب ها هم خیلی بزرگ نباشن کوچیک باشه بهتره خوب می پزه .
بعد از پخت داخل ظرف سرو قرار دادم و باقی مونده ژله که غلیظ هم شده توی ظرف ریختم .
این دسر هم گرم میشه سرو کرد و هم سرد هر طور بخواین .
دقیقا مزه کمپوت سیب میده ولی خوشمزه تره چون توی ژله پخته . جای سیب هم می تونین از گلابی استفاده کنین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیمیت
سلام دوستان گلم نون سیمیت یک نون ترکیه ، خیلی خوش خوراک و خوشمزه 🙂😍😋.
شیر ولرم ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۳۰گرم ( حدودا ۴ ق غ)
شکر ۲ تا ۳ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا دو و نیم لیوان)
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک نوک قاشق
میزان شیرینی این نون کم و معتدل هستش. اما اگر خودتون دوست دارید براساس ذایقه می تونین کم و زیاد کنید.
توی یه ظرفی شیر ولرم و یه قاشق شکر رو مخلوط و بهش پودر خمیر مایه اضافه کردم و در ظرف رو گذاشتم تا ده دقیقه به عمل بیاد و پف کنه .
توی یه ظرف بزرگتر ، تخم مرغ و بقیه شکر و نمک و روغن رو ریختم و کمی با قاشق زدم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و به تدریج داخل موادم ریختم ، اینکه آرد توی خمیر ها تقریبیه به خاطر اندازه تخم مرغ و خود آرد فرق می کنه ، من اول دو لیوان آرد ریختم و دیدم خمیرم به دستم می چسبه ، بعد با دستم همین جوری کم کم آرد ریختم ، اونه که اندازه اش دقیق نیستش . آرد تا جایی اضافه میشه که خمیر به دست نچسبه خیلی هم آرد نریزین با این کار لطافت نون هاتون از بین میره .
خمیر رو ده دقیقه ورز دادم و صد بار روی صفحه کارم کوبیدم ، توی به ظرف تمیز گذاشتم و روش رو پوشوندم جای نسبتا گرم تا یک الی یک و نیم ساعت استراحت کنه .
بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم ، از خمیر چونه هایی برداشتم و ۱۰ تا چونه کردم و به صورت نوار و رشته هایی باریک در آوردم . دو تا از این رشته ها رو بهم پیچیدم و بعد دو سر این خمیر رو بهم وصل کردم .
داخل سینی فر که کمی چرب کرده بودم یا کاغذ روغنی بندازین ، چیدم .
دوباره روش یه دستمال تمیز کشیدم ۲۰ الی ۲۵ دقیقه گذاشتم استراحت دوم داشته باشه .
بعد از استراحت برای رومال این نون که این نون رو متمایز می کنه از نون های دیگه از شیره انگور و آب استفاده کردم تا رقیق بشه و با قلمو روی نون ها زدم . روش هم کنجد پاشیدم و یا بهتره در کنجد بغلتونین . البته به صورت رایج خود خمیر رو داخل شیره رقیق شده یک لحظه قرار می گیره و بعد داخل کنجد غلتونده میشه .
سینی رو در فر ۱۸۰ درجه از یک ربع قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه ، طبقه وسط قرار دادم .
یک ظرف حاوی آب هم توی فر بزارین نون هاتون لطیف تر میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز دستور کیک قهوه میذارم با بافت خیلی لطیف و طعم عالی قهوه
✅این کیکو فقط باید با سس مخصوصش سرو کنید والا نصف لذت و طعمشو از دست میدین
✅عطرو طعم قهوه کاملا غالب هست پس اگه قهوه دوست ندارین این کیکو بهتون پیشنهاد نمیکنم
👩🍳تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ و ۱/۳ لیوان (یک و یک سوم)
آرد قنادی ۲ لیوان (۳ بار الک کنید و بعد پیمانه کنید)
شیر ولرم ۲/۳ لیوان (دو سوم)
روغن مایع نصف لیوان
پودر قهوه ترک ۱ قاشق سوپخوری استاندارد
پودر نسکافه ۱ ق سوپخوری
پودر کاکائو ۲ ق سوپخوری
بیکینگ پودر ۱ ق چایخوری
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
برای سس قهوه
شیر ۱ لیوان
شکر ۵ قاشق سوپخوری
پودر قهوه ترک ۱ ق سوپخوری
پودر نسکافه ۱ ق سوپخوری
نشاسته ذرت ۲ ق سوپخوری سر صاف
👩🍳👩🍳تخم مرغ+وانیل+شکر را باهم مخلوط و ۵-۶ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کشدار و حجیم شود.
پودر قهوه ترک و پودر نسکافه را با شیر ولرم مخلوط کنید تا یکدست بشه و بعد به مواد اضافه کنید.
روغن مایع را هم اضافه کنید و مواد را ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا مخلوط بشن.
بیکینگ پودر و پودر کاکائو را الک و با آرد مخلوط کنید.
مخلوط آرد را در ۲ مرحله به مواد اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد یکدست بشه.
مواد نباید زیاد هم بخوره فقط در حد مخلوط شدن کافیه.
یا میتونید موادو ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه.
قالب با قطر ۲۵ سانت انتخاب کنید.
اگه قالبتون ساده هست کف قالب کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید.
اگه قالبتون طرحدار هست ،به قالب کره همدما محیط بزنید و بعد آرد پاشی کنید (چون رنگ کیکمون تیره هست خیلی کم پودر کاکائو با آرد مخلوط کنید)
مایه کیک را داخل قالب بریزید ،قالب را ۳ بار آهسته به سطح کار بکوبید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدین.
کیک را روی دستمال نخی برگردانید تا خنک بشه.
👩🍳👩🍳🟢برای سس قهوه
همه مواد را باهم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارید تا کم کم به غلظت برسه.
وقتی به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا نسبتا خنک بشه و بعد روی کیک خنک شده بریزید و با هرچی دوست داشتین تزئین کنین.
میتونید وقتی سس رو از روی حرارت برداشتین کمی وانیل هم برای طعم و عطر بهتر به سس اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_فانتزی
سلام این ژله ساده ای هستش 🙂 رنگ بندی و طرح ها کلا دل به خواهی هست همین طوری اسمش رو گذاشتم فانتزی 😜😁
برای درست کردن این ژله من از ۴ بسته پودر ژله استفاده کردم .رنگ ها و طعم ها کاملا دل به خواهی هست .ژله هایی که استفاده کردم . آبی بلوبری ، زرد موز ، قرمز هندوانه ، سبز لیمو هستش .
هر بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) حل کردم و گذاشتم توی مخیط بمونه و گرمیش بره و خنک بشه . شیر هم از قبل در دمای محیط گذاشتم و به هر کدوم نصف لیوان شیر اضافه کردم . (جای شیر هم می تونید بستنی که در دمای محیط مونده به اندازه نصف لیوان و یا در حد دو تا سه قاشق بریزید). خوب ترکیب کردم .
قالب من فلزی هست .فرقی نداره چه طرحی باشه و حتی قالب مربع گرد و هر ظرفی میشه و بهترین جنس قالب برای ژله ها فلزی و پلاستیکی . برای فلزی ها میشه از قبل یک کم با اب مرطوب کرد و ۵ دقیقه فریزر گداشت .پلاستیکی باشه با یکی دو قطره روغن مایع چرب بشه .
رنگ اول که من اینجا آبی رو اول ریختم و گداشتم یخچال از نیم بند یک کم سفت تر بشه .بعد از یخچال بیرون اوردم .سه تا قالب که در سه سایز کوچیک و متوسط و بزرگ رو حالا ار طرح دل به خواهی میشه امتخاب کردم اول قالب بزرگ رو در مرکز ژله گذاشتم و فشار دادم و بعد جایی که طرح افتاده رو به آهستگی و با حوصله خارج کردم و تمیز کردم . جای خالی طرح روبا ژله بعدی که من زرد رو ریختم و پر کردم .مجدد داخل یخچال قرار دادم که یک کم ببنده . قالب متوسط رووسط دوباره قرار دادم و طرح زدم و جای اون رو خالی کردم و زله بعدی که رنگ سبز هست رو ریختم و داخل یخچال قرار دادم تا کمی ببنده و در آخر قالب کوچک رو در مرکز قرار دادم و طرح زدم و جاش رو خالی کردم و ژله آخر که رنگ قرمز هست ریختم و کمی در یخچال قرار دادم.
و بعد که طرحم رو کف شکل دادم مابقی ژله ها رو که من از رنگ زرد به ترتیب زرد ، سبز ، قرمز و اخر کار آبی رو لایه لایه داخل قالبم ریختم .
فقط هر لایه کمی از نیم بند سفت تر شد لایه بعدی ریخته بشه . اگر بین ریختن لایه ها فاصله زیاد باشه در ژله لایه ها به هم نمی چسبند .
در آخر کل ژله رو حداقل ۵ ، ۶ ساعتی داخل یخچال قرار دادم و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم .داخل آب ولرم چند ثانیه قرار دادم و وقتی دیدم از جاش آزاد شد روش یه دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم قيمه نثار براى چهار نفر🔻
گوشت قیمه شده (براي هر نفر ١٥٠ )
برنج ٤ پيمانه
پیاز بزرگ نگيني شده يك عدد
نمک
زردچوبه
زرشک 150 گرم
خلال بادام 100 گرم
خلال پسته 100 گرم
روغن مایع و کره به مقدار لازم
خلال پرتقال يا نارنج نصف پيمانه
پودر يا عرق هل و پودر دارچين نصف قاشق چایخوری
زعفران دم كشيده
شکر ١ قاشق
رب گوجه فرنگی ٣ قاشق غذا خورى
طرز تهيه👈من اينطوري درستش ميكنم ،يك پياز بزرك را نگيني كردم تفت دادم وقتي رنگش تغيير كرد گوشت رو به صورت قيمه اي خرد شده (گوسفند)را به اون اضافه كردم تفت دادم بعد بهش خيلي كم جوز هندي زدم تا بوي گوشت گوسفندي رو بگيره،فلفل سياه وكمي زردجوبه و كمي پودر زنجبيل زدم وبعد رب گوجه فرنگي زدم سرخ كردم ودو ليوان آب به آن اضافه كردم ويك چوب دارچين در آن انداختم وگذاشتم تا گوشت بپزه وحالت سس غليظ به خودش بگيره زیاد آب احتیاج نداره اواخر پخت گوشت بهش پياز داغ خلالي يك قاشق گلاب ويك چهارم استكان زعفران دم شده ونمكو كمي پودر هل زدم كه اگه عرق هل داريد ميتونيد ازش استفاده كنيدخلال بادام كه از قبل با گلاب خيس كردم و خيلي كم با روغن مايع تفت دادم وزرشك را هم با روغن مايع تفت دادم كه هم ميتوانيد در صورت تمايل از خلال پسته وبادام زرشك و خلال پرتقال خيلي كم به سس گوشت بزنيد وبقيه را براي تزيين روي برنج استفاده كنيد برنج هم بصورت آبكش دم كردم وزمان سرو غذا گوشت را لاي برنج در ديس ريختم ومقداري از گوشت را روي برنج ريختم ودور آنرا با مختلفات و پلو زعفراني تزيين كردم
⚠️نكته ها:
خلال بادام و پسته و زرشک رو جدا جدا تفت میدیم.خلال ها رو با گلاب خیس ميكنمو بعد خيلي كم تفت بدید.
به زرشک هم شکر ميزنم ،زرشک رو داخل روغن داغ سی ثانیه تفتش میدم
براي خلال پرتقال تقريبا ٣ بار با آب سرد بجوشانید تلخیشوگرفته با شكر تفت داده كه حالت چيپسي شود.براي پلو زعفراني پنجاه گرم كره رو اب كردم و بهش زعفران زدم و برنج دم كشيده رو بهش اضافه كردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قیمه نثار قزوین😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پای_سیب_قنادی
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید)
روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه)
پودر قند 180 گرم(1 پیمانه)
شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
سیب 2 عدد
قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید
مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر)
آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید
زرده و سفیده ها را جدا کنید
سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند.
(میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید)
کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود.
زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود
با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید
در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید
داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید
یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید
دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است
قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه
اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید
بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان عسلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی سوغات اصفهان و یکی از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی است.تاریخچه دقیق اولین سوهان به دوره قاجار در شهر قم نسبت داده می شود.
مواد لازم:
۱/۸ قاشق چایخوری زعفران ریز آسیاب شده است
۱ قاشق غذاخوری گلاب
۳/۴ فنجان شکر
۱/۲ فنجان شربت ذرت سبک
جایگزین شربت ذرت : 1 لیوان عسل یا 3/4 لیوان پودر قند + 1/4 لیوان شیر
۳ قاشق غذاخوری عسل
۱/۳ فنجان بادام خلال شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۱/۴ فنجان پسته خرد شده
۱ قاشق غذاخوری گلبرگ های رز محمدی خشک شده درشت آسیاب شده
۱/۲قاشق چایخوری نمک دریای پولکی
دستورالعمل ها
یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید و کمی اسپری نچسب بزنید.
زعفران را آسیاب کنید در ظرف کوچکی زعفران را در گلاب خیس کرده و کنار بگذارید.
شکر، شربت ذرت، عسل و ۲ قاشق غذاخوری آب را در یک قابلمه متوسط با دماسنج،آب نبات روی حرارت متوسط به جوش آورید. هم بزنید تا شکر مخلوط و حل شود. بپزید، هر از گاهی بچرخانید، تا دماسنج ۲۹۰ درجه فارنهایت،یا ۱۴۴ درجه سانتیگراد را ثبت کند.
بادام، کره و نمک کوشر را مخلوط کنید و بپزید، مرتباً هم بزنید تا بادام طلایی شود، کره جذب شود و دماسنج ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتیگراد را ثبت کند، حدود ۲ دقیقه با جوش شیرین و سپس مخلوط گلاب زعفران مخلوط کنید. کارامل ابتدا حباب می زند اما بعد صاف و کرمی به نظر می رسد.
بلافاصله روی ورقه پخت آماده شده بریزید و با کفگیر روغنی تا حد امکان نازک پهن کنید یا با کج کردن ورقه پخت، سریع کار کنید. پسته، گلبرگ های رز و نمک دریا را روی آن بپاشید. اجازه دهید خنک شود، سپس به قطعات مختلف خرد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
16.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لیمو_عمانی_خشک😍😋
میتونین همون اول غذا با خیال راحت به غذاهاتون اضافه کنین ودغدغه تلخی لیمو رو نداشته باشین
مواد لازم:
لیمو ترش: ۱ کیلوگرم
شیره خرما: ۱ فنجان
👩🍳من با شیره خرما جوشوندم میتونین با آب وسرکه ونمک هم این مراحلو انجام بدین
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. لیمو ترشهای شیرازی را خوب بشویید و بگذارید ۱ روزیا نصف روز بماند
۲. درون یک قابلمه مقداری آب بریزید، شیره را به آن اضافه کرده و بگذارید به جوش بیاید. حالا لیمو ترشها را به مخلوط آب و شیره اضافه کنید و بگذارید ۵دقیقه بجوشند، سپس با آبکش کنید.
۳. مجددا لیمو ترشهای آبکشی شده را درون مخلوط آب جوش وشیره بریزید و این بار اجازه دهید دوباره به مدت ۳ دقیقه بجوشند، سپس دوباره آبکشی کنید
۴. پس از خنک شدن لیمو ترشها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر کدام ایجاد کنید، آنها را بر روی یک پارچه نخی (برای جذب نور بیشتر) بریزید و به مدت ۱۰ روز زیر نور خورشید بگذارید تا خشک شوند.
۵. لیموهای کمی خشک شده را درون سبد بریزید و بگذارید چند روز هم در سایه بمانند تا کاملا خشک شوند.
۶. میتوانید لیمو عمانیها را آسیاب کنید تا پودر یا گرد آن تهیه شود.
🍔🥗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیز_کیک_زبرا
هر نوع کیکی می تونید درست کنید .
می تونید جای کیک از بیسکویت هم استفاده کنید .
کیک اسفنجی
تخم مرغ خنک ۲ عدد
شکر ۵۰ گرم (حدودا یک چهارم لیوان)
آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
آب جوش ۱ ق غ
من ۱ ق غ کاکائو اضافه کردم و از مقدار آرد ۱ ق غ به اندازه کاکائو برداشتم .
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کردم .زرده رو با نیمی از شکر خوب با همزن زدم ، وانیل و آب جوش و پودر کاکائو رو هم اضافه کردم .
سفیده رو جدا گانه با همزن و با نیمی از شکر هم زدم تا سفیده فرم بگیره.
آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک کردم . طی ۲ تا ۳ مرحله سفیده و آرد رو به مواد زرده اضافه کردم و به صورت دورانی هم زدم .
قالب من گرد به قطر ۲۳ سانت هست کفش کاغذ روغنی انداختم.مایه رو ریختم و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، حدودا ۳۵ دقیقه قرار دادم.
🛑توجه: اگه قالب کمربندی ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید.
.
لایه دوم :
پودر ژله آلورا یک بسته
پودر ژله انگور ( یا هر نوع دلخواه) یک بسته
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم (۲ بسته)
خامه صبحانه یا قنادی ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم (یک و نیم بسته)
شکر ۳ تا ۴ ق غ
هر کدوم از پودر ژله ها رو با کمتر از یک لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم از دما بیفته.
پنیر رو با همزن کمی زدم ، خامه و شکر رو هم اضافه کردم و مخلوط کردم . داخل ژله ها نصف به نصف از این مواد ریختم. من برای قسمت رنگی کمی رنگ خوراکی ریختم (کاملا دل به خواه)
روی لایه کیک ابتدا از مواد سفید ریختم و بعد لایه لایه با ملاقه یکی در میان از مواد سفید و رنگی دایره وار ریختم . با سرعت این مرحله انجام بشه چون زود لایه ها سفت میشه .داخل یخچال ۴ ساعتی گداشتم بمونه .
لایه سوم :
این لایه دل به خواهی هست .می تونید بعد از مرحله دوم چیز کیک رو از قالب خارج کنید و گاناش بریزید.
گاناش : ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی رو به روش بن ماری قرار دادم و ۱۳۰ گرم شکلات خرد شده سفید اضافه کردم و به روش بن ماری گذاشتم یکدست بشه . کمی از گاناش برداشتم. به قسمتی رنگ خوراکی بنفش ریختم. گاناش رنگی رو روی لایه دوم ریختم و گاناش سفید داخل قیف یکبار مصرف ریختم و دایره وار ریختم و با خلال دادم طرح دادم . یک ساعتی داخل یخچال موند و بعد از قالب خارج کردم .#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لازانیا
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
گوجه فرنگی تازه خرد شده: ۴ عدد
سس (کچاب یا سالسا): ۱ قاشق غذاخوری
پودرسیر: ۱/۲ قاشق چایخوری
پودرپاپریکا: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
لازانیا: ۱ بسته
پنیر پیتزا: ۴۰۰ گرم
😍سس بشامل:
کره: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید ساده: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
پنیر خامه ای (موزارلا یا چدار): ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه مواد گوشتی لازانیا، پیاز و سیر خرد شده را درون روغن تفت بدید تا سبک شود. گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید. (در این مرحله می توانید کمی زردچوبه به مواد بزنید) تا رنگ گوشت کمی تغییر کند. گوجه فرنگی های خرد شده، سس سالسا و تمام ادویه ها را به مواد اضافه کنید و تفت بدید. (یا به جای گوجه، ۳ قاشق غذاخوری رب به همراه کمی آب) اجازه دهید خوراک به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم پخته شود.
سس بشامل: کره را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس آرد سفید را اضافه کنید. (شعله گاز بایستی خیلی ملایم باشد و مدام آرد را هم بزنید). سپس شیر را درون تابه بریزید، تند تند هم بزنید تا هم آرد درون شیر حل شده و هم گوله نشود. (شیر باید کمی گرم باشد تا آرد به خوبی در آن حل شود) در آخر پنیر خامه ای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. هم بزنید تا سس بشامل به غلظت کافی برسد.
ظرف نچسب مخصوص فر رو چرب کنید ابتدا یک لایه ورقه لازانیا بچینید، روی آن سس بشامل بریزید سپس مقدار نازک و کمی از مواد گوشتی را روی لایه قرار دهید، در اینجا ادویه مخصوص لازانیا و آویشن را روی مواد بپاشید و پنیر پیتزا بریزید. لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه دهید. ۶-۴ لایه لازانیا بچینید. روی سطح لایه آخر را فقط با سس بشامل و پنیر پیتزا فراوان خوب و کامل پوشش دهید.
در فر به مدت ۶۰-۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و در انتها ۳-۲ دقیقه گریل فر برای طلایی شدن روشن کنید.
دو مدل لازانیا داریم که نیاز به جوشیدن دارد و یا ندارد که در دستور العمل پشت بسته های لازانیا گفته شده است