💫در این شب زیبـا
✨آرزو می کنم
💫همه خوبی های دنیا
✨مال شما باشه
💫دلتون شاد باشه
✨غمی توی دلتون نشینه
💫خنده از لب قشنگتون پاک نشه
✨و دنیا به کامتون باشه
💫و اوقاتتون همیشه
✨بر مدار خوشبختی بچرخه
💫 شبتون آروووم و زیبـا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸از عمق جان نفس بکش
🌱نگرانیهایت را به خدا بسپار
🌸چایت را با آرامش خیال بنوش
🌱و تمام خاطراتِ خوبت را مرور کن
🌸این تنهـا هدیـهای هست کـه
🌱میتوانی به خودت بدهی
🌸سلام صبحتون پر امید و شـاد
🌱حــال دلتــون قـشنگ
🌸روزای عمرتون گـرم مـحبت
🌱زندگیتون پر از عطر و مهربانی خداوند
#کیک_اسفنجی
مواد لازم
تخم مرغ ۸ عدد حتما تخم مرغ سرد وداخل یخچال باشه لازم نیست به دمای محیط برسه
آرد ۳۰۰گرم یا دو لیوان
شکر ۲۲۰گرم یا یک لیوان پر
پکینگ پودر یک قاشق پر چایخوری یا یک قاشق غذا خوری سر خالی
آب سرد یک سوم استکان یا شیر
عسل یا شربت بار یک قاشق غذا خوری
سفیده وزرده رو از هم جدا کنید
سفیده رو با سرعت تند همزن بزنید تا پف کنه حدود ۳الی ۴دقیقه طول میکشه سپس سرعت همزن متوسط وشکر رو به صورت بارانی اضافه کنید حدود سی الی چهل ثانیه شکر تمام شده باشه سپس دونه دونه زرده رو اضافه کنید حدود یک دقیقه تمام زرده ها زده شده باشند
بعد از زرده ها مخلوط آب وعسل(یا شیر وعسل)اضافه کنید فقط در حد مخلوط بزنید من یک دونه دیگر رو با شیر درست کردم به نظرم شیر خوشمزه تره
همزن رو کنار بزارید
آرد وپکینگ پودر از قبل مخلوط والک کردیم با یک دست آرد وبا دست دیگه همزن دستی آرد رو کم کم میریزیم وبا همزن دستی بزنید سرعت عمل داشته باشید حدود سی الی چهل ثانیه باید مخلوط شده وتمام شده باشه بهتره دو نفره این کار رو انجام بدید یعنی یک نفر آرد رو کم کم بریزه وشما هم ،هم بزنید وکار رو تمام کنید قالب رو از قبل چرب کرده وکفش کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش وبزارید تو فر از قبل گرم شده (۱۵ دقیقه ) با دمای صدوهشتاد درجه به مدت ۴۰تا ۴۵درجه
قالب ۳۰در۴۰ جواب میده
خمیر که آماده شد فوری بریزید تو قالب وبزارید تو فر تا پفش نخوابه سرعت عمل داشته باشید
بهترین قالب برای کیک گالوانیزه ضخیم یا تفلون هست قالب سیلیکونی به درد نمیخوره
تو فر کاسه آب لازم نیست
به هیچ عنوان تو سینی فر بعنوان قالب استفاده نکنید طبقه وسط حتما باشه شعله پایین روشن باشه شعله بالا فقط واسه گریل وطلای شدن روی کیکه اونم دو سه دقیقه آخر پخت روش بشه
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فر باز نمیشه وتکون داده نمیشه
عسل باعث میشه رنگ کیک طلای وخوش رنگ بشه
این کیک طعمش عالیه خشک ولاستیکی نیست وبوی تخم مرغ هم نمیده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک اسفنجی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🟡اندازه سینی پخت 30×40
مواد لازم
برای کیک👇👇👇
✅ 6 عدد تخم مرغ
✅ یک پنس نمک
✅ یک قاشق چای خوری آبلیمو
✅شکر 250 گرم
✅ نشاسته ذرت ۲۵ گرم
⠀
برای فیلینگ نارنگی👇👇👇
✅ نارنگی پوست کنده 300 گرم (4 تا 5 عدد)
✅ ۲ عدد زرده
✅شکر 30 گرم
✅ نشاسته ذرت 20 گرم
⠀
برای کرم👇👇👇
✅ پنیر خامه ای 300 گرم
✅ پودر قند 20 گرم
✅ 150 میلی لیتر خامه صبحانه
⠀
طرز تهیه
کیک👇👇👇
نمک و آب لیمو را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن بزنید تا کف کند و سفید شود. در ادامه هم زدن، شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پف کند(به طوری که وقتی کاسه را برگردانید، تخم مرغ ها نریزند). نشاسته را اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید. روی سینی پخت کاغذ روغنی بگذارید و مواد را به طور یکنواخت پخش کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه به مدت 35-40 دقیقه بپزید.
کیک را از فر خارج کنید و کاغذ روغنی را جدا کنید، کیک را روی یه لایه کاغذ روغنی تمیز بگذارید و با کاغذ رول کنید و در دمای محیط اجازه بدید خنک شود.
⠀
فیلینگ نارنگی👇👇👇
نارنگی ها را با همزن خرد کنید، شکر، زرده ها، نشاسته را اضافه کنید و مخلوط کنید. روی حرارت بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید و بپزید تا غلیظ شود. از روی حرارت بردارید، از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود.
⠀
کرم👇👇👇
پنیر خامه ای، خامه و پودر قند را با همزن بزنید تا غلیظ شود.
⠀
در آخر👇👇👇
کیک را باز کنید، فیلینگ نارنگی را روی کیک پخش کنید و 10 دقیقه بعد، روی آن را با یک لایه کرمی که درست کردید بپوشانید و محکم بغلتانید تا به شکل رول در بیاید. حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مینی_پیتا
مواد لازم:
آب گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان)
شیر گرم: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان)
روغن: ۲۰۰ میلی لیتر (یک لیوان)
شکر: ۲ قاشق غداخوری
مخمر فوری: ۱۰ گرم (حدود یک قاشق غذاخوری پُر)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ: ۲ عدد (زرده ها را جدا کنید)
آرد: ۶ لیوان
طرز تهیه:
ابتدا خمیر را آماده کنید. اگر مخمر شما فوری نبود ابتدا با آب و شیر گرم و شکر مخلوط کنید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مخمر فعال شود و کف کند. بعد بقیه مواد را اضافه کنید. میزان آرد را تا اندازهای که خمیر نرمی بدست آید استفاده کنید. بعد از ورز دادن خمیر انرا یکی دو ساعت در محیط خنک استراحت دهید تا حجم ان دوبرابر شود. بعد از تخمیر خمیر؛ آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم و چونه بگیرید و مجدد برای ۱۵ تا ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
برای ملات داخلی:
سیب زمینی متوسط (آب پز): ۷ عدد
پنیر چدار رنده شده: ۱۵۰ - ۱۰۰ گرم
نمک و ادویه دلخواه
برای رومال نان:
زرده تخم مرغ
کنجد یا زیره سیاه
طرز تهیه:
سیب زمینی پخته شده را له کرده و با ادویه و پنیر چدار خوب مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست بدست آید.
حالا مثل تصاویر بالا و ویدئوی پست بعدی خمیرها را پهن و مایهی سیبزمینی را داخل آن گذاشته و خمیر را جمع کنید. مجدد خمیر را پهن و با دست روی ان را فرم داده و داخل سینی فر پوشیده با کاغذ روغنی پهن کنید. حالا با قلمو زرده تخم مرغ را روی خمیر رومال کنید و کمی کنجد یا سیاه دانه بپاشید. سپس در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۴۰ درجه و بمدت حدودا ۱۲ دقیقه بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_شکم_پر
خمیر:
شیر ولرم: ۴۰۰ میلی لیتر
مخمر تازه: ۳۰ گرم یا
(۱۰ گرم مخمر خشک)
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ و نیم قاشق چایخوری
روغن: ۶ قاشق غذاخوری
فیلینگ:
سیب زمینی: ۴۰۰ گرم
پنیر: ۱۵۰ گرم
کره: ۱۰ گرم
آرد به میزان لازم (اندازهای که خمیر نرم و کمی چسبناک بدست آید)
نمک و ادویه به میزان دلخواه
رومال خمیر:
زرده تخم مرغ + یک قاشق غذاخوری شیر
رومال نان:
کره
طرز تهیه:
در یک کاسه شیر ولرم، مایه خمیر و شکر را خوب با هم مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس سایر مواد (روغن نباتی، نمک و آرد) را اضافه کنید و خمیر نرم و چسبناکی به دست آورید. روی کاسه خمیر را بپوشانید و بگذارید حداقل یک ساعت در جای گرم ور بیاید، حجم خمیر باید تقریبا دو برابر شود.
برای فیلینگ: سیب زمینی ها را حدود ۳۰ دقیقه بپزید و له کنید، کره، پنیر و ادویه ها را به دلخواه اضافه کنید و بگذارید خنک شود.
تکه های خمیر را روی سطح کار آردپاشی شده باز کنید و فیلینگ را روی آن قرار دهید و روی خمیر را جمع کرده و دوباره باز کنید.
اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر نان ور بیاید، زرده تخم مرغ و شیر را با قلم مو روی خمیر بزنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه بپزید. نانهای داغ را با کره چرب و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات آشپزی خاص
زن نیسی اگه تو ۴۵ سالگی هم مثِ دخترای ۲۰ ساله دلِ شوهرتو قیلی ویلی نکنی🙈😉 !
#سفید #خامهای شدن پوست صورت وبدن🙊
درمان پوست #مرغی و لک بارداری☺️
رفع خطوطِ خواب، اخم، خنده🥰
خوشگلاسیونِ ناخن بدونِ لاک زدن😒😍
فقط خانمایی که دوست دارن طبیعی خوشگل باشن بیان☺️👇
https://eitaa.com/joinchat/2017787935C26c83c2095
https://eitaa.com/joinchat/2017787935C26c83c2095
دیگه بسه خودتو هرچقدر ولکردی بیا☺️☝️
#چیس_سرکه_ای_خانگی😋😋
🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔🥔
چیپس سرکه ای
مواد لازم برای۱۰ نفر
مواد اصلی
سیب زمینی ۲ عدد
سرکه ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
یخ ۱ لیوان
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سیب زمینی را پوست گرفته و به لایه های خیلی نازک خورد میکنیم.
۲- سرکه ، نمک ، بکینگ پودر، یخ را در ظرف گود میریزیم و به هم میزنیم تا نمک و بکینگ پودر با مواد خوب مخلوط شود و مقداری آب اضافه میکنیم.
۳- سیب زمینی ها را به مخلوط سرکه اضافه میکنیم، اگر مخلوط سرکه کم بود و روی سیب زمینی ها را نگرفت دوباره مقداری آب اضافه میکنیم.
۴- سیب زمینی ها را تا یک ساعت در مخلوط سرکه استراحت میدهیم و بعد از یک ساعت توی آبکش میریزیم تا آب اضافی آن برود.(به هیچ عنوان روی سیب زمینی ها آب باز نکنید.)
۵- در یک ظرف گود مقداری روغن ریخته و با حرارت ملایم اجازه میدهیم تا روغن داغ شود، سپس حرارت را متوسط رو به قرار میدهیم و سیب زمینی ها را داخل روغن میریزیم تا سرخ شود.
۶- در مرحله آخر سیب زمینی ها را از روغن خارج کرده و روی پارچه تمیز قرار میدهیم تا روغن اضافی آن خارج شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍟 🍟
هدایت شده از پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_ماست_فرانسوی
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۱/۵ لیوان
روغن نصف لیوان
ماست یونانی پرچرب سه چهارم لیوان
شکر یک لیوان سرخالی
رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک نوک قاشق چای خوری
وانیل ۱۰_۱۵ قطره
مواد سس لیمو
نشاسته گل ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۶ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
آب یک لیوان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از پست آشپزخونه نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوفته_قبرسی🧆
3 عدد سیب زمینی
400 گرم گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز
جعفری
1 تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری (آرد سوخاری)
1 قاشق غذاخوری رب فلفل
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ،پودرفلفل قرمز
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
#میگو_پلو
زمان پخت میگو نباید زیاد باشه چون باعث میشه میگو سفت بشه با حرارت بالا بپزید تا آب نندازه پختش حدود پنج الی شش دقیقه باید طول بکشه بیشتر ازاین میگو سفت میشه
میگو رو حتما توی پیاز وسیر تفت بدید تا بوش از بین بره
اگه گشنیز تازه نداشتید از خشک استفاده کنید
این مقدار برای پنج نفره
برنج چهار لیوان
میگوی پاک کزده ورگ و ریشه گرفته حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ گرم
گشنیز تازه ۲۰۰ گرم خشک نصف لیوان
شوید خشک یک قاشق پر
شنبلیله خشک نصف قاشق
رب انار دو قاشق نداشتید از تمرهندی استفاده کنید هیچ کدوم رو نداشتید نزنید
پیاز بزرگ یک عدد یا دوعدد متوسط
سیر پنج حبه
کره ۳۰ گرم
روغن یک چهار پیمانه
نمک و زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
کشمش سرخ شده وپیاز داغ سرخ شده برای تزیین روی پلو
کره وروغن مایع بزارید تا گرم بشه پیاز خرد شده، بریزید وباهاش تفت بدید تا سبک وشیشه ای بشه سیر رو بکوبید یا رنده کنید وبهش اضافه کنید وقتی با هم تفت خوردن ورنگ پیاز رو به طلای رفت میگو رو اضافه کنید ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید میگوها که دارن جمع میشن گشنیز اضافه وبزارید آب گشنیز کشیده بشه حرارت نسبتا بالا باشه تا پخت میگو طول نکشه رب انار که با یکی دو قاشق اب رقیق کردیم شوید وشنبلیه خشک ونمک اضافه وهمه رو باهم تفت میدیم وکنار میزازیم
برنج رو که از قبل خیس کردیم میریزیم تو آب در حال جوش نمک وکمی زردچوبه میزنیم (زردچوبه اختیاریه) برنج که از کناره های قابلمه بالا اومد موقع آبکش کردنشه آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید یک لایه برنج یک مواد گوشتی تا تموم بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه تا پلو دم میکشه پیاز داغ درست کنید کمی کشمش پلوی بشورید وبزارید آبش کاملا بره و سرخ کنید زیادی سرخ نکنید بسوزه همینکه کشمش داره باد میکنه کافیه گاز رو خاموش کنید
پلو که دم کشید .بکشید تو دیس پیاز داغ وکشمش بریزید روش و در کنار عزیزانتان از خوردنش لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگو پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک خوشمزه ترکیه ای 😍😋
میتونید جای مرغ، گوشت چرخ کرده و یا گوشت قرمز هم استفاده کنید.
کباب سلطان
مواد لازم:
3 عدد خمیر یوفکا(لوازم قنادیها وفروشگاه های بزرگ دارن)
2-3 عدد فلفل سبز
1-2 عدد فلفل قرمز
نیم کیلو مرغ بدون استخوان و پوست
نمک، پودر فلفل، فلفل سیاه؛ پودر فلفل قرمز، روغن زیتون
ماست
سس فلفلی
طرز تهیه:
مرغ ها را به صورت ریز خورد کرده و تفت بدید. آب مرغ ها را برای خیس کردن بورک ها لازم داریم. فلفل ها را نگینی و یا کوچکتر خورد کرده با کمی روغن هم میزنیم.در ادامه مرغ تفت داده شده را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم. در انتها ادویه دارش میکنیم.بورک ها را مثل ویدئو برش دادن، از مواد داخل آن ریخته و رول میکنیم. کاغذ سرخ کردنی را داخل سینی چیده و لقمه ها را رویش میچینیم و تا زمانیکه سرخ شوند؛ آنها را میپزیم.بورک ها را از فر درآورده و وقتی گرمای اولیه شان از بین رفت، در ابتدا داخل آب مرغ ها فروبرده و درمیاوریم.بورک ها را به اندازه 3-5 سانت بریده و در بشقاب سرو میچینیم. و رویش را با ماست و کره ی فلفل دار کاور میکنیم.
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست خاص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین مرغ یه غذای مجلسی ، همه پسند و شیکِ
با این رسپی بینظیر میتونید تهچین رو بدون فر داخل قابلمه یا داخل قالب توی فر درست کنید و از طعم فوق العادش لذت ببرید😋
مواد لازم
سینه کامل مرغ : یک عدد
برنج : ۴ پیمانه
ماست پر چرب : یه لیوان (فرانسوی)
پیاز : دو عدد
دو تا تخم مرغ کامل و یه زرده
زعفرون دمکرده : به میزان لازم
زرشک : نصف لیوان
روغن مایع : نصف لیوان
نمک ، فلفل سیاه ، و زردچوبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یتیمچه_بادمجان
بادمجان نیم کیلو
گوجه فرنگی نیم کیلو
سیب زمینی متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
سیر سه حبه
پیاز یک عدد بزرگ
بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار
پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم )
گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه
شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه
عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ذرت میکزیکی ایرانی اونم با مرغ من که میگم این ترکیب صد هیچ از همه جلو تره این غذا عالیه
.
برای درست کردن این غذا نیازه به
ذرت بخارپز
اویشن
قارچ
پنیر پیتزا
سس مایونز کم چرب
نمک مخصوص
فلفل
کره
و کمی مرغ ریش ریش شده
.
کافیه قارچ هارو با کره تفت بدین
اگه دوست داشتین سیاه نشن اب لیمو بزنید
خوب وقت اضافه کردن ذرت و ادویه هاست پنیر پیتزا سس مایونز و مرغ هم اضافه میشه ترکیب تمومه فقط باید میلش کنید 😋
راستی راستی
نمک طبیعی و معدنی اگر به جای نمک تصفیه جایگزین بشه جلوی انواع بیماری ها رو میگیره و به خاطر مواد معدنی که داره برای بدن بسیار مفیده
پس درستش کنیدو ازش لذت ببرید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزی خاص نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ذرت مکزیکی با مرغ
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦