بیسکوییت کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکوییت_کرمدار
برای خمیر بیسکوییت:
تخم مرغ یک عدد
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند : ۴۰ گرم
آرد:۲۱۰ گرم
وانیل :۱٫۴ق چ
بکینگ پودر :۱٫۲ق چ
برای درست کردن خمیر شکلاتی از ارد ۲۰ گرم کم کنید
دو ق س پودر کاکائو اضافه کنید
برای کرم میانی:
کره :۶۰ گرم
پودر قند :۵۰ گرم
شکلات سفید :۱۲۰ گرم
اگه میخواهید شکلاتی کنید ۲ ق س پودر کاکائو اضافه کنید
طرز تهیه:
بعد از درست کردن خمیر نیم ساعت به خمیر استراحت بدید.و بعد با وردنه بازش کنید و کاتر بزنید
کاتر من تقریبا ۶ سانت بود، بعد کاتر زدن با ته سیخ چوبی روی خمیر رو سوراخ سوراخ کنید
سعی کنید کف سینی از کاغذ نسوز یا سیلپد استفاده کنید که خیلی بهتره اگه نداشتید از کاغذ روغنی و به هیچ وجه چربش نکنید
میره داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ گازی و ۱۶۰ برقی به مدت تقریبی ۱۵ الی ۲۰ دقیقه
میتونید داخل ماهیتابه هم درستش کنید
بیسکویت من ۱۵ دقیقه ای آماده شد کافیه زیر بیسکوییت رنگش کمی عوض شه
اجازه بدید خنک شن و بعد از کرم اماده شده بینشون بزارید
و دوباره بزارید یخچال یه ده دقیقه ای بمونه تا کرم داخلش ببنده و بعد نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خرمایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_خرمایی
این شیرینی خوشمزه و مقوی 😋😍
از تنقلات سالم 🤗
با چایی حسابی می چسبه 🙂😋
زرده تخم مرغ یک عدد
پودر قند ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
کره ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۲۰ گرم (۱ ق غ)
آرد سفید حدود ۱۵۰ گرم (حدود ۱ لیوان)
پودر هل ۱/۲ ق چ
برای مواد میانی
خرما ۱۵۰ گرم (۱۵ تا ۲۰ عدد خرما)
پودر گردو ۱ تا ۲ ق غ
کره ۳۰ گرم
دارچین ۱ ق چ
پودر هل ۱ ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
کره و پودر قند الک شده رو اول با قاشق و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم زرده تخم مرغ و پودر هل رو ریختم و یک دقیقه زدم .دور گیری هم کردم .نشاسته ذرت و آرد سفید الک شده رو کم کم ریختم . میزان آرد تقریبی هست ، ارد زیاد هم نریزید که لطافتش از بین میره ، خمیر نرم و لطیفی به دست میاد که به دست نمی چسبه . خمیر ورز دادن نمی خواد . یک ساعت در یخجال استراحت قرار دادم .
خرما رو هسته جدا کردم و له کردم . پودر گردو و دارجین و هل و کره آب شده رو بهش اضافه کردم و ترکیب کردم .از مواد خرمایی گوله هایی درست کردم .
خمیر بعد از استراحت ، به اندازه ۱ ق م برداشتم و گرد کردم و وسطش از مواد خرمایی قرار دادم ، پیچیدم و کمی پهن کردم . در سینی چیدم .
با یه کاتر گرد کوچیک روش طرح زدم .
برای رومال ، یک عدد زرده تخم مرغ ، زعفران و کمی دارچین ترکیب کردم و رومال زدم .
سینی رو در فر ۱۷۰ درجه، که از یک ربع قبل گرم کردم ، ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : بدون فر در فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز میشه .
جای نشاسته درت می تونید آرد استفاده کنید . سعی کنید کره رو جایگزین نکنید که بافت تغییر نکنه ، در صورت جایگزینی روغن مایع بریزید .
برای من ۱۷ تا شیرینی شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی خرمایی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی موز آناناس😋
👩🍳
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تقریبا ۴ لیوان🔻
پنج حلقه آناناس خرد شده و یخ زده را با ۲عدد موز متوسط خرد شده و یخ زده
بعلاوه نصف لیوان آب کمپوت آناناس و ۲/۳لیوان شیر
و یکی دو قاشق غذاخوری خامه یا بستنی
خوب خوب مخلوط کنید و نوش جان.
توضیحات🔻
میوه ها را برش بزنید و کنار هم داخل سینی بچینید(منظورم اینه که روی هم نباشن،چون باهم یخ میزنن و مخلوط کردن اونها سخت میشه)
و چند ساعتی داخل فریزر بگذارید تا یخ بزنند
اگر تیغه مخلوط کن شما محکمه و قدرت خوبی داره میوه ها را بزارید کاملا یخ بزنن ومنجمد بشن،چون اسموتی غلیظ و تگری میشه.
ولی اگر تیغه مخلوط کن ضعیفه نیمه منجمد بریزید که مخلوط کن خراب نشه یا تیغش نشکنه تو این اوضاع و احوال🙄😊
اگر از کمپوت آناناس استفاده کردین نصف لیوان آب کمپوت داخل اسموتی بریزید البته اگر دوست دارین و خوشتون میاد.
اگرم اناناس تازه بود به جای آب کمپوت کمی شکر یا عسل بریزید و مقدار شیر را بیشتر کنید
اگر اسموتی خیلی سفت بود میزان شیر را برای رسیدن به غلظت دلخواه بیشتر کنید
اضافه کردن بستنی یا خامه هم دلخواهه می تونید کمتر بیشتر کنید یا نریزید
و در پایان
اسموتی را به خاطر وجود موز نمیشه زیاد داخل یخچال نگه دارین رنگش تغییر میکنه پس تازه تهیه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#.. #خورش_فسنجون
اول از همه یه پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدین زردچوبه،نمک،فلفل سیاه رو بهش اضافه کنید تا عطرشون آزاد بشه .حدود 300 گرم گردوی چرخ شده را به پیاز داغ اضافه کنین و تفت بدین تا به روغن بیوفته و خامی گردو گرفته بشه.
سپس سه لیوان آب سرد بریزید و اجازه بدید جوش بیاد و زیر گازو کم کنید تا بپزه و جا بیوفته .( آب سرد باعث میشه به گردو ها شوک وارد بشه و روغن بندازه ) بعد از سه ساعت 3 قاشق رب انار و کمی شکر و نمک و دارچین اضافه کنید .( ترشی و شیرینی فسنجون سلیقه ایه و مقدار شکر و رب انار دست خودتونه )
سیصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز درشت رنده شده و آب گرفته و و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را مخلوط کرده و ورز داده سپس کوفته هایی به اندازه یک گردو درست کرده و سرخ کرده.بعد که گوشت قلقلی ها آماده شد به خورشت فسنجون اضافه کنید. بعد اجازه بدید خورشت یک ساعت دیگه بپزه و جابیوفته . ✔️اگه میخواین خورشتتون روغن بیشتری داشته باشه میتونین ده دقیقه به سرو چند تکه یخ کوچیک توش بندازین تا اصطلاحا بهش شوک وارد بشه و به روغن بیوفته. ✔️من یک قاشق رب گوجه و کمی زعفرون رو هم به خورشم اضافه کردم که کاملا سلیقه ایه و شما میتونید حذفش کنید. ✔️برای تزیین فسنجون هم سینه مرغ رو بصورت نازک و نواری برش زدم وکمی نمک و پیاز و زعفرون غلیظ اضافه کردم و یک شبانه روز توی ظرف دربسته توی یخچال گذاشتم بعد ازاین مدت رول کردم و خلال دندون زدم کمی تفت دادم و با همون آب و پیاز و زعفرون خودش پختم بعد از پخت خلال دندون رو خارج کردم. و با خلال پسته و گردو و انار روی فسنجونو باهاش تزیین کردم. ✔️برای ته دیگ هم ته قابلمو چرب و کمی داغ کردم و کنجد پاشیدم و سیب زمینی های حلقه شده را روش گذاشتم و نمک پاشیدم و برنجمو روش ریختم و گذاشتم دم بکشه. ✔️دسر هم ژل انارو طبق بسته درست کردم وقتی نیم بند شد پاناکوتا که دستورش پستهای قبل هست روش ریختم و توی ظرف سرو برعکس کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
برای ۳ نفر
بادمجان ۳ عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
گوجه فرنگی ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان پلو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴ یا ۵ نفر🔻
جو پوست کنده: ۲۰۰ گرم
آب: سوپ همیشه باید آبدار باشه تا به قوام برسه
هویج: ۲ عدد
نخود فرنگی: حدود ۱ لیوان
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره: نصف فنجان (تا یک فنجان)
فلفل قرمز: یک سوم قاشق چایخوری (اختیاری)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱ قاشق جایخوری
نمک: ۳ قاشق جایخوری (تست کنید)
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری.
پخت اول: (جو رو بشورید)
جو با آب: ۹۰ دقیقه
(تو این مرحله تند تند به جو سر بزنید و اگه آب خواست اضافه کنید)
پخت دوم:
جو با هویج و آب: ۶۰ دقیقه
پخت سوم:
جو، هویج، نخود فرنگی و آب: ۴۰ دقیقه
پخت نهایی:
اضافه کردن زرشک، جعفری و آبغوره: ۱۰ دقیقه
در همه مراحل حرارت کم و در نیمه باز باشه. از آب مرغ هم میشه استفاده کرد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ جو هفترنگ😋
👩🍳 #با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_هلو_خونگی
موادلازم :
2 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه)
5 عدد هلو بزرگ رسیده
1/5 استکان شکر
🍨اگر هلوهای شما شیرین باشند، میتونید شکر را نصف استکان کنید و عسل هم نصف استکان بریزید.
طرز تهیه:
هلو ها رو پوست بگیرید وبه چند تکه خرد کنید وبزارید فریزر تا کمی منجمد شودو سپس آنها را با بهمراه شکر و خامه در میکسر يا غذا ساز بریزید ومخلوط کنید تا خوب پوره شود وبعد بریزید درظرف مناسب وبزارید فریزر حدود 1 ساعت ودر این زمان بیارید بیرون وبستنی رو هم بزنید واین کار رو 4تا5 مرتبه از فریزر بیارید بیرون وهم بزنید وباز بزارید فریزر تا بستنی یخ نزند بعد این تایم بستنی آمادس
میتونید از 1 استکان ماست خامه ای هم در مواد استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی هلو خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سینامون_رول_گوشت
این مقدار خمیر برای دوتا رول به اندازه رولهای توی تصویر و یا یک رول بزرگ میده، مقدارش برای ۴ نفر هست. علت اینکه سینامون رول نامگذاری شده به دلیل استفاده دارچین در مواد گوشتیه که میتونید کلا مواد میانی رو به دلخواه عوض کنید.
خب بریم سراغ مواد اولیمون
برای تهیه خمیر نیاز داریم به :👇
دو پیمانه آرد شیرینی پزی
نصف پیمانه شیر خشک قنادی
نصف پیمانه روغن مایع
یک قاشق غذاخوری پر مایه خمیر
یک قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق مرباخوری نمک
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
آب ولرم یک پیمانه (کم کم اضافه کنید تا خمیر آماده شود، ممکنه آب اضاف بماند)
دستور تهیه :👇
تمام مواد را ترکیب میکنیم سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم تا عمل بیاد (مدت زمان عمل آمدن خمیر به دمای بستگی دارد) بعد از عمل امدن پف خمیر را میگیریم سطح کار را ارد پاشی میکنیم به قطر نیم ساعت خمیر را باز میکنیم. (من باریکتر پهن کردم اما اگر قطرش نیم سانت باشه شکیل تره) روی خمیر هم کمی ارد میپاشیم و با وردنه باز میکنیم. اول روی خمیر پنیر گودا ورقه ای میزاریم بعد *مواد گوشتی (مثل مواد ماکارونی، پایین تایپ میکنیم) رول میکنیم و با نخ مث فیلم بالا برش میزنیم. تو ظرف مورد نظر با فاصله قرار میدیم و سلفون میکشیم ( آخه حین استراحت دوم و پخت بزرگتر میشن) به مدت ۲۰ دقیقه جای گرم قرار میدیم و بعد سلفون رو برداشته و به مدت نیم ساعت در فر با حرارت ۱۸۰ و با شعله پایین و یا در تابه به مدت نیم ساعت و زیر تابه شعله پخش کن بزارید وقتی یک طرف اماده شد طرف دیگه رو به مدت ۳_۴ دقیقه بزارید تا برشته بشه. تمام
*ترکیب مواد گوشتی شامل :👇
۱ عدد پیاز متوسط نگینی شده
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری سر پر
کاری، زردچوبه، و دارچین هر کدام یک قاشق چایخوری پر
اول از همه پیاز رو تفت میدم، بعد گوشت و ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدم تا بوی ادویه ها خارج بشه، رب گوجه رو اضافه میکنم و خوب سرخ میکنم تا بوی خامی رب گرفته بشه و رنگ روغن نارنجی بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینامون رول گوشت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
متبل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم
بادمجان کبابی سه عددمتوسط
سیر سه حبه
ارده یک الی دوق.غ
ماست سه الی چهارق.غ
روغن زیتون یک ق.غ
گردوی خرد شده سه ق.غ
لیمو ترش درصورت تمایل
فلفل سیاه ونمک
طرز تهیه را در ویدئو می توانید ببینید
چند نکته
میزان ارده وروغن زیتون را می توانید بنا برذائقه کم یا زیاد کنید
از جعفری خرد شده یا سبزی مورد علاقه می توانید در ترکیب استفاده کنید
از متبل به عنوان غذا یا پیش غذا می توان استفاده کرد
این غذای فوق العاده را با نان سرو کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شیرینی_رویال
.
آرد قنادی ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵ گرم
کره صبحانه هم دمای محیط ۵۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۸ق.چ
پودر قند قند ۲۵ گرم
پودر بادام ۱۵ گرم
وانیل ۱/۸ق.چ
تخم مرغ هم دما محیط ۳۰ گرم(نصف ی دونه ۶۰ گرمی)
.
💢طرز تهیه دقیقا طبق فیلم
♦️هم دمای محیط بودن تخم مرغ و کره خیلی مهمه
ا♦️ستراحت خمیر نیم ساعت یخچال
۲۰ دقیقه استراحت قبل فر
♦️دمای فر ۱۷۰ فر برقی ۱۰ دقیقه طبقه وسط
...........
💢مواد لازم تزیین
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ ق.م
روش بن ماری
حتما ۵۰ گرم شکلات و بزارید مایکروفر هر ۱۰ ثانیه هم بزنید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم دوم و اضافه کنید دمای محیط بمونه هم بزنید همه شکلات ی دست بشه در انتها روغن مایع رو اضافه کنید
وقتی شیرینی و شکلات هم دما بودن کاور کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موادلازم برای تهیه نان خرمایی:
خرمای هسته گرفته وپوره شده:الیوان
دارچین وزنجبیل :ازهرکدام 1ق چ خ
شیره خرما:2ق غ خ
مغز گردو:به دلخواه
خمیر جادویی
برای رومال:
زرده تخم مرغ:1عدد
شیر:2ق غ خ
زعفران دم کرده:1ق غ خ
روش پخت روی گاز:
شعله پخش کن رو روی حرارت ملایم میگذاریم وقتی داغ شد تابه رو روی اون قراربدین و درش روببیندید15دقیقه طول میکشه نانها آماده بشه
روش پخت درفر:فر رو ده دقیقه روی 170درجه میزاریم تاگرم بشه بعد کف سینی فر روکاغذ روغنی انداخته ونانها را روی آن بافاصله میچینم ومدت یک ربع توی فر میگذاریم تا نانها آماده بشه بعد درآخر 3دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی نانها طلایی بشه😋
نکات تهیه نان خرمایی:
✔️اگر دوس دارین نانها نرم بمونن حتما تا گرم هستند توی ظرف دردارنگه دارید
✔️برای مقوی تر شدن نان خرمایی میتونید ازهر مغزیجاتی دوس داشتین استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛