eitaa logo
آشپزی خاص
99.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
49 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ سبدامروز راپُرمیکنیم🌺🍃🌺 ازمحبت دوستی و عشق و امید💕 ومیخوانیم سرود خوشبختی را ان شالله اطرافمان🌺 پرازشکوفہ های اجابت🌺 وعشق و برکت شود...🌺 دوشنبه تون بخیرو سرشار از آرامش🌺🍃🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹تخم مرغ هم دما شده ۱عدد 🔹خمیرمایه یک قاشق غذاخوری +یک قاشق مرباخوری 🔹آب ولرم نصف پیمانه 🔹شکر یک قاشق مربا خوری 🔹نمک من نزدم چون از آرد نانوایی استفاده شد خودش ی مقدار نمکو داره 🔹شیرنصف پیمانه 🔹روغن۵قاشق غذاخوری مایع 🔹آرد اندازه نیاز ♨️طرز تهیه خمیرمایه رو با آب ولرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و میزاریم تو دمای آشپزخونه ۱۰تا یک ربع بمونه پف کنه. بقیه موادو اضافه میکنیم و آرد میزنیم تا وقتی چسبندگی نداشته باشه. خمیر ک آماده شد روشو میپوشونیم و میزاریم یکساعت تو همون دمای آشپزخونه تا حجمش دوبرابر بشه. مواد داخلشو آماده میکنیم ،میتونه هر چیزی ک دوست دارید باشه. من ی پیاز متوسطو با ۴۰۰گرم گوشت و فلفل سبز تند و سیر..آویشن..ادویه..و جعفری تفت دادم در آخر دوقاشق کمتر رب گوجه اضافه کردم موقعی ک میخواهید این خمیرو پهن کنید چون خمیر خیلی نرمی هست باید حسابی سطح کارتون آرد پاشی بشه.ی مستطیل از خمیر باز کنید،خیلی نازک نشه با کارد لبه های اضافیشو بگیرید تا مرتب بشه..و بزارید روی کاغذ روغنی از مواد روشو پر کنید و پنیر پیتزا اضافه کنید .فلفل دلمه رو خلال کنید..و دوباره از خمیر بردارید پهن کنید و رشته های باریک برش بدید.و همینطور ک مشخصه حصیر باف کنید. دمای فررو ۲۰۰بمدت یک ربع شایدم یکم بیشتر درآخر گریل بالارو روشن کنید تا طلایی بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورک غنچه مواد لازم برای 8-10 نفر: حدود 16 تا بورک درست میشه 4 عدد خمیر یوفکا مواد سس: 1/4 پیمانه روغن زیتون یا مایع 1/2 پیمانه آب 1 قاشق سوپ خوری آرد 1 قاشق سوپ خوری سرکه 1 قاشق چایخوری جوش شیرین ولی چون ضرر داره بجاش 2 قاشق چایخوری بکینگ پودر بزنین مواددداخل بورکها: پنیر و جعفری یا مواد گوشتی یا سیب‌زمینی و...(گوشت و سیب زمینی و .... باید قبلا پخته باشن) مواد روی بورکها: زرده تخم مرغ کنجد همه مواد سس رو باهم مخلوط کنین، یوفکا هارو به 4 قسمت مساوی تقسیم کنین، هر کدومو مثل ویدیو بپیچونینو وسطشون 2 قاشق سوپ خوری از سس بریزین و بعد مواد دلخواه رو بزارین توشون، ببندین، برعکس کنین و داخل قالب مافین بزارین. بعد روشون زرده تخم مرغ بمالین و کنجد بپاشین ودر فر از قبل گرم شده 180 درجه حدود 20 دقیقه بپزین تا روشون سرخ شه. اگه مقدار سس کم باشه، بازم درست کنین و یا اینکه بجای 2 قاشق، 1 قاشق بریزین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای مهربونم😍🌹 ◀میزان ادویه ها کاملا به سلیقه شما بستگی داره ◀من همیشه به جای پودر سیر از سیر ورقه شده استفاده میکنم چون قدرت بیشتری برای گرفتن بوی زُهم ماهی و میگو داره ◀حتما از سرکه یا آب لیمو ترش برای طعم دار کردن استفاده کنید و البته نباید در حدی باشه که میگو ها ترش مزه بشن...دقت کنید بسته به حجم میگو اضافه کنید ...من برای سی عدد میگوی درشت از دو قاشق غذاخوری پر سرکه سفید استفاده کردم. یا به جای سرکه از آب لیموترش تازه استفاده کنید چون آبلیموی مونده روی طعم میگو اثر میذاره و طعمشو تغییر میده. ◀◀◀سرکه یا آب لیمو ترش تاثیر زیادی در رفع بوی زُهم میگو داره و گوشت میگو رو ترد میکنه ◀بهتره نمک رو بعد از پایان زمان استراحت(قبل از اینکه شروع به سرخ کردن کنید) به میگوها اضافه کنید ◀سرخ کردن میگو نیاز به زمان زیاد نداره چون اگه بیش ازحد سرخ کنید سفت و لاستیکی میشه...معمولا در روغن داغ و با حرارت متوسط حدود 5 دقیقه کافیه و میگو خیلی زود میپزه ک سرخ میشه. 🥗🥂 🥂🥗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول باید میگو رو تمیز کرد رگ پشت میگو رو با برش دادن بیرون بیارین اگه مثل من از میگوی تمیز شده آماده استفاده میکنید که لازمه فقط قسمت زیر شکم یه برش بزنید و رگ تیره رنگی اون قسمت هست بیرون بیارین.بعد هم مزه دار کنید با پودر سیر،نمک و فلفل و زعفرون و پیاز خرد شده.تقریبا چهار پنج ساعت تو یخچال بمونه.بعد سه تا تخم مرغ و کمی نمک و فلفل و زعفران دمکرده با همزن دستی بزنید یک چهارم پیمانه ماءالشعیر ساده و یک چهارم پیمانه شیر بهش اضافه کنید بعد یک پیمانه آرد و یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر اضافه و مخلوط کنید.غلظت خمیر مثل ماست همزده میمونه و برای حدود نیم کیلو میگو کافیه.حالا میگوها رو از پیاز جدا کنید‌.اول در آرد سفید بزنید بعد در خمیر و در روغن فراوون که داغه با حرارت متوسط سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله بذارین تا روغن اضافیش خارج بشه.کاملا پفکی و ترد میشه.حالا اگه می خواین میگو سوخاری داشته باشین که حالت کرانچی داشته باشه و زیر دندون صدا بده (من اینو بیشتر دوست داشتم) بعد از اینکه میگو رو در خمیر فرو بردین داخل آرد سوخاری پانکو بزنید و در روغن سرخ کنید.این مدلی اگه کمی هم بمونه حالت کرانچی اون از بین نمیره ولی میگو پفکی زودتر حالت تردی و کرانچیش از دست میده و نرم میشه.هر دو روش خوبه و میگوی خوشمزه ای خواهید داشت.از این خمیر میتونید برای مرغ و پیاز هم استفاده کنید ولی برشهای مرغ نباید ضخیم باشه تا بتونه مغز پخت بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کایسری یاغلاماسی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای خمیر : ۱) ۴ لیوان آرد ۲) نصف لیوان آب ولرم ۳) یک لیوان شیر ولرم ۴) یک ق.غ روغن مایع ۵) یک ق.غ نمک ۶) یک ق.غ خمیرمایه ی فوری ۷) یک ق.م شکر مواد میانی : ۱) گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم ۲) ۳ عدد گوجه ی رنده شده ۳) ۱/۵ ق.غ رب گوجه ۴) یک عدد پیاز ۵) یک ق.غ روغن زیتون ۶) یک ق.چ فلفل سیاه ۷) یک ق.چ نمک ۸) نصف لیوان آب طرز تهیه : داخل ظرفی ابتدا شیر ولرم ، آب ولرم ، خمیرمایه ، روغن مایع ، نمک ، شکر رو بریزید مخلوط کنید آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه ورز بدید خمیر نرمی درست کنید روش رو بپوشانید ۴۰ الی یک ساعت اجازه بدید تا خمیر استراحت کنه و حجمش دو برابر بشه از خمیر گوله هایی درست کنید روش رو با پارچه ای بپوشانید ۱۰ دقیقه اجازه بدید تا عمل بیاد برای مواد میانی : پیازها رو خرد کنید تفت بدید گوشت رو اضافه کنید تفت بدید رب رو اضافه کنید تفت بدید سپس گوجه ی رنده شده رو اضافه کنید آب ، نمک ، فلفل سیاه رو هم اضافه کنید ۵ الی ۶ دقیقه اجازه بدید بپزه از روی شعله بردارید روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه گوله های خمیر رو باز کنید داخل تابه ی نچسب پشت و روی خمیرها رو بپزید بعد از اینکه تمام خمیرها رو پختید ابتدا یک نان بزارید روش از مواد گوشتی بریزید همه جاش بمالید و پخش کنید دوباره روش یک نان بزارید از مواد گوشتی بریزید تا آخر این کار رو ادامه بدید در آخر روش رو با جعفری خرد شده تزئین کنید برش بدید و سرو کنید میتونید روش ماست سیردار هم بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بلغورگندم دولیوان نخود یک لیوان لوبیا نصف لیوان نمک وادویه به میزان لازن پیاز دوعدد سبزی آش (گشنیز،جعفری،اسفناج،شوید،تره) ۳۰۰گرم آب نارنج یاآبغوره یک سوم لیوان عصاره قلم یک تکه گوشت گوساله ۳۰۰گرم گوجه ۴عدد پیازروتفت میدیم پوره گوجه وفلفل وزردچوبه اضافه میکنیم اجازه میدیم تاگوجه رنگ خودشوپس بده بعدبلغورکه ازشب قبل خیس کردیم اضافه میکنیم به همراه نخود من نخودروازقبل خیس کردم وگزاشتم نیم پزشدوبه آش اضافه کردم بعدتادوسوم قابلمه روآب میریزیم ومیزاریم تابلغورکاملاپخته وشکفته بشه تواین مرحله لوبیای پخته،سبزی آش ،گوشت پخته وریش شده،نمک وآب نارنج،عصاره قلم رواضافه میکنیم اجازه میدیم تاآش ماکاملاجابیفته ودرآخریکم بهش پیازداغ اضافه میکنیم من برای تزیین ازپیازداغ ونعناداغ استفاده کردم ازخوشمزگی این آش هرچی بگم کم گفتم عالیه😋😍 نکته :گوشت روازقبل باپیازوادویه میزاریم تاکاملاپخته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان عزیز سالادی بسیار خوشمزه و عالی که طرفدارای زیادی داره . جای مرغ می تونید از کالباس استفاده کنید . اما از اونجا که قرارمون اینه که کمتر کالباس مصرف کنیم و من دنبال جایگزینش مرغ رفتم .😊 . . سینه مرغ نصف عدد سیب زمینی ۳ عدد نخود فرنگی ۳ تا ۴ ق غ شوید خرد شده ۴ ق غ خیارشور ۲ عدد سس مایونز ۲ ق غ ماست ۳ ق غ نمک و فلفل و آب لیمو به میزان لازم سینه مرغ رو با یه پیاز و سیر و کمی نمک پختم و بعد از پخت ریش ریش کردم . سیب زمینی رو پوست کندم و نگینی خرد کردم . داخل قابلمه آب جوش و نمک ریختم و سیب زمینی رو بهش اضافه کردم و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه جوشوندم تا بپزه و بعد آبکش کردم . خیارشور رو هم نگبنی خرد کردم . نخود فرنگی رو هم پختم . داخل ظرفی بزرگتر سیب زمینی و سینه مرغ و نخود فرنگی و خیارشور و شوید رو اضافه کردم و مخلوط کردم . می تونید داخلش سس هم نریزین و با روعن زیتون و یا آب لیمو سرو کنید . من ماست و سس و نمک و فلفل و آب لیمو رو مخلوط کردم و داخلش ریختم . و برای اینکه قالبی بشه داخل طرف مورد نظر کیسه فریزر انداختم و مواد سالاد رو ریختم و فشرده کردم و یکی دو ساعت داخل یخچال قرار دادم و بعد برگردوندم و به دلخواه تزیین کردم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گل کلم ۱ کیلو هویج نیم کیلو خیار نیم کیلو لوبیا سبز نیم کیلو سیر ۲ تا ۳ بوته فلفل سبز تند چند عدد سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی ترشی (من از ترخون ، مرزه ،نعناع ،گشنیز و جعفری استفاده کردم ) به میزان لازم ادویه ترشی به میزان لازم ( این ادویه رو از مامانم گرفتم که از عطاری خریده ) ( اما مخلوطی از سیاه دانه ،پودر تخم گشنیز ، گلپر ، فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، رازیانه ،پودر زیره سبز ،جوز هندی ، دارچین هستش ) گل کلم رو تکه تکه کردم و خوب شستم . خیار رو شستم و حلقه حلقه کردم . هویج رو شستم و حلقه ای کردم . لوبیا سبز رو هم شستم و خرد کردم . سبزی ها رو پاک کردم و شستم و گذاشتم خشک بشه حسابی و بعد خرد کردم . حتما حتما خشک بشن و الا اگه خیس بمونه ترشی کپک می زنه . سیر رو هم پاک کردم . یه کوچولو هویج و لوبیا سبز رو جزیی آب بهشون جدا جدا اضافه کردم و پختم . می تونین این کار رو نکنین فقط به خاطر اینه که خیلی توی ترشی خام نباشه این هم کاملا سلیقه ای . حتما هم بعد از پخت آبش خالی بشه و بمونه خشک بشه . هویج و لوبیا سبز و خیار و گل کلم رو با هم قاطی و نمک و ادویه ترشی ریختم . توی ظرفم (ظرف هم تمیز و خشک باشه )لایه لایه یه مقدار از این مواد ریختم و کمی سبزی خرد شده و چند حبه سیر و چند تا فلفل سبز . تا اینکه ظرف پر بشه . مقداری سرکه سفید ریختم و یه مقداری هم آب جوشیده خنک . اگه سرکه تون خونگی و تند هستش نصف سرکه و نصف آب جوشیده خنک ریخته بشه بهتره و گر نه میشه کلا سرکه ریخت . درش رو خوب چفت کردم و گذاشتم جای خنک تا برسه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توی یخچال یه کمی هلو و شلیل بود ، دیدم هلوها هم نرم هستن و دارن له میشن تصمیم گرفتم لواشک درست کنم . دیدم یه چند تا هم آلو سیاه چشمک می زنه از اون هم داخلش ریختم . ترکیب هلو و شلیل و آلو با هم بی نظیره این ترکیب رو امتحان کنین . ملس و خیلی خوشمزه است . خلاصه لواشکی شد نگو و نپرس ، دعوا هست سرش 😁😉. . حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم . گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه . بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم . داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه . می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه . توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی هم کلفت نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد 2 پیمانه منظور همون آرد سه صفر یا آرد شیرینی پزی هست بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شکر 1 پیمانه من 3/4 پیمانه ریختم ماست یا شیر 1 پیمانه اگر بخواید کیک به صورت زبرا در بیاد بهتره از شیر استفاده کنید ولی اگه بخواید دولایه رو روی هم بریزید(مثل فیلم)بهتره از ماست استفاده کنید. روغن 1/2 پیمانه پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری آرد اضافی 3 قاشق غذاخوری از یک ساعت قبل مواد را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. ابتدا 2 پیمانه آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و 3 بار الک کنید. تخم مرغها+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا حجیم و روشن شوند. سپس ماست یا شیر را اضافه کرده 1 دقیقه هم بزنید. در انتها روغن را افزوده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید. دقت کنید زیاد از حد هم نزنید چون مواد کیک قراره یکبار دیگه همزده بشه و اگه زیادی هم بزنید پف کیک کم و بافتش سفت میشه. مواد کیک را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. به یک قسمت 3 قاشق آرد و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه و آرام مخلوط کنید. حتما با الک پودر کاکائو رو اضافه کنید. قالب به قطر 23 یا 25 سانت را چرب و آرد پاشی کنید. ابتدا مواد سفید را در قالب ریخته و روی آن را صاف کنید. سپس کم کم مواد کاکائویی را روی مواد سفید بریزید و به آرامی صاف کنید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 بادمجون 5عدد متوسط،گوجه 4 عدد متوسط، پیاز 2عدد متوسط،نصف 1 عدد فلفل دلمه ای،رب 1ق سر پر،اب 2 لیوان، سیر تازه 4حبه یا سیر خشک 2 حبه، 1 عدد لیمو عمانی، نمک وفلفل وزردچوبه و پاپریکا، روغن 🔴بادمجون رو شسته راه راه پوست بگیرید وبرش بزنید داخل اب ونمک 20 دقیقه بزارید، شسته وداخل آبکش بریزید . گوجه و پیاز رو حلقه ای برش بزنید.پیاز ها رو در روغن سرخ کنید تا بوی خامیش از بین بره فلفل دلمه ای هم تفت دهید چند دقیقه اخر هم سیرها رو اضافه کرده و بعد از سرخ شدن اینها بادمجون ها رو سرخ کنيد کف ماهی تابه پیاز وسیر وفلفل دلمه ای من یک عدد فلفل تند هم خرد کردم سپس گوجه وبادمجون سرخ شده رو بچینید. یک قاشق روغن رو داغ کرده زردچوبه وفلفل رو بریزید رب رو اضافه و با هم تفت بدهید اب اضافه کرده وباهم مخلوط کنید روی مواد بریزید نمک ولیمو و پاپریکا اضافه درشو بزارید با حرارت کم بپزه نزارید کاملا ابش،جمع بشه کمی سس کف ماهی تابه بمونه خوشمزه تره ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅ کانال دوم حتما تشریف بیارین 👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شب ها آرامشی دارند از جنس خـدا پروردگارت همواره بـا تـو همراه است امشب از همان شب‌هایی‌ست که برایت یک شب بخیر خــدایی آرزو کـردم شبتون در آغوش اَمن خـدا