eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم یک بسته پودر کرم کارامل شیر دو لیوان مواد کیک آرد مخصوص کیک یک لیوان پودر کاکائو نصف لیوان تخم مرغ سه عدد روغن مایع کمتر از نصف لیوان وانیل نصف ق چ بکینگ پودر یک ق م شکر یک لیوان سر خالی شیر ولرم نصف لیوان طبق معمول فر را از قبل با دمای صد و هشتاد گرم کنید ارد و پودر کاکائو و بکینگ را سه بار الک کنید _ قالب گرد بیست و پنج سانتی رو اماده کنید بسته کرم کارامل را باز کنید. دو تا پاکت داخلش هست یکی پودر هست یکی سس سس را باز کرده و کف قالب بریزد . حالا درون قابلمه ای پودر کرم کارامل را به همراه دو لیوان شیر ریخته با حرارت متوسط هم بزنید و اجازه بدید یک دقیقه بجوشه ( قل بزنه) مدام هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و داغ توی قالب بریزد . و بعد از اینکه از داغی افتاد قالب رو بزارید توی یخچال به مدت یک ربع تا بیست دقیقه خیلی زود میبنده در این زمان مواد کیک رو اماده کنید تخم مرغ ها رو با وانیل یک دقیقه بزنید و بعد کم کم شکر رااضافه کرده و با دور تند سه چهار دقیقه بزنید و بعد شیر ولرم را کم کم ریخته و دو دقیقه بزنید و بعد روغن را ریخته و هفت ثانیه بزنید و در آخرررررر مواد خشک را طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور متوسط بزنید. در اخر مواد رو هفت ثانیه با لیسک اروم و دورانی مخلوط کنید _ قالب را از یخچال در آورده و مواد کیک را روی کرم کارامل بریزد. حالا سینی فر را آورده و کف سینی را تا نصفه آب بریزد و قالب را داخل آب بزارید و دورن فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد به مدت پنجاه تا شصت دقیقه قرار بدید تا زمانی که روی کیک حسابی پخته و سفت شده باشه‌ ( خیالتون راحت برای کارامل هیچ اتفاقی نمیوفته) بعد قالب رو برداشته و اجازه میدیم خنک بشه و بعد به مدت سه ساعت میزاریم توی یخچال تا حسابی مواد زیری ببنده . بعد لبه های کیک رو با سیخ چوبی از قالب جدا کنید و اروم برگردونید. نیازی ب چرب کردن قالب نیست کرم کارمل رو از سوپر مارکت ها تهیه کنید. خیلی راحت میتونید توی قابلمه روی گاز هم درست کنید. یک چهارم قابلمه رو اب بریزد و قالب رو بزارید داخل آب و قابلمه رو بزارید روی حرارت کم به همراه دمکنی بدون شعله پخش کن و اجازه بدید به مدت پنجاه دقیقه تا زمانی ک روی کیک حسابی سفت بشه و کیک بپزه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ چرخ شده......۲۵۰ گرم سیب زمینی....۲عدد پیاز اب گرفته .....۱عدد ارد سوخاری.....۱قاشق نمک،فلفل،زردچوبه،پودر تخم گشنیز تخم مرغ....۱تا ۲ عدد زعفران غلیظ....۱قاشق ارد سوخاری برای سوخاری کردن.....به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی را بپزید و خوب له کنید.پیاز را رنده کنید .اب پیاز را حتما بگیرید.مرغ هم بهتره از مخلوط سینه و ران استفاده کنید.مرغ و پیاز را به سیب زمینی اضافه کنید.ادویه و ارد سوخاری هم بریزد.ابتدا یک عدد از تخم مرغ داخل مواد بشکنید .خوب ورز بدید اگر چسبندگی کم داشت تخم مرغ دوم را اضافه کنید.در غیر این صورت احتیاج ندارد.کمی زعفران برای عطر و طعم بهتر بریزد.از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته در دست باز کنید و داخل ارد سوخاری بغلطونید.بعد در روغن سرخ کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بیسکوییت کرم دار کاکائویی پودرشده 400گرم کره 150گرم پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد یک چهارم پیمانه شکلات تخته شیری 150گرم یا شکلات تلخ 100کرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 300 گرم خامه صبحانه 200 گرم شیر سه چهارم لیوان پودر قند یک چهارم پیمانه بیسکوییت های پودر شده را با کره نرم خوب مخلوط تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد داخل یه قالب کمربندی یا هرقالبی که دوسدارین کاغذروغنی یا سلفون بکشین و مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته کف قالب فشرده کنین اگه دوسدارین چیزکیکتون مثل چیزکیک من دیواره داشته باشه کمی از خمیر بیسکوییتو به ارتفاع دوسانت دیواره ی قالب فشرده کنین و بعد به مدت نیم ساعت داخل فریزر قراربدین . حالا نوبت آماده کردن مخلوط پنیره ؛ ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بعدازچند دقیقه که اسفنجی شد روی بخار آب قراربدین تا شفاف شه سپس شکلات خردشده و شیر رو به روش بن ماری درشیر حل کنید پنیرخامه ای و خامه و پودر قند رو باهمزن خوب مخلوط کنین سپس مخلوط شیر و شکلات رو اضافه کنین بعدم پودر ژلاتینو .... همه موادو که با همزن خوب مخلوط کردین روی لایه بیسکوییتی بریزین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین و نهایتا به شکل دلخواه تزیین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو کافی شاپی😍😋 مواد لازم: لیمو ترش🍋 نعناع🌱 شکر🍚 آب گازدار☕ یخ🧊 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم، سیب زمینی متوسط۴ عدد، پیاز متوسط ۱ عدد، تخم مرغ ۱ عدد، سبزی معطر خشک ۱ ق غ، پودر سوخاری ۲ ق غ، نمک، فلفل و زردچوبه 🔴سیب زمینی و پیازو با رنده ریز رنده میکنیم آب جمع شده داخل ظرفو خالی میکنیم ( سیب زمینی و پیاز رنده شده رو زیاد فشار ندید که کامل آبش گرفته شه و خشک شه ).گوشت چرخکرده، تخم مرغ، پودر سوخاری ، سبزی معطر، نمک فلفل زردچوبه رو اضافه میکنیم و به خوبی باهم ترکیب میکنیم و با دست ورز میدیم .( حتما با دست ورز بدید که خوب ترکیب شه ) داخل تابه روغن میریزیم تا داغ بشه و بعدش یه مقدار از مواد کف دستمون فرم میدیم داخل روغن داغ میذاریم و با چنگال چندتا سوراخ روش ایجاد میکنیم تا مغز پخت شه وقتی یه طرفش سرخ شد بر میگردنیم تا طرفش دیگش هم سرخ شه . 🔸️حتما زیر شعله گاز کم باشه که کتلت ها کم کم سرخ بشه و وسطش هم بپزه 🔸️سبزی معطر شامل ترخون ، مرزه ، ریحان ، نعنا ، گشنیزه که خشک کردم و پودر کردم و تو غذا ها استفاده میکنم و عطر و طعم خوبی میده 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در آخـریـن🕊🌼 روز تابستـان🕊🌸 امــیــدوارم 🕊🌼 نگـاه پـرمـهر خـدا🕊🌸 هـمراه لحظه‌هاتون 🕊🌼 سـلامـتی و نیکبختی🕊🌸 گـوارای وجـودتــون 🕊🌼 بـارش بـرکـت و نـعمت🕊🌸 جـاری در زنـدگی تـون 🕊🌼 پیشاپیش پاییز مـبـارک🕊🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ساندویچ بوقلمون مواد لازم : سینه بوقلمون۳۵۰ گرم خرد شده تره فرنگی اسلایس شده یک شاخه فلفل دلمه ای رنگی اسلایس شده نصف لیوان لیموترش دو حلقه ماست ۲ ق غ ارده یک قاشق غ روغن مایع ۲ ق غ سیر یک حبه و ترشی فلفل تند نصف ق مرباخوری نمک ، فلفل سیاه و اویشن ، زردچوبه ، زعفران ، جوز هندی خیلی کم قارچ ۱۰۰ گرم جعفری نان باگت گوجه فرنگی مواد لازم برای تهیه سس ، سس کچاپ ۳ ق غذ مایونز ۲ ق غ سس خردل ۲ ق غ باربیکیو نصف ق غ نعنا خشک یک ق مرباخوری نمک فلفل سیاه دستور تهیه : ابتدا سینه بوقلمون را اسلایس کرده با ماست ، ارده ، روغن ، سیر و ترشی فلفل و انواع ادویه های ذکر شده مخلوط کرده و استراحت میدهیم تا کاملا مرینیت شود ، بعد داخل سینی فر ریخته و ب مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه حرارت میدهیم ، حالا سس کچاپ و مایونز و خردل و باربیکیو و نمک و نعنا و فلفل سیاه را مخلوط کرده و کنار میگذاریم ، داخل نانها را خالی کرده اول سس اماده شده بعد جعفری و بعد قارچ تفت داده شده در روغن خیلی کم با ابلیمو ( دوستان توجه کنید ، نکته ی مهم روغن کم و نوع برش قارچ هست ک باعث خوب طلایی شدن قارچ میشه) حالا یک ردیف قارچ و بعد گوجه های اسلایس شده را میگذاریم و نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آب 40 گرم زرده تخم مرغ یک عدد تخم مرغ یک عدد ماست 180 گرم سفت وشیرین ارد ۵۰۰ تا ۵۵۰گرم شاید کمی بیشتر حتما آرد شیرینی پزی باشه آرد نانوایی استفاده نکنید وانیل نوک قاشق چایخوری روغن مایع ۴۰ گرم روغن جامد آب کرده 60 گرم (روغن جامد رو جتما آب کنید ) نمک نصف قاشق چایخوری مواد داخل قطاب بادام یا مغز گردوی خورد شده یا پودر نارگیل یک لیوان من نصف گردو ونصف پودر نارگیل استفاده کردم هل ساییده شده مقداری پودر قند ۱۵۰گرم یا یک دوم پیمانه گلاب ته استکان روغن مایع برای سرخ کردن وپودر قند برای روی قطابها درست کردن خمیر همه مواد جز آرد داخل کاسه میریزیم وبا همزن برقی ویا دستی میزنیم حدود یک دقیقه سپس ارد را یکدفعه اضافه کرده حتما صد گرم از آرد رو کنار بزارید شاید خمیر سفت شه مقدار آب خوری آردها فرق داره آگه دیدید خمیر شله وهنوز چسبندگی داره کم کم آرد رو اضافه کنید تا خمیر نرم ولطیفی بدست می‌آید زیاد آرد به خوردش ندید تا قطاب سفت نشه زدن خمیر هم با دست هم با همزن میتونید انجام بدید با دست زور وبازو میخواد با هم زن حتما از پرهای خمیر استفاده کنید حدود چهار دقیقه با هم زن باید بزنید ده دقیقه با دست با دست چنگ نزنید حتما با کف دست خمیر رو جمع کنید مواد داخل قطاب رو آماده کنید مواد داخل قطاب سلیقه ای هست از هرموادی میتونید استفاده کنید مواد داخل قطاب خمیری نباید باشه باید پودری باشه خمیر نیازی به استراحت ندارررره از اینجا به بعد تو ویویدی همه چیز مشخصه قالب بزنید ومواد رو میانی خمیر بزارید وخمیر رو جمع کنید روغنی مایعی که قطاب رو توش سرخ میکنید حتمااااااا داغ باشه لبه های رو خوب بهم بچسپونید تا موقع سرخ کردن از هم باز نشن وقتی که سرخ شدن بزارید خنک شه وپودر قند بپاشید روش آگه پودر قند دوست ندارید میتونید نزنید این سلیقه ایه این مقدار اندازه ها مقدار شیرینه که رو سینیه به جای پودر گردو و پودر گردو پودر بادام استفاده کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۳ عدد ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۱۰۰ میلی (حدودا ۲/۳ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) زعفران ۱۵ میلی (۲ تا ۳ ق غ) گلاب ۷۵ میلی (۱/۳ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م) وانیل نوک قاشق تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۵ دقیقه با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن مایع رو اضافه کردم کمی زدم و بعد ماست رو اضافه کردم . زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم (گلاب رو می تونید حذف کنید) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . داخل قالب رو با روغن جدا کننده ( ۵۰ گرم کره یا روعن جامد+۵۰ گرم روغن مایع+ ۵۰ گرم آرد با همزن ۵ الی ۶ دقیقه بزنید این مخلوط رو داخل ظرب درر دار در یخچال نگه داری کنید هر وقت خواستید مقداری ازش بردارین و قالب رو باهاش چرب کنید) چرب کردم . مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها با هم فرق می کنه حتما خودتون چک کنید . چون مدل قالبم این طور بود وسطش هم ژله قرمز رنگی درست کردم و گذاشتم یخچال کمی نیم بند شد داخل جای خالی ریختم و کیک رو داخل یخچال قرار دادم تا ژله بسته بشه . درون فر دست ساز و در تابه دو طرفه نیز روی گاز می تونید درست کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ .
چیکن استریپس پنیری مناسب برای 4 تا 6 نفر . مواد لازم 2 تکه سینه مرغ، بدون پوست ½ پیمانه پودر سوخاری ½ پیمانه پنیر پارمسان، رنده شده 1 قاشق چای‌خوری نمک ½ قاشق چای‌خوری فلفل 2 عدد تخم‌مرغ ½ پیمانه پنیر موتزارلا، رنده شده سس مارینارا . طرز تهیه 1. از قبل دمای فر را روی 190 درجه سانتی‌گراد (375 درجه فارنهایت) تنظیم می‌کنیم تا گرم شود. 2. تکه‌های سینه مرغ را به صورت نواری برش می‌زنیم. 3. در یک کاسه متوسط، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را مخلوط می‌کنیم. 4. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه شکانده و می‌زنیم. 5. مرغ‌ها را به تخم‌مرغ آغشته کرده و بعد در کاسه مخلوط پودر سوخاری می‌غلتانیم. دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. 6. مرغ‌ها را در یک سینی مخصوص فر گذاشته و به مدت 20 دقیقه می‌پزیم. در نیمه پخت، مرغ‌ها را برمی‌گردانیم. 7. کمی پنیر موتزارلا روی مرغ‌ها ریخته و مجددا به مدت 5 دقیقه می‌پزیم تا پنیر کاملا آب شود. 8. با سس مارینارا سرو کنید. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین سالادهاست . برای مهمانی ها هم که عالیه . سالاد اندونزی مدل های مختلفی داره . من قبلا هم توی پیج گذاشته بودم دو مدل دیگه با کمی تغییر مواد که توشون یک کوچولو موادشون فرق می کنه . در کل از خوشمزه ترین سالادهاست . مواد رو من واقعا چشمی ریختم اندازه ها دست خودتونه یک تقریبی نوشتم . کلم سفید کوچیک حدودا نصف عدد کلم بنفش کوچیک حدودا یک چهارم عدد هویج ۲ تا ۳ عدد نخود فرنگی ۳، ۴ ق غ ذرت ۳ ، ۴ ق غ خیارشور ۳ تا ۴ عدد کشمش به میزان دلخواه کالباس خرد شده ۴ تا ۵ ق غ سس مایونز به میزان لازم ماست به میزان لازم نمک و فلفل تمامی مواد دل به خواه و با سلیقه خودتون می تونین بریزین و کم و زیاد کنین . من چشمی ریختم . کلم سفید رو شستم و ریز خرد کردم من از رنده آلمانی استفاده کردم . می تونین با چاقو ریز خرد کنین . کلم بنفش رو هم شستم و خرد کردم . مقدار کلم سفید بیشتر از کلم بنفش استفاده بشه بهتره . هویج هم رنده کردم . خیارشور رو خرد کردم . نخودفرنگی رو هم پختم . تمامی مواد رو با هم مخلوط کردم . برای سس داخلش از ترکیب سس مایونز و کمی ماست و نمک و فلفل استفاده کردم . دو سه ساعت هم قبل سرو بزارین یخچال تا مواد و مزه ها خوب تلفیق بشه و بعد آماده سرو و نوش جان 😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. یه کیک خیلی پوک و پنبه ای و خوشمزه ❎بدون خامه و کرم هم یه کیک عصرونه ی خوشمزس😍 . ۴عدد تخم مرغ ۱ونیم لیوان شکر آرد ۱ونیم لیوان شیر ۲سوم لیوان روغن مایع ۲سوم لیوان پوست یه لیموی تازه آب یه لیموی تازه حدود ۲ق غ بیکینگ پودر ۱ق م وانیل نوک ق م نشاسته ذرت ۲سوم لیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابتدا زرده و سفیده رو جدا میکنیم سفیده رو یه کم میزنیم بعد ۳ق از شکر رو بهش اضافه میکنیم و با دور تند میزنیم تا سفید و برفی بشه حالا سفیده رو میزاریم یخچال وزرده ،شکر،وانیل ،پوست لیمو رو میزنیم بعد از چند دقیقه زدن آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و میزنیم تا سفید و کشدار بشه روغن رو اضافه و هم چند دورمیزنیم بعد شیر رو اضافه و چند دور هم میزنیم آرد،بیکینگ پودر نشاسته ذرت رو ۳بار الک کرده و در ۳مرحله به مایع کیک اضافه و با لیسک مخلوط میکنیم در آخر سفیده رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم تا پف کیک نخوابه . کیک رو درفر پیش گرم با دمای ۱۷۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم . . من برا تزیین کیک از کرم پنیری استفاده کردم میتونین از خامه خالی هم استفاده کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
• خوشمزه تر از کوکی لاهیجان نداریم اونم بدون همزن😍 ۱۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده رو به همراه ۲۳۰ گرم پودر شکر مخلوط کنید. ۳ تا تخم مرغ رو دونه دونه اضافه و با تخم‌مرغ آخر یک ق چ وانیل بریزید و یکدست کنید. ۷۰ گرم شیر و ۵۰ گرم روغن مایع اضافه کنید و هم بزنید. یک ق غ پودر کاکائو و ۴۲۵ گرم آرد و یک ق م بکینگ پودر رو به تدریج روی مواد الک و مخلوط کنید. ۱۲۰ گرم کشمش پلویی و ۱۷۰ گرم گردو خرد شده بریزید و هم بزنید. با قاشق از مواد بردارید و توی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله بچینید. بذارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۲۰ دقیقه. عجب بافتی داره 🤤 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛