فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸طراوت و پاڪی ﺻﺒﺢ
🌷ﺩﺭهوای ﺯﻣﯿﻦ پراڪنده ﺍﺳﺖ
🌸خدایا
🌷عزیزانــم را
🌸ﺳﺮﺷـار ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺍﻭﺕ ڪن
🌷و قلبشان را با نـور خـود
🌸روشـن و روزشـان را
🌷سرشـار از شـادی ونشاط گردان
🌸ســـــلام
🌷صبحتون بـخیر و شـادی
#پاناکوتا_وانیلی_و_شکلاتی
مواد لازم:
4 لیوان شیر
1و1/4 لیوان شکر
200 م ل خامه(1 بسته خامه صورتی)
4ق غ سرپر پودر ژلاتين
2ق غ سرپر پودر کاکائو
1ق چ وانیل
طرز تهیه:
ژلاتین رو روی چند ق آب سرد پاشیده تا حالت اسفنجی بگیره سپس بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه.شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا داخل شیر حل بشه.ژلاتین رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه.
خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا یکم روان بشه، از مواد داخل قابلمه یه ملاقه برداشته و با خامه حسابی مخلوط می کنیم و حالا خامه رو به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.حرارت رو خاموش کرده و مواد رو دو قسمت می کنیم. به یکی وانیل و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم.قسمت وانیلی رو داخل قالب ساده گرد 20 سانت ریخته و داخل یخچال میزاریم تا ببنده.وقتی پاناکوتا وانیلی خودش رو کمی گرفت،کمی از پاناکوتا شکلاتی رو کف قالب شارلوت 22 سانت می ریزیم و داخل یخچال می زاریم تا نیم بند بشه.دقت کنید وقتی با انگشت امتحان می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشه، به این مرحله که رسید دوتا قالب رو از یخچال بیرون آورده و پاناکوتا وانیلی رو وسط قالب شارلوت نگه داشته و از مواد شکلاتی چند ملاقه اطراف اون می ریزیم.مجدد داخل یخچال گذاشته تا حسابی قسمت وانیلی فیکس بشه و در آخر بقیه مواد شکلاتی رو داخل قالب ریخته و قالب رو 4تا5 ساعت داخل یخچال می زاریم تا سفت بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاناکوتا وانیلی و شکلاتی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_رویال
.
آرد قنادی ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۵ گرم
کره صبحانه هم دمای محیط ۵۰ گرم
روغن صاف قنادی ۱۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۸ق.چ
پودر قند قند ۲۵ گرم
پودر بادام ۱۵ گرم
وانیل ۱/۸ق.چ
تخم مرغ هم دما محیط ۳۰ گرم(نصف ی دونه ۶۰ گرمی)
.
💢طرز تهیه دقیقا طبق فیلم
♦️هم دمای محیط بودن تخم مرغ و کره خیلی مهمه
ا♦️ستراحت خمیر نیم ساعت یخچال
۲۰ دقیقه استراحت قبل فر
♦️دمای فر ۱۷۰ فر برقی ۱۰ دقیقه طبقه وسط
...........
💢مواد لازم تزیین
شکلات تلخ ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ ق.م
روش بن ماری
حتما ۵۰ گرم شکلات و بزارید مایکروفر هر ۱۰ ثانیه هم بزنید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم دوم و اضافه کنید دمای محیط بمونه هم بزنید همه شکلات ی دست بشه در انتها روغن مایع رو اضافه کنید
وقتی شیرینی و شکلات هم دما بودن کاور کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_زردآلو_و_پرتقال
زردآلو رسیده -۲ کیلوگرم
پرتقال ۱کیلوگرم
لیمو شیرازی یک
شکر ۳کیلو
-----------------
همه میوه ها را شسته و دانه ها را بادقتدرمیاریم پوست پرتقال ولیموراگرفته همه راباهم از چرخ گوشت رد می کنیم. شکر رااضافه می کنیم باید خوب مخلوط شود! بعد ، یک روز دریخچال قرار میدهیم بعدازیکروز روی حرارت قرارمیدیم وقتی جوش اومد شعله راکم کرده ومیزاریم شربت مربابه غلظت کافی برسه سپس شیشه ها و درب آنها را در حدود ۱۵دقیقه در آب جوش استریلیزه میکنیم.مربارا داخل شیشه هاریخته ریخته ودرب شون را محکم میبندیم! آنها را در جای خنک یا در یخچال قرارمیدهیم❤️🌹
این مربا همراه با کره برای صبحانه بسیارخوشمزه ومناسب هست
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_هلو_خونگی
موادلازم :
2 بسته خامه 200 میلی لیتر(خامه صبحانه)
5 عدد هلو بزرگ رسیده
1/5 استکان شکر
🍨اگر هلوهای شما شیرین باشند، میتونید شکر را نصف استکان کنید و عسل هم نصف استکان بریزید.
طرز تهیه:
هلو ها رو پوست بگیرید وبه چند تکه خرد کنید وبزارید فریزر تا کمی منجمد شودو سپس آنها را با بهمراه شکر و خامه در میکسر يا غذا ساز بریزید ومخلوط کنید تا خوب پوره شود وبعد بریزید درظرف مناسب وبزارید فریزر حدود 1 ساعت ودر این زمان بیارید بیرون وبستنی رو هم بزنید واین کار رو 4تا5 مرتبه از فریزر بیارید بیرون وهم بزنید وباز بزارید فریزر تا بستنی یخ نزند بعد این تایم بستنی آمادس
میتونید از 1 استکان ماست خامه ای هم در مواد استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی هلو خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونات_سبزیجات
مواد لازم:
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه فوری
1 استکان شیر ولرم (حدود90تا 100 گرم)
1/2 استکان آب (45 گرم)
1 عدد فلفل قرمز خرد شده
5تا4 عدد پیازچه سبز خرد شده
کمی جعفری
پنیر صبحانه حدود1تا 2 قاشق مرباخوری
1 قاشق چایخوری نمک
3 لیوان آرد (از 3لیوان کمتر بریزید در آخر کم کم اضافه کنید)
طرز تهیه:
در ظرف مناسب آرد را ریخته(مقداری از آرد را بردارید ودرآخر اگر خمیر چسبندگی داشت کم کم اضافه کنید) ودر وسط آن به ترتیب همه مواد ریخته واز کنار ظرف مواد را جمع ومخلوط کنید وخوب ورز دهید تا چسبندگی آرد گرفته شود.
فلفل و ساقه پیازچه را ریز خرد کنید وبه همراه مابقی مواد به خمیر اضافه کنید وخوب ورز دهید. از خمیر به اندازه یک گردو جدا وگرد کنید و طبق ویدئو با دست پهن کنید ووسط خمیر را با انگشت ویا سر ماسوره خالی کنید وروی خمیر را پوشانده تا خمیرها حجمشان زیاد شود وبعد در روغن داغ سرخ کنید.
پ. ن. مایه خمیرتون اگه فوری نبود اول با کمی آب یاشیر و1 قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید وروی ظرف رو بپوشونید تا عمل تخمیر انجام بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات سبزیجات
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کماج_اصفهانی
شیریک لیوان
شکرنصف لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرپر
بکینگ پودریک قاشق مرباخوری
زعفران به میزان لازم
خرما نگینی شده۴عدد
مغزیجات دلخواه به میزان لازم
آردحدودادولیوان
شیرگرم ،زعفران وشکرروباهم مخلوط کرده بعدخمیرمایه رواضافه میکنیم میزاریم کناره دقیقه تاعمل بیادبعدآردوبکینگ پودرروبهش اضافه میکنیم تاجایی که یک مایه نه رقیق نه سفتی بمابده دوباره کنارمیزاریم حدودا یک ساعت ونیم تادوساعت
میزان عمل اومدن خمیربستگی به گرم بودن محیط داره بعدخرما نگینی شده،کشمش،گردورواضافه کرده
داخل تابه رونصف قاشق روغن میریزیم موادروداخل تابه ریخته روش مغزیجات دلخواه رومیریزیم دم کنی میزاریم تابطرف آن پخته بشه بعدبرمیگردونیم تاطرف دیگش هم طلایی بشه
میتونیداین کماج روداخل فرهم درست کنید
نکته:حرارت شیربایدطوری باشه که دست رونسوزه اگرگرماش زیادیاکم باشه خمیرمایه عمل نمیاد
ک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
12.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کماج اصفهانی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛