eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
نونی بسیار نرم و لطیف و پنبه ای . همون طور که از اسمش معلومه و برای صبحونه و عصرونه عالی عالی 🤗 . تخم مرغ ۱ عدد شکر ۶۰ گرم (۴ ق غ) پودر خمیر مایه ۶ گرم (۱ ق م سرپر یا ۲ ق چ) خامه صبحانه ۷۵ گرم (۲ ق غ) کره آب شده ۸۰ گرم شیر ولرم ۸۰ میلی (یک سوم لیوان) آرد نون فانتزی یا آرد سفید قنادی تقریبا ۳۰۰ تا ۳۷۵ گرم (حدودا ۲ تا ۲ و نیم لیوان) نمک نصف ق چ داخل شیر ولرم یک قاشق چایخوری شکر ریختم و مخلوط کردم و بعد پودر خمیر مایه رو بهش اضافه کردم و در ظرف رو قرار دادم تا ده دقیقه تا به عمل بیاد . داخل ظرف بزرگتری یه تخم مرغ رو کمی با چنگال زدم ، کره آب شده ، شکر ، خامه ، نمک رو اضافه کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم و مخلوط کردم . آرد رو الک کردم و داخلش ریختم . میزان آرد خیلی تقریبی هست کم کم ریختم و شروع کردم خمیر رو به ورز دادن . آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبه . این جا خیلی مهمه وقتی ارد زیادی اضاقه بشه لطافت نون رو می گیره نون رو سنگین می کنه و سفت میشه و حتی نونتون زود بیات میشه . ده دقیقه ورز بخوره یا یکی دو دقیقه ورز بدین و ۱۰۰ بار روی صفحه کار بکوبین . داخل ظرف تمیز که خیلی کوچولو کف و دیواره اش چرب کردم قرار دادم . روش رو خوب پوشوندم و توی محیط نسبتا گرم قرار دادم (قبلا هم بارها گفتم که می تونبن فر رو روشن کنین دو سه دقیقه بعد خاموش کنین داخلش که گرم هست ظرف حاوی خمیر رو بزارین برای استراحت) تا حدودا یه ساعت استراحت داشته باشه . بعد استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . طرح دادن و پیچیدنش دل به خواهی هست من شش تا چونه کردم و به این روش توی ظرفم چیدم . دوباره روش پارچه تمیز انداختم و حدودا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشم . توی این مدت فر رو روشن کردم . برای رومال هم یه زرده تخم مرغ و یه کم خامه و و زعفران غلیظ رو با هم مخلوط و با قلمو رومال زدم . توی فر ۱۹۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دادم . یه ظرف حاوی آب هم در فر قرار دادم تا رطوبت ایجاد بشه و به نرمی و لطافت کمک کنه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر ۲.۵ لیوان پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (۲ تا ۳ ق غ) شکر ۱۰۰ گرم( ۶ تا ۷ ق غ) وانیل نوک قاشق پودر ژله یک بسته برای پاناکوتا نصف لیوان شیرو پودر ژلاتین رو روی بخار کتری (روی حرارت غیر مستفیم ) قرار دادم تا ذراتش حل بشه . بقیه شیر و شکر رو داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم . شیر نجوشه فقط در حد حل شدن شکر . خامه رو هم توی ظرفی ریختم و روی حرارت غیر مسقیم قرار دادم . ژلاتین حل شده رو داخل شیر ریختم و هم زدم . خامه رو قبل از اینکه بحوشه ، از روی حرارت برداشتم و مواد شیر و ژلاتین رو داخل خامه ریختم و خوب هم زدم و آخر کار وانیل رو ریختم و از حرارت برداشتم . یک بسته پودر ژله (من از انار استفاده کردم) رو با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم . چون پاناکوتا داخل قالب ریختم چرب کردن نداره اگر خواستید با دو قطره روعن مایع چرب بشه . پاناکوتا رو داخل قالب ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده خیلی هم زیاد نمونه . بعد برش دادم و یکی در میون خارج کردم . داخل جاهای خالی اول خیلی جزیی ژله ریختم . چون پاناکوتا نرم هست و توی قالب راحت وول می خوره یه کم ریختم تا با ژله سفت بشه و بعد مابقی ژله رو ریختم و داخل ژله هم انار دون شده ریختم و داخل یخجال قرار دادم . پاناکوتاهایی رو که خارج کرده بودم رو آب کردم و روی دسر ریختم . بعد گذاشتم یخچال تا خوب بسته بشه بزارید ۸ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که از جاش کاملا آزاد شده روش یه دیس قرار دادم و برگردوندم اگر دیدین که نه راحت آزاد نیست توی آب ولرم چند ثانیه بزارین و بعد برگردونین . نکته : جای خامه صبحانه ، خامه قنادی هم میشه فقط چون شیرین تره شکر کمتر بریزید . نکته : من پاناکوتای اضافه رو توی ماکروفر چند ثانیه قرار دادم و آب کردم یا روی بخار کتری به محض اینکه اب شد بردارین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
توی یخچال یه کمی هلو و شلیل بود ، دیدم هلوها هم نرم هستن و دارن له میشن تصمیم گرفتم لواشک درست کنم . دیدم یه چند تا هم آلو سیاه چشمک می زنه از اون هم داخلش ریختم . ترکیب هلو و شلیل و آلو با هم بی نظیره این ترکیب رو امتحان کنین . ملس و خیلی خوشمزه است . خلاصه لواشکی شد نگو و نپرس ، دعوا هست سرش 😁😉. . حدودا دو و نیم ، سه کیلو هلو و شلیل رو هسته اش رو جدا کردم و خرد کردم . توی یخچال چند تا آلو سیاه هم داشتم هسته اش رو دراوردم خرد کردم . خیلی کم حدودا نصف لیوان آب ریختم و گذاشتم روی حرارت ، نمک هم حدودا یه قاشق غذاخوری یه کم کمتر اضافه کردم . گذاشتم خوب له بشه و پخته بشه . بعد از صافی رد کردم می تونین داخل میکسر هم حتی بریزین ولی من از صافی رد کردم . داخل یه سینی کفش نایلون انداختم ، چرب کردن هم روی نایلون نیازی نداره (نمی خواد جرب کنین فقط نایلون انداختن کافیه)و بعد مواد رو ریختم و صاف کردم و گذاشتم دو تا سه روز جلوی آفتاب تا خشک بشه . می تونین جلوی باد پنکه هم بزارین حتی خشک بشه . توجه کنین که اگه خوب خشک نشه کپک می زنه بعدا و حواستون باشه که خیلی نازک نشه و خیلی هم کلفت نشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
وافل مواد لازم: (برای 6 عدد وافل) 1 عدد تخم مرغ 2 قاشق غذاخوری شکر از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شیر 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری) حدود 2.5 الی 3 استکان آرد (استکان کمر باریک ترک ، یک استکان آرد حدود 50 گرم است) طرز تهیه: تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام سس مایونز برسد خوب هم بزنید. سپس بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل بریزید تا قوام مایه وافل مثل فیلم شود. از مایه کیک کمی غلیظ تر باشد. ابتدا دستگاه وافل را چرب کنید و یک ملاقه از مایه وافل بریزید. حدود 3_2 دقیقه بپزید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی وافل شکلات صبحانه بمالید و با میوه های مورد دلخواه خودتان تزیین کنید. میتوانید پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب شده سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این غذا فوق العاده خوشمزه و دوست داشتنی هست چه حالا به عنوان پیش غذا درست کنید چه با نون باگت خیلی عالیه😋😋 . اون کاسه کوچیک رو من برای خودم جدا کردم ، مایونز نزدم که رژیمی باشه و برای بقیه مایونز زدم . برای کسایی که رژیم دارند عالیه 😍 کنسرو تن ماهی 1 عدد سیب زمینی متوسط 3 عدد ذرت 4 تا 5 ق غ شوید خرد شده 3 ق غ جعفری خرد شده 3 ق غ پیازچه خرد شده 2 ق غ خیارشور 2 تا 3 عدد سس خردل 1 ق غ سس مایونز 3 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ کنسرو تن ماهی رو 20 دقیقه بجوشه. بعد کامل روغنش رو گرفتم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم . داخل آب جوش همراه نمک گداشتم بپزه و بعد آبکش کردم . داخل یه ظرف بزرگ تر ، تن ماهی ، سیب زمینی ، شوید خرد شده ، جعفری خرد شده ، پیازچه ترد شده ، خیارشور خرد شده ، ذرت همه رو با هم مخلوط کردم .‌نمک و فلفل و آب لیمو و سس خردل هم ریختم و ترکیب کردم . اگررژیمی بخواید سس مایونز نریزید ، اگر غیر رژیمی سس مایونز بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سالاد تن ماهی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۸۰ گرم کره ۱۰۰ گرم عسل ۱۰۰ گرم شیره انگور نصف لیوان شکر قهوه ای ۱ عدد تخم مرغ رنده ی پوست یک پرتقال ۱ لیوان بادام خرد شده بیکینگ پودر ۱ ق چ ۲۰۰ گرم آرد زنجبیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ هل ۱ عدد جوز هندی رنده شده نصف ق چ میخک ۳ عدد شکلات تخته ای ۱ بسته طرز تهیه: داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر رو میزنیم. کره آب شده رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا صافه و یکدست بشه. بادام خرد شده،ادویه ها،رنده پوست پرتقال،آرد و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. با کمک یک لیسک از پایین به بالا به آرامی هم میزنیم. با سلفون میپوشونیم و ۱ ساعت میذاریم تو یخچال. اندازه ی ۱ ق غ از خمیر برمیداریم و گرد کرده و روی سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم. در فر گرم شده ی ۱۷۰ درجه،۱۵ دقیقه میپزیم. زیرشون طلایی و یکم برشته میشه و روشون کمی نرم هست. میذاریم خنک بشن و بعد روشون شکلات آب شده میریزیم و صبر می کنیم تا شکلات خودشو بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این غذا فوق العاده خوشمزه و دوست داشتنی هست چه حالا به عنوان پیش غذا درست کنید چه با نون باگت خیلی عالیه😋😋 . اون کاسه کوچیک رو من برای خودم جدا کردم ، مایونز نزدم که رژیمی باشه و برای بقیه مایونز زدم . برای کسایی که رژیم دارند عالیه 😍 کنسرو تن ماهی 1 عدد سیب زمینی متوسط 3 عدد ذرت 4 تا 5 ق غ شوید خرد شده 3 ق غ جعفری خرد شده 3 ق غ پیازچه خرد شده 2 ق غ خیارشور 2 تا 3 عدد سس خردل 1 ق غ سس مایونز 3 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب لیمو 1 ق غ کنسرو تن ماهی رو 20 دقیقه بجوشه. بعد کامل روغنش رو گرفتم . سیب زمینی رو پوست گرفتم و مکعبی خرد کردم . داخل آب جوش همراه نمک گداشتم بپزه و بعد آبکش کردم . داخل یه ظرف بزرگ تر ، تن ماهی ، سیب زمینی ، شوید خرد شده ، جعفری خرد شده ، پیازچه ترد شده ، خیارشور خرد شده ، ذرت همه رو با هم مخلوط کردم .‌نمک و فلفل و آب لیمو و سس خردل هم ریختم و ترکیب کردم . اگررژیمی بخواید سس مایونز نریزید ، اگر غیر رژیمی سس مایونز بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سالاد تن ماهی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۸۰ گرم کره ۱۰۰ گرم عسل ۱۰۰ گرم شیره انگور نصف لیوان شکر قهوه ای ۱ عدد تخم مرغ رنده ی پوست یک پرتقال ۱ لیوان بادام خرد شده بیکینگ پودر ۱ ق چ ۲۰۰ گرم آرد زنجبیل ۱ ق چ دارچین ۱ ق چ هل ۱ عدد جوز هندی رنده شده نصف ق چ میخک ۳ عدد شکلات تخته ای ۱ بسته طرز تهیه: داخل یک کاسه تخم مرغ و شکر رو میزنیم. کره آب شده رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا صافه و یکدست بشه. بادام خرد شده،ادویه ها،رنده پوست پرتقال،آرد و بیکینگ پودر هم اضافه کرده و مخلوط می کنیم. با کمک یک لیسک از پایین به بالا به آرامی هم میزنیم. با سلفون میپوشونیم و ۱ ساعت میذاریم تو یخچال. اندازه ی ۱ ق غ از خمیر برمیداریم و گرد کرده و روی سینی فر روی کاغذ روغنی میچینیم. در فر گرم شده ی ۱۷۰ درجه،۱۵ دقیقه میپزیم. زیرشون طلایی و یکم برشته میشه و روشون کمی نرم هست. میذاریم خنک بشن و بعد روشون شکلات آب شده میریزیم و صبر می کنیم تا شکلات خودشو بگیره. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: بیسکوییت کرم دار کاکائویی پودرشده 400گرم کره 150گرم پودر ژلاتین دو ق غ آب سرد یک چهارم پیمانه شکلات تخته شیری 150گرم یا شکلات تلخ 100کرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای 300 گرم خامه صبحانه 200 گرم شیر سه چهارم لیوان پودر قند یک چهارم پیمانه بیسکوییت های پودر شده را با کره نرم خوب مخلوط تا یه مخلوط خمیری بدست بیاد داخل یه قالب کمربندی یا هرقالبی که دوسدارین کاغذروغنی یا سلفون بکشین و مخلوط بیسکوییت و کره رو داخل قالب ریخته کف قالب فشرده کنین اگه دوسدارین چیزکیکتون مثل چیزکیک من دیواره داشته باشه کمی از خمیر بیسکوییتو به ارتفاع دوسانت دیواره ی قالب فشرده کنین و بعد به مدت نیم ساعت داخل فریزر قراربدین . حالا نوبت آماده کردن مخلوط پنیره ؛ ابتدا ژلاتین رو روی آب سرد بریزید و بعدازچند دقیقه که اسفنجی شد روی بخار آب قراربدین تا شفاف شه سپس شکلات خردشده و شیر رو به روش بن ماری درشیر حل کنید پنیرخامه ای و خامه و پودر قند رو باهمزن خوب مخلوط کنین سپس مخلوط شیر و شکلات رو اضافه کنین بعدم پودر ژلاتینو .... همه موادو که با همزن خوب مخلوط کردین روی لایه بیسکوییتی بریزین و به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار بدین و نهایتا به شکل دلخواه تزیین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: مرغ: ۹۰۰ گرم سیب زمینی: ۹۰۰ گرم تخم مرغ: ۴ عدد نخودفرنگی: ۲ پیمانه خیارشور: ۴۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد هویج: ۱ عدد فلفل سیاه، زردچوبه، پودرسیر، نمک و ادویه کاری: به مقدار لازم سرکه، آبلیموترش و سس مایونز: به مقدار لازم طرز تهیه: داخل قابلمه مقداری روغن ریخته، پیاز و هویج نگینی ریزشده، مرغ، نخود فرنگی، نمک، ادویه ها و سه لیوان آب را اضافه می کنیم بعد از اینکه مرغ پخت و آب مواد تمام شد، شعله را خاموش کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود. تخم مرغ و سیب زمینی را جدا آب پز می کنیم. تخم مرغ و سیب زمینی را رنده کرده و با خیارشور ریز شده، مرغ ریش ریش کرده، مواد همراه مرغ (پیاز، نخود فرنگی و هویج پخته شده)، سس مایونز، آبلیمو و سرکه به خوبی مخلوط می کنیم و داخل یخچال می گذاریم. موقع سرو برای تزئین می توانید از گوجه، خیارشور، جعفری و ... استفاده کنید. نوش جان 😄😍 نکات: به جای مرغ می توانید با توجه به ذائقه از کالباس و ژامبون های مختلف استفاده کنید. مقدار مواد مثل سیب زمینی و تخم مرغ را می توانید کم یا زیاد کنید. مراقب باشید زیاد آبلیمو و سرکه نریزید که تعادل طعم سالاد را بهم میریزد. مزه سالاد الویه به سس همراه با آن هست که البته می توانید کم یا زیاد کنید. در ریختن نمک دقت کنید چون هم در پخت مرغ استفاده میشه هم خیارشور نمک داره . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خیلی ساده است درست کردنش ولی خیلی هم خوشمزه است . یه نکته ای که معمولا توی اکثر سالادها صدق می کنه که توی یخچال چند ساعت بمونه حسابی خوشمزه میشه . نکته بعدی اینه که توی درست کردن سالادها مواد سلیقه ای هستش . انار ۱ الی ۲ عدد کلم سفید نصف عدد متوسط کلم بنفش نصف عدد کوچک هویج ۱ عدد بزرگ گردو خرد شده ۴ تا ۵ ق غ سس مایونز ۳ ق غ ماست چکیده یا ماست میوه ای نصف لیوان . من از دو نوع کلم استفاده کردم می تونین از یه نوع هم استفاده کنین . بعضی ها توی سالاد انار از سینه مرغ پخته شده و بعضی ها از پاستا پخته شده استفاده می کنن. اما من ساده ترین نوعش و پر طرفدارترین نوع رو الان براتون گذاشتم . همون طور که اول هم تاکید کردم دیگه این طور چیزها چشمیه اندازه و مقدار دست خودتون ریختن سس مایونز کم و زیادش به خودتون و سلیقه تون و رژیم تون ربط داره . انارها رو دون کردم . کلم ها رو جداگانه شستم و خرد کردم . من از همون رنده آلمانی برای خرد کردن استفاده کردم . هویج رو هم رنده کردم . همه این مواد رو به اضافه گردو مخلوط و در آخر سس و ماست رو مخلوط کمی آبلیمو هم براساس علاقه می تونین بریزین و یا کمی پودر گلپر و بعد داخل موادم ریختم . اگه خواستین مثل من هم قالبی بشه . من کف قالبم سلفون انداختم مواد رو داخل قالب ریختم و با پشت قاشق کمی فشرده کردم و توی یخچال حداقل دو ساعت بمونه . من تایم بیشتری قرار دادم ۷ الی ۸ ساعت گذاشتم موند و بعد روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم و به آهستگی سلفون رو برداشتم . برای تزیین هم از کمی پودر گلپر و انار و گردو استفاده کردم . عزیرانی که در مورد ترشی و شیرینی انار می پرسین . دیگه بستگی به ذایقه خودتون داره و اینکه این سالاد هم تلخ نمیشه آب نمی اندازه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛