فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد الویه
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یخچالی
شیر 3 لیوان
شکر 2/3 تا 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
خامه قنادی فرم گرفته یا خامه صبحانه 4 تا 6 قاشق غذاخوری
شکلات 80 گرم(من از شکلات تلخ استفاده کردم ...نوع شکلات کاملا به ذائقه و سلیقه شما بستگی داره)
آرد سفید شیرینی پزی 3 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتی بور ساده و شکلاتی از هر کدام حدود 1/5 بسته
.
ابتدا در قابلمه شیر بریزید.
آرد و پودر کاکائو را به تدریج در شیر الک کرده و به کمک همزن دستی سریع هم بزنید تا آرد و پودر کاکائو در شیر حل شوند.
شکر را به شیر اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا مواد تقریبا به غلظت فرنی برسد.
سپس شکلات تکه تکه شده را هم اضافه و به همزدن ادامه دهید تا غلظت مواد زیاد شود.
در انتها خامه را اضافه و حرارت را خاموش کنید.
مواد را کنار بگذارید تا کمی ولرم شود.
.
کف قالب به قطر 23 سانت را دو لایه کیسه فریز قرار دهید به صورتی که اطراف کیسه فریز از قالب بیرون آمده و بعدا به صورت دستگیره بتوان از آن برای خارج کردن کیک از قالب استفاده کرد.
من از قالب کمربندی استفاده کردم و کف قالب کیسه فریز ننداختم و با ظرف قالب کیک را در نهایت سرو کردم.
روی بیسکوییتها مقداری از مواد بکشید و از دور قالب شروع به چیدن بیسکوییت کنید.
برای زیبایی کار میتوناید یک در میان بیسکوییت ساده و شکلاتی استفاده کنید.
مراحل را تکرار کنید تا کل قالب پر شود.
سپس روی قالب سلفون بکشید و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا بیسکوییتها کرم را جذب و نرم و قابل برش شوند.
سپس از قالب خارج کرده و به دلخواه با خامه فرم گرفته یا گاناش تزئین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یخچالی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت های رنگی پنیرک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت های رنگی پنیرک
گل پنیرک رو از عطاری تهیه کردم،برای این شربتها من ۴ قاشق غذاخوری گل پنیرک خشک رو یکبار با آب سرد زود شستم تا رنگش نره بعد روش یک لیوان آب سرد ریختم و اجازه دادم نیم ساعت بمونه تا گلهاش رنگ پس بدن.
این گیاه طعم خاصی نداره پس باید یه شربتی رو درست کنید و عصاره پنیرک رو با اون مخلوط کنید،از عرق بیدمشک،عرق بادرنجبویه،عرق بهارنارنج،گلاب به عنوان طعم دهنده میتونید استفاده کنید.شربت آبلیمو رنگ آبیشو میبره و صورتیش میکنه.
من از شربت بیدمشک استفاده کردم برای شربت بیدمشک یک لیتر آب رو با نصف پیمانه عرق بیدمشک و دو ملاقه شکر مخلوط کردم و توی پارچ ریختم.
مقدار شکر بستگی به خودتون داره.
یک لیوان آب رو هم با مقداری زعفران و یه قاشق گلاب و دو قاشق شکر مخلوط کردم به عنوان شربت زعفران استفاده کردم.
وقتی پنیرکها رنگ پس دادن از صافی رد کنید و با پشت قاشق بهش فشار بیارین تا خوب رنگ پس بدن،این عصاره رو توی لیوانها بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید،اگه مقدار عصاره رو زیاد بریزید رنگش کاربنی میشه اگه به این رنگ کاربنی یه قاشق آبلیمو اضافه کنید صورتی پررنگ میشه،اگه مقدار عصاره رو کم بریزید آبی کمرنگ میشه اگه به آبی کمرنگ یک قاشق آبلیمو بریزید صورتی کمرنگ میشه،اگه به کمی از عصاره کمی شربت زعفران اضافه کنید رنگش سبز میشه،خلاصه با کم و زیاد کردن عصاره پنیرک رنگهای خیلی قشنگی بدست میاد،باقیمانده شربت زعفران رو هم تو یک لیوان بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید.
تخم شربتی ها رو هم از قبل با آب سرد خیس کنید تا ژله ای شوند و به هر لیوان یک قاشق اضافه کنید و به دلخواه داخل لیوانها یخ بریزید.
دوستان بهتره برای مهمونیاتون تو همون ساعت آخر این شربت رو درست کنید چون این شربت هرچقد میمونه کمرنگتر میشه.
حتما پنیرک رو با آب سرد بذارین تا رنگشو پس بده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پنجیک
یه نون بسیار عاالی و بسیاااار خوشمزه😋 ، نون ارامنه که برای میان وعده بچه ها خیلی خوبه . برای مهمانی ها بسیار عالیه .
برای ۶ عدد
شیر ولرم ۱۱۰ میلی (تقریبا نصف لیوان)
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق م)
بیکینگ پودر ۵ گرم (حدودا ۱ ق م)
نمک نصف ق چ
شکر ۵۰ گرم (حدودا ۳ ق غ)
آرد سفید حدودا ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم (حدودا ۲ تا ۲/۵ لیوان)
برای کرم
شیر ۲۵۰ میلی (یک لیوان)
شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان)
نساسته ذرت ۷ گرم (حدودا ۱ ق غ)
آرد سفید ۱۵ گرم (حدودا ۲ ق غ سر صاف)
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط و بعد پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه خمیر مایه به عمل بیاد .
توی طرف دیگه تخم مرغ و شکر و کره آب شده و بیکینگ پودر و نمک و خمیر مایه عمل اومده رو با هم مخلوط کردم .
آرد الک شده رو اصافه کردم و اول با قاشق و بعد کم کم از دستم کمک گرفتم . خمیر رو ورز دادم . ارد تقریبی تا جایی اصافه بشه که خمیر به دست نچسبه اما همیشه حواستون باشه که ارد زیادی نون تون رو سفت می کنه و سنگین و حتی ممکنه همون لحطه که از فر بیرکن بیارین خوب باشه اما بعد از چند ساعت سفت میشه و کیفیتش میره این نکته مربوط به همین قسمت هست .
خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز دادم یا ۱۰۰ بار روی صفحه کار کوبیده بشه .
داخل طرف تمیز قرار دادم و روش رو پوشوندم ۱/۵ ساعت استراحت .
بعد پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به ۶ قسمت تقسیم کروم هر چونه تقریبا ۸۰ گرم .
داخل سینی فر قرار دادم و مجدد روش رو پوشوندم ۴۵ دقیقه استراحت دوم .
بعد داخل فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم .
ظرف حاوی آب درون فر هم فراموش نشه .
برای کرم: شیر و شکر و نشاسته و آرد رو اصافه کردم و روی حرارت قرار دادم و زرده رو هم ریختم و روی حرارت مدام هم زدم تا غلطتش کمی از فرنی سفت تر بشه . حرارت رو خاموش و وانیل هم ریختم و گذاشتم کرم خنک بشه .
مابین نون ها از کرم خنک قرار دادم .
روی نون ها پودر قند و نسکافه الک کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پنجیک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_با_کاسترد
مواد لازم
▫️آرد۳ پیمانه
▫️روغن۱ پیمانه
▫️شکر۱ پیمانه
▫️تخم مرغ۲ عدد
▫️کاسترد ٢قاشق غ خ
▫️بیکینگ پودر۱ قاشق غذا خوری
▫️وانیل درحد کم
✍روغن و شکر رو خوب با هم مخلوط کرده با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه بعد وانیل وتخم مرغ را افزوده و باز مقداری میزنیم
آرد،پودرکاسترد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و کم کم به مواد افزوده تا خمیرآماده شودسپس از خمیر به اندازه گردو برداشته در کف دست گرد میکنیم گلوله های آماده شده رو با فاصله در سینی گذاشته
و در توستر از قبل 2دقیقه گرم شده با درجه ۱۵۰به مدت 10تا۱5 دقیقه قرار میدیم و بعد از سرد شدن از سینی
می توانید اگر پودرکاسترد نداشته باشین پودرکاکائو می توانید استفاده کنید😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_سوپرایز
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر(سر پر ، لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان روغن مایع
1 لیوان آب گرم
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 الی 2.5 لیوان آرد (نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد میتوانید بین این مقدار تغییر کند)
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. داخل ظرفهای جدا بریزید. نصف شکر را برای سفیده و نصف دیگر را برای زرده جدا کنید. ابتدا سفیده ها را هم بزنید. میتوانید مقدار کمی هم نمک بپاشید(1 پنس). با دور تند، تا وقتی به قوام خامه برسد و موقع برگرداندن ظرف نریزد هم بزنید سپس شکر را کم کم بریزید و هم بزنید. زرده ها را با شکر تا وقتیکه رنگش روشن شود و به قوام خامه برسد هم بزنید. سپس آب گرم را به زرده تخم مرغ اضافه کرده چند دقیقه دیگر هم بزنید. روغن مایع را هم اضافه کرده هم بزنید و مواد خشک را با الک کردن اضافه کنید و خیلی کم هم بزنید. مقدار آرد متغیر خواهد بود به نسبت قوام آن میتوانید تصمیم بگیرید که چقدر بریزید. سپس مواد سفید کف کرده(سفیده تخم مرغ) را در سه مرحله آرام آرام به بقیه مواد اضافه کنید و بدون از بین بردن پف مواد آرام هم بزنید. مواد کیک را داخل قالب کیک چرب شده بریزید و داخل مایکروفر 160 درجه 45 دقیقه تا زمانیکه تست خلال دندان تمیز بیرون بیاد بپزید.
برای قسمت ایرمیکی:
2.5 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
نصف لیوان ایرمیک (سمولینا ، از لوازم قنادی فروشی بخرید)
نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مربا خوری کره
طرز تهیه:
تمام مواد بجز وانیل و کره را داخل قابلمه بریزید و با همزن دستی هم بزنید سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. وقتی جوشید اجاق را خاموش کرده وانیل و کره را اضافه کرده هم بزنید. (چون خیلی زود سرد میشود(میبندد) ظرف مدت 2_3 دقیقه داخل کیک بریزید)
برای روی آن:
100 گرم شکلات تلخ
100 گرم شکلات شیری
200 میلی لیتر خامه صبحانه(1 پاکت)
طرز تهیه:
خامه را داخل قابلمه ای بریزید تا زمانیکه از کناره هایش حباب خارج شود گرم کنید. اجاق را خاموش کرده شکلات ها را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا شکلات آب شود. 3_5 دقیقه بعد روی قسمت ایرمیکی بریزید. میتوانید با پسته تزئین کنید. من یک روز بعد از پخت برش زدم.
برای اینکه خشک نشود خوب بپیچید و داخل یخچال نگه دارید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکی_دورنگ
#های_بای
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑
کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞)
روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم)
پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم)
آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم)
نمک ۱/۸ ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۱ق غ سر پر
✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید،
✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود،
در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه،
پس دقت کنید
خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید،
سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁)
مطابق کلیپ شکل دهید،
بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ،
فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید،
در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن،
زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند
پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید،
در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد،
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
های بای
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد.
براي سس🔻
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
طرز تهیه🔻
همه اين مواد رو باهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد. ودردماي١٨٠درجه تا طلايي شدنش بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونر_ خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 3تا 4 ق غ
ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م)
روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
"مرنگ"
سفیده تخم مرغ 2 عدد
هر سفیده حدودا 30 تا 35 گرمه بستگی به اندازه تخم مرغتون داره
شکر 130 گرم
شکر همیشه وزنش باید دو برابر سفیده ها باشه بهتره از ترازو استفاده کنین
شکرتون حتما باید دانه ریز باشه اگر شکرتون دانه درشت بود آسیابش کنین یا از لوازم قنادیا شکر دانه ریز بگیرین
اب لیمو ترش تازه بدون لرد و پالپ از صافی رد شده
یک قاشق چایخوری
وانیل شکری 1/4 قاشق چایخوری
میتونین از اسانس های روغنی وانیل هم استفاده کنین
اگر از اسانس های روغنی استفاده کردین مقدارش رو کم کنین چون رگ تلخی دارن
قیف و ماسوره
کاغذ روغنی
برای رنگ کردن حتما از رنگهای پودری و یا ژله ای باید استفاده کنین
اول ازهمه از سفیده های تازه استفاده کنین و حتما 30 دقیقه سفیده را در دمای محیط قرار بدین تا با محیط هم دما بشه
مواظب باشین که اصلا زرده قاطی سفیده ها نباشه
ظرف و پره های همزن حتما تمیز و خشک و عاری از چربی باشند
سفیده هارو داخل ظرف پیرکس یا ظرف خود همزنتون بریزین فر را با کمترین درجه حدود 100 تا 120 روشن کنین از 1 ساعت قبل بزارین گرم شه
در فرتون نباید بسته باشه یه قاشق چوبی چیزی بزارین لاش که کامل بسته نباشه به این کار میگن فر سرد
خب حالا سفیده هارو ابتدا با دور کند بعد با دور تند همزن خوب میزنیم تا پف کنه به حدی که وقتی ظرفتون رو برگردوندین سفیده ها ازش نریزن
بعد شکر را کم کم به صورت بارانی اضافه میکنیم در تمام مراحل یک لحظه هم نباید همزن خاموش بشه وقتی خوب کشدار و فومی شکل شد وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدیم تا حدی که عین خامه فرم گرفته قنادی که اماده تزئینه بشه توی قیف میریزیمش و روی کاغذ روغنی شکوفه میزنیم نیاز به چرب کردن نداره و در فر قرار میدیم حواستون باشه در فر رو کیپ نکنین و سینی فر در دور ترین طبقه از شعله فر باشه حدودا 1 ساعت باید بمونه بعد از یکساعت بدون اینکه در فر رو باز کنین شعله فر رو خاموش کنین و بزارین 30 دقیقه شیرینی ها تو همون حالت تو فر بمونه و بعد خارج کنین و بزارین خنک شه از کاغذ جدا کنین
در جای خشک و خنک در ظرف در بسته نگهدارین که هوا نکشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مرنگ
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مغزدار_بدون_به_فر
مواد لازم:
🔺بیسکویت سبوس دار: 2 پاکت
🔺کره: 3 قاشق
مواد میانی:
🔺 آرد: 5 لیوان
🔺 شکر: 1 لیوان
🔺آرد سمولین:ا 1 لیوان
🔺 پودر نارگیل: 1 لیوان
🔺شکلات شیری: 2 پاکت
🔺شکلات تلخ: 1 لیوان
طرز تهیه کیک شکلاتی مغزدار بدون فر :
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی_گردویی 🥮 😋
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
گردو خرد شده ۲ ق غ
چیپس شکلاتی ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
🔸ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در مایکروفر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه به مدت 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پذیرایی شیک
• با خربزه و یکم سلیقه یه پذیرایی متفاوت و شیک داشته باش🤩🤩
سر و ته خربزه رو بزنین و از وسط نصف کنین
تخمه های داخلشو خالی کنین
به این صورت باریک، برش بزنین
داخل دیس بچینین
خوشه انگور رو با قیچی تیکه کنین و روی خربزه ها بذارین
با برگ نعنا هم تزیین کنین
این دیزاین شیک و جذاب دل همه رو میبره و خربزه رو دلچسبتر میکنه
نوش جان😍😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
#کیک_شکلاتی_گردویی 🍰🍰
تخم مرغ ۳ عدد
شکر نصف لیوان
شیر نصف لیوان
آرد سفید 1.5 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ
گردو خرد شده ۲ ق غ
چیپس شکلاتی ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
وانیل نوک ق چ
ابتدا قالب را با روغن جداکننده چرب کنید. تخممرغها را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کشدار شود. سپس شیر را اضافه کنید. سپس روغن مایع را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. آرد، پودر کاکائو و بیکینگپودر قاطی کنید و دوبار الک کنید و کمکم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. گردو و چیپس را به مایه کیک اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه را داخل قالب ریخته و روی کیک کمی گردوی خرد شده بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک موز و گردو
برای ۹ عدد کاپ کیک
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ، ۱ ق م
وانیل نوک قاشق
موز ۱ عدد
گردو خرد شده ۲ الی ۳ ق غ (میزان دل به خواهی )
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست)
از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک موز و گردو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیف استراگانف
اولین بار یک آشپز فرانسوی در روسیه برای یک خانواده اشرافی روس این غذا رو درست کرد
و خیلی زود توی کل دنیا پخش شد . بیف استراگانف هم میتونید به همین روش درست کنید و استفاده از کره و خامه و سیر باعث میشه این غذا بی نظیر بشه.
مواد لازم
سیب زمینی: 4 عدد
سینه مرغ: 500 الی 600 گرم
قارچ: 400 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 4 الی 5 حبه
شیر: 700 سی سی
خامه: 150 گرم
فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری
اورگانو: 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: 1 قاشق
آرد سفید گندم: 1 قاشق غذاخوریها
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛