eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزای ستاره ای مواد لازم و طرز تهیه+ آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا ّ. 2 پیمانه آرد 2 ق.غ کره 1.2 ق.چ شکر 3.4 ق.چ نمک 1.2 پیمانه آب 1.2 ق.چ مخمر خشک 2 ق.غ پنیر خامه ای 2 ورق کالباس 4 ورق موزارلای تازه 4 ق.غ سس مارینارا 4 عدد گوجه گیلاسی 1 عددریحان 1 ق.چ فلفل سیاه . طرز تهیه خمیر: ابتدا در یک لیوان، مخمر خشک را با آب 45 درجه شکر، مخلوط کنید و بگذارید 10 دقیقه بماندسپس آرد، کره ذوب شده، نمک و آب را در کاسه بریزید و مخمر عمل آمده را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهیدروی کاسه را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه اجازه دهید تا حجم آن دو برابر شودسپس کمی خمیر را با دست ورز دهید و در صورت چسبنده بودن روی آن کمی آرد بپاشید و با وردنه آن را باز کنید و با کاردک اطراف پیتزا، 5 شیار با فاصله یکسان ایجاد کنیدطرز تهیه پیتزا: بین هر دو شیار ایجاد شده، مطابق ویدیو، روی خمیر پنیر خامه ای بزنید، روی آن کمی کالباس خرد شده بریزید و روی آن فلفل سیاه بزنیدشیارها را مطابق ویدیو ببندید و وسط پیتزا که خالی مانده، سس گوجه یا مارینارا بریزید، روی آن پنیر موزارلای تازه قرار دهید و روی آن را با گوجه گیلاسی و ریحان بپوشانیدپیتزا را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهیدنوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر نصف لیوان روغن 1 فنجان شیر 2.5 فنجان آرد 1-2 عدد موز 1 ق چ وانیل 1 ق چ بکینگ پودر 3 موز برای قرار دادن روی پایه برای کارامل؛ 1 فنجان شکر 2 قاشق غذاخوری کره نصف جعبه خامه (100 میلی لیتر) طرز تهیه: ابتدا کارامل را آماده کنید. شکر را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. قبل از اینکه تیره شود ، کره را اضافه می کنیم. دیر نکنید ، زیرا شکر خیلی سریع می سوزد. کره را هنگام ذوب هم بزنید ، سپس خامه را به تدریج اضافه کنید ، چند دقیقه دیگر آن را نگه دارید ، مرتبا هم بزنید ، آن را خاموش کنید و بگذارید خنک شود. برای کیک ، حداقل 6-7 دقیقه تخم مرغ و شکر را بزنید. سپس مواد مایع را اضافه کرده و هم بزنید. موز را له کنید و اضافه کنید. با الک کردن مواد خشک را اضافه کنید. به صورت دورانی در یک جهت با قاشق هم بزنید. کارامل را درون ظرف فر با اندازه متوسط ​​بریزید و آنرا پخش کنید. موزهای خرد شده را روی آن قرار دهید. سپس مواد کیک را بریزید و با دمای 180 درجه بپزید با خلال دندان تست شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلیم به ازای ۱ کیلو بلغور گندم 🥩گوشت قرمز (انتخاب خودتون، گوساله یا گوسفندی): ۳۰۰ گرم 🍗سینه مرغ: ۱۵۰ گرم . (البته می‌تونید از سینه بوقلمون هم استفاده کنید) نمک: ۳ قاشق غذا خوری (بچشید) روغن: ۴ قاشق غذا خوری آب: زیاااد شیر: ۲ لیوان گوشت و مرغ رو با آب و پیاز بذارید تا بپزه. بلغور گندم رو یک دور بشورید و در آب در حال جوش بریزید. نمک و روغن رو بریزید و یک ساعت بعد با گوشت کوب برقی اون رو صاف کنید (البته حرکت گوشت‌کوب برقی اختیاری هست)، هرجا حس کردید سفت شده آب بریزید. و مدام حواستون به این باشه که تَه نگیره. یک ساعت بعد گوشت و مرغ رو که ریش‌ریش کردید به همراه آب گوشت اضافه کنید و باز‌هم با گوشت کوب برقی اونارو صاف کنید. ۲(تا ۳) ساعت بعد شیر رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه بعد از ریختن شیر، کار آماده‌س. از تاپینگ‌های زیر برای تزیین حلیم استفاده کنید: روغن حیوانی (یا گیاهی) کره کنجد دارچین شکر نمک شیره‌خرما شیره انگور گوشت قیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی عزیزان این مقدار اندازده کیک تو قالب سی در چهل هستش من مقدار مواد رو دو برابر کردم. این کیک بدون فر هم عالی میشه طبق کیک بدون فر پستای پایین که گذاشتم برید نصف لیوان کشمش پلویی رو شسته تو آب خیس کنید به مدت یکساعت سپس از صافی رد کرده بزارید آبش کاملا کشیده بشه سپس تو آرد بغلتونید وبریزید رو مایه کیک میتونید همراه کشمش کمی هم گردو بزنید اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان سرخالی به اندازه بند انگشت خالی باشه شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی ویا قاشق مرباخوری پر پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری دوست دارید به جای پودر هل وانیل بزنید یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ وشکر رو حدود چهار ویا پنجم دقیقه با دور کند همزن بزنید پودر هل اضافه کنید.سپس شیر اضافه ویک دقیقه بزنید.روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید .مواد که مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم مخلوط والک شدن اضافه کرده وبا ویسک به صورت دورانی کمی میزنیم سپس چند ثانیه با دور کند مخلوط کن میزنیم تا صاف ویکدست بشه این مواد هم میتونید تو قالب کیک یزدی وهم تو قالب بیست در سی بریزید مواد کیک که ریختی کشمش روش بریزید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل الی چهل وپنج دقیقه تا روی کیک طلای بشه از فر دراورده بزارید خنک بشه واز قالب خارج کرده اگر تو قالب کیک یزدی میریزید کپسول کاغذی بزارید. اگر تو قالب بیست در سی ویا سی در چهل میریزید کناره ها رو چرب کفش کاغذ روغنی بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسوی هست 🛑🛑🛑 کره یا مارگارین،،،، منظورم از مارگارین کره گیاهی هست که سوپریها دارن (من مارگارین مارک مهگل استفاده می کنم) ۲۰۰ گرم(بچه ها رو کلیپ اشتباه زدم ۱۰۰ گرم ولی برای این میزان مواد ۲۰۰ گرم هست😞) روغن مایع ۱/۴ پیمانه ( ۵۰گرم) پودر قند ۲/۳ پیمانه (۱۳۰ گرم) آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم) نشاسته ذرت یک پیمانه سرخالی (۱۰۰گرم) نمک ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ق چ وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ سر پر ✔نشاسته ذرت، نمک وبیکینگ پودر را مخلوط کنید و کنار بگذارید، آرد را نیز الک کنید، ✔کره نرم شده در دمای محیط +وانیل+پودرقند+روغن مایع را با همزن خوب بزنید تا کاملااا پوک وحجیم شود،سپس مخلوط نشاسته ذرت ،بیکینگ پودر ونمک را به آن بیفزایید دوباره بزنید تا مایه یکدست وپفکی شود، در نهایت ارد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر لطیف ویکدستی شکل بگیرد(همین که خمیر جمع بشه کافیه نیاز به ورز دادن نیست)،ارد هم کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر یکدست ونرم بشه،ممکنه بسته به جنس اردتون کمی بیشتر یا کمتر آرد نیاز باشه، پس دقت کنید خمیر را دوقسمت کرده به یک قسمت یک ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه کنید وبا نوک انگشتان دست به خورد خمیر دهید، سپس خمیرها را گوله کوچک کنید(بزرگ نباشن زشت میشن😁) مطابق کلیپ شکل دهید، بین اونها می تونید شکلات عدسی شکل یا سکه ای یا تخته ای خرد شده بگذاریدالبته شکلاتش به روانی بازاریها نمیشه ، فرم بدین ودرون سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، تا حدی که زیر کوکیها طلایی بشه،دست بزنید نرم هستن ولی از فر خارج کنید وسرد بشن منسجم میشن، زیاد پخت ندین که سفت وخشک شوند پس از سرد شدن درون ظرف دربسته وداخل یخچال نگهداری کنید، در ضمن این میزان مواد حدود 40 عدد شیرینی خواهد شد، ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛