eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
برای شربت ۱ لیوان شکر ۱ل شیر ۱/۴ل گلاب کمی زعفران و هل همه رو مخلوط شکر حل شد کافیه نباید بجوشه برای حلوا: ارد ۱و ۱/۲ لیوان روغن مایع ۳/۴ ل شیر نصف لیوان همه رو مخلوط رو حرارت کم مرتب هم زده تا حلوا رنگ بگیره ممکنه یک ساعت طول بکشه ولی باید مرتب هم بزنید ک ارد دون دون نشه بعد اینکه ب رنگ سوهان در اومد شربت ولرم رو اضافه هم زده تا حلوا جم شه این حلوا خیلی لطیفه راحت ماسوره میخوره و میتونید تزیین کنید من با سیخ و ماسوره m1 تزین کردم میتونید قالبی هم در بیارید البته بعد اینکه حلوا کمی خنک شد تو قالب بریزید خوب فشار بدید بعد برش گردونید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خاگینه_قالبی مواد لازم آرد 4 ق غ سر پر تخم مرغ 3 عدد بگین پودر 1 ق چ ماست سفت 1 یا 2 ق غ روغن مایع 1/4 پیمانه مواد لازم شربت: شکر 1.5 لیوان آب 3/4 لیوان گلاب 1/4 لیوان زعفران به میزان لازم تمامی مواد را مخلوط کرده و در قالب های سیلیکونی چرب شده میریزیم و در فر به حرارت 170 درجه به مدت 30 یا 40 دقیقه (بسته به اندازه قالب) میپزیم. بعد از سرد شدن خاگینه ها شربت نسبتا داغ را روی آن ها میریزیم تا چند ساعت داخل شربت بمانند. 👈نکته ویا میتونید شربت رو از قبل آماده کنید و شربت سرد رو روی خاگینه داغ بریزید . من تو قالب کیک خاگینه رو درست کردم و تو قالبم کاغذ روغنی انداختم و بعد از پخته شدن به شکل قلب قالب زدم ☆برای اینکه خاگینه ها شربت را به خود جذب کنند با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید. نکته من داخل خود مواد خاگینه زعفران هم زدم وپودرهل هم زدم گلاب هم کلا حذف کنید ازشربت به همون مقدار اببریزید وهل ویک ق چ خ گلایبزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ ۲۰۰ گرم سینه مرغ ۳۰۰ گرم نمک وادویه(پاپریکا،فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر،) پیازیک عدد جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری خامه یگ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان آب دولیوان ماکارونی آشیانه ایی نصف بسته پیازروخلالی برش میدیم تفت میدیم بهش مرغ ریزشده رواضافه میکنیم اجازه میدیم مرغ آبش کشیده بشه وگفت بخوره تواین مرحله قارچ،آبلیموونمک وادویه هارواضافه میکنیم آب قارچ که گرفته شدبهش خامه وشیررواضافه میکنیم ودراخرماکارونی روروش میزاریم بهش آب جوش رواضافه کرده درب تابه رومیزاریم یک طرفش که نرم شدماکارونیهاروبرمیگردونیم وهمه روباهم مخلوط کرده دوباره درتابستان رومیزاریم باحرارت پایین میزاریم تا آبش کامل تبخیربشه ماکارونی پخته بشه درانتهاجعفری خردشده روش میریزیم . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارونی آشیانه ای . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سلام به هنرمندان عزیزدلم چطورین دوستان ...یک کیک کپل و مپل داریم بسیار ترم و باحال و خوشمزه کیک گلاب کنجدی تخم مرغ سه عدد ماست شیرین دو سوم لیوان(یا شیر نصف لیوان) گلاب دو ق غ وانیل نوک ق چ روغن مایع نصف لیوان آرد دو لیوان بکینگ دو ق چ کنجد بو داده نصف لیوان شکر یک لیوان کنجد خام اگر دارین بزارید روی حرارت کمی تفت بدین بو داده بشه ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی یا دستی پنج دقیقه میزنیم بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم ماست و گلاب رو اضافه میکنیم و میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آرد نمونه... کف قالب یا قابلمه کره سرد میمالیم کامل میپوشونیم حتما با کره بمالید بعد کف و دور قالب رو خوب کنجد بپاشید باید کامل از کنجد پوشیده بشه بعد مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بریزید و روش کنجد بریزید روش پخت روی گاز..شعله پخش کن رو روی ب حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش در و دمکنی میزلریم و روی شعله پخش کن میزاریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه بعد پخت بزارین کیک خنک بشه از قالب خارج کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عطر هل و گلاب و زعفرون این کیک غوغا میکنه،اگر طرفدار مزه بستنی سنتی هستی این کیک رو درست کنید 🥮 آرد:یک و یک چهارم پیمانه شکر:یک دوم پیمانه روغن مایع:یک دوم پیمانه سر خالی تخم مرغ:۳عدد شیر:یک چهارم پیمانه زعفرون:۲ق سوپ خوری دم کرده گلاب:۲قاشق سوپخوری بکینگ پودر:۱ق چ سر پر تخم مرغها و شکر و وانیل یا پودر هل به دلخواه( نوک ق چ ) خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه،گلاب و زعفرون و شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنید حدود ۲۰ ثانیه حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و آروم هم بزنید و داخل قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه بپزید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همون‌طور که از اسمش پیداست این غذا داخل گمج به شکل سنتی طبخ میشه،گمج غذا رو خیلی خوشمزه‌تر می‌کنه🌼⁣⁣ ⁣⁣ اول از همه ۲ عدد پیاز رو رنده کنید و با مقداری کمی روغن داخل گمج تفت بدین و بعد بهش نصف بوته سیر رنده شده اضافه کنید و باز هم تفت بدین و ۱ ق غ زردچوبه اضافه کنید و بعد هم ۱۲۰ گرم سبزی خورد شده شامل چوچاق، خالواش، نعناع، گشنیز، جعفری و برگ سیر و همچنین ۱ ق غ ریحان خشک محلی اضافه کنید و تفت بدین و بعد هم ۱۲۰ گرم مغز گردو آسیاب شده رو اضافه کنید و کاملا مواد رو با هم مخلوط کنید،حالا ۱ ق غ رب آلوچه جنگلی و ۱ ق غ رب انار ملس و ۱ ق چ پودر هسته انار ترش جنگلی اضافه کنید و کاملا تفت بدین⁣⁣ ⁣⁣ ۵۰۰ گرم گوشت فیله گوسفندی به همراه ۳ لیوان آب ولرم اضافه کنید و مخلوط کنید، درب گمج رو بذارین، حرارت رو خیلی کم کنید و شعله پخش کن بذارین و اجازه بدین تا ۲ ساعت بپزه و حسابی جا بیفته و غلیظ بشه و بعد بهش نمک اضافه کنید و در نهایت گوجه کباب کنید و با گمج کباب سرو کنید‌🌼⁣⁣ ⁣⁣ من با کته و ته‌دیگ کاهو برشته، زیتون، پیاز سماقی و ماست و خیاری که قبلا آموزش دادم سرو کردم.⁣⁣ ⁣⁣ ❌اگر چوچاق و خالواش تازه در دسترس ندارین، به اندازه ۱ ق چ سبزی خشکش رو بریزین.⁣⁣ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه بامیه نیم کیلو شوید و ترخون به میزان لازم (ریحان ، مرزه گشنیز ،جعفری هم می تونین استفاده کنین) سیر ۶ تا ۷ حبه فلفل سبز تند ۴ تا ۵ عدد آب جوشیده خنک ۲ لیوان سرکه ۲ لیوان بامیه ها رو شستم و گداشتم خشک خشک بشه ابی نمونه اصلا . از بامیه های ریز استفاده بشه بهتره ، اگر خواستین خیلی کم ته اش رو با چاقو بگیرین من نگرفتم ، مواطب باشین و الا لزج میشه . داخل دبه و یا شیشه ای لا به لا بامیه ، سبزیجات (شوید و ترخون و ...) سیر و فلفل سبز قرار دادم . آب جوشیده شده خنک و سرکه و نمک رو با هم مخلوط کردم و داخلش ریختم . می تونین کلش رو سرکه بریزین ، من خیلی تیز و تند دوست ندارم به نسبت نصف نصف ریختم . سبزیجات هم دست خودتونه هر چی بخواید من شوید و یه کم ترخون استفاده کردم . در طرف رو بستم و خوب چفت کردم جای خنک و تاریک نزدیک دو هفته قرار دادم . اگر دوست داشتید می تونین یه کم بامیه رو جوش بدین و بپزین و حتما باز باید خشک کنین و بعد داخل شیشه بندازین من جوش نمیدم بامیه رو خیلی نرم میشه به نظرم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
48.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه شکلات بیسکوییتی👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه مافین شکلاتی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه خاگینه گل مینا و گیس باف👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼دوشنبه ۹ آبان ماهتون شکوفه بارون 🍃🌼یک اقیانوس عشق 🍃🌼یک دریا مهربانی 🍃🌼یک آسمان آرامش 🍃🌼یک دنیا شور و شعف 🍃🌼یک روز عالی 🍃🌼هزاران لبخند زیبا 🍃🌼را برای تک تکتون آرزومندم 🍃🌼روزتون زیبا و در پناه خداوند ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای شربت: 3 لیوان شیر 1 لیوان شیره (انگور یا توت) 2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است نصف استکان ارده تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر مواد لازم حلوا: 250 گرم کره 2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود) ترجیحا یک پاکت وانیل(۱۰ گرم) اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید. طرز تهیه: آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود. این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تن ماهی: ۱ قوطی تخم مرغ آب پز: ۲ عدد سس مایونز: ۳ ق غ سس خردل: ۱ ق م (اختیاری) شوید خرد شده تازه یا شوید خشک: ۱ ق غ سرپُر خیار شور نگینی خرد شده: ۲ عدد آب لیمو یا آب‌لیموتازه: ۲ ق غ نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم برای نمک دقت کنید، چون تن ماهی و خیار شور هم مقداری نمک دارن. نان تست یا نان باگت: به تعداد لازم کاهو و گوجه گیلاسی: به مقدار لازم (اختیاری) قوطی تن ماهی رو طبق معمول حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تو آب بجوشونید، بعد روغنش رو کاملا خالی کنید (اگه روغنش خالی نشه، نون رو خیس و چرب میکنه). تخم مرغ های آبپز رو رنده ریز کنید حالا تمامی مواد رو طبق کلیپ با هم خوب مخلوط کنید. روی نون کمی سس مایونز بمالید، از مواد ساندویچ روش بریزید و به دلخواه کاهو و گوجه گیلاسی قرار بدید؛ بعد لایه بعدی رو بذارید و با چاقو یا کارد اره‌ای برش بزنید اگه می‌خواید ساندویچ_گرم سرو کنید، میشه بجای کاهو، پنیر ورقه‌ای گودا بذارید، بعد که لایه دوم نون رو گذاشتید، تابه رو داغ کرده و دو طرف ساندویچ رو با ۱ ق غ روغن تُست کنید؛ حتی میشه از دستگاه ساندویج ساز هم استفاده کرد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛