eitaa logo
آشپزی خاص
97.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.4هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
تهچین بدون فر با برنج کته این تهچین با این دستور العمل و مقدار مواد فوق‌العاده لذیذ میشه نکته ی مهم برای اینکه تهچین خوشمزه بشه اینه که پر ملات باشه😅 توی درست کردن تهچین نباید خسیس بازی در بیاریم باید دست و دلباز باشیم تا تهچین خوشمزه بشه، این اولین نکته شه. مواد لازم :👇 (برای چهار تا پنج نفر) برنج ایرانی ..... دو لیوان ک دو سه ساعت با دو لیوان اب و نمک خیس میکنیم و بعد کمی روغن اضافه و به شکل کته روی حرارت میذاریم وقتی آبش کشیده با باقی مواد مخلوط میکنیم ماست سفت ..... یک لیوان سر پر زرده ی تخم مرغ ..... سه تا اگر کوچیک بود ۴ تا (من ۴تا ریختم) زعفران ..... دم کرده ی غلیظ ب مقدار دلخواه مرغ با استخوان ..... ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم (مرغ رو با پیاز و ادویه و نمک میپزیم بعد با چنگال به قطعات کوچک خردش میکنیم) بادمجان ..... دو عدد (به صورت حلقه ای برش زده و سرخ شده پیاز داغ ..... یک عدد متوسط زرشک ..... تفت داده شده مقدار دلخواه دارچین ..... کمی روغن یا کره ..... چهار ق غ . دستور تهیه :👇 زرده، ماست، زعفران، کمی نمک و دارچین، روغن رو مخلوط میکنیم بعد برنج رو اضافه و مخلوط میکنیم. سپس کف یک قابلمه نچسب چهار پنج ق غ روغن میریزیم، نصف مواد برنجی رو داخلش میریزیم و با پشت قاشق صافش میکنیم حالا پیاز داغ بعدمرغهای خرد شده و بعد زرشک و بادمجانها رو روی اون میچینیم حالا باقی مواد برنجی رو روش میریزیم و خوب صافش میکنیم و روی حرارت میذاریم حدود یکساعت تا دم بکشه دیواره ها که برشته شد مطابق فیلم آماده ست، حرارت را خاموش، چند دقیقه صبر کنید سپس در ظرف سرو برگردانید. . نکات مهم :👇 ۱_برای تهچین هیچوقت سفیده تخم مرغو استفاده نکنید به دو دلیل یکی اینکه بوی ضخم به ته چین میده و دوم اینکه باعث میشه تهچین خمیری بشه. ۲_نکته بعدی مقدار ماست هست یعنی نباید مقدار ماست کم باشه و اینکه ماست باید پرچرب و سفت باشه مثل ماست سون، اگر ماست ابکی بود یکی دوساعت در کیسه نخی بریزید تا اب اضافیش بره و کمی سفت بشه. ۳_حتما به مواد کمی دارچین بزنید چون طعم ته چین رو عالی می‌کنه تهچین رو در تابه دو طرفه رژیمی هم میتونید درست کنید هیچ فرقی نداره فقط تهچینتون باریک تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک بدون همزن این دستور کیک ساده است که می تونین داخلش گردو و کشمش و هر نوع مغزی که دوست دارین بریزین . می تونین پودر کاکائو داخلش حتی بریزین کاکایوییش کنین . فقط مثلا ۲ قاشق پودر کاکایو خواستین بریزین همین میزان از ارد بردارین و جایگزین کنین . . تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف) (جای شیر می تونین ماست ، آب میوه ، آب استفاده کنین) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) (جاش کره هم میشه) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) شکر ۲۱۰ گرم(یک لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم(۱ ق م) همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکر رو با همزن دستی خیلی خوب زدم حدودا ۴ الی ۵ دقیقه ، با همزن دستی هم مثل همزن برقی باید این مرحله خوب زده بشه 😊 وانیل هم اضافه کردم . روغن رو هم اصافه کردم باز خوب زدم و بعد شیر رو ریختم . آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم و داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . حالا داخلش هر نوع مغزی دوست دارین گردو و کشمش هم می تونین بریزین . من گردو ریختم برای اینکه ته نشین نشه ، گردو رو با یه قاشق ارد مخلوط کردم و داخلش ریختم و فقط در حد مخلوط شدن ترکیب کردم . داخل قالب کفش رو کاغذ روغنی انداختم ، مواد رو داخلش ریختم . اندازه قالبم قطرش حدودا ۱۸ سانت هست با ارتفاع بلند . اما اندازه به قطر ۲۰ تا ۲۳ سانت هم خوبه . فر رو هم از یک ربع قبل روشن کردم توی فر ۱۷۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داده حتما با خلال دندون تمانی قسمت ها چک بشه که پخته . بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم . و بعد آماده است .می تونین مثل من گاناش درست کنین بریزین . برای گاناش ۵۰ گرم خامه (فرقی نداره صبحانه یا قنادی) رو روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا گرم بشه ، ۵۰ گرم شکلات تخته ای خرد شده رو بعد داخلش ریختم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم . وقت از دما افتاد یه کم ، رویکیک ریختم . اون سفیده هم گاناش هست با شکلات سفید اما یه کم میزان خامه اش رو بیشتر ریختم کمی شل تر بشه. پی نوشت : بدون فر توی فر دست ساز و تابه روی گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• چی بهتر از این؟ بدون شکر و فر و همزن کاپ کیک رژیمی درست کن🤩🤩 دو عدد تخم مرغ رو به همراه کمی وانیل با همزن دستی بزنین یک دوم پیمانه شیره خرما یا انگور یا توت اضافه و یکدست کنین یک چهارم پیمانه شیر بریزین و هم بزنین دو پیمانه آرد و دو قاشق چایخوری بکینگ پودر رو مخلوط کنین به مواد اضافه و یکدست کنین کف لیوان ها رو با فرچه و کمی روغن چرب کنین تا نصفشون از مواد بریزین لیوان ها رو داخل قابلمه که آبجوش ریختین، بچینین طوری که تا نصف لیوان آب باشه روی گاز با شعله پخش کن و دمکنی بذارین بعد از بیست دقیقه با سیخ چوبی تست کنین اگه نچسبید، آماده است ده دقیقه روی شعله خاموش استراحت بدین با چاقو دورشو آزاد کنین و به راحتی خارج کنین بافت اسفنجی رو ببین،محشره طعمشم متفاوت و بی نظیره حتما درستش کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز ۲ عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی رب گوجه ۱ ق غ یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کردهو سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر پخلوط و ورز دادم . یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا کگی خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نیشه خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته . هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی عید با این مقدار مواد ۳۳ عدد شیرینی درست کردم مواد لازم آرد ۱ ونیم لیوان (از آرد سفید هم میشه استفاده کرد پودر قند ۱ سوم لیوان روغن مایع ۱ سوم لیوان تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱ قاشق مرباخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری تخم خرفه یا پودر پسته برای تزئین . رفقای گلم طرز تهیه شو کامل داخل فیلم توضیح دادم ✅شعله گاز باید مثل وقتی برنج دم میکنین کم باشه ✅اگه شیرینی زیاد بپزه خشک میشه ✅تابه های نچسب نیازی به چرب شدن ندارن ✅برای تابه رژیمی نوار دور تابه رو دربیارین ✅خمیر نیاز به استراحت نداره ✅حتما بانوک انگشتانتون خمیر رو ورز بدین تا به روغن نیوفته ✅بزارین شیرینی سرد بشه وبعد ازتابه جدا کنین تا نرم نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر دولیوان آب دو ونیم لیوان گردو خردشده دوقاشق غذاخوری ابتدایک لیوان ازشکررو میزاریم روی حرارت ملایم تاکاراملی بشه بعدمابقی شکررو میریزیم حالا بهش آب رواضافه میکنیم اجازه میدیم شکرکاملاحل بشه ومطابق فیلم کارامل کف کنه وحباب بزنه تواین مرحله یک مقدارازموادروداخل آب میریزیم اگرمنسجم شد یعنی آبنبات ماآمادس حالا بهش گردورواضافه کرده ازروی حرارت برمیداریم ظرف موردنظر روچرب میکنیم موادروداخل سینی میریزیم واجازه میدیم تاکاملا سردبشه بعدبرش میدیم وکنارچای نوش جان میکنیم نکته:بعدازاینکه ازروی حرارت برداشتیم چندثانیه هم میزنیم بعدداخل سینی میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ته چین داریم اون هم چه ته چییینی 😋😋😋 یه ته چین خوشمزه و عالی درست کردم اون هم با برنج مرغوب و ناب شمال کشور . انصافا برنج ایرانی تک و بی نظیره اون هم برنج های شمال کشور خیلی عااالیه😍 . وقتی کته درست کنی و حتی وقتی توی پلوی مخلوطی و یا ته چین توی آب جوش بریزی و آبکش کنی باز هم فضا پر از عطر میشه و اگر کسی در خونه رو باز کنه میگه این خانم خونه چه کرده با این دستپختش🤗😊 . قبلا این ته چین رو بدون تخم مرغ هم درست کردم عالی میشه . برای ۳ نفر گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم برنج ۳ پیمانه پیاز ۱ عدد ماست چکیده ۴ ق غ روغن مایع یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم زرده تخم مرغ ۲ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برنج رو از قبل شستم و خیس کردم . پیاز رو رنده کردم و آبش رو گرفتم و همراه با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه خوب ورز دادم . برنج رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم نیم پز بشه و بعد آبکش کردم . زرده تخم مرغ و ماست و روعن مایع و زعفران و کمی نمک رو با هم مخلوط کردم . از برنجم نصفش رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم . کف هر نوع قالب و یا حتی قابلمه رو با روعن چرب کنین . کفش من چند حلقه گوجه قرار دادم و بعد مواد گوشتی رو پهن کردم . از پلوی مواد زعفرون داخلش ریختم و با پشت قاشق صاف کردن و بعد برنج سفید رو ریختم و با پشت قاشق صاف کردم . مقداری آب و روغن هم روش ریختم و فویل پیچیدم و فویل رو چند تا سوراخ ایجاد کردم . سایز قالبم ۱۲ در ۳۰ هستش . در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت فویل رو در اوردم و یه دیس قرار دادم و برگردوندم و مقداری روش سماق ریختم . روی گاز هم توی قابلمه می تونین درست کنین و فقط از دم کنی استفاده کنین و حدودا تایم پخت ۴۵ دقیقه می باشد . پ.ن : اون دوتا ته چین کوچولو قالبی هم مواد کمی مونده بود داخل قالب کوچیک ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هات داگ و پنیر پیاز رو به همراه روغن زیتون، پاپریکا و نمک با خوب سرخ کنید، هات داگ هم سرخ کنید و بعد از اینکه سرخ شد، روغن ماهیتابه رو خالی کنید و توی همون ماهیتابه که داغ هست (اما حرارت خاموش) پنیر ورقه‌ای بندازید تا ذوب بشه، پنیر رو به همراه خردل و پیاز و هات داگ داخل نون بزارید و نوش جون کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(پیتزا پیراشکی) 🔷مواد لازم 🔹1 و 1/3 فنجان آب ولرمگ 🔹1 و 1/2 مخمر خشک. 🔹3 فنجان آرد. 🔹1/4 فنجان پنیر پارمسان. 🔹1قاشق چایخوری نمک. 🔹2 قاشق چایخوری شکر. 🔹1قاشق چایخوری پودر خمیرمایه 🔹2 قاشق غذاخوری روغن 1قاشق غذاخوری کف ظرف خمیر بریزید سپس خمیر را داخل آن بگذارید پارچه روی آن بیاندازید و اجازه دهید یک ساعت خمیر استراحت کند. 🔹1 قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی. 🔹3 قاشق غذاخوری پنیر رنده شده . 🔹1 قاشق غذاخوری ریحان . 🔹نمک به اندازه دلخواه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. . 🔷مواد لازم : 🔹یک عدد ماهی درسته که شکمش خالی شده باشه ترجیحا قزل آلا (استخونش کمتر و راحتتره 🔹رب انار ملس نصف لیوان 🔹پیاز نگینی شده یک لیوان 🔹سبزی گشنیز و جعفری با هم ۲ لیوان،نسبتشون هم نصف نصف 🔹کره یا روغن مایع برای سرخ کردن سبزی ها 🔹آبلیمو 🔹روغن زیتون 🔹زعفرون دم کرده 🔹مغز گردو ساییده شده به مقدار لازم 🔹سیر ۲ حبه 🔹زردچوبه و نمک به مقدار لازم فویل 🔹سلیفون 🔹یک عدد پیاز بزرگ . ♨️طرز تهیه : اول از همه ماهی رو آغشته به زردچوبه میکنیم بعد و بعد به ترتیب روغن زیتون و آبلیمو بهش میزنیم یدونه پیاز خلالی شده ی بزرگ رو داخل شکم و روش میزاریم بعد با سلیفون رو ظرف رو میپوشونیم و برای یک ساعت میزاریم یخچال. حالا توی این فاصله تابه رو داغ و داخل کره یا روغن میریزیم و بعد پیازهای نگینی شده رو داخل تابه ریخته به همراه نمک و زردچوبه تفت میدیم تا سبک بشه،سبزی هارو بهش اضافه و کنی تفت میدیم یکم رنگ که عوص کرد(فقط یکم)،رب انار و مغز گردو رو هم اضافه و خوب تفت میدیم تا جایی که رنگ سبزی ها تیره(یه حالتی مشکی)بشه بعد زیر گازو خاموش کرده. ماهی رو از یخچال درمیاریم،پیاز هایی که توی شکمش گذاشته بودیم ورمیداریم و از مواد سبزیجاتمون داخل شکم ماهی رو پر میکنیم(یجوری پر کنین که بعد راحت بشه شکمش رو دوخت). یه نخ و سوزن تمیز رو ۵ دقیقه داخل سرکه میزاریم تا زد عفونی بشه بعد شکمش رومیدوزیم. ماهی رو داخل فویل میزاریم ، روی ماهی رو با چاقو چند برش میدیم و روشودوباره زعفرون میریزیم،میزاریم داخل فری که از قبل ۵ دقیقه گرم شده ، ۳۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه ، بعد که تایمش تموم شد فویل رو ورمیداریم روشو دوباره زعفرون میزنیم ومیزاریم دوباره ۱۰ دقیقه داخل فر با همون دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا یکم طلایی و برشته بشه. بعد از پخت نخ ماهی رو اروم از یک طرف بکشین،درمیاد به راحتی. بعد نوش جان کنین. ❌ نکته مهم : همین ماهی با همین طرز تهیه رو دقیقا میتونین داخل تابه درست کنین ، فقط قبلش تابه رو پر از روغن کنین یکم به روغن زعفرون بزنین بعد که حسابی داغ شد ماهی رو بزارین داخلش سرخ بشه بعد به همین روش طرف دیگه ی ماهی🙏🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥳🥳🥳🥳 🍹🍹 یه گزینه ی جذاب واسه مهمونیا👌👌😍😍🍹🍸🍷 🌾دو رنگ ژله رو انتخاب کنید و هر کدوم رو با یک و نیم لیوان آبجوش حل کنید و روی بخار کتری بنماری کنید تا شفاف بشه و همه ی ذراتش حل بشه.بذارید سرد بشه.🌻 🌵حالا یک سوم از گیلاسها رو از یک رنگ ژله بریزید و بذارید یخچال؛ وقتی نیم بند شد در بیارین میوه ی مورد نظرتون روش بذارید و چند قاشق دیگه از ژله بریزید و دوباره بذارید یخچال (این کار برای اینه که میوه ثابت بمونه).🌻 🌴وقتی ژله کامل بست از یخچال در بیارین و به اندازه ی یک سوم از رنگ دیگه ی ژله رو بریزید🌻. 🌲روی ظرف سلفون بکشید و خوب محکم کنید و ظرف رو به حالت وارونه توی یخچال بذارید تا ببنده.🌻 در انتها سلفون رو جدا کنید و سرو کنید به همین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#با_رسپی_های_امتحان_شده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دستوررر شیر یک لیتر چهار لیوان دسته دار فرانسه آرد گندم(سفید قنادی)سه قاشق نشاسته ذرت یک قاشق پر شکر یک پیمانه سرخالی تخم مرغ یک عدد پودر کاکائو مرغوب سه قاشق غذا خوری خامه ۱۰۰ گرم فرقی نداره خامه صبحانه باشه یا قنادی آگه خامه قنادی میزنید کمی کمتر شکر بریزید تا زیاد شیرین نشه ودلو بزنه گلاب یا وانیل کمی هرکدام که دوست دارید شکر و کاکائو و آرد ونشاسته ذرت باهم مخلوط و از الک رد میکنیم وبه شیر اضافه میکنیم ورو گاز میزاریم با شعله کم تا بوی خامی آرد گرفته شه وقتی که داره بجوش میاد تخم مرغ رو با چنگال که خوب زدیم بهش اضافه میکنیم مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه بزارید .جوش که زد خامه رو زده بهش اًافه میکنیم باز میزنیم تا خامه تو کرم حل بشه دوسه دقیقه جوش بزنه واز رو خاموش کنید .تا داغه بریزید تو ظرف مورد نظر یک طبقه بیسکویت خرد شده یک لایه کرم ویک لایه بیسکویت خرد شده وموز این کارو ادامه میدهد تا تمام بشه وبزارید یخچال تا سرد شه وخودشو بگیره پودینگ بعد از اینکه خامه رو بهش اضافه کردید فوری بریزید تو ظرف مورد نظر چون به محض سرد شدن کمی سفت میشه ولایه بیسکویت که میزاری بیسکویت نرم نمیشه وخشکه عزیزان اگر نشاسته ذرت ندارید نصف لیوان فقط آرد مخصوص شیرینی پزی بریزید عزیزان فرق پان اسپانیا با کیک یخچالی در پان اسپانیا از موز وبیسکویت خرد شده استفاده میشه ومعمولا تو لیوان تک نفره سرو میشه کیک یخچالی از بیسکویت درسته وقالبی در میاد به سلیقه خودتون تزیین کنید تو خونه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم : 🍀سینه مرغ پخته نصف یک عدد 🍀سوسیس ۱ عدد کوچک 🍀فلفل دلمه ای ۳ ق .غ 🍀جعفری خرد شده ۲ ق.غ 🍀آرد ۱ ق.غ 🍀سفیده تخم مرغ ۱ عدد 🍀سس کچاپ ۱ ق.غ 🍀نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر یا پیاز به مقدار لازم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸آغاز سخن يـــــاد خدا بايد کرد 🌱خود را بہ اميد او رها بايد کرد 🌸ای باتـــــو شروع کارها زيباتر 🌱آغاز سخن تو را صدا بايد کرد 🌸الهی به امید تو 🌱پروردگارا 🌸با اولین قدمهایم 🌱برجاده های صبح نامت را 🌸عاشقانہ زمزمہ میکنم 🌱کولہ بارتمنایم خالی وموج 🌸سخاوت تو جاری... 🌸بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحيمِ🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نان برساق 🍞 این نون خوشمزه رو خیلی از شهرا دارن . تو هر شهری به اسمی معروفه . مواد لازم: آرد بربری 6 لیوان الک شده تخم‌مرغ 1 عدد روغن حیوانی 1 پیمانه آب ولرم 1 لیوان وانیل شکر 3 چهارم لیوان نمک 1 قاشق سرصاف ماست 1 لیوان فرانسوی ترکیبات مایه خمیر : ۱ ق مایه خمیر ۱ ق شکر نصف پیمانه آب ولرم طرز تهیه به سبک شادی: ابتدا قبل از هر چیز مایه خمیر و یک ق شکر و نصف پیمانه آب ولرم رو تو ظرف ریختم و گذاشتم به عمل بیاد حدود هشت دقیقه. اگر عمل نیومد مایه خمیرتون کهنه س. آرد رو الک کردم و بهش نمک و شکر و تخم مرغ و وانیل و ماست و روغن حیوانی و آب ولرم اضافه کردم و با دست مشت شده حسابی ورز دادم هر چی بیشتر ورز بخوره کیفیت و بافتش عالیتره. بعد پارچه کشیدم روش و کنار بخاری گذاشتم تا استراحت کنه. بعد استراحت مجدد ورز دادم و سینی رو آرد پاشی کردم و از خمیر چونه گرفتم و با نوک انگشت شکل دادم. بعد روغن ریختم تو ماهی تابه وقتی داغ شد خمیر ها رو میچیدم تو ماهی تابه. و با کفگیر روش خط انداختم وقتی قرمز شد بر میگردوندم. بافت نرم و شیرین و خوشمزه. بعد پخت وقتی سرد شد چیدم تو نایلون و تو یخچال گذاشتم مدت نگهداری تو یخچال دو هفته س . این مقدار به من چهل عدد برساق بزرگ داد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛