فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
سلام دوستان روز خوبی داشته باشید.براتون فیلم اموزش مافین گوشت رو تهیه کردم.خیلی عالی و لذیذ هست امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد.
♨️طرز تهیه مافین گوشت:
مافین گوشت با کاپ کیک گوشت کاملا فرق دارد.
🔷موادلازم:
🔹گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
🔹پیاز متوسط یک عدد
🔹سیر یک حبه
🔹آرد سوخاری افخم دو قاشق غذا خوری
🔹هویج رنده شده یک عدد متوسط
🔹تخم مرغ یک عدد
🔹سس مایونز یک قاشق غذا خوری
🔹گوجه یک عدد متوسط
🔹رب گوجه ۲ قاشق مرباخوری سر پر
🔹بیکینگ پودر نصفه قاشق مربا خوری
🔹فلفل سبز یا دلمه ای به مقدار لازم
🔹نمک و فلفل به میزان لازم
🔹پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
🔹سس کچاب یک قاشق غذا خوری
اول از همه قالب مافین را چرب کرده و فر را ده دقیقه زودتر درجه ۱۸۰ سانتیگراد روشن کنید.
گوشت+پیاز+سیر+هویج+تخم مرغ+آرد سوخاری+گوجه+سس مایونز+یک قاشق مرباخوری رب+فلفل سبز دلخواه+بیکینگ پودر و نمک و فلفل را میکس کرده تا کاملا یکدست شود در صورت دلخواه میتوانید چرخ کنید.داخل قالب مافین ریخته و روی مافین را با یک در فلزی یا با فویل بپوشانید ودرفر با دمای 180درجه و مدت زمان 20دقیقه بگذارید.بعد از پخت مافین ها رو در اورده.روی مافین ها پنیر پیتزا بریزید و کمی اویشن.شعله بالای فر را روشن کنی. تا پنیر اب شود و طلایی مافین طلایی شد دور تا دور مافین را با چاقو از قالب جدا کرده و نیم ساعت زمان داده تا مافین سرد و به راحتی جدا شود.
سس کچاب و یک قاشق مرباخوری رب گوجه با یک قاشق روغن تفت داده و نصفه فنجان آب اضافه کرده و کمی نمک و چاشنیهای دلخواه از جمله فلفل قرمز را اضافه میکنیم و پنج دقیقه میجوشانیم.
مافینها را در اورده وداخل ظرفی دیگر در فر گذاشته و کم کم این سس را به مافین اضافه میکنیم تا جذب مافین شود
حرارت فر ۱۵۰ باشد.بعد نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی شیری پلنگی
مواد لازم:
اندازه لیوان 250 میلی (یا پیمانه قنادی)
3 لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری پر نشاسته ، 35 گرم (گندم و یا ذرت فرق نمیکند)
1 لیوان شکر
1 قاشق غذاخوری پر آرد ، 35 گرم
رنده پوست لیمو (به دلخواه)
75 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری پودر کاکائو
50 گرم شکلات تلخ
نسبت به بزرگی قالب بیسکوییت لیدی فینگر (من 13 عدد استفاده کردم)
1 استکان شیر (استکان کمر باریک ترک ، 100 گرم)
طرز تهیه:
شیر را داخل قابلمه بریزید. شکر ، نشاسته ، آرد و رنده پوست لیمو (به دلخواه) را به شیر اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و حالت گلوله نداشته باشد. وقتی خوب هم زدید روی اجاق بذارید و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید. در حدود 7 الی 8 دقیقه می جوشد و بلافاصله قوام میگیرد. وقتی قوام گرفت کمی بجوشانید و اجاق را خاموش کنید و کنار بذارید. کره و وانیل را بلافاصله داخل کرم گرم بریزید و تا وقتی که کره آب شود خوب هم بزنید. دو عدد کاسه شیشه ای بردارید و داخل یکی پودر کاکائو و 30 گرم شکلات ریز خرد شده بریزید و باقیمانده شکلات خرد شده را داخل کاسه دوم بریزید. 3 و یا 4 ملاقه کوچک از کرم گرم داخل کاسه ها بریزید و خوب هم بزنید تا شکلات آب شود یکی کم رنگ و یکی پر رنگ میشود هر کدام را داخل کیسه فریزر و یا قیف بریزید سر کیسه فریزر را ببرید. داخل ظرفی سلفون بکشید و ابتدا از کرم شکلاتی پر رنگ داخل ظرف و کناره های ظرف با فاصله بریزید. سپس با کرم رنگ روشن در کناره های کرم پر رنگ بزنید. کرم را کمی هم بزنید و داخل ظرف بریزید و با لیسک صاف کنید و مجدد روی کرم طرح پلنگی بدید. سپس بیسکوییت ها را داخل شیر(1 استکان)بزنید و روی کرم بچینید (میتوانید بیسکوییت سبوس دار گندم هم بچینید) روی بیسکوییت را با سلفون بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید اگر عجله دارید 2 ساعت در یخچال نگه دارید ولی توصیه میکنم یک شب در یخچال بماند. سپس از یخچال بیرون آورید و داخل ظرف سرو برگردانید و سلفون را بردارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زرشک_پلو_با_مرغ
مرغ رو دو ساعتی با نمک و زردچوبه وفلفل وزعفران وکمی آب لیمو مزه دار کنید
سپس تو ماهی تابه نچسب دو طرف مرغ رو خوب سرخ کنید وقتی سرخ شدن از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز نسبتا بزرگ رنده کرده وتفت بدید پیاز که طلای شد یکی دو حبه سیر رنده شده بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رو زیاد سرخ نکنید تلخ میشه(سیر اختیاریه)دوست ندارید نریزد سپس رب رو اضافه وباهاش تفت بدید حدود سی ثانیه بیش از حد تفت بدید رب تیره میشه آب به اندازه کافی ریخته ومیزاریم سس جوش بیاد جوش که اومد تکه های مرغ رو اضافه کرده یک عدد هویج پوست کنده وتکه ای برش میزینم اونو هم اضافه کرده نمک زده درشو میزاریم با شعله کم تا مرغ و هویج خوب پخته بشه حدود یک الی یکساعت ونیم اواخر پخت کمی آب لیمو یا آبغوره اضافه میکنیم بجای آب لیمو میتونید کمی رب آلوچه اضافه کنید اونم خیلی خوشمزس ولی رنگ خورشت کمی تیره میشه حتی به جای اب لیمو ورب آلوچه بیست دقیقه آخر چند عدد آلوی خیس شده اضافه کنید عزیزان همه اینا سلیقه ایه به ذایقه خانواده خود کم وزیادش کنید
آب زیاد نریزد که تکه های مرغ غرق بشن تا نصف مرغا بیاد کافیه با شعله کم بپزید تا زود ابش بخار نشه سس زیاد آبکی نباشه البته این سلیقهایه مرغ سس داشته باشه یا نه، خانواده ما بدون سس نمیخورن
تفت دادن زرشک:
زرشک رو چند دقیقه ای با آب سرد خیس کنید وسپس تو آبکش بریزید وابی سرد روش بکشید وبزارید تو همون آبکش بمونه آب زرشک باید کاملا کشیده بشه بخواید سرخ کنید
کمی کره رو آب کنید زرشک بریزید و بلافاصله کمی شکر روش بپاشید وفوری هم بزنید شعله کم باشه چون زرشک خیلی زود میسوزه مدام هم بزنید تا شکر آب بشه(نزارید شکر کاراملی بشه) وگرنه بعدا دونه هاش زیر دندون میاد اگه خلال پسته میریزید همون موقع هم اونو اضافه کنید بعد از چند ثانیه تفت دادن گاز رو خاموش کنید وکنار بزارید
زعفران دم کرده به کمی برنج زده وخوب مخلوط میکنیم زرشک هم اضافه کرده وبه سلیقه خود رو برنج سفید تزیین کنید
عزیزان چون مرغ رو با زردچوبه وفلفل وزعفران مزه دار کردین دیگه ادویه نمی زنیم همون مقدار ادویه کافیه
اگر تو زدن زعفران دست ودلباز هستید زردچوبه رو میتونید حذف کنید ویا میتونید فقط زردچوبه بزنید
هویج دوست ندارید نریزید
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی
آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه سرخالی
پودر کاکائو رنگ تیره ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
روغن مایع ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱ پنس
مواد لازم گاناش
خامه صبحانه یا خامه قنادی ۵۰ گرم
شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) ۵۰ گرم
آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث میشود بافت کیک سنگین و خمیری شود. قالب کیک را با روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید ۱۰ دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود برای درست کردن گاناش خامه و شکلات را داخل کاسه روی به هرکاری قرار دهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود گاناش را روی کیک بریزید و
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_ماکارونی_قالبی
ماکارونی پیچ یک بسته
ژامبون ۶ ورقه
خیارشور ۸ عدد
تخم مرغ یک عدد
نخودفرنگی ۱۰۰ گرم
هویچ ۱۰۰ گرم
ذرت ۱۰۰ گرم
سس مایونز به میزان لازم
سیب زمینی آبپز دوعددمتوسط
نمک وادویه به میزان لازم
آب لیمو دوقاشق غذاخوری
ماست دوقاشق غذاخوری
همه ی موادروباهم مخلوط کرده اگردوست داشتین داخل قالب پلاستیک بزارین موادروداخل قالب بریزین کاملافشرده کنیدوچندساعتی داخل یخچال بزارین بعدبرگردونید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حلوای بوتیکی
😍🥥 حلوای بوتیکی با پنج طعم
گل سرخ ، زعفرون ، پسته ، نارگیل ، کاکائو 🤩
.
🔷 مواد لازم :👇🏻
🔹آرد : ۲ پیمانه
🔹کره : ۱۲۵ گرم
🔹پودر هل : ۱/۲ قچ
🔹پودر زنجبیل : ۱ قچ
🔹پودر دارچین : ۱ قچ
🔹پودر قند : ۱ پیمانه (من نصف پیمانه ریختم)
🔹زعفران دم شده : ۱ قغ
🔹کره : ۱۵ گرم (برای پودرکاکائو و …)
🔹پودر کاکائو : ۱ قغ
🔹پودر پسته : ۳ قغ
🔹پودر گلسرخ : ۱ قغ
🔹پودر نارگیل : ۳ قغ
.
🔺آرد و پودر قند رو حتما الک کنید
🔺 به هیچوجه از روغن مایع استفاده نکنید
🔺 میتونید برای پررنگتر شدن حلوا پسته و گل سرخ از ۲ قطره رنگ خوراکی استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا بوتیکی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورك_پيتزا
مواد لازم:
خمير يوفكا مثلثى ١ بسته
گوشت چرخ كرده ٤٥٠گرم
پياز يك عدد بزرگ
قارچ ٥٠٠ گرم
فلفل دلمه اى ١ عدد
پودر پاپريكا و اويشن و فلفل ونمك
پنير پيتزا به مقدار لازم
تخم مرغ يك عدد،ماست يك فنجان روغن مايع نصف فنجان
طرز تهيه:
ابتدا پياز رو خرد كرده باكمى روغن داخل ماهيتابه ميريزيم بعد گوشت رو اضافه كردتفت ميديم سپس قارچ ورق ورق شده رو اضافه تاابش كشيده بشه بعد دو ق غ روغن و يك ق غ ابليمو اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم تا قارچها سرخ در اين مرحله ميتونين از كمى سس خردل ياسس گوجه ويا رب گوجه براى خوشمزه تر شدن مواد به همراه ادويه ها استفاده كنيد،مواد را كنار ميگذاريم و اجازه ميديم تا كمى خنك بشه(بنابه ذائقه ميتونيد ازسوسيس يا كالباس هم استفاده كنيد)
ماست وتخم مرغ وروغن مايع رو باهم مخلوط كرده وبا قلمو روى خمير ميماليم(اينكار هم خميرو چسبنده ميكنه براى رول كردن راحت تا باز نشه هم نرم شدن داخل خميربعداز سرخ شدن بورك ها ميشه)يك قاشق از مواد داخل خمير ميگذاريم كمى پنير پيتزا روى مواد ميگذاريم و خمير را رول ميكنيم و داخل روغن شناور سرخ ميكنيم وروى دستمال روغن كش قرار ميديم
البته داخل فر هم ميتونيد رژيمى تر تهيه كنيد😉
سينى فر كمى چرب شده باشه
فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميپزيم تا روى بوركها طلايى بشه و خود بوركها برشته و ترد ميشن وداخلش كاملا نرمه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد لوبیا
🔷موادلازم👇
🔹لوبیا پخته شده : ۱ لیوان
🔹سیب زمینی آبپز : ۱ عدد
🔹کاهو : ۱ عدد
🔹خیارشور : ۱۰ عدد
🔹هویج : ۱ عدد
🔹شوید : ۱ مشت
.
🔷 موادلازمسس👇
🔹ماست چیکیده : ۴ قغ
🔹مایونز : ۳ قغ
🔹آب نصف لیمو ترش
🔹نمک و فلفل : ۱ قچ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نون_محلی
🍞مواد لازم
خمیر مایه فوری : ۲ قاشق غذاخوری پر
آرد : ۳ پیمانه
نمک به میزان لازم (اگر دوستدارید نمکی باشه)
شکر به میزان لازم( اگر دوستدارید شیرین باشه)
اگر دوستدارید بین هر دو باشه نصف قاشق چایخوری نمک و یک قاشق غذاخوری شکر بریزید
آب ولرم به میزان لازم ( باید کم کم بریزید تا غلظت مواد مثل فیلم بشه برای من حدود دو پیمانه شد )
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر ولرم : یک پیمانه
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
زعفران غلیظ دم شده : ۲ قاشق غذاخوری
کنجد + گردو+رازیانه + سیاه دانه+تخم شنبلیله به میزان لازم
🍞مراحل رو طبق فیلم انجام بدید
خیلی ساده و راحت آماده میشه😍
🍞این خمیر نیاز به فر و ورز دادن نداره🤗
🍞برای پخت در تابه بین بیست الی سی دقیقه با شعله خیلی کم قرار بدید و بعد زیر و رو کنید و طرف دوم هم یک ربع زمان پخت بدید.
🍞میتونید روغن کمتری توی تابه بریزید
🍞میتونید از آرد نانوایی هم استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• .
اینم از یه دسر متفاوت و شیک که میتونه یه گزینه جذاب برای مهمونی و دورهمیهاتون باشه و برعکس ظاهر جذابش خیلی سریع و راحت هم آماده میشه😍
مواد لازم👇
شیرعسلی: ۱قوطی
خامه صبحانه: ۱بسته(۲۰۰گرم)
شیر: ۱لیوان
پودر ژلاتین: ۲ق.غ
آب داغ: ۵ق.غ
پودر ژله: ۲بسته طعم دلخواه
آب داغ: ۳لیوان
.
اول پودر ژلاتینو با آب داغ مخلوط میکنیم و روی بخار کتری میذاریم تا رقیق و شفاف بشه(بن ماری)کنار میذاریم تا از داغی بیفته و به دمای محیط برسه.
خامه رو یکساعت قبل از یخچال درمیاریم تا به دمای محیط برسه بعد خوب هم میزنیم تا بافتش یکدست و رقیق بشه.یا برای چند ثانیه داخل ماکروفر میذاریم.
داخل مخلوط کن شیرعسلی،خامه،شیر و ژلاتینو میریزیمو باهم خوب مخلوط میکنیم.
توی قالبو خیلی کم چرب میکنیم و مایمونو داخلش میریزیم برای دو ساعت تو یخچال میذاریم تا کامل ببنده.
تو این فاصله ژله رو آماده میکنیم.دو بسته پودر ژله رو با سه لیوان آب جوش مخلوط میکنیم اینقدر هم میزنیم تا مایمون شفاف بشه یا به روش بن ماری آمادش میکنیم بعد کنار میذاریم تا به دمای محیط برسه.
دسر که آماده شد کناره هاشو از قالب جدا میکنیم و ژله رو به آرومی روش میریزیم و با کمک چاقو یا کاردک از کناره های دسر ژله رو به زیر میبریم طوریکه دسر کامل از قالب جدا میشه و به حالت شناور روی ژله میمونه وقتی قالب با ژله پر شد برای دو ساعت دیگه داخل یخچال میذاریم تا ببنده.
وقتی آماده شد کناره هارو از قالب جدا میکنیم و قالبو برای چند ثانیه تو آب گرم نه داغ میذاریم و تو ظرف سرومون برمیگردونیمو تزئینش میکنیم.
این دسر ژله ای رو شدیدا پیشنهاد میدیم 😍حتما درستش کنید و از خوردنش لذت ببرید😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام به همگی
این فرنی به این خوشگلی و جذابی یه دسر عالی برای سفره های مهمونی می تونه باشه مخصوصا که خیلی هم خوشمزه ست،حتما امتحانش کنید.
حالا مقدار مواد
برای هر لیوان شیر
یک ق غ آرد برنج
۱/۳ ق غ نشاسته ذرت
۱ ق غ سر پر شکر
۱ ق غ گلاب
۱ ق غ خامه
۱/۲ ق غ کره
این مقداری که من درست کردم با سه لیوان شیر هستش.
حالا چند تا نکته:👇👇
اولا که حتما شیر سر باشه
هم چنین تمام مدت باید هم بزنیم
حرارت متوسط باشه تا آرد بپزه و بوی خامی نده
بعد اینکه وقتی داره غلیظ میشه گلاب رو اضافه می کنیم و وقتی داره به مرحله جوش مدرسه خامه و کره رو اضافه می کنیم می ذاریم بجوشه بعد به غلظت فرنی نگاه می کنیم اگه مناسب بود حرارت رو خاموش می کنیم ،فقط می دونید دیگه بعد سرد شدن کمی سفت تر میشه.
۱ ق چ پودر کاکائو رو در مقدار خیلی کم آب در حد یه ق چ حل کنید بعد به فرنی اضافه کنید.
زعفرون رو هم با آب کم دم کنید و به ۱/۳ اضافه کنید.
و یه نکته مهم :وقتی دارید می ریزید داخل ظرف اولش از هر کدوم از رنگ ها ۴ ق غ بریزید ،خودتون خواهید دید که کم کم باید مقدار رو کمتر کنید. اگه از اول کم بردارید آخر کار اذیت می شید.🌺🌺
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• #کشک_بادمجان
سلام دوستان گلم از غذاها و پیش غذاهای سنتی و دوست داشتتی ،من یکی که خیلی دوسش دارم 😊🤗
بادمجان ۴ عدد
کشک ۲ الی ۳ ق غ
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۲ تا ۳ حبه
نعنا ۲ ق غ
زعفران مقداری
گردو در صورت تمایل
بادمجانها رو پوست گرفتم و از وسط دو نیم کردم و روش نمک پاشیدم و گذاشتم و جلوی آفتاب قرار دادم (یا میشه نیم ساعت داخل آب و نمک انداخت) . بعد با دستمال تمیز کردم و با روغن سرخ کردم . توی تابه روغن زیاد نریختم در تابه رو میزارم ، اون وقت بادمجون ها روغن پس میدن .پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و سیر رو رنده کردم و با پیاز تفت دادم و زردچوبه ریختم و گردو ریز خرد شده و نعنا اضافه کردم. بادمجانها رو کوبیدم و داخل ماهی تابه ریختم و روش آب جوش حدودا نصف لیوان ریختم و روی حرارت ملایم گذاشتم نیم ساعت بمونه . بعد از این زمان دو تا سه قاشق کشک رو در کمی آب حل کردم و با زعفران و کمی نمک داخل ماهی تابه ریختم و یک ربع گذاشتم بپزه بعد از اینکه کشک به خورد بادمجان رفت ، شعله رو خاموش کرده و داخل ظرف ریختم .
برای تزیینش هم من از کشک زعفرانی ، نعنا داغ و پیاز داغ و گردو استفاده کردم .
این میزان تقریبا برای ۳ الی ۵ نفر مناسب هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بیسکوکیک
خب این همون طور که از اسمش معلومه ترکیب کیک و بیسکوییت است و ی کرم خوشمزه .
برا کیکش می تونید از کیک های شکلاتی که آموزشش تو پیج است به خصوص کیک روسی که فوق العاده آسون است استفاده کنید یا هم اگه وقتش ندارید از کیک های سوپری استفاده کنید ،من از کیک شکلاتی شیرین عسل استفاده کردم ،برا کرم میانیش
مواد لازم :
خامه ۱پاکت
پنیر کیبی ۳عدد
پودر کاکائو ۲ق غ
شیر عسلی ۴ق غ
بیسکوییت پتی بور ۱بسته
شکلات چیپسی یا خرد شده مقداری
شیر کاکائو به میزان لازم
طرز تهیه :
کیک ها رو ته ظرفتون بچینید کمی با شیر کاکائو به کمک قلم مو مرطوب کنید زیاد نمیخواد شفته بشه ،
همه ی مواد کرم رو با همزن بزنید تا یکدست بشه ،اگه خواستید شکلاتی تر باشه می تونید کمی شکلات آب شده هم اضافه کنید .
مواد که اماده شد ی لایه بریزید روی کیک بیسکوییت رو زیر شیر کاکائو زده (سریع زیر شیر بزنید و بیرون بیارید نمیخواد حتی ثانیه ای مکث کنید که شیر جذب ببیسکوییت بشه چون بعدا دسر شل و ،وارفته میشه ،اگه هم خیس نکنید بیسکوییت ها رطوبت خامه رو می گیرن و دسر ی حالت خشکی داره اینطوری نرم و پنبه ای نیست )من خودم هر دو حالت رو امتحان کردم که میگم 😅و روی خامه صف بدید مجددا کرم ریخته و کمی شکلات چیپسی ،این شکلات چیپسی رو اصلا حذف نکنید چون موقع خوردن زیر دندون میاد و مزه ی فوق العاده ی رو تو دهن ایجاد می کنه .برا ظرف من و این مقدار مواد ۲لایه بیسکوییت شد ،لایه اخر هم کرم بریزید ،روی ظرف رو نایلکس بکشید ،سطح نایلکس رو با خلال چندتا سوراخ ریز ایجاد کنید که دسر تو یخچال عرق نکنه ،این دسر حتما حتما ۶-۷ساعت استراحت میخواد و چه بهتر که شب درست کنید برا روز بعد ،
تزیین روش هم اختیاری من از شکلات رنده شده و توپک ها ی شکلاتی استفاده کردم .
فقط شبیه تزیین اون عکسی که استوری کردم نباشه😂دیگه هر چی میخواد باشه ،
*اگه شیر عسلی در دسترس نداشتید می تونید از شکر استفاده کنید هیچ مانعی نداره.
دسر ساده و خیلی خوشمزه ای شده بود از اون دسرا که اصلا تو یخچال نمی مونه و اهالی خونه میگن دوباره درست بشه خیلی خوشمزه است ولی معلوم نیست به خواسته شون برسن یا نه 😁چون من ترجیح می دم هربار دسر های جدیدتر رو امتحان کنم تا ی تکراری تا وقتی که کفگیر به ته دیگ نخورده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_يخچالي
پتي بور شكلاتي٤بسته بيست تايي
دريم ويب٢عدد يا (پودر خامه ١٠ق غ)
خامه صبحانه ١عدد
شير سرد ١ليوان
نوتلا ٢الي ٤ق غ يا (شكلات صبحانه)
١.دريم ويب با شير سرد به مدت چند دقيقه با همزن ميزنيم تا خودشو بگيره (توجه داشته باشين كه مثل خامه سفت نميشه)
نكته:در نداشتن دريم ويب يا پودر خامه ميتونين مواد طبقه اول رو حذف كنين و يه دونه خامه صبحانه و سه ق غ شكر جايگزين طبقه اول كنين كه با همزن خوب بزنين تا فرم بگيره
٢.كمي كرم رو كف ظرف ميكشيم حالا دونه دونه بسكويت كه با شير خيس كرديم كف ظرف ميچينيم و كرممون روش ميكشيم به همين صورت تكرار ميشه تا لايه بالا كه كرم هستش ميزاريم تو يخچال ميريم سراغ كرم آخر
٣.خامه و نوتلا رو با همزن ميزنيم تا حجمش تقريبا دو برابر بشه (ميتونين يك ق غ پودر كاكائو هم بهش اضافه كنين)حالا كرم نوتلا هم ميريزيم بالاي دسرمون و با كاردك صافش ميكنيم و هر طوري كه دوست داشتين تزئيين كنين
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛