eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 مواد لازم🔻 نصف لیوان آب گرم یک ق چ نمک دو ق غ خ شکر یک ق غ خ خمیر مایه یک لیوان شیر نصف لیوان روغن آرد قنادی یک ق چ خ بکینگ پودر طرز تهیه🔻 آب گرم در حدی که دست نسوزه رو داخل لیوانی ریخته نمک و شکر رو بهش اضافه کرده هم بزنید تا حل شه ، یه قاشق غذاخوری خمیر مایه اضافه کنیدکمی هم بزنید روشو بپوشونید و بزارید جای گرم به مدت ده دقیقه .یه لیوان شیر ولرم و نصف لیوان روغن مایع بریزید داخل کاسه ای ، خمیر مایع که عمل اومده رو اضافه کنید بعد کم کم آرد اضافه کرده وبا قاشق چوبی هم بزنید آرد اولی که اضافه کردین یک قاشق چایخوری بکینگ پودر هم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی ارد اضافه کنید که دیگه سخت بشه با قاشق هم بزنید و خمیر لطیفی به دست بیاد مثل کلیپ (اندازه آرد دقیق مشخص نیست) دستتون و چرب کنید و خمیر رو حسابی ورز. بدید جوری باشه که به کاسه اصلا نچسبه روشو سلفون کشیده و بزارید جای گرمی به مدت یکساعت که حجمش دو برابر بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 مواد لازم🔻 ۱ لیوان شکر ۱ بسته خامه صبحانه ۱ لیتر شیر ۲ ق غ آرد ۲ ق غ نشاسته ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱۰۰ گرم شکلات طرز تهیه🔻 ابتدا شکر رو روی حرارت کم هم میزنیم و تا ذوب شه و رنگش قهوه ای بشه، و بعد خامه صبحانه اضافه ‌، داخل ظرف دیگه شیر و نشاسته و آرد و زرده تخم مرغ رو مخلوط و به شکر و خامه اضافه میکنیم، و روی حرارت هم میزنیم تا یکدست و غلیظ شه سپس دوسوم از موادو داخل قابلمه دیگه ریخته و بهش شکلات اضافه میکنیم و‌ داخل فنجان میریزیم از دو رنگ دسرمون و در یخچال میذاریم سه ساعت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم خمیر: خمیر یوفکا ——- ۳ عدد . سس میانی خمیر یوفکا: تخم مرغ ——- ۲ عدد شیر ——- ۱ فنجان چایخوری ماست ——- ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع ——- نصف فنجان چایخوری بکینگ پودر ——- نصف قاشق چایخوری . مخلوط گوشتی لاهماجون: گوشت چرخکرده ——- ۳۰۰ گرم پیاز ——- ۲ عدد فلفل سبز ——- ۳ عدد ( اگه تند دوست دارین چه بهتر ) فلفل کاپیا قرمز ——- ۱ عدد آب ——- ۱ فنجان ادویه ها——- نمک- فلفل سیاه- فلفل قرمز- زیره- پول بیبر . طرز تهیه : برای درست کردن سس، همه مواد لازمی که برای سس میانی گفتم و داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید و کنار بذارید. روس سینی فر کاغذ روغنی باز کنید. و روی اون اولین خمیر یوفکارو پهن کنید.از کنارها بزنه بیرون. مثل فیلم. یک سوم از سس رو روی خمیر بزنید . دومین خمیر یوفکارو روی لایه اولی پهن کنید و یک سوم دیگه سس رو روی خمیر بریزید و به همه جای اون بزنید. خمیر سومی روباز کنید. و بقیه سس رو بریزد و بعد از اینکه همه جارو به سس اغشته کردین کناره هارو داخل سینی جمع کنید. برای مواد میانی : پیاز ها و فلفل هارو ریز ریز خورد کنید وداخل ظرف بریزید و سپس گوشت و اب و همه ادویه هارو اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خوب قاطی هم بشن. مواد میانی گوشت اماده شده الان میتونید مواد رو روی خمیر بریزید و خوب به همه جای اون پخش کنید یکدست. توی فر با دمای ۲۰۰ درجه که از قبل گرم کردین بپزین. تا زمانی که گوشت بپزه داخل فر میمونه. تایم دقیق نمیشه داد که نسبت به گرمای فر زمان تغییر میکنه. در مرحله بعد که از فر خارج شد بهد از اینکه گرمای اولیش و از دست داد اونو رول کنید و روش یه پارچه نرم بندازین .بعد از ده دقیقه برش بزنید و داخل بشقاب سرو بچینید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بورک لاهماجون ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
گوشت چرخ شده ۳۰۰گرم پیازرنده شده یک عدد نمک وادویه به میزان لازم سبزی معطر شمالی(چوچاق،خالواش) درصورت نبودن جعفری ونعنا ۲قاشق غذاخوری پیازخلالی یک عدد آبغوره یاآب نارنج دوقاشق غذاخوری رب گوجه یک قاشق غذاخوری رب اناریک قاشق غذاخوری آب دولیوان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱۵۰ گرم ( دو سوم لیوان) شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) روغن مایع ۸۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۲۰۰ گرم ( یک و یک سوم لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) کشمش نصف لیوان زعفران در صورت دلخواه تخم مرغ و شکر رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم کرم رنگ و کشدار بشه وانیل رو هم اضافه کردم روغن مایع و بعد از اون شیر رو ریختم و کمی هم زدم یکم زعفران هم ریختم همزن رو کنار گذاشتم آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کردم و سه بار الک کردم . از این آرد یه قاشق برداشتم و داخل کشمش هام ریختم و مخلوط کردم . این کار به خاطراین هست که کشمش ها ته نشین نشند مواد ارد رو کم.کم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .کشمش رو هم ریخته زیاد هم زده نشه از گردو، شکلات چیپسی و هر نوع مغزی دلخواه هم میشه استفاده کرداز موادم داخل قالب کاپ کیک تا نصف ارتفاع قالب ریختم فقط زیاد پر نشه جا برای پف کردن بزارید که موقع پخت داخل سینی تون مواد سرریز نشه فر هم از یک ربع قبل گرم کردم داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط ، ۲۵ دقیقه قرار دادم باز دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━
مواد لازم: 1 لیتر شیر سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید) 2 عدد زرده تخم مرغ 4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر) 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو 1 پاکت خامه (200 میلی لیتر) 120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم) 2 قاشق غذاخوری کره نصف قاشق چایخوری وانیل طرز تهیه: 1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: 4 لیوان شیر 1و1/4 لیوان شکر 200 م ل خامه(1 بسته خامه صورتی) 4ق غ سرپر پودر ژلاتين 2ق غ سرپر پودر کاکائو 1ق چ وانیل طرز تهیه: ژلاتین رو روی چند ق آب سرد پاشیده تا حالت اسفنجی بگیره سپس بن ماری می کنیم و کنار میزاریم تا سرد بشه.شیر و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میزاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملا داخل شیر حل بشه.ژلاتین رو هم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کاملا با مواد مخلوط بشه. خامه رو روی حرارت غیرمستقیم گذاشته تا یکم روان بشه، از مواد داخل قابلمه یه ملاقه برداشته و با خامه حسابی مخلوط می کنیم و حالا خامه رو به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم.حرارت رو خاموش کرده و مواد رو دو قسمت می کنیم. به یکی وانیل و به قسمت دوم پودر کاکائو اضافه می کنیم و هم می زنیم.قسمت وانیلی رو داخل قالب ساده گرد 20 سانت ریخته و داخل یخچال میزاریم تا ببنده.وقتی پاناکوتا وانیلی خودش رو کمی گرفت،کمی از پاناکوتا شکلاتی رو کف قالب شارلوت 22 سانت می ریزیم و داخل یخچال می زاریم تا نیم بند بشه.دقت کنید وقتی با انگشت امتحان می کنیم باید حالت چسبندگی داشته باشه، به این مرحله که رسید دوتا قالب رو از یخچال بیرون آورده و پاناکوتا وانیلی رو وسط قالب شارلوت نگه داشته و از مواد شکلاتی چند ملاقه اطراف اون می ریزیم.مجدد داخل یخچال گذاشته تا حسابی قسمت وانیلی فیکس بشه و در آخر بقیه مواد شکلاتی رو داخل قالب ریخته و قالب رو 4تا5 ساعت داخل یخچال می زاریم تا سفت بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ فنجان شیر ۱ فنجان روغن نصف فنجان بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم پودر کاکائو ۲ ق غ آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان موز ۱ عدد شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم ‌ طرز تهیه🔻 (میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید) شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید. قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید. با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه. ‌کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید. ۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن. بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله آلوئه ورا 1 بسته ژله آناناس 1 بسته آب جوش 2 پیمانه بستنی لیوانی 2 عدد رنگ زرد یا نارنجی ژله آلوئه ورا را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری دانه های ژله کاملا حل شود و ژله شفاف شود. اجازه دهید در محیط خنک شود. ژله آناناس را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و روی بخار بن ماری کنید تا شفاف شود و اجازه دهید تا در محیط کاملا خنک شود. بستنی ها را در محیط قرار دهید تا شل شوند. ژله آناناس را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و خیلی کم رنگ زرد یا نارنجی اضافه کنید تا رنگی مشابه زرده تخم مرغ پیدا کند سپس در قالب سیلیکونی یا پلاستیکی نیم دایره بریزید. ژله آلوئه ورا را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و در یک تابه یا سینی یا هر ظرف دلخواه دیگری بریزید. ژله ها را حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. زرده ها را از قالب خارج کنید. مقداری از سفیده ها را در تابه برش بزنید تا حالتی شبیه نیمرو پیدا کند سپس زرده ها را به آرامی روی سفیده قرار دهید و کمی در یخچال بگذارید سپس سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ.......۳۰۰گرم پیاز.....۱عدد سیر.....۳حبه اب گوشت......۱لیوان خامه......۱قاشق غذا خوری ارد.....۱قاشق غذا خوری جعفری و پنیر پارمسان نمک،فلفل،پودر سیر،پاپریکا کره و روغن داخل تابه بریزد.پیاز اضافه کنید.حدود ۵ دقیقه زمان بدید تا پیاز نرم بشه.سیر اضافه کنید.در حدی روی حرارت باشه که عطرش بلند شه.قارچ ورقه شده را اضافه کنید.اجازه بدید اب قارچ جمع بشه.ارد اضافه کنید.بعد اب گوشت را کم کم بریزید.(می تونید از شیر استفاده کنید)بعد ادویه را اضافه کنید. خامه بریزد تا کمی داخل مواد یکدست بشه.در آخر پاستا ابکش شده را اضافه کنید.روشو با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان تزیین کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• رنگ و لعاب این مربای به، صبحونه رو حسابی دلچسب میکنه😍 یک کیلو به رو که با پوست به سایز دلخواه خرد کردید داخل قابلمه ترجیحا مسی یا روحی بریزید. ۱ کیلو شکر و یک و نیم لیتر آب رو اضافه کنید‌ روی حرارت بذارید و درشو با دمکنی ببندید. وقتی جوش اومد ۳ ۴ تیکه چوب دارچین بریزید. اجازه بدید ۳ ۴ ساعت با حرارت کم بپزه وقتی شربت مربا غلیظ شد ۲ ق غ آبلیموی تازه اضافه کنید تا شکرک نزنه. حرارت رو خاموش کنید و بذارید داخل همون قابلمه سرد بشه. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه بریزید. این مربا جون میده واسه صبحونه های زمستونی🤤 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکر دولیوان آب دو ونیم لیوان گردو خردشده دوقاشق غذاخوری ابتدایک لیوان ازشکررو میزاریم روی حرارت ملایم تاکاراملی بشه بعدمابقی شکررو میریزیم حالا بهش آب رواضافه میکنیم اجازه میدیم شکرکاملاحل بشه ومطابق فیلم کارامل کف کنه وحباب بزنه تواین مرحله یک مقدارازموادروداخل آب میریزیم اگرمنسجم شد یعنی آبنبات ماآمادس حالا بهش گردورواضافه کرده ازروی حرارت برمیداریم ظرف موردنظر روچرب میکنیم موادروداخل سینی میریزیم واجازه میدیم تاکاملا سردبشه بعدبرش میدیم وکنارچای نوش جان میکنیم نکته:بعدازاینکه ازروی حرارت برداشتیم چندثانیه هم میزنیم بعدداخل سینی میریزیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛