eitaa logo
آشپزی خاص
96.9هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار مواد حدودا برای 15 تا 20 نفر کافیه البته بستگی داره که قراره به صورت غذای اصلی سرو بشه یا در مهمانی و کنار غذاهای دیگه ... ابتدا 2 عدد پیاز رو ریز نگینی یا رنده کنید و کمی در روغن تفت بدید تا سبک بشه. سپس نیم کیلو گوشت گردن را اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کنه و بعد فلفل+زردچوبه اضافه کنید. بهتره برای کشدار شدن و طعم بهتر حلیم بامجان از گوشت گردن گوسفند استفاده بشه. میتونید به دلخواه یکی دو حبه سیر هم برای عطر بهتر گوشت به اون اضافه کنید. آب اضافه کرده و صبر کنید تا گوشت بپزد. در اواخر پخت نمک اضافه کنید اگه نمک رو از ابتدا بریزید گوشت دیر پز میشه. بعد از اینکه گوشت پخت اونو ریش ریش کنید و کنار بذارید. در قابلمه دیگه ای حدود 2 لیوان سرخالی خرده برنج معطر ایرانی که از قبل اونو شستید به همراه مقداری آب گوشت اضافه و صبر کنید تا برنج خوب بپزه و کامل له بشه. به هیچ عنوان در طی مرحله پخت برنج اونو هم نزنید وگرنه ته میگیره و مجبورید مدام قاشق به دست پای گاز بایستید😉😅 . بعد از اینکه برنج خوب پخت و نرم شده حدود 3 کیلو بادمجان که از قبل سرخ کردید رو بهش اضافه و مقداری آب گوشت هم اضافه و صبر کنید تا بادمجان هم خوب بپزه و بعد با گوشت کوب خوب اونو نرم کنید تا یکدست بشه. به جای آب گوشت میتونید از آب معمولی هم استفاده کنید ولی با آب گوشت حلیم بادمجان لذیذ تر میشه حالا گوشت پخته و ریش شده را هم اضافه و دوباره با گوشت کوب بکوبید تا همه مواد داخل حلیم یکدست و کشدار بشه. در انتها کشک اضافه کنید(من حدود 2 لیوان کشک پاستوریزه استفاده کردم ...ولی میزان کشک به سلیقه شما بستگی داره)و صبر کنید تا خوب جا بیفته. در این بین در تابه پیاز داغ بگیرید و کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید تا خوشطعم تر بشه به همراه چند حبه سیر ریز نگینی شده کمی تفت بدید تا عطر سیر خارج بشه و بعد یکی دو قاشق پودر نعناع اضافه و هم بزنید و بلافاصله حرارت رو خاموش کنید چون اگه نعناع زیاد روی حرارت بمونه تلخ میشه. حالا چند قاشق از مخلوط نعناع داغ+سیرداغ+پیازداغ رو به مواد حلیم بادمجان اضافه و هم بزنید و حرارت رو ملایم کنید تا مرحله نهایی جا افتادن انجام و حلیم بادمجان آماده سرو بشه دقت داشته باشید که حلیم بادمجان بعد از سرد شدن سفت تر میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس من تابستون این نوع رو حداقل هفته ای یکبار درست میکنم وبا نون میخوریم تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره تکه مرغ پنج تکه گوجه فرنگی رسیده یک کیلو رب یک قاشق غذاخوری کره حدود۵۰ گرم پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم ) سیر دوحبه نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه . مرغ که پخت از آب خارج کرده تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم پوره گوجه فرنگی: گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید یا نصف نصف استفاده کنید سیر اختیاریه دوست ندارید نریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یه کیک خوشمزه و عالی با بافتی خوب و می تونه ایده یلدا هم باشه . شما می تونید این کیک رو با هر آب میوه و پودر ژله همون میوه هم درست کنید 😊. تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۵۰ گرم (۲/۳ لیوان) آرد سفید ۳۰۰ گرم (۲ لیوان) آب انار ۱۶۰ میلی(۲/۳ لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) پودر ژله انار یک بسته بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) وانیل ۱/۴ ق چ ۲ عدد انار رو آبش رو گرفتم و یک لیوان به مقدار ۲۵۰ میلی آب انار شد . دو سوم این رو داخل کیک و یک سوم رو در کرم انار استفاده کردم .از آب انار طبیعی استفاده بشه در طعم و کیفیت تاثیر داره . تخم مرغ و شکر رو همراه وانیل ۵ تا ۶ دقیقه خوب با همزن زدم تا کرم رنگ بشه . روغن رو اضافه کردم و یک دقیقه با همزن زدم و بعد آب انار رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر ژله رو مخلوط و الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک مخلوط کردم . داخل قالب به قطر ۲۳ سانت ( من از قالب کمربندی استفاده کردم ، هر نوع قالب گرد و یا حتی طرح دار هم میشه)کفش کاغذ روغنی انداختم و موادم رو ریختم . فر از یه ربع قبل روشن کردم . قالب رو در طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما خودتون چک کنین . بعد از پخت و خنک شدن از قالب خارج کردم . برای کرم انار: آب انار ۹۰ میلی (۱/۳ لیوان) شیر ۱ لیوان نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۲ ق غ) وانیل ۱/۴ ق غ شکر ۲ تا ۳ ق غ شیر و آب انار و شکر و نشاسته ذرت رو مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم مدام هم زدم تا کرم به غلظت مناسب مثل فرنی برسه و اخر وانیل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . می تونید رنگ خوراکی هم بریزین . کرم که از دما افتاد روی کیک خنک ریختم و دونه های انار روش ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر قند یا پودر شکر 125گرم روغن جامد یا کره همدمای محیط 100 گرم تخم مرغ 2 عدد آرد 200گرم بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری سیب نازک خرد شده 1عدد ماست 75 گرم پودر دارچین به میزان لازم ابتدا روغن و پودر قند را 3 دقیقه هم میزنیم تا کاملا مخلوط شده و حالت پفکی بگیرید سپس دونه دونه تخم مرغ ها رو ضافه کرده سپس وانیل را اضافه می کنیم. بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ ها 30 ثانیه هم بزنید. سپس ماست رو اضافه کرده فقط باید هم زدن ماست با مواد بحدی باشد که ماست مخلوط شود نباید زیاد هم برنیم. بعد ارد که قبلا با بکینگ پودر مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد اضافه کرده و با لیسک یا قاشق هم مخلوط میکنیم. مواد نسبتا سفتی بدست میاید. کف قالب پای سیب کپسول میندازیم بعد کمی از مواد را با قیف به داخل ظرف های پای سیب ریخته بعد دارچین را بر روی مواد پاشیده سپس دو ورقه سیب بر روی ان قرار داده سپس کمی دیگر از مواد را بر روی ان ریخته و داخل فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده به مدت حدودا 30 دقیقه قرار دهید. وقتی پای سیب خنک شد روش پودر قند الک کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سینه مرغ یک عدد ران مرغ یک عدد پیاز یک عدد متوسط سیر دو حبه حبه نمک دو ق چ فلفل یک ق چ.آویشن یک ق چ.جوز هندی نوک ق چ . پنیر پیتزا به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم فلفل دلمه ای .ذرت به میزان لازم تخم مرغ یک عدد چوب شور کنجدی به میزان لازم آرد سفید به میزان لازم طرز تهیه🔻 مرغ ها رو از استخوان جدا میکنیم پیاز رو رنده درشت میکنیم و آبش رو کاملا میگیریم سیر رو کاملا له میکنیم حالا مرغ رو یکبار چرخ میکنیم و دور بعد پیاز و سیر و نمک و ادویه ها رو اضافه میکنیم و دوباره مرغ رو چرخ میکنیم این کار باعث میشه مرغ حسابی چسب پیدا کنه بعد مرغ چرخکرده رو اجازه میدیم یک ساعت مرغ داخل یخچال بمونه تا خودش رو بگیره بعد بهش یک ق غ آرد سوخاری و مخلوط میکنیم کمی دست رو خیس میکنیم و به اندازه یک گردو از مرغ برمیداریم و فلفل دلمه ای و ذرت و پنیر پیتزا داخلش میزاریم میتونید از هر نوع سبزیجاتی دوست داشتین داخلش بزارین مثل هویج پخته یا قارچ پخته بعد مرغ رو گرد کنین تا کاملا بسته بشه ابتدا داخل آرد سفید بزنین بعد داخل تخم مرغ و بعد هم داخل آرد سوخاری بزنین حالا روغن زیاد داخل تابه بریزین تا کاملا داغ بشه توپک مرغ رو داخلش بندازین روغن باید زیاد باشه درجه حرارت هم متوسط باشه وقتی یک طرف سرخ شد برگردونید وقتی برگشت بلافاصله چوب شور رو داخل توپک بزنید و تا جایی که به وسط یعنی جایی که خمیر داره برسه فشار بدین اینجوری چوب شور به پنیر پیتزا کاملا میچسبه و دیگه از توبک جدا نمیشه وقتی طرف دیگه سرخ شد به آرومی با قاشق بزرگ بردارین از قسمت چوب شور نگیرین چون داغه ممکنه جدا بشه وقتی کمی از حرارت بیفتع کاملا سفت میچسبه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
..سینه ی مرغ یک عدد .... قارچ خرد شده یک لیوان .... فلفل دلمه ای نگینی ریز شده چهار ق غ .... آرد گندم دو قاشق غذاخوری ..... تخم مرغ سه عدد .... نمک و فلفل سیاه و آویشن ..... بکینگ پودر یک قاشق چایخوری .... پنیر پیتزا رنده شده یک‌لیوان..... نخودفرنگی پخته نصف لیوان .مرغ را بپزید و ریز خرد کنید و با سبزیجات مخلوط کنید تخم مرغ را جدا هم بزنید بهش آرد و بکینگ پودر و ادویه ها رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه وهمه ی مواد کوکو رو داخل آن بریزید و خوب مخلوط کنید. در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه کنید حالا کف تابه رو چرب کنید بزلرید خوب داغ بشه حتما از تابه نچسب استفاده کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و خوب پخش کنید ببعد زیر تابه رو روشن کنید درش رو بزارید اجازه بدین نیم ساعت با حرارت ملایم خوب سرخ بشه بعد هم برگردانید تا طرف دیگه هم خوب برشته بشه اگر تابه رژیمی ندارین و تابه معمولی دارین کوکو رو برش بدین و برگردانید این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کرد به این روش که کف قالب رو کمی چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزید و بزارید نیم ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه بمونه بعد هم سه دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش برشته بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍖🍗🍟🌯🥗 ابتدا سینه مرغ رو برش های بلند زده و با فلفل و نمک و کمی پیاز رنده شده و زعفران مخلوط و ۱ روز داخل ظرف مزه دار میکنیم..... ۰🥟 1-تخم مرغ کامل ۲عدد 2- آرد۱ لیوان 3-آب یا مائ الشعیرنصف لیوان 4-نمک و فلفل به میزان لازم 5-بکینگ‌پودر ۱ قاشق مربا خوری ۶-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری ۷-پیاز خشک آسیاب شده خیلی ریز نکنید۲ قاشق غذاخوری ۸-پودر سیر مقداری دلخواه ۹-زعفران مقداری 10-پیاز و قارچ و سیب زمینی در صورت دلخواه طرزتهیه:ابتدا تخم‌مرغ را با چنگال کمی زده تا از لختگی دربیادمائ السفیر یا آب را ریخته کمی با چنگال زده در انتها آرد ذرت نمک‌و فلفل و بکینگ‌پودر را به آرد اضافه و الک‌و به تخم‌مرغ افزوده من از کمی پودر سیر و زعفران دم‌کرده و پیاز خشک که از بیرون‌تهیه کردم‌کمی خرد کردم‌و داخلش ریختم‌عطرش بینظیر شد. مواد را یکربع استراحت میدیم‌این خمیر باید مثل مواد کیک‌ولی رقیق تر باشه حالا مرغها که ۱روز ماندن‌‌و مزه دار شدن‌ داخل این‌مواد ریخته زیرو رو کرده داخل ظرف مناسب روغن‌ریخته و میزاریم‌داغ بشه و دانه دانه مرغها رو به مواد آغشته و سریع در روغن داغ میریزیم وزیر رو کم‌میکنم تا هم مرغهاخوب پخته بشه و خمیر پخته بشه و پف کنه و وقتی همه سرخ شده قارچ‌درسته و حلقه های پیاز هم‌می تونید داخل مواد خمیری بزنید و در روغن داغ بندازید .از خیلی سبزیجات دیگه و یا میگو هم‌می تونید استفاده کنید و سیب زمینی رو مزه دار کنید و درشت خرد کنید ودر روغن سرخ کنید.🍃 معمولا در کنار بنیه سس سفید تار تار استفاده میشه که رسپی رو اینجا👇میزارم. تار🍃 سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری خیار سورپریز خرد شده ۳ عدد متوسط پیازچه یا پیاز معمولی ریز خرد شده ۱قاشق غداخوری سیر ۲ حبه رنده نمک و فلفل به میزان لازم جعفری خرده شده و ترخون روی هم ۱ قاشق غذاخوری کمی گلپر همه رو مخلوط و برای این بنیه و بعضی از غذاها استفاده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: شير ولرم 1ليوان خمير مايه 1 ق غ شكر 2 ق غ وانيل نوك ق چ نمك 1ق چ آرد3الى 4پيمانه تخم مرغ1عدد كره به دماى محيط رسيده 1ق غ پر مواد داخل نان: پنير لبنه به مقدار دلخواه جعفرى خردشده 200گرم مواد روى نان: زرده تخم مرغ 1عدد شير1 ق غ طرزتهيه: شيرولرم و شكر و مايه خمير رو باهم مخلوط كرده و اجازه ميديم تا ده دقيقه پف كرده و عمل بياد بعد مابقى مواد، كره نرم و تخم مرغ و وانيل و نمك رو اضافه و مخلوط كرده بعد آرد رو كم كم اضافه كرده تا جايى كه خمير به دست نچسبد و نرم و لطيف باشد. يك ساعت روى خمير رو پوشونده و استراحت ميديم تا حجيم شودوپف كند. بعد از خمير چونه هاى كوچكى اندازه ى گردو برداشته گرد كرده و داخل سينى فر روى كاغذ روغنى قرارداده و دستمالى روى چانه ها انداخته تا بيست دقيقه استراحت ميديم تا حجيم شود بعد زرده تخم مرغ و شير رو هم زده تا يكدست شود با برس روى نان ها مى زنيم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 30الى 45دقيقه با حرارت 180اجازه ميديم تا بپزد. در آخر گريل رو هم روشن كردم تا روى نونها طلايى بشه.بعد از فر كه خارج كرديم دستمال تميزى روى نونها انداخته تا خشك نشود. بعد پنير لبنه رو با پشت قاشق كاملاً نرم و يكدستش مى كنيم. نونها رو باكارد از وسط تا نيمه برش زده و باكاردك كوچك پنير وسط نونها و قسمت لبه ى برش خورده زده و قسمت پنيرى رو داخل جعفرى خرد شده مى زنيم تا به پنير بچسبد. به همين راحتى ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فینگرفود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍞کیک دو رنگ🍞 مواد لازم 3عدد تخم مرغ 1لیوان شکر(منظور از لیوان لیوان فرانسوی دسته دار یا پیمانه شیرینی پزی است) 1لیوان روغن مایع 1لیوان شیر آب نصف لیمو 1پاکت بگینک پودر(10گرم یا2/5ق چ) 1پاکت وانیل (5گرم یا مقدار کمی وانیل شکری) 2قاشق غذاخوری پودر کاکائو 3لیوان آرد 👈طرز تهیه ابتدا تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی خوب بزنید در این مرحله آب لیمو ،شیر ،روغن مایع اضافه کرده و هم بزنید و سپس آرد و بگینک پودر و وانیل که دوبار الک کرده اید را اضافه کنید و به به صورت دورانی و با لیسک هم بزنید .بعد مایه کیک را به و قسمت تقسیم کنید و در نصف آن پودر کاکائو را ریخته و به هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند. می توانید دو ظرف را در دسنتان بگیرید و در یک لحظه با دقت بدون اینکه دو مایه کیک با ترکیب شوند در قالب بریزید .من در دو سری این کار کار انجام دادم یعنی در قالب دو قسمت کاکائویی ریختم و مابین آنها مایه کیک ساده ریختم ودر سری بعد روی آنها برعکس روی کاکائویی مایه کیک ساده و روی ساده کاکائویی ریختم و اگر شما نمیتوانید این کار را انجام دهید در قالب نصف کاکائویی و نصف ساده بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 45 دقیقه بپزید (بعد از 30 دقیقه با خلال دندان تست کنید)نوش جان 🌹 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام حلوا با شیره مخصوص کسایی که علاقه مند شیره هستن و دوست ندارن شکر بریزن . البته همون دستور حلوای ساده است که جای شکر ، شیره استفاده میشه 😊 . میزان شیره هم می تونید یک کم کمتر بریزید و یا حتی کمی بیشتر بسته به علاقه تون به شیرینی داره . می تونید حتی نصف شکر و نصف شیره استفاده کنید . آرد سفید قنادی یا آرد نانوایی و حتی ترجیحا آرد سنگک یک لیوان شیره یک لیوان (من کمی کمتر از یک لیوان ریختم و میشه نصف شکر و نصفش شیره ریخت) (شیره انگور و یا خرما و ...) آب یک لیوان کره ۵۰ گرم روغن مایع حدودا یک سوم لیوان گلاب یک چهارم لیوان زعفران به میزان لازم پودر هل به میزان لازم اول آرد رو الک کردم و تفت دادم . مدت زمان تفت دادم بسته به این داره که چه رنگی دوست دارید حدودا ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بو دادم . در ظرف دیگه آب و شیره و زعفران و هل رو ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم گلاب هم ریختم همین که گرم شد و نیاز به جوشیدن نداره از حرارت برداشتم . وقتی آرد رو بو دادم دوباره الک کردم و کره و روغن مایع رو اضافه کردم استفاده کردم . بعد کمی آرد رو با روغن تفت داده و زیر شعله ملایم شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا بسته بشه. هر وقت هم حلوا رو خواستین تزیین کنین باید حلوا رو گرم داخل ظرف بریزین و روش رو با روغن جامد صاف کنید و بعد تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خمیر جادویی یا همه کاره: شکر۴ قاشق چای خوری نمک ۱قاشق چای خوری روغن جامد یا مایع ۶ قاشق غذاخوری شیر یا آب ۱ لیوان تخم مرغ ۱ عدد خمیر مایه فوری ۳ قاشق چای خوری آرد نان فانتزی ۳ لیوان خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و ۱ قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس ۵ – ۱۰ دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را ۱۰ دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی ۱ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر ۲ برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.دمای لازم این خمیر ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد و زمان۲۰-۳۰ دقیقه هست. این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل ژله رولی👆🏻👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ ۱۷۰گرم(قارچ رو نازکدورقه کنید) کره۲۵گرم آب مرغ ۲ونیم لیوان(داخل آب مرغ اصلا زردچوبه نباشه چون نمیخوایم سوپمون زرد بشه) شیر ۲ونیم لیوان جوپرک ۸۰گرم آرد سفید ۱ق غ خامه صبحانه ۲ق غ هویج رنده شده ۱عدد متوسط (هویج رو که رنده کردید حتما بشویید تا بعدبه سوپ رنگ نده) نمک وفلفل سیاه به میزان لازم جعفری تازه ولیموترش برای سرو کره را داخل قابلمه ذوب کرده، قارچ ورقه شده را بریزید و بهش ۱ق غ آبلیمو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آبش کشیده شه آرد رو بهش اضافه کنید، خوب تفت دهید تا بوی خامیش گرفته شه. و آب مرغ روکم کم اضافه وخوب هم بزنید تا آردبازشه. هویج وجوپرک وشیرهم دمای مواد رو بهش اضافه، فلفل سیاه هم بزنید وبزارید با حرارت کم بپزه وجوپرک کاملا باز بشه وبافت کرم مانند بگیره.(درقابلمه نیمه باز باشه) بعد ازاضافه کردن جوگاهی هم بزنید ته نگیره. در آخرخامه راباچند قاشق از سوپ خوب حل کنید و به سوپ اضافه کنید وزیرشو خاموش کنید.درآخر که خاموش کردید نمک سوپ را اضافه کنیدبا مقداری جعفری تازه خرد شده ولیموترش تازه سرو کنید . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛