eitaa logo
آشپزی خاص
97.6هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.3هزار ویدیو
68 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری😍😋 مواد لازم : تخم مرغ🥚 برگ کرفس🌱 نمک و پودر سیر🧂🧄 کنجد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 4 نفر بی شک یکی از خوشمزه ترین خورشت هاست که خیلی سریع هم جا میافته و آماده میشه 🤌عطر و طعمش عالیه مطمئنم یه بار درستش کنی عاشقش میشی😋 1 کیلو سبزی نعنا و جعفری، نصف سینه یه مرغ، 2عدد پیاز نگینی خرد شده، 2حبه سیر رنده شده، ۲۰۰ گرم قارچ، ۳ لیوان آب جوش، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، ۳ ق آبغوره یا آب نارنج، زعفران دم کرده 🔺جعفری دو برابر نعنا باشه 🔺قارچ اگه درشت بود میتونین دو یا سه تیکه کنین ولی یک اندازه و متوسط باشه خورشت شکیل تره 🔺میتونین بجای مرغ از گوشت چرخ کرده قلقلی که تفتش دادین یا از گوشت گوسفندی استفاده کنین 🔺می تونین فقط با قارچ درست کنین 🔺 بجای آبغوره و آب نارنج از آلو بخارا میشه استفاده کرد. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ازمیر مواد لازم: 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز 2 قاشق غذاخوری نان خشک پودر شده 2 قاشق چای خوری زیره 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 2 قاشق چای خوری نمک مقداری جعفری 6_5 عدد سیب زمینی برای سس: 2 قاشق چای خوری نمک 2 قاشق غذاخوری رب 2 لیوان آب داغ برای روی کوفته: 2 عدد گوجه فرنگی 2 عدد فلفل سبز طرز تهیه: مواد کوفته را داخل ظرفی بریزید و حدود 10 دقیقه خوب ورز بدید و هر شکلی دوست دارید بدید و کمی در یخچال استراحت بدید. سیب زمینی را خرد کنید و داخل روغن مایع سرخ کنید. در همان ماهیتابه کوفته ها را سرخ کنید. برای سس، رب ، آب داغ و نمک را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید. سیب زمینی و کوفته های سرخ شده را داخل ظرف پیرکس بچینید گوجه فرنگی های حلقه حلقه شده و فلفل های خرد شده را روی کوفته ها بچینید و سس را روی مواد بریزید. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه تا وقتی که گوجه فرنگی و فلفل سرخ شود بپزید. گرم سرو کنید. نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم کیک: 6 عدد تخم مرغ 150 گرم شکر ( 3/4لیوان ) 20 گرم بیکینگ پودر(1قاشق غذاخوری سر صاف ) 60 پودرکاکائو (3قاشق غذاخوری ) 150 گرم آرد(1لیوان ) ⠀ مواد لازم کرم: پنیر خامه ای 500 گرم خامه 33 تا35 درصد 100 میلی لیتر پودر قند 100 گرم 1/4قاشق چایخوری وانیل ⠀ مواد مياني کیک: 1قوطی شیر تغلیظ شده آب پز(دلسه دلچه ) 100-150 گرم بادام زمینی شور برای کاور: کاکائو -3 قاشق غذاخوری شکر-3 قاشق غذاخوری خامه ترش 4 قاشق غذاخوری یا ( 1 لیوان ماست یونانی‌ ) کره 50 گرم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای کوکی کره دویست و پنجاه گرم پودر کاکایو دو ق غ پودر شکر دو لیوان زرده تخم مرغ دو عدد وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر ده گرم آرد به مقدار کافی بر حسب نوع آرد مصرفی مواد لازم برای مواد میانی پسته خرد شده یک استکان پودر شکر یک استکان سفیده تخم مرغ یک عدد شیر یک ق چ طرز تهیه مواد خیس را جداگانه ترکیب کنید و در ظرفی دیگر مواد خشک بجز آرد را مخلوط کرده سپس با هم ترکیب کنید . آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیری بدست اورید که به دست نچسبد. مقدار آرد برحسب نوع آرد مصرفی شما کاملا متفاوت است و میزان آن کاملا چشمی است. در کاسه ای جداگانه همه مواد اولیه برای موادمیانی را مخلوط کنید. قطعات کوچکی از خمیر برداشته در دست پهن کنید و یک قاشق مرباخوری از مواد میانی داخل آن بریزید . لبه های خمیر را روی هم آورده و دوباره به شکل توپ در اورده و کمی پهن کنید. کوکی ها را برای مدت سی دقیقه در فر با دمای صدو هفتاد و پنج درجه که از قبل گرم شده است بپزید . پس از خنک شدن روی کوکی ها را با شکلات آب شده و خلال پسته تزیین کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تریلیچه مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی: 5 عدد تخم مرغ 10 قاشق غذاخوری شکر 10 قاشق غذاخوری آرد 2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) 1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری) طرز تهیه: سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. سفیده و شکر را به مدت زیادی هم بزنید . زرده ها را اضافه کنید هم بزنید، آرد، وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده هم بزنید. داخل پیرکس مستطیل بزرگ چرب شده بریزید. داخل فر 180 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید. همه فرها یکی نیستند، پختن یا نپختنش را باید با خلال دندان کنترل کنید. برای شربت شیری: 100 گرم خامه صبحانه 3 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری شکر شیر را گرم کرده تمام مواد را 5 دقیقه با همزن برقی، هم زده کنار بذارید. برای سس کاراملی: 1 لیوان شکر 5 قاشق غذاخوری آب 4_5 قطره آب لیمو 100 گرم کره 100 گرم خامه 1 پاکت وانیل وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی) برای کرم: 2 پاکت پودر کرم شانتی(پاکت 75 گرمی ، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده است ، به جای پودر کرم شانتی میتوان از پودر خامه استفاده کرد) 1 و نیم استکان شیر (150 گرم ، یا 1 لیوان) طرز تهیه: وقتی کیک پخت و سرد شد شربت شیری را روی آن بریزید. در این موقع که تاتلی شربت را جذب میکند کرم شانتی را با شیر هم زده حاضر کنید (میتوانید از خامه قنادی استفاده کنید) و روی تاتلی سرد شده با کفگیر خوب بمالید. برای سس کاراملی؛ شکر و آب را داخل ماهیتابه ای بریزید، روی حرارت ملایم تا زمانی که کاراملیزه شود هم بزنید(به هیچ وجه قاشق نزنید با تکان دادن ماهیتابه هم بزنید). سپس کره و خامه مایع(یا خامه صبحانه) را اضافه کرده به صورت سریع به هم زدن ادامه دهید وقتی غلیظ شد اجاق را خاموش کنید. سس را هر از گاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد. سس را روی تریلیچه بریزید. حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
150 گرم کره را بذارید یک ساعت تو دمای آشپزخونه خوب نرم بشه بعد با همزن بزنید تا پوک وکرم رنگ بشه 250 گرم پودر قند را الک کنید و کم کم به کره اضافه کنید وبا همزن خوب بزنید حدود 5 دقیقه بعد دو عدد تخم مرغ نیاز داریم که دونه دونه اضافه کرده و خوب با همزن مخلوط کنید نصف قاشق وانیل را اضافه کنید 290 گرم ارد را قبلا الک کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در این مرحله همزن را خاموش کنید وبا لیسک یا قاشق خوب مواد را مخلوط کنید من دقیقا همین مقدار آرد اضافه کردم غلظت مواد باید عین فیلم باشه نه شل ونه سفت یک لیوان کشمش ریخته و خوب مخلوط کنید میتونید کمتر هم بریزید مایه را تو قیف بدون ماسوره بریزید وتو سینی که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله قرار دادم ومواد رو اصلا پهن نکنید چون تو فر خودش پهن میشه و روی شیرینیها پودر قند الک کنید وتو فر از قبل گرم شده 170 درجه 15 دقیقه بذارید تا زمانیکه زیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید وبعد خنک شدن از سینی جدا کنید اگه زیاد تو فر بمونه خشک میشه همینکه کناره وزیر شیرینی طلایی شد از فر خارج کنید با فاصله تو سینی بچینید چون زیاد پهن میشه و تا داغه از سینی فر جدا نکنید!!! میتونید کشمشی را تو ماهیتابه هم درست کنید وته ماهیتابه را کاغذ روغنی بندازید و زیرش شعله پخش کن بذارید و حرارت را کم کنید وبا فاصله تو ماهیتابه بچینید ودر ماهیتابه را بذارید وبعد یک ربع تست کنید اگه زیر شیرینی طلایی شد از ماهیتابه خارج کنید برای تهیه شیرینی حتما از ترازو استفاده کنید ومن سالهاست که با این اندازه درست میکنم وخیلی راضیم حتی بهتر ومطمعنتر از کشمشی بازاری میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. درسته که ما همیشه سعی می‌کنیم غذاهای سالم بخوریم ولی خب بعضی وقتا فکر غذاهای ناسالم بدجوری ذهن آدمو درگیر می‌کنه و اینجور مواقع درست کردنشون تو خونه، حداقل میتونه یکمی از بار عذاب وجدان آدم رو کم کنه 😉😁 . یکی از این غذاهای هیجان‌انگیز فوق‌العاده خوشمزه‌ی ناسالم که آدم می‌تونه تو خونه و در عرض کمتر از ده دقیقه درست کنه ساندویچ هات‌داگه. شاید ما ایرانی‌ها عادت داشته باشیم برای هر ساندویچی فورا گزینه‌های گوجه و خیارشور رو در نظر بگیریم. اما اگه دلتون یه ساندویچ هات‌داگ آمریکایی می‌خواد که طعمش متفاوت و خاص باشه اینجوری که میگم درستش کنین 👇 . اول یه بسته هات‌داگ ویژه یا فرانکفورتر مرغوب و یه بسته نون بان تازه (نه باگت فرانسوی که بزرگ و سفته، از این نون‌های ساندویچی که کوچیکتر و خیلی نرمن) تهیه کنین. . یه پیاز رو به صورت خلالی برش بزنید و تو ماهیتابه با حرارت متوسط سرخ کنین، جوری که نرم و کاراملی بشن نه ترد و خشک. تو همون دو سه دقیقه اول به اندازه یه قاشق چایخوری شکر هم اضافه کنین تا پیازهاتون حسابی کاراملی و خوشمزه بشن. . تو این فاصله چند برگ کاهو رو بشورین و مهمترین عامل خوشمزه‌کننده ساندویچ هات‌داگ رو که اونو از بقیه ساندویچ‌ها متمایز میکنه، یعنی سس خردل رو آماده کنین. دو سه قاشق سس خردل رو تو یه کاسه کوچولو بریزین و بهش حدود یه قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا و مقداری پودر چیلی (یا فلفل قرمز) اضافه کنین و هم بزنید. . بعد هات‌داگ‌ها رو تو ماهیتابه معمولی سرخ و یا تو ماهیتابه رژیمی گریل کنید. دو سه برگ کاهو داخل نون بذارید، هات‌داگ‌ها رو بذارین روشون، پیازهای کاراملی شده رو هم بریزید روی هات‌داگ‌ها و بعد سس فوق‌العاده‌ی خردل و کچاپ رو با قر و فر روی ساندویچتون بریزین و از طعم فوق‌العاده‌ش لذت ببرین 😋 . قطعا طعم سس به ذائقه خودتون بستگی داره، اما اضافه کردن پاپریکا و چیلی واقعا طعم خردل رو از این رو به اون رو میکنه، . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم كيك اسفنجى دوتخم مرغى براى پايه خامه‏ صبحانه دوبسته پنیر موسکارپونه٣٥٠گرم اسانس وانیل مقدارى شكر دانه ريز ٥٠گرم بیسکویت لیدی فینگر٢٠تا٣٠عدد هلو خردشده مقدارى پودر ژلاتين يك ق سوپخورى آب يك چهارم ليوان 1-ابتدا پودر ژلاتین رو با کمی آب به روش بن ماری حل میکنیم تا کاملا شفاف شود. 2-خامه،پنیر و وانیل وشکر را با همزن زده تا کاملا صاف ویکدست شوند. 3سپس ژلاتین رو که خنک شده به این مخلوط اضافه کرده ومجددا با همزن،میزنیم تا مواد کاملا با هم مخلوط ویکدست شوند،هلوى اسلايس شده رو اضافه وبا پالت مخلوط ميكنيم 4-کف قالب يك لايه نازك كيك اسفنجى وديواره هاشو با بيسكويت ليدى فينگر كه با كمى شربت يا آب كمپوت آغشته شده ميپوشونيم(ميتونيد تو كليپ مشاهده كنيد) 5-مخلوط پنيرى روكيك ريخته داخل يخچال قرارداده تا خودشو بگيره. _6دوعدد هلوى پوست كنده واز هسته جدا شده رو پوره كرده روى حرارت قرارداده يك ق غ پودرژلاتين درآب حل كرده به روش بن مارى داخل پوره ميريزيم سه چهار ق غ شكر هم اضافه وهم ميزنيم تا مواد يكدست بشه كمى كه از حرارت اقتاد روى مواد پنيرى چيز كيك ميريزيموسطحشو صاف ميكنيم وپنج الى شش ساعت دريخچال قرارداده برای سرو کردن ابتدا کمربند روباز كرده به آرامی قالب رو جدا كرده با خامه وبرشهاى از هلو تزيين كنيد. میزان شکر به ذائقه شما بستگى داره . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر کاستارد سوپر مارکتا ولوازم قنادیا فراووونه پودر ژله رو با یک ونیم لیوان آب جوش رقیق کرده وهم زنید تا کاملا ژله حل بشه عزیزان اگه میخواید ژله تون شفاف باشه بزارید رو گاز تا یک جوش بزنه از داغی که افتاد بریزید تو ظرفهای دسر خوری (آب سرد نمیخواد) بزارید یخچال تا ببنده در این فاصله کاستر رو اماده کنید. به ازای هر لیوان شیر یک قاشق پودر کاستر دو قاشق شکر دو قاشق گلاب رو باهم مخلوط کنید وبا هم زن دستی بزنید تا خوب مخلوط شه وبزارید رو شعله متوسط تا جوش بزنه مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه کاستر که اماده شد گاز رو خاموش کنید هر چند دقیقه یکبار هم بزنید وگرنه زود رویه میبنده وقتی کاملا سرد شد بریزید رو ژله وبه سلیقه خود تزیین کنید توووجه کنید کاستر یک ذره گرم باشه ژله رو آب میکنه وقاطی میشن آگه دوست داشتید آخر سر وقتی کاستر اماده شد یکی دو قاشق خامه صبحانه بزنید شیرینی دسر ذایقه ای هست میتونید شکرشو کم وبیشتر کنید آگه میخواید رنگش پررنگتر شه کمی زعفران دم کرده بزنید عزیزان به جای کاستر میتونید فرنی هم بریزید اونم عالی میشه دستورشو پستای پایین دستورش به صورت ویدئوی گذاشتم میتونید جای ژله وکاستر رو عوض کنید در این صورت کاستر رو داغ میریزید تو ظرف ومیزارید کاملا سرد بشه ورویه ببنده ژله رو درست کنید وبزارید کاملا خنک بشه خنک که شد با قاشق بریزید رو کاستر ودونه های انار بریزید تو ژله وبزارید یخچال تا ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این پیش غذا رو شما برای مهمونی هاتون هم می تونید درست کنید بسیار راحت هست فقط من بعد درست کردن یادم افتاد که ای وای گردو رو جا انداختم 😉خوب اگه در دسترس دارین بریزین هم خوشمزه میشه و هم برای بچه ها اگه بخواین بدید که مقوی تر هم هستش . حالا بریم سراغ طرز تهیه . سینه مرغ نصف عدد سبزیجات معطر (هر نوع سبزی که دوست دارید بهتر که تازه باشه اگه مثل من در دسترس نداشتید خشک بریزید هر نوع سبزی که علاقه دارید ) ۱ تا ۲ ق غ ماست چکیده یک لیوان نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم مرغ رو با کمی نمک و زعفران و پیاز گذاشتم بپزه . بعد که خنک شد ریز ریز کردم . اگر ماست چکیده ندارین ماست عادی رو خودتون بزارین آبش بره و چکیده بشه توی یه کیسه بریزین بزارین آب اضافه اش بره و چکیده بشه . بعد تمامی این مواد رو با هم مخلوط کردم و یه چند ساعتی یخچال گذاشتم تا مزه ها با هم تلفیق بشه و جا بیفته و بعد اماده سرو هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویچ پلو😍😋 ✅نصف سینه ی مرغ ✅دو پیمانه برنج از قبل خیس شده ✅دو هویج متوسط ✅دو تا سه ق غ زرشک ✅۴ق غ زعفران دمکرده ✅یک پیاز متوسط ✅ادویه ها شامل(پولبیر،پودر سیر،فلفل سیاه؛زرچوبه از هر کدام یک ق چ و دارچین یک ق م ،نمک هم به میزان لازم) پیاز نگینی رو کمی تفت بدید مرغ های نواری رو اضافه کرده و سرخ کنید ادویه ها رو هم با مرغ تفت بدید بعد هویج و زرشک رو اضافه کرده در حد ۵ دقیقه تفت بدید در آخر هم زعفران دمکرده و پودر دارچین رو اضافه کنید و تفت بدید شعله رو خاموش کنید و مواد رو کنار بزارید.برنج رو آبکش کنید،کف قابلمه ته دیگ موردنظرتون رو قرار بدید من از کنجد و سیب زمینی ورقه ای استفاده کردم. یک لایه برنج ساده و یک لایه مواد گوشتی رو داخل قابلمه بریزید و این کار رو تا زمانی که مواد تموم شه ادامه بدید در آخر هم کمی زعفران دمکرده روی پلو بریزید و پلو رو دم بزارید .بعد از چهل و پنج دقیقه هویج پلوی اماده س . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: ۲ ق غ روغن ۱ پیاز بزرگ🧅 ۱ فلفل دلمه قرمز 🫑 ۲۰۰ گرم قارچ🍄 ۲ ق غ سویا سُس ۲ ق غ مخمر مغذی ۲ حبه سیر🧄 ۱ ۱/۲ پیمانه آب عصاره سبزیجات🥕🌶 ۱ ۱/۲ پیمانه آرد گلوتن🥡 ۱ پیمانه آرد جو🌾 ادویه: ۱/۲ ق چ زیره، ۱ ق چ فلفل سیاه، ۱ ق چ نمک، ۱/۲ ق چ فلفل قرمز، ۱ ق غ پاپریکا. سُس رومال: ۱ ق غ سویا سُس ۱ ق غ سُس تُند ۱ ق غ بابریکیو سٌس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا✨💕 من از دل دوستانم بےخبرم و نمےدانم نیازشان را اما مےدانم ڪه تو ازحال آنان آگاهے✨🌸 پس هرآنچه صلاحشان است را مقدر بفرما✨🌸🙏 آمیـــن یا رَبَّ 🙏 ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ ┊ 🌸 ┊ ┊ ✨ ┊ ✨ 🌸 ✨🌸به امید و آرزوی فردایی ✨🌸زیبا و دلنشین ✨🌸شب بخیر همراهان همیشگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
😍🤩 برای پودینگ پرتقالی: ۶ فنجان چایخوری آب پرتقال ۱ فنجان چایخوری شکر ۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت ۱ ق چ وانیل برای پودینگ وانیلی: ۶ فنجان چایخوری شیر ۱ فنجان چایخوری شکر ۱ فنجان چایخوری نشاسته ذرت ۱ ق چ وانیل ابتدا آب پرتقال هارو میگیریم و‌ به همراه نشاسته و شکر روی حرارت میذاریم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شه ،همون موقع به طور همزمان داخل قابلمه دیگه، شیر و شکرو نشاسته رو روی حرارت مدام هم میزنیم تا غلیظ شه سپس دو قابلمه رو از روی حرارت برداشته و وانیل رو به هریک اضافه میکنیم داخل ظرف یا قالب رو‌با آب مرطوب و از دو‌دسر مطابق فیلم میریزیم و دو الی سه ساعت در یخچال میذاریم و با پودر پسته تزیین میکنیم،نووش جاان🌺❤️ 👇 پ ن: دوستای نازنینم تو کلیپ برای پودینگ وانیلی نشاسته یادم رفت بگم ببخشید🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه رب انار خانگی: ابتدا انارها را شسته و سر و ته آن‌ها را با چاقو جدا کرده و انارها را از وسط دو قسمت کنید. سپس انارها را از قسمت دانه، کف دست بگیرید و با استفاده از یک وسیله سنگین مثل چوب یا گوشت‌کوب یا پشت قاشق، به پوست انارها ضربه بزنید تا انارها دانه شوند و فقط پوست آن‌ها باقی بماند. دانه‌های خراب را از داخل ظرف خارج کنید زیرا در غیر این‌صورت، طعم رب شما را خراب خواهند کرد. نکته برای آبگیری انارمیتونید(اگر آب انار گیر دستی نداریداز آبمیوه‌گیری یا غذاساز استفاده کرده و بعد آب انار را از صافی عبور دهید.) یابه روش سنتی دانه‌های تمیز را داخل قابلمه ریخته و روی آن‌ها مقدار 2 الی 3 لیوان آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا کمی بپزد و آب انداخته و نرم شوند. حالا یک آبکش بزرگ برداشته و آن را روی یک قابلمه با سایز مناسب قرار دهید به طوری که سبد کاملا دهانه قابلمه را بپوشاند. انار‌های پخته‌شده را داخل سبد بریزید تا آب انار از تفاله‌ها جدا شود. (همین کار را با غذاساز یا مخلوط کن انجام دهیدفقط لازم نیست پخته شود). سپس با دست یا پشت یک قاشق، دانه‌ها را به کف سبد آبکش بسایید و کمی با دست فشار دهید تا فقط تفاله و هسته‌ دانه‌ها باقی بماند. آب انار به دست آمده را داخل قابلمه بزرگ و جاداری ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.وقتی آب انار جوشید کف روی آن را جمع کنید.آب انار را مرتب هم بزنید تا سر نرود. جوشاندن آب انار باید تاحدی ادامه پیدا کند که آب انار به غلظت برسد. بعد از حدود 5-6 ساعت، رنگ آب انار تغییر کرده و شروع به‌قل زدن می‌کند و حباب‌های آن به بیرون از قابلمه پرتاب می‌شوند که این یعنی آب انار شما در حال تبدیل‌شدن به رب است و دارد به غلظت می‌رسد. در این مرحله دیگر از پای دیگ تکان نخورید و مرتب رب را هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد. 1_بعداز جوش آمدن آب انارکف روی آنراجداکنیم 2_رب اناربعدازسردشدن سفت میشودنبایدبزازیم بیشترازحدغلیظ بشه نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 سیب زمینی پخته 4 عدد متوسط پیاز متوسط 2 عدد گوشت چرخ کرده 300 گرم نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم پیازچه خرد شده 10 عدد سیر 3 حبه جعفری و گشنیز خرد شده 100 گرم سس تای (سیر و فلفل) 1 قاشق غذاخوری کره 50 گرم طرز تهیه🔻 ابتدا سیب زمینی رو آبپز کنید ، پیاز رو نگینی و تفت بدین ، کمی که سبک شد نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه کنید ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت بدین تا گوشت بپزه ، به ترتیب پیازچه و جعفری و گشنیز رو اضافه کنید و کنی تفت بدین سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و به مواد اضافه کنید ، حرارت رو ملایم کنید و سیب زمینی ها رو با گوشت کوب بکوبید و مخلوط کنید ، حدود 5 دقیقه ، این کار باعث میشه که سیب زمینی قشنگ پوره بشه و نرم بشه ، در آخر کره رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید . حالا مطابق فیلم مواد رو داخل نان لواش یا خمیر یوفکا مستطیلی بپیچید و داخل روغن داغ سرخ کنید، وقتی دو طرف سمبوسه سرخ شد ، روی دستمال کاغذی بزارین تا روغن اضافیش گرفته بشه . سمبوسه رو میشه با همین مواد بدون گوشت چرخ کرده درست کرد ، که بهش میگن سمبوسه سیب زمینی 🥔🥔🥔 به این نوع سمبوسه هم میگن سمبوسه گوشت 🥩🥩 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛