فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیمه_نثار_مجلسی😍😋
پیازیک عدد
گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم
نمک وادویه به میزان لازم
پودرگل محمدی نصف قاشق چایخوری
چوب دارچین یک تکه
گلاب به میزان لازم
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
خلال بادام وپسته ازهرکدام ۲قاشق غذاخوری
خلال پوست پرتقال ۲قاشق غذاخوری
زعفران وزرشک به میزان لازم
نکته:
پوست نارنجی پرتقال روخلالی برش میدیم داخل آب جوش میریزیم وبعدازچندتاقل زدن داخل آبکش ریخته وبلافاصله داخل آب سردمیریزیم اینوارروتاسه با انجام میدیم تاتلخی پوست پرتقال گرفته بشه
خلالها وزرشک رو یک ربع تانیم ساعت داخل گلاب میزاریم
خلالهاروباکره تفت میدیم خلال پوست پرتقال وزرشک روبا شکرتفت داده
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکم پاره با مرغ و پنیر😍😋
موادلازم:
۶عدد بادمجان قلمی
نیم کیلو سینه مرغ بدون استخوان
۱ عدد پیاز
۱عدد فلفل سبز
۱عدد فلفل قرمز ترکیه ای
۲ عدد گوجه فرنگی
پنیر پیتزا
ادویه ها اختیاری اعم از(فلفل سیاه،پول بیبریا فلفل پرک،آویشن،پودر نعنا،نمک)
سیر یکی دوحبه اختیاری و در صورت علاقه
۱ قاشق غذاخوری رب
۱ لیوان آب
روغن برای سرخ کردن
طرز تهیه:
بادمجانها را بصورت نواری پوست گرفته و از جایی برش زده واز آنمحل مختصرا داخلش را خالی میکنیم،سپس سرخشان کرده و میگذاریم کنارتا سرد شوند،گوشت را ریز قیمه ای خرد کرده و تفت میدهیم سپس پیاز و فلفل ها و ادویه هارا افزوده و باهم تفتمیدهیم،در انتها گوجه فرنگی خرد شده را اضافه میکنیم.داخل بادمجان هارا با مایه گوشتی پر کرده در ظرف مخصوص فر چیده و مخلوط آب و رب را در کف ظرف ریخته و روی بادمجانها پنیر پیتزا رنده شده ریخته و در فربا دمای ۱۸۰درجه به مدت ۲۵ دقیقه تا نیم ساعت
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_سه_رنگ
مواد لازم:
یک لیتر شیر
یک و نیم لیوان شکر(میتونید کمتر استفاده کنید)
سه قاشق غذاخوری نشاسته(گندم یا ذرت)
دو قاشق غذاخوری آرد
یک عدد زردهی تخممرغ
وانیل
200 گرم خامه
دو قاشق غذاخوری قهوه
80 گرم شکلات تلخ
کاکائو برای تزئین
طرز تهیه:
به جز خامه بقیه مواد را داخل قابلمهای مخلوط کرده و روی حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا بجوشد و قوام بگیرد از روی حرارت برداشته بعد از اینکه از داغی اولیه افتاد خامه را اضافه کرده و 5 دقیقه با همزن میزنیم.
کرم را به سه قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت شکلات اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکلات حل شود.
به یک قسمت قهوه اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل ظرفهای سرو یک لایه از کرم ساده ریخته و صاف میکنیم بعد کرم قهوه و در آخر کرم شکلاتی را میریزیم و روشون پودر کاکائو میریزیم و 3_4 ساعت داخل یخچال میگذاریم و سرو میکنیم.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_بیسکویتی
بیسکویت پتی بور یک بسته
شکلات صبحانه 3تا4قاشق غذاخوری
شکلات تخته ایی به میزان لازم
بیسکویت پتی بورروکاملاخردوپودری میکنیم بهش شکلات صبحانه(پستهای پایینترطرزتهیه شکلات صبحانه روگزاشتم) رواضافه کرده هم میزنیم تایک خمیرمنسجم بمابده وداخل دست به راحتی فرم بگیره به شکل واندازه دلخواه حالت داده ،یک ربع داخل یخچال میزاریم شکلات تخته ایی راروی بخارکتری آب میکنیم موادبیسکویتی روداخل شکلات میزنیم وروی توری میزاریم تاکاملاخودشوبگیره میتونیدروشوباشکلات همرنگ یامخالف خودش به صورت خطی تزیین کنید
نکته:شکلات صبحانه روکم کم اضافه میکنیم هم میزنیم تایک خمیرمنسجم ب ما بده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• باورتون میشه این نون بدون ورز دادن انقدر نرم و پنبه ای میشه ؟😍
1 لیوان آب ولرم، 1 لیوان شیر ولرم، 1 ق غ خمیر مایع فوری، 1 ق غ شکر، 1/4 لیوان روغن مایع رو مخلوط کنید
4 لیوان آرد، کمی نمک رو تو چند مرحله اضافه کنید
وقتی آرد کامل به خمیر جذب شد، روشو کمی چرب کنید و 1 ساعت درجای گرم بهش استراحت بدید
با دست چرب پف خمیرو بگیرید
باتوجه به سایز قالب که از قبل چرب کردید خمیر رو تقسیم کنید و با دست باز کنید
روش کره آب شده بزنید
دوباره روشو بپوشونید و 10 دقیقه استراحت بدید
با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر رومال کنید
کنجد و سیاهدانه بپاشید
بزارید تو فری که از قبل با دمای 200 درجه داغ شده به مدت 30 دقیقه
از فر دربیارید تا وقتی که داغه کره آب شده بزنید، روشو بپوشونید تا نان کمی نرم بشه
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گوزلمه
مواد خمیر:
4 لیوان آب ولرم
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر
یک قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک فوری
دو قاشق شکر
یک قاشق نمک
آرد به میزان لازم
مواد گوشتی:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز
یک قاشق غذاخوری رب
روغن مایع
نمک فلفل سیاه و پول ببر
مواد پنیری:
پنیر دلخواه
جعفری
100 گرم کره
طرز تهیه:
همه مواد خمیر به جز آرد را مخلوط میکنیم تا آرد را کمکم اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت استراحت میدهیم.
گوشت را تفت میدهیم پیاز خرد شده و روغن مایع را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم رب و نمک و فلفل را هم اضافه کرده و 2_3 دقیقه میپزیم و از روی حرارت برمیداریم
برای مواد پنیری پنیر را با چنگال له میکنیم و با جعفری خرد شده مخلوط میکنیم.
خمیر عمل آمده را به اندازه نارنگی چانه میکنیم و با وردنه به شکل دایره باز میکنیم از مواد میانی نصف خمیر قرار داده و خمیر را میبندیم و داخل تابه تفلون با حرارت ملایم پشت و رو میپزیم.
در صورت تمایل میتونید با کره روی گوزلمهها را چرب کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باسلوق
مواد لازم
نشاسته گل 1 لیوان
شکر 1لیوان
گلاب نصف لیوان
آب 2لیوان
کره مقداری
پودر نارگیل و پودر گردو به مقدار لازم
طرز تهیه
نشاسته را داخل آب حل کنید وآن راصاف کنید سپس شکر را به آن اضافه کنید.
محلول نشاسته را درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا محلول نشاسته شفاف شود سپس حرارت را بسیار کم کنید گلاب را اضافه کنید وبگذارید روی حرارت بماند تا مایه کاملا غلیظ شود وکره رو اضافه کرده و خاموش نماید.
داخل سینی یا ظرف پیرکس پودر نارگیل بریزید و گردو بزارید و یک قاشق از مایع باسلوق رو بریزین روی گردو و یکم پودر نارگیل و زود گرد کنید و بعد بچینید تو ظرف و بگذارید یخچال چند ساعتی و هم که میتونید مایه باسلوق را روی پودر نارگیل بریزید وکف ظرف پهن کنید,سپس با قاشق روی باسلوق را صاف کنید ورویش پودر نارگیل یا پودر گردو بریزید در یخچال قرار دهید وبعد از چندساعت درآورده وبه شکل دلخواه برش بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شیفون_پرتقال_لیمو
مواد لازم:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر شکر: 170 گرم
رنده پوست پرتقال: 1 ق غ
رنده پوست لیمو: 1 ق غ
آب پرتقال: 100 میلی لیتر
آب لیموترش: 50 میلی لیتر
روغن مايع: 60 میلی لیتر
آرد سه صفر: 180 گرم
بیکینگ پودر: 10 گرم
کرم تارتار: 4 گرم
نمک: 1 پنس
طرز تهیه:
ابتدا در يک ظرف بزرگ ،آرد، پودر شکر، بیکینگ پودر، روغن، زنده ی پوست پرتقال و لیمو، آب پرتقال و لیمو و چهار عدد زرده ی تخم مرغ رو اضافه و حسابی مخلوط میکنیم تا کاملا مواد یکدست شوند.
حالا 4 عدد سفیده ی تخم مرغ و کرم تارتار رو داخل ظرف تمیزی ريخته و مخلوط میکنیم ابتدا با دور کند همزن، سپس با دور تند تا زمانی که سفیدها از ظرف نریزد با همزن میزنیم.
در اين مرحله سفیدها رو کم کم به مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم طی چند مرحله
حالا داخل قالب شیفون رو با کره چرب و آردپاشی میکنیم. مواد کيک رو آروم داخل قالب ريخته و در فر از قبل گرم شده قرار میدهیم.
ابتدا با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه، بعد بدون اينکه در فر رو باز کنیم 10 دقیقه ی دیگه با دمای 175 درجه میذاریم کيک بپزه. پس از اینکه کيک پخت ،بلافاصله از فر خارج نکنين چون پفش میخوابه، در فر رو نیمه باز بزارید تا يکم از دما بيفته، بعد از فر خارج کنید.
وقتی کيک کاملا خنک شد از قالب دربیارین و با پودر قند و برش های پرتقال و لیمو تزئین کنيد.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سالاد_سزار
تخم مرغ.....5عدد
سیر.....5حبه
پنیر پارمزان....2 قاشق غذا خوری
شکر.....1قاشق چای خوری
فلفل سیاه.....نصف قاشق چای خوری
سرکه.....4 قاشق غذا خوری
روغن.....4قاشق غذا خوری
ابلیمو......4قاشق غذا خوری
سس مایونز......8قاشق غذا خوری
نون تست.....5 عدد
سینه مرغ .....1عدد کامل
کاهو رسمی
ابتدا تخم مرغ بزارید کامل بپزه.بعد از پخت سفیده و زرده را جدا کنید.
1عدد تخم مرغ کامل به همراه 4 عدد زرده تخم مرغ به همراه بقیه مواد داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزد.تمام مواد را با هم میکس کنید.نون تست برش بزنید.داخل ظرف مناسب فر بریزد.یک قاشق از سس به همراه اورگانو وکمی پارمسان حدود 3 تا 4 دقیقه با درجه 180 داخل فر تست کنید.سینه مرغ برش بزنید.داخل تابه گریل به همراه نمک و فلفل گریل کنید.هرطرف حدود 6 تا 8 دقیقه کافی هست.کاهو را برش بزنید.سینه گریل شده هم برش بزنید.اگر همان لحظه سالاد سرو می کنید از سس لابه لای کاهو بریزد.اگر مدت زمان بیشتری زمان برای سرو لازم دارید ،سس را داخل ظرف جداگانه بریزد.مرغ گریل شده را روی کاهو بریزد.به دلخواه کمی زیتون و پنیر پارمسان هم اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#انارگلاسه
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مربا_به
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊
عزیزان این مربا هنوز یخچال نزاشتم بره یخچال سفت وغلیظ میشه
سعی کنید به محلی بخرید
به ترش وشیرین باشه به محض گاز زدن آب بزاقتون پیش قدم باشه😆 به این میگن به😉نه به های که گاز میزنی انگار داری خربزه میخوری
به رو بو کرده ،به محلی بو وعطر خاصی داره، اندازه ش به اندازه یه مشته رو پوستش حالت کرک ماندی داره کمی کج وکوله هستش 😆
تو خریدن به دقت کنید اونای که قیافه وظاهر خوشگل وپوستی صاف دارن واسه مربا خوشمزه نیستن
به شسته وخرد شده یک کیلو
شکر یک کیلو
اب شش لیوان
به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید.
نکاتی در مورد مربا
مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺
وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒
بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊
اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه
اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر موز خونگی
🍌موز یخ زده ۲ عدد
🥛شیر نیمه یخ زده ۱ لیوان + شیر معمولی ۱ لیوان
🍯شکر یا عسل ۱ ق غ به دلخواه
🥥پودر نارگیل ۱-۲ ق غ به دلخواه
🔸اگه خواستین غلظت شیرموز از چیزی که من درست کردم بیشتر باشه همه شیر رو نیمه یخ زده بریزین، من نصف نصف ریختم شد چیزی که توی فیلم دیدین😍
🔸موز رو از چند ساعت قبل بذارین فریزر یخ بزنه، شیر رو هم حدودا یک ساعت قبل بذارین که حالت نیمه یخی بگیره.
🔸میزان شکر یا عسل بستگی به شیرینی موز داره که خودتون تنظیمش کنین.
🔸بعضی جاها ثعلب هم میریزن داخل شیر موز که باعث میشه کشدار و غلیظ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته شعریه رو خوب خرد کنین و داخل تاب بریزین ، وقتی تابه داغ شد ، پنجاه گرم کره بریزین و مخلوط کنین ، نصف قوطی شیر عسلی بریزین و هم بزنین
مواد رو روی یک نایلون به صورت مستطیل پهن کنین و بعد با کمک نایلون رول کنین
یکساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین
با خلال پسته تزیین کنین
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛