eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
این مقدار برای چهار لیوان ژله انار یک بسته آب انار طبیعی دو لیوان آب دو لیوان انار دون شده یک لیوان پر بستنی وانیلی چهار اسکوپ دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد. جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده. ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊 برای آب انار اگر دستگاه ندارید انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید. ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مربای به خوش رنگ وخوش عطر 😊 عزیزان این مربا هنوز یخچال نزاشتم بره یخچال سفت وغلیظ میشه سعی کنید به محلی بخرید به ترش وشیرین باشه به محض گاز زدن آب بزاقتون پیش قدم باشه😆 به این میگن به😉نه به های که گاز میزنی انگار داری خربزه میخوری به رو بو کرده ،به محلی بو وعطر خاصی داره، اندازه ش به اندازه یه مشته رو پوستش حالت کرک ماندی داره کمی کج وکوله هستش 😆 تو خریدن به دقت کنید اونای که قیافه وظاهر خوشگل وپوستی صاف دارن واسه مربا خوشمزه نیستن به شسته وخرد شده یک کیلو شکر یک کیلو اب شش لیوان به رو بریزید تو قابلمه به ازای هر کیلو به شش لیوان آب بریزید وبزارید رو گاز با شعله ملایم درشو بزارید. حدود نیم ساعت ،سپس شکر رو بهش اضافه کنید. وهم بزنید، ودرشو بزارید. وشعله متوسط رو به پایین باشه شعله زیاد نباشه زود قوام میاد ومربا رنگ نمیگیره ؛حدود یکساعت تا یکساعت ونیم زمان میبره تا شربت کمی قوام بیاد تو این فاصله رنگ به؛ به رنگ گلبهی در میاد وقتی رنگ به؛ به رنگ گلبهی در اومد باید دم کنی بزارید وشعله رو کم کنید .مثل وقتی که برنج دم میکشه ،حدود یک الی یکساعت ونیم روش دم کنی باشه تا به رنگ دلخواه برسه وقتی به رنگ دلخواه رسید وقوام اومد شعله رو خاموش کنید وبزارید ،دم کنی روش باشه وتو همون قابلمه سرد شه وبعدا بریزید تو شیشه آگه کم مصرف دارید فریزیر بزارید. نکاتی در مورد مربا مربا" به" خودش عطر وبوی خاصی داره احتیاج به اسانس وپودر هل ودارچین...نداره 🙂دوست دارید بریزید ازمن گفتن😆 پخت مربا سه الی چهار ساعت باید طول بکشه /به تون آگه شیرینه ۸۰۰گرم شکر بزنید ☺ وقتی گاز رو خاموش میکنید شیره به ،نباید مثل مربای های دیگه قوام بیاد وغلیظ بشه وگرنه بعد از سرد شدن سفت میشه حتمااااااااا به این نکته توجه کنید شربتش باید کمی آبکی باشه بعد از سرد شدن غلیظ میشه 🖒 بعضیا آب لیمو میزنن که شکرک نزنه ولی مربای به خودش ترش مزه س به نظر من شکرک نمیزنه آگه پخت به خوبی انجام بگیره ، آگه به تون شیرینه آخر پخت آب یک عدد لیمو بزنید 😊 اگه شربت بیش از حد قوام بیاد تو یخچال حالت ژلاتینه بخود میگره وبه سفت میشه اگه نکات رو رعایت کنید چه قابلمه مسی،رویی،تفلون،تستیل،چدن فرقی نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر موز خونگی 🍌موز یخ زده ۲ عدد 🥛شیر نیمه یخ زده ۱ لیوان + شیر معمولی ۱ لیوان 🍯شکر یا عسل ۱ ق غ به دلخواه 🥥پودر نارگیل ۱-۲ ق غ به دلخواه ‌ 🔸اگه خواستین غلظت شیرموز از چیزی که من درست کردم بیشتر باشه همه شیر رو نیمه یخ زده بریزین، من نصف نصف ریختم شد چیزی که توی فیلم دیدین😍 ‌ 🔸موز رو از چند ساعت قبل بذارین فریزر یخ بزنه، شیر رو هم حدودا یک ساعت قبل بذارین که حالت نیمه یخی بگیره. ‌ 🔸میزان شکر یا عسل بستگی به شیرینی موز داره که خودتون تنظیمش کنین. ‌ 🔸بعضی جاها ثعلب هم میریزن داخل شیر موز که باعث میشه کشدار و غلیظ بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک بسته شعریه رو خوب خرد کنین و داخل تاب بریزین ، وقتی تابه داغ شد ، پنجاه گرم کره بریزین و مخلوط کنین ، نصف قوطی شیر عسلی بریزین و هم بزنین مواد رو روی یک نایلون به صورت مستطیل پهن کنین و بعد با کمک نایلون رول کنین یکساعت داخل یخچال بزارین و بعد برش بزنین با خلال پسته تزیین کنین نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 مواد لازم: 500 گرم آرد 2 قاشق شکر 1/2 قاشق چایخوری نمک 100 میلی لیتر روغن 200 میلی لیتر آب 10 گرم مایع خمیر 10 برش پنیر 300 گرم مرغ 1عدد گوجه فرنگی 100 گرم زیتون . پیازچه به مقدار لازم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای دورنگ مقدار مواد در کل دست خودتون هست و من بیشتر ایده کار رو آموزش می دم ولی👇 ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ،یک پیاز کوچک، نصف ق چ نمک و کمی فلفل سیاه برای قسمت زرد رنگ استفاده کردم (می تونید موقع چرخ کردن گوشت یه مقدار فلفل دلمه ای هم باهاش چرخ کنید) هم چنین من فقط از فیله مرغ استفاده کردم ولی می تونید ترکیب ران و سینه مرغ استفاده کنید. برای اون یکی رنگ هم گوشت گوساله ۲۵۰ گرم، پیاز متوسط یک عدد (رنده کنید و آب آن را نگیرید) نمک ۱/۲ ق چ و سماق ۱ ق چ و فلفل سیاه کمی👌 می توانید ادویه دیگری مثل زرد چوبه خیلی کم و فلفل قرمز هم بزنید که من نمی زنم 🌹 دقت کنید گلوله ها رو کوچک بردارید( از گردو کوچکتر) با این مقدار حدود ۸ تا کباب شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در رحمت خدا 🍁همیشه باز است 💫و فانوس قشنگش 🍁همیشــــه روشن ... 💫فڪرت را از همۀ 🍁این اما و اگرها دور ڪن 💫ترس و نا امیدے 🍁و تردید را به دل راه نده 💫و امید و صبر را 🍁راه زندگیت قرار بده ... شبتون آروم، خوابتون رنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
ران مرغ.....3عدد فلفل دلمه ای.....نصف یک عدد پیاز....نصف یک عدد سیر.....دو حبه ابلیمو.....2قاشق غذا خوری روغن زیتون.....2قاشق غذا خوری رب....1قاشق غذا خوری اب سرد.....1قاشق غذا خوری نمک،فلفل،اوریگانو.....1قاشق چای خوری فلفل سبز.....1عدد ابتدا مرغ را برش بزنیدفلفل دلمه ای کباب کنید.به همراه بقیه مواد داخل میکسر یا گوشت کوب برقی کامل میکس کنید.مقداری از سس را روی مرغ بریزد.تمام زیر و روی مرغ را مزه دار کنید.یک تکه زغال روی گاز بزارید تا کامل قرمز بشه.داخل یه کاسه بزارید .روش یه قطره روغن بریزد.بزارید دود کنه.در ظرف بزارید تا مرغ کاملا طعم دودی پیدا کند.بعد از یک ساعت کاسه و زغال بردارید اجازه بدید مرغ حدود 2 ساعت داخل یخچال بماند.بعد داخل ظرف مخصوص فر بچنید.اطرافش از سبزیجات دلخواه بریزد.روشو فویل ببندید داخل فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه بزارید تا کامل بپزد.از فر خارج کنید از باقی مانده سس روی مرغ با قلمو بزنید داخل فر روی گریل بزارید بمدت 10 دقیقه تا روش برشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله آلوئه ورا 1 بسته ژله آناناس 1 بسته آب جوش 2 پیمانه بستنی لیوانی 2 عدد رنگ زرد یا نارنجی ژله آلوئه ورا را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری دانه های ژله کاملا حل شود و ژله شفاف شود. اجازه دهید در محیط خنک شود. ژله آناناس را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و روی بخار بن ماری کنید تا شفاف شود و اجازه دهید تا در محیط کاملا خنک شود. بستنی ها را در محیط قرار دهید تا شل شوند. ژله آناناس را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و خیلی کم رنگ زرد یا نارنجی اضافه کنید تا رنگی مشابه زرده تخم مرغ پیدا کند سپس در قالب سیلیکونی یا پلاستیکی نیم دایره بریزید. ژله آلوئه ورا را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و در یک تابه یا سینی یا هر ظرف دلخواه دیگری بریزید. ژله ها را حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند. زرده ها را از قالب خارج کنید. مقداری از سفیده ها را در تابه برش بزنید تا حالتی شبیه نیمرو پیدا کند سپس زرده ها را به آرامی روی سفیده قرار دهید و کمی در یخچال بگذارید سپس سرو کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد 1 و 1/3 پیمانه شکر 1 پیمانه سرخالی پودر کاکائو رنگ تیره 1/3 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شیر 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری وانیل 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 پنس مواد لازم گاناش: خامه صبحانه یا خامه قنادی 50 گرم شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) 50 گرم طرز تهیه: آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث میشود بافت کیک سنگین و خمیری شود‌. قالب کیک را با روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه قرار دهید 10 دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود برای درست کردن گاناش خامه و شکلات را داخل کاسه روی به هرکاری قرار دهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود گاناش را روی کیک بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
قارچ.......300گرم پیاز.....1عدد سیر.....3حبه اب گوشت......1لیوان خامه......1قاشق غذا خوری ارد.....1قاشق غذا خوری جعفری و پنیر پارمسان نمک،فلفل،پودر سیر،پاپریکا کره و روغن داخل تابه بریزد.پیاز اضافه کنید.حدود 5 دقیقه زمان بدید تا پیاز نرم بشه.سیر اضافه کنید.در حدی روی حرارت باشه که عطرش بلند شه.قارچ ورقه شده را اضافه کنید.اجازه بدید اب قارچ جمع بشه.ارد اضافه کنید.بعد اب گوشت را کم کم بریزید.(می تونید از شیر استفاده کنید)بعد ادویه را اضافه کنید. خامه بریزد تا کمی داخل مواد یکدست بشه.در آخر پاستا ابکش شده را اضافه کنید.روشو با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان تزیین کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سری ژله های لیوانی جذاب درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون حسابی نرم و لطیفه . می تونید برای صبحانه همراه عسل و مربا و یا حتی با پنیر میل کنید 🤗 . آب ولرم ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) شیر ولرم ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان) روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان) شکر ۱ ق م پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م) نمک کمی آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان) در آب ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد . در ظرف بزرگتر ، شیر ولرم ، روعن مایع و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید . خمیر رو یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا برای ورز دادن از رستگاه خمیرزن کمک بگیرید . خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم ، حدود یک ساعت جای نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده ، پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . خمیر رو من به ۶ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو در ظرفی قرار دادم . روی هر چونه کمی روغن زدم و روش نایلون کشیدم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشه . بعد هر چونه رو روی صفحه کار با دست باز کردم و پهن کردم . کمی کره روی خمیر زدم و مالیدم و بعد خمیر رو از دو طرف یک تا زدم و بعد پیچیدم . در سینی با فاصله از هم چیدم . روش رو پوشوندم حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه . روی نون ها خط انداختم . برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ ، زعفران ، ۱ ق م شیر استفاده کردم و روی خمیر رومال زدم . ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر قرار دادم . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم . . . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛