فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
#مرغ_تنوری
ران مرغ.....3عدد
فلفل دلمه ای.....نصف یک عدد
پیاز....نصف یک عدد
سیر.....دو حبه
ابلیمو.....2قاشق غذا خوری
روغن زیتون.....2قاشق غذا خوری
رب....1قاشق غذا خوری
اب سرد.....1قاشق غذا خوری
نمک،فلفل،اوریگانو.....1قاشق چای خوری
فلفل سبز.....1عدد
ابتدا مرغ را برش بزنیدفلفل دلمه ای کباب کنید.به همراه بقیه مواد داخل میکسر یا گوشت کوب برقی کامل میکس کنید.مقداری از سس را روی مرغ بریزد.تمام زیر و روی مرغ را مزه دار کنید.یک تکه زغال روی گاز بزارید تا کامل قرمز بشه.داخل یه کاسه بزارید .روش یه قطره روغن بریزد.بزارید دود کنه.در ظرف بزارید تا مرغ کاملا طعم دودی پیدا کند.بعد از یک ساعت کاسه و زغال بردارید اجازه بدید مرغ حدود 2 ساعت داخل یخچال بماند.بعد داخل ظرف مخصوص فر بچنید.اطرافش از سبزیجات دلخواه بریزد.روشو فویل ببندید داخل فر با درجه 180 بمدت 50 دقیقه بزارید تا کامل بپزد.از فر خارج کنید از باقی مانده سس روی مرغ با قلمو بزنید داخل فر روی گریل بزارید بمدت 10 دقیقه تا روش برشته بشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_نیمرو
ژله آلوئه ورا 1 بسته
ژله آناناس 1 بسته
آب جوش 2 پیمانه
بستنی لیوانی 2 عدد
رنگ زرد یا نارنجی
ژله آلوئه ورا را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و چند دقیقه روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری دانه های ژله کاملا حل شود و ژله شفاف شود. اجازه دهید در محیط خنک شود.
ژله آناناس را با یک پیمانه آب جوش مخلوط کنید و روی بخار بن ماری کنید تا شفاف شود و اجازه دهید تا در محیط کاملا خنک شود.
بستنی ها را در محیط قرار دهید تا شل شوند.
ژله آناناس را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و خیلی کم رنگ زرد یا نارنجی اضافه کنید تا رنگی مشابه زرده تخم مرغ پیدا کند سپس در قالب سیلیکونی یا پلاستیکی نیم دایره بریزید.
ژله آلوئه ورا را با یکی از بستنی ها مخلوط کنید و در یک تابه یا سینی یا هر ظرف دلخواه دیگری بریزید.
ژله ها را حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
زرده ها را از قالب خارج کنید.
مقداری از سفیده ها را در تابه برش بزنید تا حالتی شبیه نیمرو پیدا کند سپس زرده ها را به آرامی روی سفیده قرار دهید و کمی در یخچال بگذارید سپس سرو کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد 1 و 1/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه سرخالی
پودر کاکائو رنگ تیره 1/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
شیر 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
مواد لازم گاناش:
خامه صبحانه یا خامه قنادی 50 گرم
شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) 50 گرم
طرز تهیه:
آرد، پودرکاکائو، بکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و سه بار الک کنید. تخم مرغها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث میشود بافت کیک سنگین و خمیری شود. قالب کیک را با روغن جداکننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 40 دقیقه قرار دهید 10 دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود برای درست کردن گاناش خامه و شکلات را داخل کاسه روی به هرکاری قرار دهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود گاناش را روی کیک بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پاستا_با_سس_قارچ
قارچ.......300گرم
پیاز.....1عدد
سیر.....3حبه
اب گوشت......1لیوان
خامه......1قاشق غذا خوری
ارد.....1قاشق غذا خوری
جعفری و پنیر پارمسان
نمک،فلفل،پودر سیر،پاپریکا
کره و روغن داخل تابه بریزد.پیاز اضافه کنید.حدود 5 دقیقه زمان بدید تا پیاز نرم بشه.سیر اضافه کنید.در حدی روی حرارت باشه که عطرش بلند شه.قارچ ورقه شده را اضافه کنید.اجازه بدید اب قارچ جمع بشه.ارد اضافه کنید.بعد اب گوشت را کم کم بریزید.(می تونید از شیر استفاده کنید)بعد ادویه را اضافه کنید.
خامه بریزد تا کمی داخل مواد یکدست بشه.در آخر پاستا ابکش شده را اضافه کنید.روشو با جعفری خرد شده و پنیر پارمسان تزیین کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اینم از سری ژله های لیوانی جذاب
#ژله_عمودی #ژله
درست کردنش خیلی راحته میتونید از هر رنگ ژله ای استفاده کنید
من از ژله انگور ،ژله انار و الوئورا بستنی استفاده کردم
از هر رنگ داخل لیوان چن قاشق ریخته با سلفون طبق کلیپ درشو بگیرید ، بصورت خوابیده داخل یخچال بزارید تا کامل خودشو بگیره
بعد از ژله بعدی هم چن قاشق ریخته و بصورت خوابیده داخل یخچال تا کامل خودشو بگیره
ب همین صورت لایه هارو ادامه میدیم تا لیوان پر شه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_صبحانه
این نون حسابی نرم و لطیفه .
می تونید برای صبحانه همراه عسل و مربا و یا حتی با پنیر میل کنید 🤗
.
آب ولرم ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
شیر ولرم ۱۰۰ گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
روغن مایع ۵۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
شکر ۱ ق م
پودر خمیر مایه ۵ گرم (۱ ق م)
نمک کمی
آرد نان فانتزی یا آرد سفید حدود ۳۰۰ گرم (حدود ۲ لیوان)
در آب ولرم ، ۱ ق م شکر ریختم و ترکیب کردم . پودر خمیر مایه رو ریختم و درش رو گذاشتم ، ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه و به عمل بیاد .
در ظرف بزرگتر ، شیر ولرم ، روعن مایع و نمک رو ترکیب کردم . خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم . میزان آرد تقریبی هست با احتیاط بریزید . خمیر رو یا با دست ده دقیقه ورز بدید یا برای ورز دادن از رستگاه خمیرزن کمک بگیرید .
خمیر ورز داده شده رو در ظرفی که کمی چرب کردم ، قرار دادم و روش رو پوشوندم ، حدود یک ساعت جای نسبتا گرم استراحت داشته باشه . بعد از استراحت حجم خمیر بیشتر شده ، پفش رو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . خمیر رو من به ۶ قسمت تقسیم کردم و هر چونه رو در ظرفی قرار دادم . روی هر چونه کمی روغن زدم و روش نایلون کشیدم حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه استراحت داشته باشه .
بعد هر چونه رو روی صفحه کار با دست باز کردم و پهن کردم . کمی کره روی خمیر زدم و مالیدم و بعد خمیر رو از دو طرف یک تا زدم و بعد پیچیدم . در سینی با فاصله از هم چیدم . روش رو پوشوندم حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه استراحت داشته باشه . روی نون ها خط انداختم . برای رومال از ترکیب زرده تخم مرغ ، زعفران ، ۱ ق م شیر استفاده کردم و روی خمیر رومال زدم .
ظرف حاوی آب بابت ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نون ها در فر قرار دادم . فر رو از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو در فر ۱۸۰ درجه حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام خوبین ؟؟
#سوپ_کدو_حلوایی مخصوص فصل آوردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_کدو_حلوایی😋
مواد لازم🔻
برای ۳ نفر
کدو حلوایی خرد شده ۳۵۰ گرم (۲ لیوان خرد شده)
سیب زمینی ۱ عدد
هویج ۱ عدد
بلغور جو یک سوم پیمانه
دال عدس یک سوم پیمانه
پیاز یک عدد
آب مرغ ۲ تا ۳ لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و فلفل قرمز ، زنجبیل و ... کره ۱ ق غ
طرز تهیه🔻
پیاز رو با یه کم کره تفت دادم . بهش ادویه جات اضافه کردم . هویج و سیب زمینی و کدوحلوایی رو هم ریختم و آب مرغ اضافه کردم . اکر آب مرغ ندارین می تونین عصاره مرغ رو با آب ترکیب کنین و داخلش بریزین .
گذاشتم یه کم بپزه .
بلغور جو و دال عدس رو از قبل خیس کردم .
داخلش ریختم و درش رو گذاشتم تا بپزه زودی می پزه . بعد با گوشت کوب برقی میکسش کردم .
نمکش رو هم چیدم . یه کم حعفری هرد شده داخلش ریختم . دو قاشق خامه رو با مواد سوپ مخلوط کردم و داخلش ریختم . ریختن خامه دل به خواهی هست ولی خوب خوشمزه اش می کنه 😁😊 . و بعد از حرارت برداشتم و بعد آماده سرو هستش . با آب لیمو تازه ، لیموی تازه نوش جان کنین که خیلی میچسبه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سماق_پلو
مواد لازم برای کوفته قلقلی
گوشت چرخ کرده حدود ۳۰۰گرم گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ رنده واب گرفته شده
آرد سوخاری یا آرد نخود چی یک قاشق پر
نمک وفلفل سیاه و قرمز وزردچوبه به میزارن لازم
همه رو با هم مخلوط کنید وخوب ورز بدید با قاشق نمیشه حتنا با دست ورز بدید چندین دفعه بلند کرده ومحکم بکوبید داخل ظرف تا موقع سرخ شدن ترک برندارن اماده که شد قلقلی ها رو درست کنید حدود یکساعت بزارید یخچال سپس سرخ کنید
چهار پیمانه برنج که قبلا خیس کردیم با نمک پخته وابکش میکنیم
ته دیگ سیب زمینی میزاریم پست بعدی به صورت ویدئویی میفرستم
یه کفگیر برنج آبکش شده بریزید رو ته دیگ کمی سماق بریزید روش وقلقلی سرخ شده به همین ترتیب ادامه میدیم تا تموم بشه دم کنی بزارید ومیزاریم رو شعله کم تا بخار کنه . بخار که کرد کمی روغن روش ریخته دوباره دم کنی میزاریم تا دم بکشه دم که کشید بکشید رو سینی وبا خیار ماست پر از گردو وکشمش وسیر نوش جان بفرمایید 🌹
عزیزانی از همون سماقی که رو کباب می ریزید استفاده کنید زیاد نزنید که خیلی ترش بشه
هر ته دیگی که دوست دارید بزارید
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 #کرم_بستنی_ژله_ای
مواد لازم
بستنی وانیلی ۱ لیتریا پانصدوپنجاه گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
ژله دلخواه ۱ بسته
آب جوش 1.5 لیوان
پودر ژلاتین اگر میخواین تو قالب بریزین دو قاشق غذاخوری،اگر میخواین مثل من برش بزنین سه ق غ
طرز تهیه
۱- ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.
۲- بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
۳- ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی هم بزنید تا مخلوط شوند.
۴- پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در دسر استفاده کنید)
۵- کرم را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد،سپس دسر را در ظرف مورد نظر برگردونید.
نکته:
👈من یه بسته ژله هم با یک و نیم لیوان ابجوش مخلوط کردم و با یک ق شیر ماتش کردم ریختم روی کرم.
👈به ژله یک قطره و کرم سه قطره رنگ اضافه کردم.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی وانیلی انار
مواد لازم:
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
یخ خرد شده ۱/۲ فنجان
عسل ۲ قاشق غذاخوری
ماست کم چرب ۱۷۰ گرم
آب انار ۱ فنجان
✍طرز تهیه:
اول از همه باید آب انار، وانیل، عسل و ماست را در مخلوط کن بریزیم و با هم مخلوط کنیم تا ترکیب نرمی بدست بیاید. حالا یخ را هم به این مخلوط اضافه میکنیم و دوباره مخلوط میکنیم تا یخ با مواد خوب مخلوط شود. بلافاصله آن را سرو میکنیم.
اگر دوست داشتید میتوانید قبل از سرو با دونههای انار و پودر نارگیل هم آن را تزئین کنید.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله دلستر
مواد لازم:
ژله برنگ دلستر(آناناس،انبه،..)
سیخ چوبی
ژله آلوورا
✍طرز تهیه:
ابتدا جامهایی که میخواهید ژله را در آن سرو کنید با ژلههایی به رنگ دلسترهای موجود ( آناناس ، انبه، لیمو و... ) تا نیمه پر کنید.
وقتی ژلهها نیم بند شدند، یک عدد سیخ چوبی تمیز را داخل ژلهها بصورت نامنظم حرکت دهید تا طرح گازدار بودن را تداعی کنند.
حالا برای کف روی ژله میتوانید از همان نوع ژلهای که درست کردید و مایعش باقی مانده یا ژلهی آلوئه ورا که بیرنگ است، استفاده میکنیم. مایع را داخل مخلوط کن ریخته میشود و حسابی میزنیم تا کف کند و حجمش زیاد شود و این مایع را روی ژلههای داخل جام ریخته میشود که بصورت کف دلستر میشود و به همان شکل میبندد.
.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک_انگلیسی
کیکی فوق العاده خوشمزه با بافت معرکه و پف عالی👌
مواد لازم:
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
آرد سفید ۳۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
بکینگ پودر یک قاشق غذا خوری
روغن ۱۵۰ گرم
گردو و کشمش دلخواه هست و میتوانید اصلا نریزید
📝طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده...
سفیده را با نیمی از شکر با همزن برقی میزنید تا جای که ظرف را برگردانید مواد داخل ظرف بیرون نریزد...
وقتی سفیده زده شد تا اماده شدن بقیه مراحل داخل یخچال نگهداری شود...
بعد زرده را با نیمی دیگر از شکر هم زده تا سفید رنگ و کمی کش دار شود...
سپس روغن و وانیل را به زرده و شکر اضافه میکنیم و ارام هم میزنیم...
ارد و پیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید چون در کیفیت و پف کیک تاثیر زیادی دارد...
آرد و پیکینگ پودر را رابه مواد زرده و شکر و روغن اضافه کرده و کم کم شیر را اضافه میکنیم و با همزن برقی میزنیم و بعد در صورت دلخواه کشمش را اضافه میکنیم، البته من صد گرم گردوی خرد شده ریختم...
سفیده را به مواد اضافه کرده و به صورت دورانی هم زده تا کاملا مخلوط و یکدست شود...
شش قاشق از مایع کیک را برداشته و با دو قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید...
مایه ساده را در قالب ریخته و بعد مایه شکلاتی را روی آن بریزید نیازی به هم زدن نیست...
فر را از قبل روشن کنید...
درجه حرارت ۱۸۰ ومدت ۴۵ دقیقه البته به دمای فرتون بستگی داره😘
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛