eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
حالا من با ماکارونی فرمی درست کردم اما با همین ماکارونی رشته ای ها هم میشه درست کنید برای مهمونی ها و تولدها خوبه ، غذای دانشجویی هم میشه اصلا هم کار خاصی نداره . مثل همیشه مایه ماکارونی رو با مواد دلخواهتون درست کنید قبلا گذاشتم( میتونی پیاز نگینی خرد شده و گوشت چرخکرده یا سویا و قارچ و سبزیجات دلخواه و فلفل دلمه و رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی باشه یا اینکه فقط سوسیس خرد شده و قارچ و رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه باشه موادش دلخواه) . فقط پودر سیر یا پوره سیر و اویشن فراموش نشه. در یک ظرف مناسب آب بریزید و پس از جوش آمدن، ماکارونی را با نمک و یک قاشق روغن روی حرارت بگذارید و بپزید تا نرم شود، سپس آن را صاف کرده و بگذارید سرد شود زیادی اب روی ماکارونی نگیرین بیمزه میشه. تخم مرغ و قارچ و بقیه مواد را در ظرف گودی بریزید و ماکارونی را به آن اضافه کنید و پنیر پیتزا هم خوشمزش میکنه من میریزم و بعدش خوب به هم بزنید و در یک ماهیتابه مناسب روغن بریزید و از مواد داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. این کوکو را برش بزنید و پشت و رو کنید تا کاملا سرخ شود اما بعدش درش رو نزارین .داغ داغ سرو کنید که پنیرش کشدار باشه برای هر بسته ماکارونی ۲۵۰ گرمی فرمی من چهار الی پنج تا تخم مرغ میریزم بستگی به سایز تخم مرغا داره وقتی هم میزنی خودتون متوجه میشین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عدس یک ونیم لیوان ماش 3قاشق غذاخوری پیازمتوسط یک عدد سیررنده شده دوحبه نمک وادویه به میزان لازم سیب زمینی 2عددکوچک رب گوجه یک قاشق غذاخوری آب حدودا4تا 5لیوان آبلیمو یک قاشق غذاخوری ابتداعدسهارومیشوریم حدودایک ساعت باآب خیس میکنیم بعدداخل قابلمه عدس وماش وآب رومیریزیم درب قابلمه رومیزاریم اجازه میدیم تانیم پزبشه پیازرویکمی تفت داده بعد سیررنده شده،سیب زمینی نگینی شده رو اضافه میکنیم یکمی که تفت خورد(احتیاج نیست کاملا سرخ بشه)،نمک وادویه ورب گوجه رومیریزیم وقتی رب رنگ خودشوپس دادموادروبه عدس درحال پخت اضافه میکنیم دربشومیزاریم اجازه میدیم تاعدسی مالعاب داربشه درآخرهم بهش آبلیمورواضافه میکنیم نکته:حتمایکبارازماش داخل عدسی استفاده کنیدعاشق طعمش میشد😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر ۴لیوان آرد قنادی ۳ق غ نشاسته ذرت ۲ق غ زرده ی تخم مرغ ۱عدد شکر ۱لیوان کره ۲۰گرم خامه صبحانه ۱۰۰گرم وانیل کمی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫در این شب زیبـا ✨آرزو مے ڪنم 💫همه خوبے هاے دنیا ✨مال شماباشه 💫 شبتون بخیردرپناه خدای مهربون ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم 🌷ازمحبت دوستی و 🌸عشق و امید 🌷ومیخوانیم سرود 🌸خوشبختی را 🌷به اميد آنكه اطرافمان 🌸پرازشکوفہ های اجابت 🌷وعشق و برکت شود... 🌸روزتـون عالی و بینظیر
مواد لازم : گوشت چرخ کرده .۳۰۰گرم پیاز .۳عدد برنج.۴پیمانه گردو خرد شده.۱پیمانه پلوپزی کشمش.۱پیمانه پلو پز رب انار .۲_۳ق غ(بستگی به غلظت رب داره) زعفران دم کرده.به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر طرز تهیه : ابتدا برای کوفته قلقلی ها گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده آب گرفته شده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر مخلوط میکنیم خوب و ورزش می‌دیم و میذاریمش داخل یخچال برای ۱ساعت سپس سرخش میکنیم دو عدد پیاز متوسط یا یک عدد پیاز درشت رو خلالی برش می‌زنیم داخل همون روغنی که کوفته قلقلی هارو سرخ کردیم سرخش میکنیم بهش کمی زردچوبه هم می‌زنیم وقتی پیاز طلایی شد گردو خورد شده رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد رب انار و ۱ق غ زعفران رو اضافه میکنیم دارچین و کمی نمک اضافه میکنیم برنج رو داخل آب جوش و نمک میریزم همین که اطرافش کمی نرم شد آبکشی میکنیم در قنبر پلو اصل شیراز کوفته قلقی هارو میذارن داخل سس گردو و کشمش لایه لایه میذاریمش لای پلو ولی من پلو رو جدا درست کردم قلقلی ها و سسش رو جدا گذاشتم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان کره بادام زمینی بعنوان یک وعده غذای صبحانه وعصرانه روی نان تست مالیده میشه وبا عسل ویا مربا سرو میشه بخصوص بامربای آلبالو خیلی خوشمزس توی کیکها و دسر ها ونوشیدنی ها ازش استفاده میشه برای کره بادام زمینی بهتره از بادام زمینی خام استفاده کنید گیرتون نیومد از بادام زمینی بو داده استفاده کنید اگه از بادام زمینی خام استفاده میکنید باید حتما اونو بو بدید اگه از بادام زمینی بو داده استفاده میکنید احتیاجی به بو دادن نیست من از بادام زمینی خام استفاده کردم حدود ۴۰۰ گرم پاک کرده بود. پوست بادام زمینی جدا کنید حتما پوست نازکش هم جدا بشه بریزید تو ماهی تابه با شعله کم حدود ده الی پانزده دقیقه بو بدید تا رنگش به رنگ قهوه ای کم رنگ در بیاد. مواظب باشید بادام زمینی زود میسوزه باید مدام هم بزنید. بادام زمینی رو بریزید روی پارچه تا پوست اضافیش جدا بشه وداغ بریزید تو دستگاه ویک دقیقه بزنید بعد از یک دقیقه یک ویا دو قاشق عسل وکمی نمک (خیلی کم )بریزید . سپس دوباره با دستگاه بزنید. انقدر میزنیم تا بادام زمینی به روغن بیفته ویکدست بشه حدود ۸ الی ده دقیقه طول میکشه تووووجه کنید دستگاه رو زود به زود خاموش کنید تا نسوزه روان ویکدست شد بریزید تو شیشه در دار وبزارید یخچال به مدت دو الی سه هفته ماندگاری داره. عزیزان آگه کره خیلی سفت بود میتونید موقع زدن یک الی دوقاشق روغن بادام ویا روغن مایع بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ترشی لیته بادمجان 💕بادمجان یک کیلو 💕سیر پنج حبه 💕خیار چهار عدد 💕هویج سه عدد متوسط 💕سبزی معطر دو قاشق 💕گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری 💕سرکه به میزان لازم 💕نمک و زردچوبه 💕فلفل قلمی تند ✅طرزتهیه:⬇️⬇️⬇️ 💕اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه. 💕خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه. 💕بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه. 💕بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم. 💕سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• پرطرفدارترین دسری که میتونی برای مهمونات تدارک ببینی💚 2 لیوان شیر 2 ق شکر 2 ق پودر کاستارد مخلوط کنید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد 2بسته ژله مورد علاقه اتون رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کنید روی بخار کتری بزارید تا ذرات ژله حل بشه 1 بسته خامه صبحانه اضافه و زیر گاز رو خاموش کنید اول کمی از ژله داخل دسر بریزید بعد مابقی دسر رو به ژله اضافه و ترکیب کنید داخل ظرف میوه مورد علاقتون رو بریزید و مواد دسر رو بریزید بزارید یخچال تا خودش رو بگیره در آخر هم برش بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این روش لازانیا خیلی خیلی راحت و فوری و بی دردسر هست و خیلی زود آماده میشه و خیلی خوشمزه اس همه هم تو یه تابه آماده میشه و تمام 🥰 لازانیا تابه ای یه پیاز متوسط دویست گرم گوشت چرخکرده کمی قارچ ورقه ای و فلفل دلمه ای نگینی یه پیاله ماست خوری پنیر پیتزا ادویه ها نمک فلفل پاپریکا آویشن پودر سیر ادویه لازانیا من از یه بسته لازانیا بیشترش رو ریختم دو سه ورق موند پیاز داغ کرده گوشت و ادویه ها رو تفت داده قارچ و فلفل اضافه خوب که تفت خورد رب گوجه زده بعد ورقه های لازانیا رو دو الی سه قسمت کرده و روی مواد قرار داده کمی مواد رو لابه لا قرار بدید و روش آب‌جوش بریزید تا روی ورقه ها رو بگیره درش رو بزارید تا نرم بشه و آبش کشیده بشه در آخر پنیر پیتزا اضافه و روش کمی آویشن ریخته و درش رو دوباره بزارید تا پنیر آب بشه و تمام لازانیا ی خوشمزه آماده اس نوش جان . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
3 عدد تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان چای خوری روغن (125 میلی لیتر) 1 فنجان شیر (200 میلی لیتر) 2 فنجان آرد 3 قاشق غذاخوری کاکائو 1 ق چ وانیل 1 ق چ بیکینگ پودر برای تزیین: شکلات تخته ای ذوب شده قالب کیک را در قابلمه بزرگی قرار می دهیم مه اب موجود در ان در حال جوش باشه آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و درب آن را ببندید ، سپس به مدت 45 دقیقه با حرارت کم روی شعله بزرگ اجاق بزارید شعله پخش کن هم حتما بزارید ، بدون باز کردن درب آن بپزید و بعد از خنک شدن آن را جدا کنید ، سپس شکلات ذوب شده را روی آن بریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این نون های لقمه ای خیلی خیلی عالی و راحته تو تابه هم در کمترین زمان درست میشه و یه گزینه ی خیلی خوب برای لقمه کردن مخصوصا بچه ها هست نون لقمه ای آرد سه پیمانه خمیر مایه : یک ق غ شکر : دو ق غ نمک : یک ق م آب ولرم : نصف پیمانه شیر ولرم: نصف پیمانه روغن مایع : یک چهارم پیمانه اردو الک کنید شکر و خمیر مایه رو اضافه کنید شیر ولرم و بعد آب ولرم و کم کم اضافه کنید تا خمیر جمع بشه حالا نمک و روغن و بعد ورز بدید تا لطیف بست تو ظرف درب دار چرب شده بزارید و روشو بپوشونید و یک ساعتی استراحت بدید بعد پفس رو بگیرید و چونه کنید میتونید روی سطح کار پهن کنید و کاتر بزنید فرقی نمیکنه بعد به تابه رو ده دقیقه ای گرم کنید نون هارو بچینید داخلش درش رو بزارید و سه چهار دقیقه بعد برگردونید اون سمتش هم بپزه به همین راحتی نون های خوشمزه ی ما آماده اس میتونید توی فر با دمای ١٨٠ هم حدود بیست دقیقه بپزید نوش جان بینهایت خوشمزه نرم و عالی 😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍔مینی برگر مرغ🍔 🕧 زمان پخت : 30 دقیقه ‌ 🍴مواد لازم🍴 سینه مرغ : 6 عدد پنیر پارمسان : نیم پیمانه آرد سوخاری : 1 و نیم پیمانه آرد ساده (همه منظوره) : 1 پیمانه تخم مرغ : 2 عدد روغن، برای سرخ کردن روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری پیاز، ریز خرد شده : 1 عدد سیر، خرد شده : 2 حبه سس گوجه فرنگی : 2 پیمانه شکر : نیم قاشق چای‌خوری نمک : نیم قاشق چای‌خوری سس تند : 1 پیمانه کره بدون نمک : نیم پیمانه نان ساندویچ کوچک : 12 عدد پنیر موزارلا رنده شده : 2 پیمانه تره ریز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری ‌ 👩‍🍳 طرز تهیه 👩‍🍳 1- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم. ‌ 2- هر سینه مرغ را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می کنیم. سپس سرخ می کنیم تا هر 2 طرف آن طلایی رنگ شود. با باقیمانده سینه مرغ ها این کار را تکرار می کنیم و کنار می گذاریم. ‌ 3- پیاز را حدود 10 دقیقه در روغن سرخ می کنیم. سیر اضافه کرده و سرخ می کنیم تا بوی آن در بیاد. سس گوجه فرنگی را ریخته و هم می زنیم و نمک و شکر را می ریزیم. روی شعله کم به مدت 10 دقیقه می پذیم. سس تند و کره را اضافه کرده و هم می زنیم. ‌ 4- از روی حرارت بر می داریم. نان ها را تُست می کنیم و روی یک سینی پخت قرار می دهیم. تکه های مرغ را روی آن قرار می دهیم. مخلوط سس آماده شده را روی آنها می ریزیم. ‌ 5- پنیر موزارلا را رو آن ها می ریزیم سپس می پذیم تا زمانی که پنیر ها ذوب بشن. تره می ریزیم و نان ساندویچ روی آنها می گذاریم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مدل ترشی ذائقه من و خانوادم هست گل کلم خرد شده دو کاسه هویج خرد شده نصف کاسه خیار خرد شده نصف کاسه ساقه کرفس خرد شده نصف کاسه بادمجان خرد شده نصف کاسه کلم برگ خرد شده نصف کاسه موسیر و سیب زمینی ترشی هم میتونید بریزید من چون دوست نداشتیم نریختم اندازه های مواد اولیه کاملا اختیاری و سلیقه و ذائقه خودتون داره من چون گل کلم و بیشتر دوست دارم بیشتر هم ریختم شما هر چیزی و دوست داشتین کمتر بیشتر و یا حذف و اضافه کنید)سبزی ها با نسبت مساوی :ترخون، مرزه، جعفری، شوید ، نعناادویه ها: زرد چوبه ، نمک، پودر تخم گشنیز پودر گلپر و سیاه دانه نمک هم نباید کم باشه من برای این مقداریک لیوان سر خالی نمک ریختم سرکه و هم به نسبت دو به یک با آب مخلوط کنید دو لیوان سرکه یک لیوان آب تا جایی که تمام مواد داخل سرکه باشه و ظرف ها بر بشه بریزید(داخل یک ظرف آب و سرکه رو مخلوط کنید و بعد روی ترشی بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛