7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب تازه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
#کیک_شکلاتی_کاراملی
تخم مرغ؛دو عدد
شکر؛یک پیمانه
روغن مایع؛یک دوم پیمانه
شیر؛یک دوم پیمانه
آرد؛یک ویک سوم پیمانه
پودر کاکائو؛یک چهارم پیمانه
وانیل:یک دوم ق چ
بکینگ پودر؛دو ق م
(عزیزان تو رسپی اصلی ترکی مقدار مواد به لیوان وفنجونای بزرگ وکوچیک بود برای اینکه سردرگم نشین و میزان موادتون اوکی باشه من خودم تبدیلشون کردم به پیمانه که راحتتر باشید)
خب تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن بزنید چهار الی پنج دقیقه به ترتیب روغن مایع وشیر اضافه بشه وفقط مخلوط بشه کافیه مواد خشک رو ترکیب والک کنید واضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید وتو قالب چرب وارد پاشی شده بریزید(قالب رو به جای آرد پاشی میتونید پودر کاکائو بپاشین )وقطر این قالبای تارت کیکی حدود بیست وهشت سانت هست ووسطش حفره داره برای ریختن سس یا خامه و...
قالب رو داخل فر با دمای صد وشصت درجه به مدت سی دقیقه(فر های گازی دما بین صد وهفتاد الی صد وهشتاد)وبدون فر هم میتونید پخت کنید داخل قابلمه به روشی که تو پست قبلی توضیح دادم هم میتونید کیک رو پخت کنید
بعد خنک شدن کیک سس کارامل رو بریزید وسط حفره
برای درست کردن سس کارامل یک لیوان شکر رو داخل
تابه بریزید وبا شعله ملایم اجازه بدید شکر ذوب بشه اصلا با قاشق هم نزنید فقط میتونید تابه رو کمی تکون بدید مراقب باشید نسوزه ووقتی شکر ذوب شد یک قاشق غذاخوری کره بهس اضافه ومخلوط کنید ویک پاکت خامه صبحانه بهش اضافه ومخلوط وحرارت رو خاموش کنید واین سس روی حفره وسط کیک طبق کلیپ بریزید وبرای درست کردن گاناش صد گرم خامه صبحانه رو روی حرارت بن ماری یا مستقیم با شعله ملایم قرار بدید همین که خامه از اطراف ظرف شروع به جوشیدن کرد هشتاد گرم شکلات تخته ای رو هم اضافه کنید حرارت رو خاموش کنید ومخلوط کنید وروی سس کارامل بریزید.
پ ن:دوستان میتونید فقط گاناش درست کنید بریزین یا فقط سس کارامل اجباری نیست حتما هر دوتاش رو بریزین.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی کاراملی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
۱۹ آذر ۱۴۰۱
#باسلوق_ژله_ای
🔷مواد لازم 👇
🔹آب سرد: ۲پیمانه
🔹آب جوش: ۱ پیمانه
🔹پودر ژله: ۱بسته
🔹کره: نصف قاشق غذاخوری
🔹شکر: ۱پیمانه
🔹نشاسته : نصف پیمانه
🔹گلاب : ۲-۱ قاشق
🔹پودر نارگیل: مقداری
🔆طرز تهیه:
🔅برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید).
پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن.
بعد بذاریدش کمی خنک بشه.
وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید.
اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره).
وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید.
از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره.
#نکات_مهم اگر دوست دارید این باسلوق شبیه نوع بیرونی بشه حتما ۳قاشق پودر ژلاتین هم به مواد اضافه کنید(به پودر ژله هنگام مخلوط کردن با آب اضافه کنید)بهتره رنگ ژله شما تیره باشه تا باسلوق قشنگ تر بشه.میتونید مثل موارد بالا بین باسلوق مغز بذارید و بعد لایه بعد رو بریزید(مواد رو طی چند مرحله بریزید و بینش مغز استفاده کنید)در صورت تمایل میتوانید داخل پودر ژله چند قطره رنگ خوراکی همرنگ با ژله نیز اضافه کنید. در این صورت ماحصل کار باسلوق رنگی خواهد بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
چیز کیک اوریو
مواد لازم:
۲۰ عدد بیسکوییت اوریو (دو لایه خامه دار تیره)
۶ عدد بیسکوییت اوریو خرد شده
۴۵۰ گرم پنیر خامه
نصف قاشق چایخوری وانیل
۲ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه خامه ترش (ترکیب مساوی خامه و ماست که روی شعله تا زمان داغ شدن حرارت داده میشود)
تکه های تمشک یا توت فرنگی یا هر میوه دیگر برایرتزئین
روش تهیه:
در قالب کمربندی مانند کلیپ بیسکوییت ها را چیده و مواد گفته شده را ترکیب کرده تکه های بیسکوییت خرد شده را نیز اضافه میکنیم.
مواد را در قالب ریخته با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت میدهیم.
پس از باز کردن قالب با میوه تزئین میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک اوریو
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
ترشی تند
مواد لازم برای تهیه یک شیشه ۸۰۰ گرمی ترشی:
1 فنجان سرکه سفید
نصف فنجان آب
۱ قاشق غذاخوری نمک
۱ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز
۱ قاشق چایخوری دانه زیره سیاه
نصف قاشق چایخوری خردل خشک
طرز تهیه
موادی که بالا لیست شده را به ترتیب در یک ظرف مناسب روی شعله گاز مخلوط کرده بعد از اینکه به جوش رسید از روی شعله گاز برداشته، می گذارید خنک شود.
در مرحله بعد، موادی که می خواهید ترشی بگیرید مانند خیار را قبلا شسته و خشک شده آماده دارید، آنهار قطعه قطعه کنید و با چند تکه فلفل هالوپینو خردشده در شیشه مناسب ریخته روی آنها از مایع تهیه شده که تا حالا خنک شده می ریزیم . در ترشی را بسته در یخچال یا یک جای خنک نگهداری کنید تا بعد از چند هفته ترشی شما جای بیافتد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی تند
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱
سلام به روی ماهتون🥰♥️
من اومدم با ی کیک ساده وخیلی خوشمزه😋
کیک یک تخم مرغی
ارد یک ونیم لیوان
شکر یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودر یک ق چ
وانیل ۱/۴ق چ
شیر ۳/۴لیوان یا از یک لیوان یک بند انگشت کمتر
روغن مایع ۱/۴لیوان
ازقالب لوف ۱۳ در ۳۰ استفاده کردم میتونید از قالب ۲۰ گرد هم استفاده کنید.
ارد وبکینگ پودر سه بار الک بشه
فر و۱۸۰ درجه روشن کنید گرم بشه
بدون فر هم میتونید درست کنید.
داخل ظرفی تخم مرغ وشکر ووانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ وکشدار بشه وشکر حل بشه.
شیر وروغن مایع واضافه کنید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید.
ودر اخر ارد ودر دومرحله اضافه کنید وبا همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه.
داخل قالب که از قبل کاغذ روغنی گذاشتید وچرب کردیدمواد وبریزید ودر فر۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدید تا بپزه.
انشالله دوست داشته باشید.
اگر اموزش ودوست داشتید لایک وکامنت یادتون نره خوشحالم میشم حمایت کنید🙏🙏♥️♥️
#کیک_یک_تخم_مرغی #کیک_عصرانه#کیک_ساده
#کیک_اسنفجی#کیک_خوشمزه#کیک_پنبه_ای
#کیک_نرم#کیک_خونگی#کیک_صبحانه
#اشپزی#کیک_کافی_شاپ#کیک_کنجدی
#کیک_گردویی#کیک_شکلاتی
۱۹ آذر ۱۴۰۱
۱۹ آذر ۱۴۰۱
#پای_مرغ_ترد
مواد لازم:
خمیر یوفکا یک بسته
سینه مرغ 1 عدد
1 عدد پیاز
فلفل دلمه ای 1 عدد
1 کاسه کوچک نخود فرنگی
روغن 2 قاشق غذاخوری
فلفل نمک
برای سس بشامل:
1.5 قاشق غذاخوری کره
1.5 قاشق غذاخوری آرد
2 فنجان شیر
مقدار کمی نمک
برای روی خمیر:
3 قاشق غذاخوری کره
روغن 3 قاشق غذاخوری
برای رومال:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری روغن
طرز تهیه:
ابتدا گوشت مرغ را آب پز کرده و ریش ریش می کنیم.
پیاز خرد شده را در دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در نهایت نخود پخته شده را اضافه کرده، نمک و فلفل را اضافه کرده، مخلوط کرده و از روی اجاق خارج می کنیم.
برای سس بشامل:
کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید. تفت دهید تا بوی آرد از بین برود و شیر را کم کم به آن اضافه کنید. نمک و مقدار کمی فلفل سیاه را اضافه کنید و با مرغ مخلوط کنید.
پیاز تفت داده شده، فلفل دلمه ای و نخود فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کرده، خوب مخلوط کرده و کنار می گذاریم.
کره و روغن را ذوب کنید.
خمیر را روی پیشخوان گذاشته و مخلوط کره ذوب شده را همه جا میمالیم.خمیر را از وسط تا می کنیم و دوباره به قسمت بالایی روغن می زنیم. یک سوم ملات را روی قسمت بلند خمیر گذاشته و به صورت رول درآورده و به ضخامت دو انگشت برش می دهیم.
خمیرهای برش خورده به صورت عمودی روی سینی چیده می شوند و زرده تخم مرغ مخلوط با روغن روی لبه ها می زنند. در فر با دمای 180 درجه قرار میدهیم تا قهوه ای و طلایی شود.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
۱۹ آذر ۱۴۰۱