#کیک_باقلوا_بدون_فر
مواد لازم
اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه
آرد سفید قنادی دولیوان
شکر یک لیوان کمی کمتر
ماست شیرین یک لیوان
روغن مایع یک لیوان کمی کمتر
تخم مرغ چهار عدد
پودر هل یک چهارم قاشق چایخوری
پکینگ پودر دو قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
زعفران یک قاشق چایخوری تو ریختن زعفران این دفعه دست ودلباز باشید😊
مواد رو آماده کنید دم دستتون باشه
شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(حرارت متوسط)وماهی تابه رو بزارید روش تا گرم بشه و مثل فر عمل کند پانزده دقیقه برای گرم شدن ماهی تابه کافی است واشر نارنجی رنگ ماهی تابه رو حتما دربیارید تا درش زیاد کیپ نباشه وکیک عرق نکنه.بریم سراغ اماده کردن مواد👇
تخم مرغ ها رو با شکر دانه ریز آگه شکر تون دانه ریز نبود بهتره آسیاب کنید ولی زیاد پودری نشه حدود چهار دقیقه بزنید تا حجیم شه پودر هل اضافه کنید سپس روغن مایع رو کم کم بریزید تا به خورد مواد بره زیاد نزنید ماست رو اضافه کنید فقط در حد مخلوط کردن چند ثانیه بزنید ماست حتمااا شیرین باشه ترش باشه میبره بعد آرد وپکینگ پودر رو کهقبلا با هم مخلوط کرده والک کرده در چند مرحله اضافه کنید وبا ویسک بزنید هیچ گلوله آردی باید باقی نمونه زیااااد هم نزنید پف کیک میخوابه
کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۰ الی ۴۵ دقیقه
عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه
عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کی بزارید خنک شه اما سرد نشه برش بزنید وشربت رو که آماده کردید با قاشق روش بریزید تا شربت به خوردش بره
برای درست کردن شربت همه مواد رو با هم مخلوط کنید وبزارید پن دقیقه بجوشه وگاز رو خاموش کنید وبزارید اونم خنک شه شربت خنک رو کیک خنک بریزید توجه کنید گرم نباشن کیک خمیر میشه آگه زیاد سرد هم باشند شربت به خوردش نمیره
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک باقلوا بدون فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
خمیر باقلوا (یوفکا) ۲ بسته مستطیل سایز ظرف پیرکستون
کره آب شده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم بسته به نیاز
گردو خرد شده ۳۶۰ گرم (به سلیقه خودتون میتونید بیشتر همبزنید)
دارچین ۱ ق چ
پودر پسته برای تزئین
ظرف پیرکس ۲۵ در ۳۵
مواد لازم برای شربت باقلوا🔻
شکر ۱ لیوان
آبلیمو تازه ۳ ق غ
آب ۱ لیوان
عسل دو سوم لیوان
⚠️نکته: اگر دوست دارید باقلواتون خیلی شیرین باشه شربت رو میتونید بیشتر هم بریزید.
طرز تهیه🔻
1️⃣گردوهارو تو غذاساز خرد کن (فقط خیلی زیاد نباید خرد کنید. ۱۰ بار هر بار ۲ ثانیه)
2️⃣خمیر یوفکا رو ۱ ساعت بذار تودمای محیط بعد از بسته بندی درش بیار و یه دستمال نم دار بذار روش (نباید خمیرمون خشک بشه)
3️⃣تو یه ظرف آب و عسل و لیمو و شکر و بریز و خوب هم بزن و بذار بجوشه وقتی لبه ظرف شروع به قل قل کرد بذار ۳ دقیقه بپزه بعد بذارش کنار تا سرد شه
4️⃣گردو خرد شده و دارچین و با هم قاطی کن
5️⃣کف ظرف پیرکس کره بزن و ۱۰ لایه خمیر یوفکا بذار و روی هر لایه یکم کره آب شده بمال بعد یک سوم گردوهارو بریز روش بعد ۵ لایه خمیر یوفکا بذار (بین لایه ها کره آب شده یادت نره) و دوباره یک سوم گردو بریز (این مرحله ۲ بار تکرار شه ودر آخر ۱۰ لایه خمیر یوفکا بذار (بینشون کره آب شده بمال) و در آخر مربع کوچیک کوچیک برش بزن ودوباره کره مال کن
6️⃣فر و ۱۰ دقیقه از قبل گرم کن و با دمای ۱۶۰ درجه ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه بذار بپزه بعد شربت و بریز روش که جیلیز ویلیز کنه
7️⃣اگر دوست داشتی مقدار شربت و به سلیقه خودت میتونی بیشتر کنی (حداکثر تا ۲ برابر)
8️⃣با پودر پسته و یا گردو دیزاینش کن
9️⃣بعد ۱۰ ساعت بذارش کنار تا جا بیفته
✳️یه باقلوای خونگی باحال که با بستنی وانیلی یا خامه قنادی میتونی سروش کنی البته چای کنار باقلوا فراموش نشه✳️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا استانبولی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کوکوی_سبزیجات😋
مواد لازم🔻
لوبيا سبز خرد شده 400 گرم
هويچ پخته نگینی خرد شده 2 عدد متوسط
سيب زميني نگینی خرد شده 1 عدد متوسط
فلفل دلمه قرمز ریز خرد شده 1عدد کوچک
تخم مرغ 4 عدد
پياز داغ 2 قاشق غذا خوري
آرد 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمز به مقدار لازم
پاپریکا یک قاشق چایخوری
پودرسیر یک قاشق چایخوری
طرز تهیه🔻
برای این کوکو، ابتدا لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کرده و ریز خرد کنيد.
بایک لیوان آب روی حرارت بگذارید تابپزد بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافیش کشیده بشه وکاملا خنک بشه.
سيب زميني را پوست بگيريد وبشورید و نگینی خرد کنید و بعد سرخش کنید وکنار بگذارید تاخنک بشه.
هویج رو هم پخته و نگینی خرد کنید.
یکعدد پیاز روهم خرد کنید وسرخ کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغها رو بهمراه زردچوبه+فلفل سیاه+فلفل قرمز+پاپریکا+نمک مخلوط کنید وخوب هم بزنید تاتخم مرغها کف کنند.
در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، تمام مواد(لوبیا سبز،هویج،فلفل دلمه،سیب زمینی،پیاز داغ)باهم مخلوط وبعد آرد و پودرسیر و تخم مرغهای زده شده رو اضافه کنید وخوب با هم مخلوط کنید توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند!
بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15دقيقه داخل يخچال قرار بدید تا کاملا مزه دار و کمي سفت بشه.
بعد تابه رو روی حرارت گذاشتم(همون روغنی که سیب زمینی سرخ کردم)قالب رو داخل روغن گذاشتم اجازه بدید باحرارت کم روغن وقالب داغ شوند.بعد از مواد داخل قالب ریختم و گذاشتم تایکطرفش سرخ بشه بعدقالب رو جدا کرده
و کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم سرخ شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا صدفی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تاتلی مدیا(باقلوا_صدفی)
مواد لازم:
1 استکان آب(استکان کمر باریک ترک 125 گرم)
1 استکان روغن مایع(85 گرم)
1 استکان شیر(125 گرم)
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه(انگور یا سیب)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
4 لیوان آرد(هر لیوان حدود 110 گرم)
برای روی تاتلی:
100 گرم کره
نصف استکان روغن مایع
مواد لازم برای شربت:
3.5 لیوان شکر
4 لیوان آب
آب یک چهارم لیمو اندازه لیوان 200 میلی اندازه استکان 125 میلی
طرز تهیه:
ابتدا شربت را آماده کنید آب،شکر و یک برش کوچک از لیمو(یا چند قطره آبلیمو)و روی اجاق بذارید بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد فقط 15 دقیقه دیگر بجوشانید و کنار بذارید خنک شود.برای خمیر آب ،شیر ، روغن مایع ،تخم مرغ و سرکه را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود من کلا 4 لیوان آرد استفاده کردم(نسبت به بزرگی تخم مرغ مقدار آرد تغییر میکند)خمیر را خوب ورز بدید تا یکدست شود. خمیر هر چقدر خوب ورز داده شود هم از نظر شکل و هم از نظر باز کردن خمیر نتیجه خوبی می گیرید. خمیر ورز داده شده را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر چانه را گرد کنید و کنار بذارید.هر چانه را با کمک نشاسته باز کنید و کنار بذارید.لابلای خمیر ها خیلی کم نشاسته بپاشد و روی هم بذارید.نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند هر کدام که دارید میتوانید استفاده کنید. 8 چانه را بعد از بازکردن روی هم بذارید و حالا با وردنه باریک و یا با وردنه معمولی هر 8 خمیر را با هم باز کنید. و از یک طرف به شکل کیپ شروع به رول کردن کنید.تا جایی که میتوانید خمیر را به شکل مربع باز کنید چون شکل دادن راحت تر میشود.خمیر رول شده را به اندازه 1 انگشت برش بزنید و هر کدام را کمی با دست فشار بدید و با وردنه باریک فقط در طول خمیر کمی باز کنید و داخل خمیر گردو و یا فندق درشت خرد شده بذارید و خمیر را ببندید و داخل سینی فر بچینید.100گرم کره را آب کنید و نصف استکان روغن مایع را به کره اضافه کنید و با قاشق روی تاتلی ها بریزید و در فر170_160درجه از قبل گرم شده تا وقتی که سرخ شود بپزید.بعد از پخت شربت سرد را روی تاتلی گرم بریزید و صبر کنید شربت را خوب جذب کند و با پسته تزیین کنید.هم شکلش و هم طعمش عالیه توصیه میکنم حتما درست کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم🔻
تخم مرغ ۵ عدد
شیر یک لیوان
شکر یک لیوان و نصفی سرخالی
روغن مایع دو سوم لیوان
آرد سفید دو و نیم لیوان سر خالی
وانیل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۲/۵ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر نسکافه ۲ ق غ
آب جوش برای باز کردن نسکافه(۲/۵ق غ)
آب جوش برای باز کردن کاکائو (۲/۵ ق غ)
نمک۱/۴ ق چ
طرز تهیه🔻
ابتدا زرده و سفیده رو جدا کنید
سفیده رو با یک سوم شکر بزنید تا فرم بگیره بعد بزارید یخچال.
زرده ها رو با وانیل و باقی شکر بزنید تا سفید رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن رو اضافه کنید .
آرد و نمک و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید و بهمواد کم کم اضافه کنید . سپس سفیده رو در سه مرحله اضافه کنید و فولد کنید ( یعنی آرام و در یه جهت مخلوط کنید)
حالا پودر کاکائو رو با آب جوش خلوط کنید و بزارید خنک بشه بعد با مواد سفید که به سه قسمت کردید اضافه کنید
به یه قسمت پودر نسکافه که با آب جوش باز کردید و خنک شده اضافه کنید
و اون قسمت دیگه رو ساده بزارید.
قالبتونو با کره چرب و آردپاشی کنید یا روغن جدا کننده چرب کنید بعد اول مواد ساده، بعد نسکافه ای بعد کاکائویی بریزید تا آخر همین کار رو انجام بدید تا تموم شه
بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ فر گازی
فر برقی ۱۶۵ به مدت ۵۰ دقبقه
طبقه وسط
این کیک خیلی لطیف و خوشمزه اس.
من وقتی کیک و از تو فر آوردم بیرون
و کمی خنک شد بهش شکلات بن ماری شده که دو ق غ روغن مایع زدم، روی کل کیک ریختم و کمی با پودر پسته تزیین کردم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
200 گرم (1 فنجان) آرد گندم
4 گرم (1 قاشق غذاخوری) نمک
(4/5 لیوان) آب جوش
طرز تهیه🔻
در یک کاسه آرد ، نمک و آب جوش را اضافه کنید. آن را مخلوط کرده و بگذارید تا خنک شود. آن را صاف کنید تا نرم و یکدست شود. بگذارید 10 دقیقه آن را بپوشاند.
توپ ها را درست کرده و آنها را در آرد آغشته کنید. خمیر را کشیده و یک دایره مناسب درست کنید. آن را با آرد بپاشید.
سپس در یک قابلمه داغ و در دمای بالا به مدت 40 ثانیه قرار داده و سپس آن را بپزید. بعد از 5 ثانیه آن را روی شعله قرار دهید و پف کند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارنگی
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹
برای کرم نارنگی
آب نارنگی ۱.۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم وانیلی
شیر ۲ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم .
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه .
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كيك_شيفون_پرتقالي😍😋
ارد. ٣٦٠ گرم(٢ليوان پرو٦ قاشق س)
تخم مرغ درشت ٨ عدد
شكر. ٣٠٠ گرم
اب يا اب پرتقال ١/٢ پيمانه
روغن مايع ١/٢ پيمانه
شربت بار ١ ق غ پر
بكين پودر ٢ ق چ پر(١٠ گرم)
وانيل ١/٢ ق چ
نمك يك پنس
اردونمك روسه بارالك كنين.
قالب روباكاغذبپوشونين وياباكره چرب كنين وبذارين يخچال
زرده وسفيده ي تخم مرغ روبادقت جداكنين، سفيده روبزنين تاقله اي بشه،سپس شكرودرعرض ٣٠ ثانيه اضافه كنين(دورهمزن كم باشه)،بعدزرده هاروباوانيل مخلوط ودرعرض ٣٠ ثانيه،اضافه وبذارين همزن بادوركند،٢ دقيقه مخلوط بشه .
بعدشربت بار،روغن واب رواضافه ومخلوط كنين.اردروتوچندمرحله اضافه وبادوركندهمزن وياويسك مخلوط كنين،دراخربكين پودراضافه ومخلوط شود.
موادروداخل قالب بريزين وبذارين داخل فربه مدت ٣٠ تا٤٠ دقيقه.
فرگازي ١٨٠ درجه ،،فربرقي ١٦٠ درجه (فقط فن). بعداززمان پخت وخنك شدن كيك،كيك روباابزاروياخلال دندان ،دوقسمت كنين.
رولايه ي اول روحسابي باشيروياشربت مرطوب كنين،خامه ي فرم گرفته بزنين وبعدلايه ي دوم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قارچ پفکی به سبک رستورانی 😍😋
مواد لازم:
یه دونه تخم مرغ
از هرکدوم از ادویه ها یه قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و پاپریکا
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
شیر ۱/۴ لیوان
ارد به مقدار لازم
خمیرتون باید نسبتا ابکی باشه
قارچهارو داخلش بغلتونید و داخل روغن سرخ کنید
نکته : بعد از سرخ کردن قارچها روغنتون نه بو میگیره نه کثیف میشه میتونید راحت از صافی رد کنید و مجدد ازش استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم:
باگت 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
نمک ،فلفل سیاه و ادویه های دلخواه
تخم مرغ 3.4 عدد
شیر 100 میلی لیتر
پنیر 150 گرم
روش پخت
نان باگت رو برش بزنید داخل شیر بغلتونید و در ظرف بچینید گوشت پیاز و ادویه ها روبا هم مخلوط کنید و روی نان باگت ها بریزید تخم مرغ رو با کمی نمک و شیر مخلوط کنید روی مواد بریزید و در فر از قبل گرمشده با حرارت 180 گرم به مدت 25 دقیقه بپزید ، سپس پنیر رنده شده را بپاشید و 7-8 دقیقه دیگر بگذارید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_بستنی_هندوانه
مواد لازم #کیک_کاسترد
شیر 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
آرد 1 و 1/2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
پودر کاسترد 3 ق س
نمک 1 پنس
رنگ خوراکی قرمز و سبز
بستنی وانیلی 1 لیتر
شکلات مقداری
طرز تهیه :
ابتدا فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
دو قالب هم اندازه با قطر 22 سانت را با کره چرب کنید و آردپاشی کنید و آرد اضافه را بتکانید.
آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاسترد را 3 بار الک کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل را حدود 5 دقیقه بزنید تا حجیم و کشدار شود سپس روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید.
طی سه مرحله شیر و مواد خشک را به نوبت اضافه کنید تا مواد تمام شود. در آخر چند ثانیه با دور کند همزن بزنید تا مواد یکدست شود.
مواد را دو قسمت کنید و به یکی رنگ سبز و به دیگری رنگ قرمز اضافه و مخلوط کنید.
مایه را در قالبها ریخته و برای 35 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید.
بعد از خنک شدن، قسمت های برشته و قهوه ای کیک ها را جدا کنید و با کمک یک بشقاب یا کاتر گرد 20 سانتی کیک ها را برش بزنید تا دو کیک با قطر 20 سانتی داشته باشید که کاملا قرمز و سبز هستند.
در قالب مناسب با ابعاد کیک سلفون بکشید، ابتدا کیک سبز را در قالب قرار دهید، بستنی وانیلی که کمی در محیط شل شده است را روی کیک بریزید و صاف کنید، در این مرحله میتوانید نیمی از بستنی را بریزید و مقداری میوه خرد شده مانند موز یا توت فرنگی بریزید و بقیه بستنی را روی میوه ها بریزید، در آخر کیک قرمز را قرار دهید و سلفون را کاملا محکم کنید و قالب را برای شب تا صبح یا حداقل 5 ساعت در فریزر قرار دهید.
با شکلات بن ماری شده شیری یا تلخ، روی کاغذ روغنی تعدادی اشک بکشید تا تخم های هندوانه آماده شوند. قبل از سرو، شکلات ها را روی کیک قرمز بچینید و حدود 30 تا 45 دقیقه کیک را در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
پ.ن: به جای کیک کاسترد میتوانید از هر کیک دلخواه دیگری استفاده کنید.
پ.ن: میتوانید مواد کیک قرمز را بیشتر از سبز بردارید که قسمت بالایی هندوانه ارتفاع بیشتری داشته باشد.
پ.ن: #تاپر_یلدا با شکلات بن ماری شده سفید روی کاغذ روغنی ایجاد شده و با شکلات قهوه ای روی آن نوشته شده است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍
موادشم کاملا در دسترس هست شما هر مغز دلخواهی میتونید داخلش بزارید
.
خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
مواد
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
نشاسته 3/4 فنجان
گلاب ۱/۴ لیوان
سرکه یه قاشق چای خوری
پسته
یک قاشق کره
دو پیمانه شکر را با یک و نیم لیوان آبروی حرارت و می گذاریم. تا زمانی که بجوشد، محلول نشاسته را با کمی آب اضافه کنید، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود، سپس یک پیمانه شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مانند خمیر شود، سپس کره و گلاب یا عرق هل را اضافه کنید. سپس خوب مخلوط کنید و در آخر به دلخواه گردو یا پسته را اضافه کنید
20-25 دقیقه به هم زدن ادامه دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر فوری و خوشمزه توی ۲۰ دقیقه😍#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نواری چیپسی😍😋
این مرغ بسیار ترد و آبدار وخوشمزه هست. درست کردنش ۲۰ دقیقه زمان لازم داره.
┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬
مواد لازم:
سینه مرغ🐔 ۲ قطعه
تخم مرغ🥚 ۳ عدد
┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬
ادویه ها:
نمک🧂،فلفل🌶،پاپریکا، پودر سیر🧄
از هر کدام ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت🌽 یا ارد 🌾
۱ قاشق مرباخوری
روغن برای سرخ کردن
┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬┴┬
طرز تهیه:
سینه مرغ رو به شکل نوارهای باریک از طول برش بزنید .
۳ عدد تخم مرغ زرده و سفیده هاش رو جدا کرده زرده رو به مرغ اضافه کنید. همبنطور نمک و ادویه و ۱ قاشق مرباخوری نشاسته ذرت(یا آرد) و ۲۰ دقیقه کنار بذارید.
سفیده هارو با کمی نمک خوب بزنید تا فومی و سفید بشه .از نوارهای مرغ برداشته به سفیده آغشته کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید . هر طرف ۲ دقیقه سرخ بشه.نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکت_سیب_زمینی
6 تا 5 عددسیب زمینی آبپز شده
1عددتخم مرغ
نمک وفلفل سیاه وپودر سیر وپودر پیاز وپودر پاپریکا به میزان لازم
پنیر پیتزا 6 ق غ
برای سرخ شدن:
آرد سوخاری
آرد سفید
3عدد تخم مرغ
نمک و فلفل سیاه
سیب زمینی های آبپزشده رو پوره کردم، بعد یک تخم مرغ و نمک وادويه جات وپنیر پیتزا رو هم بهش اضافه کردم وخوب چنگ زدم تا مخلوط شوند.
مقداری از مواد برداشتم (زیاد بر ندارید چون موقع سرخ شدن پف میکنه و حجمش دو برابر میشه) و وسط مواد مقداری پنیر پیتزا گذاشتم و باز گرد کردم و تمام مواد را به همین شکل آماده کردم.
آرد، آرد سوخاری و تخم مرغ را جداگانه در سه ظرف ریختم وبه ترتیب کراکت ها را اول در تخم مرغ زدم وبعد در آرد و دوباره در تخم مرغ ودرآخر در پودر سوخاری.
توی یک قابلمه کوچیک روغن سرخ کردنی ریختم وگذاشتم خوب داغ بشه با حرارت ملایم (چون روغن زود میسوزه) بعد کراکت ها رو یکی یکی در روغن گذاشتم تا به آرومی سرخ شوند.
بعد کراکت ها رو روی حوله کاغذی آشپز خونه گذاشتم تا روغن اضافه آن گرفته شود.
🍔 🍖
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛