وافل
مواد لازم: (برای 6 عدد وافل)
1 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
از 1 لیوان 1 بند انگشت کمتر شیر
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
حدود 2.5 الی 3 استکان آرد (استکان کمر باریک ترک ، یک استکان آرد حدود 50 گرم است)
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام سس مایونز برسد خوب هم بزنید. سپس بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. آرد را با کنترل بریزید تا قوام مایه وافل مثل فیلم شود. از مایه کیک کمی غلیظ تر باشد. ابتدا دستگاه وافل را چرب کنید و یک ملاقه از مایه وافل بریزید. حدود 3_2 دقیقه بپزید. تمام مواد را به این شکل آماده کنید. روی وافل شکلات صبحانه بمالید و با میوه های مورد دلخواه خودتان تزیین کنید. میتوانید پودر قند بپاشید و یا با شکلات آب شده سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#كوكو_سيب_زميني
در ابتدا سیب زمینی ها را داخل یک قابلمه قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملا بپزند.بعد از پخته شدن سیب زمینی ها آنها را با دقت پوست می کنیم و رنده می کنیم. اگر رنده ندارید با پشت قاشق یا گوشکوب سیب زمینی ها را کاملا له کنید.
تخم مرغ ها را در یک ظرف جدا می شکنیم و آنقدر هم میزنیم تا تخم مرغ ها کاملا کف کنند ، اینکار کمک می کند کوکو سیب زمینی ما ترد و پفکی شود. مقداری نمک ، فلفل و بکینگ پودر درون تخم مرغ ها میریزیم و سیب زمینی سرد شده را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب بهم میزنیم.
در ماهیتابه مقداری روغن مخصوص سرخ کردن می ریزیم و اجاز می دهیم کاملا داغ شود و مایه کوکو سیب زمینی را در روغن می ریزیم و به سرعت حرارت زیر تابه را ملایم می نمائیم ، سپس با پشت قاشق روی کوکوی سیب زمینی را صاف می کنیم تا سطح آن در همه جا به یک اندازه شود.
در ماهیتابه را می گذاریم و حرارت را باز هم کمی ملایم تر می کنیم تا مایه کوکو سیب زمینی کاملا بسته شود و قابل بریدن شود. کوکو سیب زمینی را ابتدا به شکل به علاوه (+) می بریم با دو چنگال قطعات کوکو را برمی گردانیم و باز هر قطعه را دو نیم می کنیم در اینصورت هشت قطعه کوکو سیب زمینی خواهیم داشت.
🌸قطعات کوکو سیب زمینی را بر می گردانیم و اجازه می دهیم قسمت زیرین کوکوی سیب زمینی هم به خوبی سرخ شود بعد در ظرف گرد مناسبی قطعات کوکو را می چینیم و اطراف آنرا با حلقه های گوجه فرنگی و خیار شور تزیین می نماییم.
🌸اگر بخواهیم می توانیم کتلت سیب زمینی هم شبیه شامی کباب درست کنیم. به این صورت که کمی از مایه کوکو سیب زمینی را در کف دست خود گرد می کنیم و داخل روغن قرار می دهیم تا سرخ شود سپس برمی گردانیم تا طرف دیگر کتلت سیب زمینی هم سرخ شود.
🌸ميتونيد لاي كوكو زرشك يا سبزي يا گوشت مرغ هم بذاريد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_سیب_زمینی 🍲 😋
▫️سیب زمینی حلقه ای سرخ شده
▫️قارچ اسلایس سرخ شده
▫️مرغ پخته ریش شده
▫️سس بشامل(کا مل هایلایت شده) میتونید حذفش کنید
▫️پنیر پیتزا
🔸لایه اول سیب زمینیها
لایه دوم قارچها بعد مرغ ریش شده حالا سس بشامل و مابقی سیب زمینیا ودر آخر پنیر پیتزا میره داخل فر ۱۸۰ بمدت نیم ساعت و ده دقیقه آخر گریل
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فلوتاتینا
مواد لازم :
شیر : 2 لیوان
شکر : نصف لیوان
زرده تخم مرغ : 2 عدد
خامه قنادی یا خامه صبحانه : 3 قاشق غذاخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : 4 قاشق غذاخوری
آب سرد : نصف لیوان
طرز تهیه :
ابتدا 2 عدد زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه و سپس پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و به روش بن ماری حل میکنیم و حالا 2 لیوان شیر رو روی حرارت قرار میدیم تا گرم بشه و سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط زرده تخم مرغ و شکر رو کم کم اضافه کرده و مدام هم میزنیم نکته (اضافه کردن شیر گرم باعث میشه زرده هاتون از خامی در بیاد )و بعد پودر ژلاتین که کاملا حل شده و با خامه به مخلوط مون اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه و ژله بلوبری رو هم با 1 لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم و وقتی سرد شد به قطعات مربعی برش زدم و داخل دسر ام ریخت و حالا این مخلوط رو که قالب رو خیلی کم چرب کردم میریزیم فقط یک نکته نباید کاملا قالب رو پر کنید باید مقداری خالی باشه و داخل یخچال قرار میدم تا کاملا بسته بشه و حالا دوباره 1 بسته دیگه ژله بلوبری رو با یک و نیم لیوان به روش بن ماری حل کرده و اجازه بدید کاملا خنک بشه و من چند قطره رنگ اکلیلی سفید هم به ژله بلوبری ام اضافه کردم بعد با دست دسر مون رو از قالب آزاده کرده ولی از قالب خارج نکنید و ژله بلوبری رو دور تا دور به قالب تون اضافه کنید تا تمام جاهای خالی ما بین کرم از ژله تون پر بشه و دقت کنید که دسر تون در ژله شناور باشه و ژله قسمت پایین ژله تون هم ریخته شده باشه و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا کاملا دسرتون بسته بشه و بعد از بسته شدن کامل با چاقوی تیز دسرتان رو از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردونید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_فلوتاتینا
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بریم که داشته باشیم یه حلوای شیک و خوشمزه رو😎😎😎 #حلوا_شكلاتی_دورنگ_نگین.
مواد لازم :
آرد سفید 125 گرم - آردنخود چی 60 گرم - روغن جامد 50 گرم - پودر قند 60 گرم - دارچین 2 ق چ - شکلات تلخ یا شیری 150 گرم -- شکلات سفید 170 گرم برای قسمت سفید
طرز تهيه :
آرد سفید و نخود چی را جداگانه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کند و از خامی در آید (نیازی به تفت دادن زیاد ارد به مانند حلوای سنتی نیست ) سپس آرد ها را آلک کرده و مخلوط کنید .
روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و آردها را اضافه کرده کمی تفت دهید - در این مرحله حلوا حالت پودری دارد- مواد را از روی حرارت برداشته و پودر قند و دارچین را اضافه کنید - شکلات تلخ را روی بخار آب ذوب کرده و اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید - قالب ناودانی را با سلفن پوشانده و مواد شکلاتی تیره را داخل آن ریخته و کنار بگذارید تا ببندد.
برای حلوا با شکلات سفید هم تمام مراحل را طبق دستور بالا انجام داده فقط در مرحله آخر به جای شکلات تلخ شکلات سفید ذوب شده را اضافه کنید .
حلوای شکلات سفید را روی شکلات تلخ ریخته و کنار بگذارید تا ببندد- برای حلوا با شکلات سفید میتوانید به جای دارجین از پودر زنجبیل استفاده کنید .(من کمی زعفرون دم کرده به قسمت سفید اضافه کردم تا زرد رنگ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_شكلاتی_دورنگ_نگین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#جوجه_چینی_با_سس_تارتار 🍗 😋
▫️۱-فیله یا سینه مرغ ۶۰۰ گرم
▫️۲-آرد سفید ۱۶۰ گرم
▫️۳-دلستر ساده ۱ لیوان
▫️۴-جوش شیرین ۱٫۴ ق.چ
▫️۵-زعفران دم شده ۱ ق.غ
▫️۶-نمک، فلفل، پودر سیر به میزان لازم
🔸سس
▫️۱-سس مایونز ۱ پ
▫️۲-خیار شور ۲ عدد
▫️۳-ترخون خشک ۱ ق.چ
▫️۴-آبلیمو ۱ الی ۲ ق.غ
▫️۵-نمک و فلفل به میزان لازم
🔸نکات
۱- غلظت خمیر بنیه باید به اندازه غلظت ماست باشه نه خیلی شل و نه خیلی سفت.
۲- نباید خمیر را زیاد هم بزنید، چون از حالت پفکی خارج میشه و به فیله ها نمی چسبه.
۳- فیله یا سینه های مرغ آغشته به خمیر بنیه را یک به یک در داخل روغن داغ سرخ کنید، حتما باید دو طرف فیله ها را در روغن برگردونیم تا به خوبی بپزن ، زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند، اون ها رو روی دستمال روغن گیر آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی شون گرفته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛