#کیک_گلدونی
♨️طرز تهیه کیک گلدونی:
پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر.
بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم.
بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خمیر_جادویی
سلام دوستان گلم اینم دستور خمیر جادویی همه کاره که من چند سالیه برای خیلی چیزها ازش استفاده میکنم.امیدوارم خوشتون بیاد دوستان.سوالی بود درخدمتم.این خمیر فوق العاده عالی بافتی نرم و سبک و چیزی شبیه بافت نان ساندویجی دارد.
🔷مواد لازم :
🔹آرد سفید قنادی ۵۰۰ گرم
🔹تخم مرغ ۱ عدد
🔹شیر ولرم نصف پیمانه
🔹ماست نصف پیمانه
🔹روغن مایع ۶ قاشق سوپخوری یا ( کره به دمای محیط رسیده ۵ قاشق سوپخوری)
🔹(مایه خمیر خشک فوری ۱ قاشق سوپخوری + ۱ قاشق چایخوری یا (۱۰ گرم)
🔹نمک ۱ قاشق چایخوری
🔹شکر ۱ قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر غذایی )۳ تا۵قاشق سوپخوری ( برای تهیه خمیر شیرین )
ابتدانصف لیوان آب معمولی را با یک قاشق شکر و کمی نمک مخلوط کرده مایه خمیر را به آن می افزاییم و فقط در حد هم زدن مخلوطش میکنیم
روی حرارت غیر مستقیم قرارمیدیم تا عمل بیاد.
♨️طرز تهیه:
روغن +بقیه شکر + تخم مرغ ماست و شیر را با هم مخلوط کرده در حدیکه یکدست شوند .خمیر مایه عمل آمده را اضافه و بدون هم زدن مقداری از آرد را اضافه و هم بزنید .کم کم آرد را اضافه و باقاشق چوبی هم زده تا خمیر در کاسه جمع شود . خیلی مواظب باشید مقدار آرد زیاد نشود و فقط تا حدی باشد که خمیر به دست نچسبد .اگر بیش از حد آرد بزنید خمیری خشک و بافت سفتی بدست می آید .خمیر را روی سطح آرد پاشی شده گذاشته و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه ورز دهید یا خمیر را روی سطح کارتون ۱۰۰ بار بکوبید تا خمیر براق و یکدست و نرمی بدست آید که به دست نچسبد .خمیر را در جای نسبتا گرم در کاسه ای که با یک قاشق مرباخوری با روغن مایع چرب کرده اید گذاشته وبه مدت یکساعت تا یکساعت و نیم استراحت دهید تا وقتی که حجم خمیر دو برابر شود .پف خمیر را خوابانده و برای پیراشکی یا پیتزا یا خمیر شیرینی حاضر کنید .ناگفته نماند اگر شما برای خمیر شیرینی میخواین استفاده کنین باقیمانده شکررا هم زمان باشیر به مواد اضافه می کنیداین خمیر واقعا یک خمیر جادویی و خاص می باشد . قول میدم اگه یک با درست کنید برای همیشه عاشق بافت عالی و سبک این خمیر شوید . نان آماده شده فوق العاده ترد و لطیف می شود .
نان شکلاتی انواع نانهای مختلف. شیرینی دانمارکی و پیراشکی های شیرین وغذایی. پیتزاو هر چیزی که شما فکرکنید با این خمیر جادویی امکان پذیر است و عالی میشود.فقط اگر برای پیتزا و پیده و...استفاده میکنید شکر خیلی خیلی کم بریزید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزه ترین و راحت ترین دستور نون خرمایی رو آوردم براتون
#نان_خرمایی #بدون_فر
🌺مواد لازم برای خمیر
آرد ۳پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیر نصف پیمانه
ماست پرچرب نصف پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۴ ق غ
پودر خمیر مایه ۱ ق غ سر صاف
وانیل ۱/۲ ق م
بکینگ پودر ۱/۲ ق غ
🌺مواد لازم برای مغز نان
خرما حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم میشه بیست تا دونه
گردو خرد شده ۳ عدد
پودر دارچین ۱/۲ ق غ
کره ذوب شده ۲۵ گرم
گلاب ۱/۴ پیمانه
🌺مواد رومال نان
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل نوک ق م
کنجد به میزان لازم
🔹معیار اندازه گیری لیوان دسته دار فرانسوی🔹
🔹برای تهیه خمیر طبق ویدئو عمل کنید این خمیر احتیاجی به ورز دادن نداره و در حدی که خمیر عمل بیاد کافیه. به راحتی وسط ظرف جمع میشود به هیچ عنوان آرد اضافی به خمیر اضافه نکنید و با دست چرب شده خمیر را وسط ظرف جمع کرده و نیم ساعت در محیط استراحت میدهیم
🔹اگر خرما پوست ضخیمی داشت آن را جدا کنید
🔹کره را به صورت ذوب شده و گرم به خرما اضافه کنید
🔹مواد را هم بزنید تا به صورت خمیری شود
🔹برای تقسیم کردن مواد خرمایی اگر چسبنده بود دستتان را کمی خیس کنید تا به راحتی مواد را در دستتان گرد کنید.
توجه:
داخل تابه چرب شده روی حرارت ملایم به بالا حدود یک رب تا بیست دقیقه زمان نیازه
حتما شعله پخش کن بزارید از قبل هم روشن کنید. فویل یا دم کنی یادت نره.
🔹دمای فر ۱۸۰درجه و به مدت ۱۵تا ۲۰دقیقه
اگر سطح نان هنگام پخت طلایی نشده بود شعله پایین را خاموش کرده و شعله بالا را به مدت ۳_۵ دقیقه روشن میکنیم تا سطح نان ها کاملا طلایی شوند
🔹مدت زمان پخت را رعایت کنید و ماندن بیش از اندازه نان در فر باعث خشک شدن نان میشود
🔹بعد از پخت نان را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
برای ۳ نفر
برنج ۳ پیمانه
سینه مرغ یا ران مرغ ۱ عدد
هویج ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم .
.
برنج رو شستم و خیس کردم .
مرغ رو همراه پیاز و نمک و زردچوبه و کمی آب گذاشتم بپزه ، میتونین داخل آب مرغ زعفران هم بریزین .طوری که بعد از پخت کمی آب مرغ بمونه . وقتی مرغ پخت ، اون رو ریش ریش کردم .
هویج رو شستم و پوستش رو کندم و با رنده خلالی کردم . (ازرنده آلمانی استفاده کردم) هویج رو با کمی روغن تفت دادم . بهش آب مرغ کمی ریختم و گذاشتم بپزه ، حالا اگه آب مرغ دوست ندارین ، آب بریزین ولی با آب مرغ خوشمزه میشه . من و همسرم غذای شیرین دوست نداریم به هویج شکر نمی ریزم ، حالا این کاملا سلیقه ای و ذایقه ای هست ، دوست دارین توی این مرحله به هویج هاتون شکر بریزین .
مرغ ریش ریش شده و هویجی که پخته و آبی نداره رو با هم مخلوط کردم .
برنج رو آبکش کردم ، اگر دوست دارین داخل آبی که برنج هست قبل آبکش زردچوبه بریزین .
کف قابلمه من از ته دیگ نونی استفاده کردم ، هر ته دیگی بخواین میتونین درست کنین . برنج رو داخل قابلمه ریختم و لا به لا از مواد مرغ و هویج ریختم . البته کمی نگه داشتم برای تزیین روش و گداشتم که برنج دم بکشه . اون استکان هم زعفرون هست .
حالا باز هم سلیقه ای هست اصلا میتونین موادرو لا به لاش نریزین و موقعی که توی دیس کشیدین ، روش بریزین .
وقتی برنجم پخت ، یه کفگیر برداشتم و کمی زعفرانی کردم . برنجم روداخل دیس کشیدم . با بقیه مواد مرغ و هویج و برنج زعفرانی و زرشک و کشمش و خلال پسته و بادام روش رو تزیین کردم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سیب زمینی توپی با گوشت
مواد لازم: ( برای 4_3 نفر)
250گرم گوشت گوساله چرخ شده
2قاشق غذاخوری روغن مایع
2 عدد پیاز
1 حبه سیر
1 عدد فلفل سبز سیوری
1عدد فلفل قرمز
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 عدد گوجه فرنگی پوره شده
نمک ، فلفل سیاه
4 - 5 عدد سیب زمینی متوسط
1مشت پنیر پیتزا
1 قاشق مربا خوری کره
1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
پیاز و سیر را ریز خرد کنید داخل ماهیتابه روغن بریزید و بعد از داغ شدن ماهیتابه پیاز و سیر را تفت بدید سپس فلفل ریز خرد شده و رب را تفت بدید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و در حالیکه با پشت قاشق له میکنید بپزید. پوره گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید کمی آب گرم اضافه کنید سس حاضر است. پوست سیب زمینی ها را بکنید و خرد کنید و داخل قابلمه بریزید با دو لیوان آب و نمک بپزید بعد از جوشیدن حرارت را خیلی کم کنید و در قابلمه را بذارید تا بپزد بعد از اینکه نرم شد آبکش کنید. مخلوط گوشت را داخل ظرف مخصوص فر بریزید. سیب زمینی را با چنگال له کنید ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید سپس مقداری از سیب زمینی بردارید و کف دست باز کنید و کمی پنیر داخل سیب زمینی بذارید و ببندید و توپک ها را داخل ظرف بچینید. روی توپک ها خیلی کم کره بمالید یک قاشق مربا خوری رب را در یک لیوان آب حل کنید و روی سیب زمینی ها بریزید داخل فر 180 درجه با گریل تا زمانیکه کمی سرخ شود بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیراشکی👩🍳
(من این مواد دوبرابر کردم)
آب ولرم یا شیرولرم ۱لیوان
شکر ۱قاشق غ
پودرخمیرمایه ۱قاشق غ
تخم مرغ ۱عدد
روغن مایع ۶قاشق غ
نمک نوک قاشق چ
آرد ۳لیوان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
چیز کیک وانیل شکلات
مواد لازم:
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.
هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.
انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.
در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.❄️
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
یه چیز کیک خیلی خوشمزه و خوشگل.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اش_رشته_هیزمی
حبوبات پخته (نخود و لوبیا چیتی و عدس) از هر کدام یک پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز و اسفناج) نیم کیلو
•رشته آشی ۲۰۰ گرم
نعناع خشک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
آب و روغن به میزان لازم
•پیاز بزرگ 2 عدد
•نمک ,فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
حبوبات را از دو روز قبل خیس کنید سپس کامل بپزید.
در قابلمهای آب بریزید تا جوش بیاید سپس حبوباتی را که از قبل پخته اید را اضافه کنید
بعد از اینکه حبوبات به جوش آمد سبزی را اضافه کنید، اما قبل از اضافه کردن سبزی ۱ قاشق مربا خوری نمک به آن اضافه کنید اضافه کردن نمک در این مرحله باعث میشود رنگ سبزی به آش پس ندهد.
داخل تابه ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید بعد نیمی از پیاز داغ + سیر داغ + زردچوبه + فلفل قرمز را به آن اضافه کنید حدود ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود سپس به حبوبات اضافه کنید اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با در باز بجوشد
بعد رشته آش را خرد کنید و به مواد اضافه کنید وقتی رشته ها تقریبا پخته شدن و آش لعابدار شد ، کشک را اضافه کنید و ۱۵دقیقه زمان بدید تا هم بپزد و هم آش جا بیفتد(می تواتید کشک را فقط برای تزیین استفاده کنید)
در انتها نمک آن را بچشید اگر نیاز بود مجدد نمک اضافه کنید
وقتی آش را کشیدید با پیاز داغ + نعناع داغ تزئین و نوش جان کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
رشته شعیریه ۱ بسته
شیر عسلی ۲۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۲ ق.غ
زعفران دم کرده ۲ ق.غ
هل سابیده شده ۱ ق.چ
گلاب در صورت تمایل ۱ ق.غ
دارچین کمی
مغز دلخواه به میزان لازم.
طرز تهیه🔻
رشته ها رو خرد میکنیم و داخل تابه روی حرارت کم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا خامی رشته ها گرفته شه و کمی رنگش عوض بشه.
بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه تفت میدیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
بعد خامه،گلاب،زعفران و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در آخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه.
و به محض اینکه یکدست شد از روی شعله برمیداریم که سفت نشه.
میتونید مثل من داخل قالب بریزید و داخلش رو گردوی پودر شده بریزید.
و روش رو دوباره با رشته بپوشونید و داخل یخچال یا فریزر بذارید.
یا کف یه پیرکس کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید داخل یخچال و بعدم در بیارید و برش بزنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
_نیم کیلو سیب زمینی
_یک قاشق غذاخوری کره
_۷ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
_۷ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
_یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
_۵ قاشق مربا غذاخوری پنیر پارمسان _ادویه جات شامل نمک آویشن پاپریکا پودر سیر پودر پیاز
طرز تهیه🔻
ابتدا سیب زمینی های آبپز شده رو با رنده ریز یا گوشت کوب برقی کاملاً پوره و له کنید سپس کره نشاسته ذرت آرد نخودچی بیکینگ پودر پنیر پارمسان نمک آویشن پاپریکا در صورت تمایل پودر سیر یا پودر پیاز هم میتونید بزنید، خوب همه مواد را با هم ترکیب کنید.داخل قیف بریزید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید.
در آخر بعد پخت، کمی پودر گوجه یا پاپریکا بزنید.
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسفناج_قلیه
یکی از معجزات غذاهای گیلان که بدون گوشت و مرغ طعم بهشت میده😍😋 خب اول بگم که اسفناج قلیه با اسفناج تره فرق داره
تو این خورش سبزی فقط اسفناج هستش
اسفناج خورد شده نیم کیلو
پیاز یک عدد درشت
سیر یک بوته
گردو دویست گرم
عدس یک لیوان
لوبیا چیتی یک لیوان
رب انار ترش یک قاشق
انار دون شده در صورت تمایل
آب قلم یک لیوان
لوبیا چیتی رو از شب قبل خیس میدیم و چند بار آبش رو عوض میکنیم و میپزیم.
بعد عدس رو به همراه اسفناج خورد شده و لوبیا میزاریم تا بپزه.
در این بین پیاز رو نگینی خورد میکنیم و تفت میدیم سیر رنده شده و گردو چرخ شده نمک فلفل و زردچوبه رو هم به پیاز اضافه میکنیم و تفت میدیم.
انار و رب انار هم اضافه کرده و یه تفت دیگه میدیم بعد به همراه آبگوشت به خورش اضافه میکنیم .
حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم خوش جا بیوفته و بپزه بعد با ماهی شور و سایر مخلفات سرو میکنیم.
#پیشنهاد_ناهار
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_تابه_ای
طرز تهیه..... من دستور خمیر را تا حالا دوبار با کلیپ گذاشتم اینبارهمون دستور است فقط با دست ورز دادم تا ببینید که بدون هم زن هم خمیر عالی می شه
دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید
پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛