#دسر_زعفرانے 😍😍
شیر: 3 لیوان
شڪر: 1 لیوان
زعفران دم ڪرده: به میزان لازم
پودر ژلاتین: 2 ق غ
خامه: تقریبا نصف پاڪت
گلاب: ۱/۴ لیوان
وانیل :ڪمی
پودر ژلاتین رو روے نصف پیمانه آب سرد بریزید. وقتے یڪم باز شد، روے بخار ڪترے بذارید يا يه دقيقه توي ماڪروفر تا دانه هاے ژلاتین توے اب حل بشه.
شےر و شڪر رو توے قابلمه روے حرارت بذارید و بهش یه مقدار زعفرون اضافه ڪنید و بهم بزنید تا مخلوط بشن و شڪر حل بشه.
وقتے شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم بریزید و زیرش رو خاموش ڪنید. ژلاتین رو هم بریزید داخل شیر و ڪنار بگذارید تا ڪاملا خنک بشه.
حالا خامه رو توے یه ڪاسه بریزین و وقتے شیر و شڪر و زعفرون ڪاملا خنک شد، ڪمے ازش توے خامه مے ریزیم و هم مے زنیم تا صاف و یڪدست بشه. این نڪته خیلے مهمه ڪه حتما باید محلول شیرے سرد باشه وگرنه خامه میبره خوب ڪه یڪدست شد، آن را به بقیه مواد اضافه مے ڪنیم و هم مے زنیم تا یڪنواخت بشه حالا این مایه رو مے ریزیم توے قالب و میذاریم توے یخچال تا ببنده.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماست_قالبی
🔷مواد لازم
🔹ماست یک ونیم لیوان
🔹سیر دو حبه کوچک
🔹نمک و نعنا ی خشک یا هر سبزی معطری که دوست دارین
🔹پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری سر صاف.
♨️طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین رو روی یک سوم لیوان آب سرد میپاشیم بعد از اینکه حالت اسفنجی گرفت به روش بن ماری حل کرده و کنار میذاریم تا خنک بشه بعد از اون ماست پر چرب و نمک و نعنا و سیر رنده شده رو با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم بعد ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و داخل قالب ریخته و در یخچال میذاریم تا خودش رو بگیره.پیشنهاد میکنم حتما درست کنید،چون نمای زیبایی به سفره تون میده
نوش جان
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ترکیه_ای_بدون_فر
موادلازم:
بیسکوییت پتی بور ۱.۵ پاکت
کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شیر نصف استکان
شکلات نرم ( شکلات چیپسی) ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پوشش روش:
۱ پاکت خامه ۲۰۰ گرم
۸۰ گرم شکلات سفید
۸۰ گرم شکلات قهوه ای
فندق
تکه های بیسکوییت
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را پودر میکنیم تا به حالت آرد در بیاید. شکلات نرم، شیر و کاکائو را اضافه میکنیم و ورز میدیم. اگر شیر کم بود میتونید اضافه کنید. از خمیر تکه تکه بر میداریم و ورز میدیم. بعد به آب میزنیم و داخل پودر فندق و یا تکه های بیسکوییت میغلتانیم. با انگشتمان داخل هر تکه گودال درست میکنیم. خامه را گرم کرده و به دو قسمت جدا میکنیم. شکلات سفید و قهوه ای را داخل کاسه های جداگانه میریزیم و خامه گرم شده را می افزاییم تا شکلات ها هم ذوب شوند. شکلات های آماده شده را داخل گودال های بیسکوییت میریزیم. ۱۰ دقیقه در یخچال استراحت میدهیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
،
#ماربل_كيك:
،
سه عدد تخم مرغ
رو با سه چهارم پيمانه شكر
و كمي وانيل هم بزن
بمدت تقريبا شش هفت دقيقه
،
ربع پيمانه روغن بريز و هم بزن
،
سه چهارم پيمانه شير بريز و هم بزن
،
يك و يك چهارم پيمانه ارد
يك ق غ شير خشك
يك ق م بكينك بودر
نصف ق چ نمك
،
(اين مواد خشك رو الك كن و به ارامي به مواد بالا اضاف كن )
،
(مواد كيك كه هم زديم در انتها يك ق غ سركه اضاف كن و كمي هم بزن و موادو بريز تو قالب،،)
،
(سركه ،به بافت كيك و پفكي واسفنجي شدن كيك كمك ميكنه👍)
،
طي دو الي سه مرحله خمير رو ميريزيم توي قالب كيك و بين هر مرحله پودر كاكائو تلخ فراون ميپاشيم با صافي توري كوچكا و مواد كيك رو ميريزيم روش و طي دو الي سه مرحله اين كارو انجام ميديم
،
،
(يا هم يك يا دو ق غ پودر شكلات تلخ رو با سه چهار ق غ از مواد كيك توي كاسه اي ميكس ميكنيم و طي دو سه مرحله لابلاي مواد كيك ميريزيم )
،
بازم تو فر حرارت ١٦٠تقريبا بمدت يك ساعت
،
،
(من دو روش رو امتحان كردم و تو عكسها پيداست اوني كه خط شكلاتيش صافه فقط پودر كاكايو با صافي توري ريختم طي دو مرحله و اوني كه خط شكلاتيش مواج تره پودر كاكايو رو با كمي مواد كيك قاطي كردم و دو روش عالي ميشه)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه)
نصف پیمانه شکر
یک چهارم ق چ وانیل
یک ق م بکینگ پودر
دو ق پودر کاکائو
روغن مایع یک سوم پیمانه
یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو
دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه)
طرز تهیه🔻
روی شعله گاز شعله پخش کن بزارید و حرارت رو روشن کنید گرم بشه
تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه و پودر کاکائو رو با همزن دستی یا برقی دستی مخلوط کنید تا یکدست بشه یکدست که شد بریزید تو کپسول ها روشم با گردوی تزیین کنید (اردپاشی کنید گردوهارو تا ته نشین نشه)بزارید توی فر از قبل گرم شدخ با دمای ۱۸۰ برای من ۲۵ دقیقه زمان برد چک کنید.
توی تابه ای هم اگر خواستید درست کنید چربش کنید مواد رو بریزید سرش دمکنی بزارید یه شعله پخش کن هم روی شعله بزارید بعد اجازه بدید بپزه حدودا نیم ساعت زمان میبره.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپ کیک بدون تخم مرغ😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_در_فر
خوشمزه 😋 و نرم و لطیف 👌
اول از همه یک ماهی انتخاب کنید.
برای من ماهی قزل آلا بود.
بعد نمک و فلفل سیاه و آبلیمو رو با هم مخلوط کنید و با برس به تمام قسمت های ماهی بمالید و مزه دارش کنید.روی بدن ماهی رو مانند فیلم چاک بزنید.
دوساعت داخل یخچال بذارید بمونه.
سینی فر رو چرب کنید وماهی رو بذارید داخل سینی.
شکم ماهی رو سیرهای ورقه شده بچینید.
برای 1ساعت بذارید داخل فر یا توستر( 1630درجه)از قبل گرم شده تا بپزه.
وقتی ماهی پخت از فر خارج کنید و کره و زعفران رو با هم مخلوط کنید و با برس روی ماهی بمالید.
دوباره بذارید داخل فر و المنت بالا رو روشن کنید به مدت ده دقیقه تا ماهی طلایی بشه. (یا اینکه برشته بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طبخ ماهی در توستر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ پیری پیری پخته شده با قوطی با سس مخصوص
🍴مواد مورد نیاز🍴 1 عدد مرغ
1 قاشق چای خوری نمک
1 قاشق چای خوری پاپریکا
1 قاشق چای خوری پونه
½ قاشق چای خوری زیره
1 قاشق چای خوری شکر
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
1 عدد پیاز خرد شده
1 قاشق چای خوری روغن زیتون
¼ قاشق چای خوری نمک
1 قوطی نوشابه
3 عدد فلفل قرمز خرد شده بدون هسته
پوست لیمو
1 حبه سیر له شده
آب 1 عدد لیمو
آب مرغ پخته شده ½ قاشق چای خوری شکر
1 قاشق چای خوری نمک
سیب زمینی سرخ کرده برای سرو
.
♨طرز تهیه♨
.
1. فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. داخل یک کاسه کوچک نمک، پاپریکا، پونه، زیره و شکر را ترکیب کنید. مرغ را با روغن زیتون چرب کرده مخلوط ادویه را روی آن بریزید. کاملا با دستتا ن ادویه را روی مرغ پخش کنید.
3. فلفل های دلمه ای خرد شده را به همراه پیاز خرد شده روی یک سینی فر قرار دهید و به روغن زیتون آغشته کنید. سپس کمی نمک اضافه کرده و دور سینی پخش کنید، یک فضای خالی در مرکز سینی ایجاد کرده و قوطی نوشابه را داخل قرار دهید سپس مرغ را روی قوطی قرار دهید.
4. به مدت 40 دقیقه داخل فر بپزید.
5. مواد داخل سینی را داخل یک مخلوط کن ریخته و فلفل قرمز، پوست لیمو، سیر، آب لیمو، شکر، نمک و آب مرغ پخته شده داخل سینی را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
6. مرغ را خرد کنید به همراه سس درست شده و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ خوشمزه😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#اسلایس_یخچالی
که کرمش ساده ترین وکم مواد ترین نوع کرم هست
تقریبا مشابه پان اسپانیا هست البته کرم پان کمی متفاوتتره
خلاصه هر نوع کرم ، نمیدونم پودینگ خوشمزه ،کاسترد......هم می تونید به دلخواه جایگزین این کرم کنید
فقط کرم باید غلیظ بشه عین فرنی طوری که رد قاشق روی اون بمونه
اگر کرم شل باشه بیسکوییتها خمیری میشن
برعکسشم بیسکوییتها خشک میمونه،
موقع ریختن روی بیسکوییتها هم کرم باید گرم باشه سرد نشده باشه
واما دستور:
۵۰۰ گرم یا ۲ لیوان شیر سرد را با ۱/۲ لیوان (۱۰۰ گرم ) شکر
و ۴ ق غ ( ۴۰ گرم ) آردسفید قنادی تقریبا ۱/۳ لیوان میشه و ۱ق غ گلاب
و۱۵ گرم کره
باهم مخلوط کنید، هم بزنید تا گوله های ارد باز بشه
می تونید ارد وشکر را با هم مخلوط وبه شیر اضافه کنید به این روش گوله نمیشه واینکه به جای ارد می تونین نشاسته بزنید یا یکی دو قاشق از ارد را با نشاسته جایگزین کنید
مواد رو روی حرارت کم مداااام هم بزنید(حرارت کم باشه وزمان بدین تا کرم غلیظ بشه و بوی خامی ارد گرفته بشه ) تا جایی که به قل قل بیفته وقشنگ غلیظ بشه
بعد از روی حرارت برداشته به دلخواه می تونید وانیل یا زعفران یا کاکائو و.....اضافه کنید،دراین مرحله می تونید یکی دو قاشق خامه هم به دلخواه اضافه کنید،
یک ردیف بیسکوییت کف ظرفی که نایلون کشیده شده بچینید یک لایه کرم گرم
به همین ترتیب ادامه بدین تا مواد تموم بشه
من ۵ ردیف بیسکوییت چیدم
( ۲بسته ونیم بیسکوییت پتی بور برای قالب مربع سایز ۱۸ واین میزان ازکرم استفاده کردم)
روی آخرین لایه کرم
یک ردیف میوه دلخواه مثل موز بچینید
اضافه های نایلون را روی موزها بکشید که سیاه نشن بزارید یخچال
ژله دلخواه را با یک ونیم لیوان اب جوش بنماری کنید
اجازه بدین ژله کاملا سرد و کمی نیم بند بشه بعد با قاشق بریزید روی موزها ویکدست کنید،
درنهایت قالب را حداقل ۶_۵ساعت بگذارید یخچال بیشتر بمونه بهتر وسپس خارج کنید
دورتا دور کیک را باچاقو آزاد کنید از قالب جدا کنید وبه سایز دلخواه برش بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک جنگل سیاه مغزدار با موس گیلاس
#کیک_شکلاتی_ساده
این کیک بی اغراق خوشمزه ترین کیک شکلاتی
جالبه این کیک بسیار ساده هم تهیه میشه یعنی کافیه همه مواد رو با هم مخلوط کنید و وداخل قالب بریزید. به نسبت سادگی این کیک بسیار خوشمزه هم هست. این کیک رو میتونید برای تولد لایه لایه روی هم بزارید، میتونید تو قالب کاپ کیک بپزید. یا برای مهمونی ها تو قالب های بزرگ مستطیلی بپزید و برش بزنید. خلاصه این کیک یکی از گزینه های همیشگیتون میتونه باشه
مواد لازم:
شکر : ۲/۵ تا ۳ لیوان
آرد :۲/۵ لیوان
پودر کاکائو: نصف پیمانه
بیکینگ پودر :۳ قاشق چای خوری
جوش شیرین : ۲ قاشق چای خوری
نمک : ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ : ۴ عدد
شیر : ۲ لیوان
روغن مایع: ۱ لیوان
وانیل : ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب رو چرب و کاغذ روغنی بزارید یا توی قالب های کاپ کیک کاغذ بزارید
تخم مرغ ، شکر و وانیل رو همزده تا حجمش دو برابر شده . روغن ، شیر هم اضافه
تو کاسه بزرگی آرد و پودر کاکائو و جوش شیرین و بیکینگ پودر، نمک رو خوب الک کنید. و به مواد اضافه و همزده تا یکدست و مخلوط شه . مواد این کیک خیلی شل هست نگران نباشید. مواد کیک رو توی قالب ریخته داخل فر بپزید. زمان پخت بستگی به نوع قالب داره تو قالب کاپ کیک حدود 30 دقیقه تو دو قالب گرد ۲۰ و ۱۸ سانتی 35 تا 40 دقیقه و اگه همه رو تو یه قالب بزرگ بر یزید تا 50 دقیقه ممکنه طول بکشه خلاصه بعد از نیم ساعت باید چکش کنید. این کیک پف بسیار خوبی داره پس حتما دقت کنید بیشتر از نصف قالب مواد نریزید چون سرریز میشه.
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
نوش جان
نکته :دوستای گل این کیک با نصف مواد هست قالب دیگر رو جدا تزیین کردم( یعنی این مواد رو با نصف درست کنید)
#موس_گیلاس
برای تهیه موس:یک بسته ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش درست کردم و نصف آب سرد (من اب کمپوت گیلاس زدم) و بعد خنک شدن نصف یک پاکت خامه صورتی ؛ خامه زدم و به مواد اضافه
نصف مواد رو در قالب گرد ۱۸ سانتی ریختم و گذاشتم یخچال ۵ دقیقه و بعد بیرون اوردم گیلاس روش چیدم و بقیه مواد روش ریختم تا۲۰ دقیقه یخچال تا ببنده
و بعد از قالب جدا کردم
:
برای تهیه#گیلاس
یک پیمانه گیلاس رو با نصف پیمانه شکر و ۱/۳ پیمانه اب گذاشتم پخت بشه و بعد از صافی رد کرم که گیلاس نرم شده برای موس و شیره آن برای خیس کردن کیک :
بعد پخت کیک و تهیه موس کیک رو تزیین کرده
تزیین کیک هم در فیلم کاملا مشخصه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بقچه بادمجان
مواد لازم
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
بادمجان قلمی و کشیده 5 تا 6 عدد
پوره گوجه فرنگی 400 میلی لیتر
پیاز کوچک نگینی خرد شده 1 عدد
نمکف فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم
خلال چوبی و گوجه گیلاسی به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه این خوراک باید از بادمجان قلمی بلند و کشیده استفاده کنیم و دلیلش هم این هست که باید بادمجان ها رو به صورت نواری برش بزنیم و بعد از سرخ شدن شبیه به یک بقچه بپبچیم.برای شروع کار بعد از شستشوی بادمجان ها اون ها رو از طول برش می زنیم به صورتی که ضخامت ورقه های بادمجان حدودا تا 4 میلی متر باشه. بادمجان رو پوست نمی کنیم چون موقع سرخ شدن حالت خودش رو از دست میده و شل خواهد شد.
سپس زهر بادمجان ها رو با پاشیدن و استراحتی 20 تا 30 دقیقه ای با اون ها می گیریم و توی این مدت آب تلخ مزه و تیره رنگی از بادمجان خارج میشه که باید دور بریزیم و بعد بادمجان رو مجددا آبکشی و خشک کنیم.
در این فاصله گوشت چرخکرده رو همراه با پیاز رنده شده، نمک فلفل و زردچوبه به همراه کمی پودر سیر داخل یک کاسه می ریزیم و خیلی خوب با هم مخلوط کرده و ورز می دیم.
سپس گلوله های به اندازه یک گردوی کوچیک از گوشت جدا کرده و به صورت کوفته قلقلی فرمش میدیم
ورقه های بادمجان رو هم بعد از خشک شدن، همراه با روغن در دستگاه یا تابه سرخ می کنیم. حالا دو تا از ورقه های بادمجان رو به صورت علامت بعلاوه (+) روی تخته کارمون قرار میدیم.
یک عدد از کوفته قلقلیمون رو در مرکز بعلاوه قرار می دیم.
حالا یکی در میون، ورقه های بادمجان رو روی مرکز کوفته قلقلی قرار میدیم.
وقتی ورقه ها رو جمع کردیم، یک عدد گوجه گیلاسی رو روی بادمجان قرار می دیم و یک عدد خلال چوبی رو توی بقچه بادمجانمون فرو می کنیم تا فیکس بشه. همه بقچه هامون رو به همبچین ترتیب آماده می کنیم.
پیاز کوچیکی رو که داشتیم به صورت نگینی خرد می کنیم و بعد همراه با روغن تفت می دیم تا کمی سبک و طلایی رنگ بشه
حالا پوره گوجه فرنگی رو به پیاز های در حال تفت داده شدن اضافه می کنیم.
وقتی یه مقدار پوره همراه با پیاز تفت خورد و کمی ابش کشیده شد، نمک رو به همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم. اگر گوجه های شما، خیلی رنگ نداشت میتونین از یک نصف قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم استفاده کنین تا سس خوش رنگ تری داشته باشین.
حالا نوبت قرار دادن بقچه ها درون سس گوجه فرنگی میرسه. بعد از اینکه بقچه ها رو داخل سس قرار دادیم روی ظرف رو فویل بگیرید و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در فر قرار بدید
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یزدی
دستور و توضیحات:
این مقدار مایه کیک حدود ۲۰ عدد کیک ۴۰گرمی میشه
تخم مرغ ۳ عدد
آرد سفید قنادی ۲پیمانه (۳۰۰ گرم)
ماست شیرین وسفت ۱/۲پیمانه کاملا سرپرررر (۱۵۰ گرم)
روغن مایع ۲/۳پیمانه (۱۵۰گرم)
شکر ۱پیمانه سرخالی (۲۰۰گرم)
بیکینگ پودر ۲ق چ
نمک میوه ۱/۴ق چ (بزنید بهتره نبود دیگه حذف کنید)
پودر هل ۱ق چ سرپر
گلاب ۱/۸ پیمانه
شربت بار یا عسل ۱ق س
همه مواد از یک ساعت قبل همدمای محیط شوند،
آرد،بیکینگ پودر ونمک میوه را الک کنید و کنار بگذارید،
درون ظرفی دیگر تخم مرغ، شکر ،ماست،روغن مایع،پودر هل وگلاب را حدود ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا شکر کاملا حل شود ومایه کمی حجیم
سپس ۱ق س شربت بار یا عسل اضافه کنید ودرحد مخلوط شدن هم بزنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید،اگر گوله آردی داشت مایه را با دور کند همزن کمی هم بزنید
استراحت دهید تا روی مایه کمی حباب افتد
در این زمان مایه کیک را درون قیف یکبار مصرف بریزید(با قاشق هم میشه)
قالبهای کپسول انداخته مافین یا کیک یزدی را تا ۳/۴قالب پر کنید
اگر خواستین روی کیکها ترک بخوره با چاقوی روغنی یک +روی کیکها بزنید و کنجد بپاشید وحدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر ازقبل گرم شده بپزید
.
برای قله ای شدن وترک روی کیک به این روش عمل کنید:
فر را از حدود نیم ساعت قبل روی دمای ۲۴۰ درجه داغ کنید پس از داغ شدن فر و قبل از گذاشتن کیکها درون ان ،شعله پایین را خاموش کنید وگریل را روشن، کیکها را درون فر طبقه وسط گذاشته ودر فر را ببندید
حدود ۱۰ دقیقه زمان دهید تا روی کیکها قله ای و طلایی شود سپس
شعله بالا را خاموش کنید و شعله پایین را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید وزمان دهید تا زیر کیک نیز پخته وخوشرنگ شود
استفاده از گریل به جای شعله پایین در مرحله اول پخت باعث قله ای وترک دار شدن کیک یزدی میشه
اگر دوست ندارید روی کیکها قله ای وترک دار بشه فر را نیم ساعت قبل با دمای ۲۰۰ درجه داغ کنید سپس کیکها را حدود ۲۰ دقیقه درون فر طبقه بالا بگذارید به این روش کیکها تقریباگنبدی وبدون ترک میشن دست آخر می تونید برای خوشرنگ شدن کمی روی آنها را گریل کنید
اگر از توستر یا مایکروفر استفاده کردین المنت بالا وپایین همزمان روشن شود
#آشپزی_خاص🌹
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛