eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
شیر یک لیتر(۴ لیوان) شکر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان) پودر کاپوچینو ۲ بسته پودر ژلاتین ۴۰ گرم ( ۴ ق غ) خامه صبحانه یا قنادی ۱۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم نصف لیوان شیر سرد رو روش پودر ژلاتین می پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم ( روش بن ماری) قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . توی قابلمه دیگه ای مابقی شیر که سه و نیم میشه رو داخلش ریختم و کاپوچینو رو بهش اضافه کردم و بعد شکر رو ریختم و روی حرارت قرار دادم تا شکرش حل بشه فقط در همین حد دیگه نیازی نداره بجوشه و ... . و بعد روی حرار بهش ژلاتین حل شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و از حرارت برداشتم و گذاشتم کنار تا از دما بیفته . خامه قنادی رو یک کم با همزن زدم نیازی نداره که خوب فرم بگیره یک کم کافیه و بعد پنیر رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم تا خوب مخلوط بشه . یک کم از مواد دسر داخلش ریختم و مخلوط کردم و بعد کل مواد رو ریختم تا خوب یکدست و صاف مخلوط بشه . اگر مثل من دورنگ خواستید . من مواد رو دو قسمت کردم به یک قسمت یک قاشق کاکائو رو که با یک کم آب جوش جل کردم داخلش ریختم . داخل قالب ( جنس قالب من پلاستیکی) رو اگر بخواید راحت باشید هر چند خامه داره و چربی داره و راحت تره . اما من خیلی جزیی با روغن مایع چرب کردم . اول نصف مواد کاکائویی رو ریختم و گذاشتم تا نیم بند بشه یک کوچولو از نیم بند سفت تر و بعد نصف اون یکی مواد رو ریختم و همین رو تکرار کردم سری بعد . آخر کار هم یک شب تا صبح داخل یخچال موند تا خوب بسته بشه . بعد از اون دورش رو با چاقو آزاد کردم و دیدم که خوب آزاد شده روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم . نکات : پودر ژلاتین جاش پودر ژله نمیشه . میزان شکر کاملا بسته به ذایقه و سلیقه شماست می تونین کم و زیاد کنین فقط توجه کنید اگر خامه قنادی بریزید چون شیرینه زیاد شکر نریزید خود کاپوچینو هم شیرینی در ضمن داره . ترجیحا پنیرماسکارپونه داخلش بریزید ، چون این پنیر پناسب این جور دسرهاست و اصلا نمک نداره کیفیت خیلی با این پنیر نسبت به پنیر خامه ای فرق داره . پنیر رو هم ترجیحا حذف نکنید چون کرم خیلی لطیف و خوشمزه میشه . خامه هم همین طور بودنش باعث خوشمزگی دسر و راحت خارج شدن از قالب میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• تو این هوا هیچی به اندازه یه لیوان شربت خنک و خوشمزه جیگر اون و حال نمیاره 😍😉 بریم برای درست کردن این شربت خوشمزه که عطش آدم و کم میکنه مخصوصا که خاکشیر و تخم شربتی هم داشته باشه 👌 شکر یک پیمانه آب نصف پیمانه زغفران دمکرده مقداری یک دسته نعناع یک پیمانه سرکه سفید خاکشیر و تخم شریتی مقدارش کاملا سلیقه ایه دو تا دونه هم لیمو ترش شکر و اب و بزارید به جوش بیاد بعد نعناع و سرکه اضافه و بزارید کمی غلیظ بشه حدود یک ربع در آخر زعفرون اضافه و خاموش کنید حالا شهدش آماده اس خاکشیر هم بشورید تخم شربتی هم همینطور و خیس بدید تو پارچ یا هر ظرفی دارید همه رو با یخ و آب و چند پر نعناع و برگ لیمو مخلوط کنید و تمام نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗 مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید . . پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم قارچ ۶ عدد فلفل دلمه ای نصف عدد سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم نان لواش به میزان لازم پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم . می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید . برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم . بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره . با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام از اون غذاهای دوست داشتنی ، توی خونه ما که خیلی دوسش دارند 🤗😊. . برای ۳ نفر گوشت گوساله یا فیله ۳۰۰ گرم پیاز ۱ عدد قارچ ۶ تا ۷ عدد خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( 2 تا 3 ق) کره ۲۵ گرم شیر گرم ۱ لیوان آرد سفید ۱ ق غ سیب زمینی ۲ عدد نمک به میزان لازم پیاز رو خلالی کردم . گوشت رو هم خلالی برش دادم . پیاز رو تفت دادم و بعد گوشت رو اضافه کردم و کمی تفت دادم و بهش یک و نیم الی دو لیوان آب اضافه کردم تا بپزه ، یه عده گوشت رو اینجا نمی پزن همین تفت دادن رو انجام میدن . اما من میزارم بپزه . بعد از پخت کمی نمک زدم به گوشت . قارچ رو ورقه ای کردم و توی تابه تفت دادم . گوشت رو بهش اضافه کردم . سس سفید : آرد رو کمی تفت دادم و بهش کره اضافه کردم و بعد شیر گرم رو بهش اضافه کردم و زیر حرارت ملایم مدام هم زدم تا غلیظ بشه بعد از حرارت برداشتم . داخل تابه سس سفید رو ریختم و تابه رو از حرارت برداشتم و شعله رو خاموش کردم و خامه رو اضافه کردم . میتونین سس سفید رو هم حذف کنین و کمی از آب گوشت نگه دارین و آرد رو تفت بدین و آب گوشت رو بهش اضافه کنین و داخل تابه بریزین و هم بزنین روی حرارت تا غلیظ بشه . در هر صورت این غذا خیلی خوشمزه است . خامه رو حتی المقدور حذف نکنین که با خامه خیلی عالیه ، مگه رژیم دارین یا براتون ضرر داره . سیب زمینی رو هم خلالی کردم و سرخش کردم و موقع سرو کنار غذا ریختم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد مواد لازم آرد هشت ق غ شکر شش ق غ تخم مرغ دو عدد شیر یا آب یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ بکینگ پودر دو ق چ روغن مایع یک چهارم لیوان زعفران دم کرده یک ق غ کشمش دو ق غ روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
• . اینم از یه نون متفاوت و‌ پف پفی که داخلش کشمش و گردو داره و با یه هزینه خیلی کم و مواد در دسترس میتونید تو خونه درستش کنید و قول میدم عاشقش بشید😍 . مواد لازم👇 خمیرمایه خشک فوری: ۱ق.چ(استاندارد قنادی)یا ۴گرم آرد نون فانتزی یا آرد گندم: ۳۶۰گرم یا تقریبا ۳لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ: ۱عدد شیر عسلی: ۴۰گرم(سه ق.غ) شیر ولرم: ۱۶۰گرم(دو سوم لیوان) کره همدمای محیط:۴۰گرم نمک: یک چهارم ق.چ . برای رومال👇 زرده تخم مرغ: ۱عدد شیر: یک دوم ق.چ . مواد میانی👇 کشمش شسته شده و کاملا خشک: به مقدار دلخواه مغز گردوی خوردشده: ۴ق.غ . خمیرمایه فوری و شیر ولرمو همراه تخم مرغ،شیرعسلی یا عسل و نمک خوب باهم مخلوطشون میکنیم. آردو روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا جاییکه خمیر جمع بشه و به دست نچسبه. دو سه دقیقه خمیرو ورز میدیم و بعد کره نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و حدود یکربع تا بیست دقیقه خمیرو ورز میدیم تا کاملا لطیفو یکدست بشه. بعد خمیرو چرب میکنیم و روشو میپوشونیم تا یکساعت تو محیط استراحت کنه. حجمش که دو برابر شد هواشو میگیریم و دو قسمتش میکنیم. هر قسمتو چونه میکنیم و با کمک وردنه به ضخامت نیم سانت به شکل بیضی باز میکنیم و بعد روی خمیر با کمک پیتزابر شیارهای یک سانتی ایجاد میکنیم. روی تمام سطح خمیرو با کشمش و گردو میپوشونیم و از یک سمت به آرومی رول میکنیم. توی قالبمونو با روغن مایع چرب میکنیم و خمیرو داخلش میذاریم روشو میپوشونیم و یکساعت دیگه تو محیط بهش استراحت میدیم. وقتی حجمش دوبرابر شد با زرده تخم مرغ و شیر روشو رومال میکنیم. داخل فر(برقی)از یکربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه میذاریم تا زمانیکه روش طلایی بشه.) دمای فر گازی(۱۸۰درجه) بعد از اینکه نونمون آماده شد تا گرم هست به دلخواه روشو عسل رقیق شده میزنیم. وقتی خنک شد از قالب درمیاریم و کنار چایی سرو میکنیم😍 این نون خوشمزه و خوش بافتو حتما امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید😋 ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ 1 عدد، وانیل نوک ق چ، پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان (۱۰۰گرم حدود)، روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۱۵۰ گرم، آرد گندم ۲۰۰ گرم، آرد برنج ۲۰۰ گرم، رنگ خوراکی قرمز، هل نصف ق چ، پودر زعفران 1 ق چ 🔴تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو اونقد میزنیم تا یکدست و کرم رنگ بشه ، بعد روغن رو اضافه و بازم هم میزنیم ، روغن بهتره جامد و به دمای محیط رسیده باشه ، بعد کم کم آرد هارو جدا جدا الک و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. روی سطح صاف آرد ریخته و خمیر رو روش وردنه میزنیم و قالب میزنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم، میذاریم،داخل فر ۱۶۵ درجه به ۱۵ دقیقه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ400گرم، سير رنده شده 2حبه، تخم مرغ 2عدد، آرد 4ق غ، چیپس تردیلا یک بسته، پودر سوخاری5ق غ، نمک فلفل، آویشن، پودر کاری، زردچوبه ،پاپریکا 🔴مواد رو مخلوط کنید۲ ساعت در یخچال استراحت بدید بعد داخل چیپس بزنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ و نوش جان کنید برای قیف مقداری پنیر پیتزا را سرخ کنید به صورت قیف دراورده و سوخاری را داخلش بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😍😋 🫕کوفته از اون غذاهاییه که پختنش همیشه قلق خاصی داره و مهارت فوق العاده ای میخواد باید خیلی حرفه ای بپزی که کوفته ها نه وا بشن و نه خیلی سفت! 👌🧑‍🍳 ✅مواد لازم: برنج نیم دونه ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک یک عدد تخم مرغ ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده ✅طرز تهیه: 🔸نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید 🔹پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد درشت زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها ادویه شامل نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه پلویی، کاری ✅برای سس: پیاز یا پیاز داغ رب ادویه زردچوبه دو لیوان آب مراحل کار تو فیلم مشخص هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک بسته نان تست ۲ عدد سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه پنیر پیتزا برای سس ۱ ق غ پنیر ماسکارپونه ۱ ق غ سس مایونز ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫔 😋 🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن تا خودشو بگیره ‌و وا نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها بافت کیک خیییلی نرم وپنبه ایه وبا کرم وسطش عالیه اگر کیک را خوب تهیه کنید کمی از تی تاپهای بیرون نداره دستور کرم میانی هم کلیپ اخر گذاشتم مواد لازم برای کیک قالب سایز ۲۰ در ۳۰ تخم مرغ درشت ۳ عدد آرد سفید قنادی ۱پیمانه ( ۱۵۰گرم) بیکینگ پودر ۱ق چ شکر ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) روغن مایع ۱/۴پیمانه(۶۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) عسل یا شربت بار ۱ق غ(برای تیره تر شدن رنگ کیک،که با آب ولرم مخلوطش کنید) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ درابتدا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید، زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کنید(تخم مرغها سرد باشند بهتره) سفیده را با دور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور یعنی ۱/۴پیمانه را به سفیده کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزید سفیده ها را در یخچال بگذارید زرده ها ،وانیل ومابقی شکر یعنی ۱/۴ شکر باقیمانده را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس اب ولرم وروغن مایع را اضافه کنید وخیلی کم مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(زیاد هم نزنید چون مایه حباب میفته) زرده را به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ودر حد کمی هم بزنید ( سفیده کاملا یکدست نشه) درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را خیلی هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه ۲ق غ از مایه کیک را جدا کنید وبا ۱ق غ پودر کاکائو خوب مخلوط کنید ودرون قیف یکبار مصرف بریزید، کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید با حوصله در همه قسمتها یکدست کنید وبا مایه کاکایویی طرح بکشین، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۲۰_۱۵دقیقه بپزید پس از پخت وسرد شدن برش بزنید و بین هر دولایه کیک مواد میانی بگذارید، 🛑می تونید کیک را کاکائویی درست کنید وخطوط روشن بندازید کرم میانی: شکر ۲/۳پیمانه خامه صبحانه ۱ق غ پر شیر گرم ۱/۴ پیمانه کره ۲۰ گرم پودر کاکائو ۱ق غ دلخواه خامه وشیر گرم را خوب مخلوط کنید طوری که گوله ای نداشته باشد ،بزارید روی بخار آب که گرم بمونه شکر را روی حرارت ملایم ذوب کنید به محض ذوب شدن شیر وخامه گرم را اضافه کنید سریع هم بزنید تا مایه باز شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛