eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
• . اینم از یه نون متفاوت و‌ پف پفی که داخلش کشمش و گردو داره و با یه هزینه خیلی کم و مواد در دسترس میتونید تو خونه درستش کنید و قول میدم عاشقش بشید😍 . مواد لازم👇 خمیرمایه خشک فوری: ۱ق.چ(استاندارد قنادی)یا ۴گرم آرد نون فانتزی یا آرد گندم: ۳۶۰گرم یا تقریبا ۳لیوان دسته دار فرانسوی تخم مرغ: ۱عدد شیر عسلی: ۴۰گرم(سه ق.غ) شیر ولرم: ۱۶۰گرم(دو سوم لیوان) کره همدمای محیط:۴۰گرم نمک: یک چهارم ق.چ . برای رومال👇 زرده تخم مرغ: ۱عدد شیر: یک دوم ق.چ . مواد میانی👇 کشمش شسته شده و کاملا خشک: به مقدار دلخواه مغز گردوی خوردشده: ۴ق.غ . خمیرمایه فوری و شیر ولرمو همراه تخم مرغ،شیرعسلی یا عسل و نمک خوب باهم مخلوطشون میکنیم. آردو روی مواد الک میکنیم و هم میزنیم تا جاییکه خمیر جمع بشه و به دست نچسبه. دو سه دقیقه خمیرو ورز میدیم و بعد کره نرم شده رو بهش اضافه میکنیم و حدود یکربع تا بیست دقیقه خمیرو ورز میدیم تا کاملا لطیفو یکدست بشه. بعد خمیرو چرب میکنیم و روشو میپوشونیم تا یکساعت تو محیط استراحت کنه. حجمش که دو برابر شد هواشو میگیریم و دو قسمتش میکنیم. هر قسمتو چونه میکنیم و با کمک وردنه به ضخامت نیم سانت به شکل بیضی باز میکنیم و بعد روی خمیر با کمک پیتزابر شیارهای یک سانتی ایجاد میکنیم. روی تمام سطح خمیرو با کشمش و گردو میپوشونیم و از یک سمت به آرومی رول میکنیم. توی قالبمونو با روغن مایع چرب میکنیم و خمیرو داخلش میذاریم روشو میپوشونیم و یکساعت دیگه تو محیط بهش استراحت میدیم. وقتی حجمش دوبرابر شد با زرده تخم مرغ و شیر روشو رومال میکنیم. داخل فر(برقی)از یکربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه میذاریم تا زمانیکه روش طلایی بشه.) دمای فر گازی(۱۸۰درجه) بعد از اینکه نونمون آماده شد تا گرم هست به دلخواه روشو عسل رقیق شده میزنیم. وقتی خنک شد از قالب درمیاریم و کنار چایی سرو میکنیم😍 این نون خوشمزه و خوش بافتو حتما امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید😋 ❤ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 تخم مرغ 1 عدد، وانیل نوک ق چ، پودر قند یا پودر شکر نصف لیوان (۱۰۰گرم حدود)، روغن صاف قنادی یا روغن جامد ۱۵۰ گرم، آرد گندم ۲۰۰ گرم، آرد برنج ۲۰۰ گرم، رنگ خوراکی قرمز، هل نصف ق چ، پودر زعفران 1 ق چ 🔴تخم مرغ و وانیل و پودر قند رو اونقد میزنیم تا یکدست و کرم رنگ بشه ، بعد روغن رو اضافه و بازم هم میزنیم ، روغن بهتره جامد و به دمای محیط رسیده باشه ، بعد کم کم آرد هارو جدا جدا الک و اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر نرم و لطیف بدست بیاد. روی سطح صاف آرد ریخته و خمیر رو روش وردنه میزنیم و قالب میزنیم و داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی گذاشتیم، میذاریم،داخل فر ۱۶۵ درجه به ۱۵ دقیقه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۱ عدد تخم مرغ رو زدم تا کمی باز بشه یک لیوان شیر، نوک قاشق نمک، شیره انگور سفید، ۳ قاشق غذا خوری روغن و وانیل و یک استکان گردوی خردشده رو مخلوط کردم (بهتره گردو رو خیلی ریز کنید تا شکل پنکیک بهتر در بیاد) یک لیوان+۱ قاشق غذا خوری ارد و یک قاشق مربا خوری پکینگ پودر رو اضافه کردم وبا همزن دستی مخلوط کردم تا صاف و یکدست بشه بعد ماهیتابه رو روی حرارت گذاشتم تا کاملا داغ بشه و از مایه پنکیک با ملاقه کوچیک داخل ماهیتابه ریختم و حرارت رو کم کردم و همینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد برش گردوندم(تو فیلم نشون دادم) تا ظرف دیگش هم طلایی بشه وبعد با شیره انگور و موز و گردو برا صبحانه عصرانه عالی میشه امیدوارم شماهم درست کنید وخوشتون بیادمیتونید بجای گردو از مغزهای دیگه استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 فیله مرغ400گرم، سير رنده شده 2حبه، تخم مرغ 2عدد، آرد 4ق غ، چیپس تردیلا یک بسته، پودر سوخاری5ق غ، نمک فلفل، آویشن، پودر کاری، زردچوبه ،پاپریکا 🔴مواد رو مخلوط کنید۲ ساعت در یخچال استراحت بدید بعد داخل چیپس بزنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ و نوش جان کنید برای قیف مقداری پنیر پیتزا را سرخ کنید به صورت قیف دراورده و سوخاری را داخلش بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته😍😋 🫕کوفته از اون غذاهاییه که پختنش همیشه قلق خاصی داره و مهارت فوق العاده ای میخواد باید خیلی حرفه ای بپزی که کوفته ها نه وا بشن و نه خیلی سفت! 👌🧑‍🍳 ✅مواد لازم: برنج نیم دونه ۱ پیمانه لپه ۱پیمانه سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک یک عدد تخم مرغ ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده ✅طرز تهیه: 🔸نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید 🔹پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد درشت زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها ادویه شامل نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه پلویی، کاری ✅برای سس: پیاز یا پیاز داغ رب ادویه زردچوبه دو لیوان آب مراحل کار تو فیلم مشخص هست . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 یک بسته نان تست ۲ عدد سینه مرغ ۱ عدد پیاز ۱ عدد هویج ۱ عدد فلفل دلمه پنیر پیتزا برای سس ۱ ق غ پنیر ماسکارپونه ۱ ق غ سس مایونز ابتدا پیاز و سینه ی مرغ رو تفت داده سپس هویج و فلفل دلمه اضافه میکنیم و داخل ظرف مورد نظر نان اسنک رو چیده و روش پنیر پیتزا و موادمون و دوباره نان اسنک و سس و بعد با پنیر پیتزا روشو میپوشانیم و در فر ۱۸۰ درجه یکربع میذاریم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🫔 😋 🔸دو تا پیاز نگینی داشتیم با نیم کیلو گوشت برای مایع لازانیا و یادت باشه که حتما باید بذاری آبش کامل جمع بشه👌🏻 در رابطه با بشامل هم پنجاه گرم آرد و پنجاه گرم کره داشتیم که اول کره رو ذوب میکنم بعد آرد رو اضافه میکنم و کمی آرد رو در کره تفت میدم البته نباید رنگش عوض بشه، شیر هم باید سر‌د باشه (دو لیوان) و تندتند هم برنی تا خوب مخلوط بشه و بعد ادویه ها (جوزهندی هم یک هشتم یک عدد کافیه) قارچی که اضافه کردم هم بلانچ شده بود☺️ دمای فر 180 درجه سانتیگراد و مدت پخت بیست دقیقه هست در واقع اونقدری که پنیر ذوب بشه و روش کمی گل بندازه. از همه مهمتر وقتی از فر درآوردی سی دقیقه بهش دست نزن تا خودشو بگیره ‌و وا نره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍲 😋 ▫️زبان گوساله ▫️پیاز ▫️سیر ▫️برگ بو ▫️فلفل دلمه ▫️چوب دارچین ▫️هویج ▫️رزماری ▫️زعفران غلیظ ▫️فلفل سیاه ▫️پاپریکا ▫️زردچوبه ▫️نمک 🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره. 🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه 🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها بافت کیک خیییلی نرم وپنبه ایه وبا کرم وسطش عالیه اگر کیک را خوب تهیه کنید کمی از تی تاپهای بیرون نداره دستور کرم میانی هم کلیپ اخر گذاشتم مواد لازم برای کیک قالب سایز ۲۰ در ۳۰ تخم مرغ درشت ۳ عدد آرد سفید قنادی ۱پیمانه ( ۱۵۰گرم) بیکینگ پودر ۱ق چ شکر ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) روغن مایع ۱/۴پیمانه(۶۰گرم) اب ولرم ۱/۴پیمانه (۵۰گرم) عسل یا شربت بار ۱ق غ(برای تیره تر شدن رنگ کیک،که با آب ولرم مخلوطش کنید) وانیل ۱/۴ ق چ پودر کاکائو ۱ق غ درابتدا آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید، زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کنید(تخم مرغها سرد باشند بهتره) سفیده را با دور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور یعنی ۱/۴پیمانه را به سفیده کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا جایی که سفیده کاملا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزید سفیده ها را در یخچال بگذارید زرده ها ،وانیل ومابقی شکر یعنی ۱/۴ شکر باقیمانده را حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس اب ولرم وروغن مایع را اضافه کنید وخیلی کم مخلوط کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(زیاد هم نزنید چون مایه حباب میفته) زرده را به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ودر حد کمی هم بزنید ( سفیده کاملا یکدست نشه) درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله اضافه وبا لیسک یکدست کنید مایه کیک را خیلی هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه ۲ق غ از مایه کیک را جدا کنید وبا ۱ق غ پودر کاکائو خوب مخلوط کنید ودرون قیف یکبار مصرف بریزید، کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید با حوصله در همه قسمتها یکدست کنید وبا مایه کاکایویی طرح بکشین، در فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۲۰_۱۵دقیقه بپزید پس از پخت وسرد شدن برش بزنید و بین هر دولایه کیک مواد میانی بگذارید، 🛑می تونید کیک را کاکائویی درست کنید وخطوط روشن بندازید کرم میانی: شکر ۲/۳پیمانه خامه صبحانه ۱ق غ پر شیر گرم ۱/۴ پیمانه کره ۲۰ گرم پودر کاکائو ۱ق غ دلخواه خامه وشیر گرم را خوب مخلوط کنید طوری که گوله ای نداشته باشد ،بزارید روی بخار آب که گرم بمونه شکر را روی حرارت ملایم ذوب کنید به محض ذوب شدن شیر وخامه گرم را اضافه کنید سریع هم بزنید تا مایه باز شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درنهایت کره وپودر کاکائو را اضافه کرده هم بزنید تا مایه کاملا یکدست وکمممی غلیظ شود شعله را خاموش کنید پس از ولرم شدن درون قیف بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• این نون های خوشمزه خیلی راحت و فوریه نه قالب خاصی می خواد، نه به فر و همزن احتیاج داره🤩🤩 یک عدد تخم مرغ یک لیوان شیر هم دمای محیط یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک بریزین سه و نیم لیوان آرد رو کم کم اضافه و مخلوط کنین سطح کار رو آردپاشی و خمیر رو ۱۰ دقیقه ورز بدین داخل ظرف بذارین و روشو ۲۰ دقیقه بپوشونین دوباره سطح رو آردپاشی کنین به ۴ چونه تقسیم کنین روی بقیه چونه ها رو بپوشونین و با دست یکی از چونه ها رو پهن کنین با وردنه به شکل بیضی بازش کنین سر و ته‌ش رو برش بزنین بعد به پهنای یک سانت، نواری برش بزنین از وسط هم یه برش دیگه هر قسمت رو روی قسمت دیگه بذارین با یه سیخ چوبی به این صورت فشار بدین ابتدا و انتهاش رو با دست ببندین همه رو به همین صورت درست کنین داخل روغن داغ و فراوون سرخ ‌کنین دوطرفش که حسابی سرخ شد، از قابلمه خارج کنین میتونید رو این نون های خوشمزه‌تون پودر قند الک کنید یا تو شکلات صبحانه بزنید و برای صبحانه و عصرونه میل کنید😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کرم بیسکوییتی یا کرم لوتوس یکی از خوشمزه ترین کرم ها برای صبحانست که هم از نمونه بازاری خوشمزه تره و هم بصرفه تر😍 ✅️مواد لازم: ۱۲۰ گرم بيسکوئيت دو قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چایخوری دارچین ۱۲۰ گرم خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری کره نرم ✅️طرز تهیه: من از بيسکوئيت مادر استفاده کردم بخاطر خوشمزگی بيسکوئيت شکر و دارچین رو پودر میکنیم کره و خامه رو اضافه کرده و سه چهار دقیقه میزنیم تا کرم بدست بیاد به همین آسونی برای تیره تر شدن رنگ کرم میتونید از شکر قهوه ای استفاده کنید برای شکلاتی شدنش میتونید پودر کاکائو بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: ۴ عدد خمیر یوفکا برای سس : یک عدد تخم مرغ یک لیوان چایخوری شیر ( ۱۲۵ ml ) یک لیوان چایخوری آب گازدار ( ۱۲۵ ml ) یک لیوان چایخوری روغن مایع ( ۱۲۵ ml ) ۴ ق.غ ماست کره ۱۰۰ گرم ۱۰ گرم بکینگ پودر مواد میانی : ۴ الی ۵ عدد سیب زمینی ۲ ق.چ نعنا خشک ۲ ق.چ پودر فلفل قرمز یک ق.چ فلفل سیاه یک ق.م نمک یک عدد تخم مرغ یک ق.غ ماست طرز تهیه : برای مواد میانی ابتدا سیب زمینی رو آبپز کنید پوست بکنید له کنید روش فلفل سیاه ، پودر فلفل قرمز ، نعنا ، نمک رو بریزید مخلوط کنید . برای سس داخل ظرفی ماست ، روغن مایع ، شیر ، کره ی آب شده ، تخم مرغ ، بکینگ پودر و آب گازدار رو بریزید مخلوط کنید یکی از یوفکاها رو روی سطحی باز کنید از سسی که آماده کردید روش بریزید و همه جاش رو آغشته کنید اگه یوفکاتون بزرگ باشه ۶ الی ۷ قاشق کافی هست اگه کوچک باشه ۳ الی ۴ قاشق کافیه از مواد میانی ۳ الی ۴ قاشق روی یوفکا بریزید و با پشت قاشق همه جاش پخش کنید دوباره روش یکی دیگه از یوفکاها رو پهن کنید و از سس روش بریزید از مواد میانی بریزید و روش پخش کنید یوفکای سوم و چهارم رو همینطور روی هم بچینید و از سس و مواد میانی بریزید ابتدا لبه ی خمیر رو یه بند انگشت به داخل تا کنید بعد خمیر رو رُل کنید سه قسمت مساوی تقسیم کنید روش رو بپوشانید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه بورک رو که از یخچال درآوردید به اندازه ی یک بند انگشت برش بزنید و داخل سینی چرب شده ی فر بچینید روش مخلوط ماست و زرده ی تخم مرغ بمالید با فرچه روی بورکها بمالید در فر از قبل گرم شده دمای ۲۰۰ درجه ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید ممکنه فر شما زودتر یا دیرتر بپزه ) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
• صبحونه و عصرونه معرکه تر ازاین نداریم😍 ۲۰۰ گرم کدو حلوایی و یک عدد سیب قرمز رو رنده کنید. دو عدد تخم مرغ یک سوم پیمانه شکر کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. یک دوم پیمانه شیر یک پیمانه و دو قاشق غذاخوری آرد رو به همراه یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه و یکدست کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید یک ملاقه از مواد بریزید و درتابه رو ببندید. یک طرف که برشته شد برگردونید تا طرف دیگه هم برشته بشه. طعم این پنکیک فوق العادست حتما درست کنید که بچه ها عاشقش میشن🤤 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 پودر ژله توت فرنگی یک بسته ابجوش یک لیوان فرانسوی اب سرد یک چهارم لیوان یا پیمانه پودر ژلاتین خارجی ۲ ق غ کاملا پر معادل ۲۳ گرم(اگه ایرانی استفاده میکنید بیشتر بریزید شیر ۱ لیوان) شکر ۵ ق غ پنیر خامه ای بدون نمک ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یک بسته معادل ۲۰۰ گرم بستنی لیوانی ۱ عدد وانیل نوک ق م رنگ خوراکی صورتی دو سه قطره قابل حذف هست طرز تهیه🔻 اول قالب اماده کنید ،،قالب با مقداری روغن مایع چرب کنید کمی اب بریزید ،بچرخونید،اب اضافه رو خارج کنید ،قالب۱۰ دقیقه بذارید فریزر.پودر ژله رو با ابجوش حل کنید. بریزید داخل قالب بذارید یخچال ببنده پودر ژلاتین رو روی اب سرد بپاشید ،حالت اسفنجی میشه بعد بذارید روی بخار کتری تا ذوب بشه.وقتی ذوب شد بذارید خنک بشه ،ژلاتین اگه داغ به مواد دسر اضافه بشه رنگ دسر مات و کدر میشه داخل مخلوط کن ،شیر +شکر+ پنیر+ پنیر+ خامه+ بستنی لیوانی+ دنت های توت فرنگی+ ژلاتین حل شده و خنک شده +وانیل و رنگ خوراکی (این قسمت از فیلم حذف شده) رو مخلوط کنید. مایه دسر رو از صافی رد کنید و بریزید روی ژله‌ی بسته شده.دسر ۵ الی ۶ ساعت بذارید داخل یخچال تا ببنده.بعد چند دقیقه داخل محیط بذارید (با این روش دسر خیلی راحت از قالب درمیاد) اگه نیاز بود با کمک چاقو لبه هاش رو از قالب جدا کنید.دیس بذارید روی قالب و دسر رو با کمک دیس برگردونید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛