مواد لازم برای نون خامه ای عزیزان نون خامه ای خیلی حساسه لطفا سعی کنید با ترازوی دیجیتالی اندازه بگیرید
مواد لازم
200گرم آرد دو لیوان سر خالی
400 گرم آب ، یک لیوان ونیم کمی بیشتر
80 گرم روغن مایع نصف لیوان کمی کمتر
شربت بار (شربت غلیظ قنادی همون شربت بامیه وزولیبا یک قاشق غذاخوری) عسل یک قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر یک قاشق سرخالی چایخوری
تخم مرغ پنج عدد درشت اگه ریز بودن ۶ عدد
آرد رو الک کرده وبیکینگ رو اضافه ومخلوط میکنیم
یک قابلمه بردارید آب وروغن میریزیم ومیزاریم رو با گاز با شعله متوسط تا شروع کنه به جوشیدن وقتی که اولین جوش رو زد آرد رو یک دفعه بریزد وشروع کنید به هم زدن این لحظه خییییلی حساسه باید تند تندبزنید وخمیر رو با پشت قاشق تکه تکه کنید . تا خمیر خوب پخته شه خمیر باید حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت متوسط بپزه آگه خمیر خوب پخته نشه نون خامه ای موقع پخت وسطش خمیر میشه وخوب پف نمیکنه تنبلی رو بزارید کنار وخمیر رو خوب بپزید زمانی که خمیر پخته شد پهن کنید رو میزتاخنک بشه عسل بریزید وبا دست خمیر رو ورز بدید تا خمیر صاف ویکدست شه سپس دوباره برگردونید به کاسه ودونه دونه تخم مرغا رو بریزید وخوب بزنید آگه با دست مخلوط کنید خیلی بهتره ولی نیرو وبازو💪💪میخواد تخم مرغا رو آگه یکدفعه بریزید خمیر میبره وبه درد نمیخوره هر تخم مرغ رو که میریزید یک دقیقه طول میکشه وتخم مرغ دیگری بریزید خمیر نون خامه ای نه سفته نه شل ماسوره نون خامه ای ساده باید باشه وقتی تو سینی میریزید باید فاصله بینشون باشه
خمیر نباید با سختی از قیف بیاد بیرون آگه احساس کردید خمیر سفته نصف تخم مرغ بریزید ودوباره هم بزنید میتونید تخم مرغ ها رو با چنگال بزنید و کم کم به خمیر اضافه کنید.
رو سینی خمیر رو طبق فیلم قیف بزنید با انگشت خیس نوک تیز خمیر رو بخوانونید
فر رو با درجه ۲۰۰ الی ۲۲۰ درجه گرم کنید (حدود پانزده دقیقه) نون خامه ها رو بزارید داخل فر توجه کنید وقتی نون خامه ای قهوه ای شد پخته است تا رنگ نون خامه ای قهوه ای نشد به هیچ وجه درشو باز نکنید سی الی ۳۵ دقیقه نون خامه ای پخته میشه فقط شعله پایین روشن باشه
هیچ وقت تو سینی فر درست نکنید تهش میسوزه کاغذ روغنی ضروری نیست آگه نداشتید کف سینی رو کمی چرب کنید کافی ست
وقتی که پخته بزارید کاملا سرد شه وبا خامه پر کنید خامه آماده رو میتونید از قنادیا بگیرید یا از خامه پاستوریزه شیرین شده استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سالاد روسی با نون کاسه ای🤤🥙(فینگر فود)
این سالاد روسی میتونه یه میان وعده جذاب یا کنار وعده ناهار و شامتون خودنمایی کنه😍
.
✅مواد لازم👇
سیب زمینی پخته: ۵عدد متوسط
هویج پخته: ۱عدد
نخود پخته: نصف لیوان
خیارشور: ۴عدد
.
✅مواد لازم برای سس👇
ماست همزده: ۳ق.س
مایونز: ۳ق.س
نمک: ۱ق.م
فلفل سیاه: ۱/۲ق.م
سیر رنده شده: ۲حبه
آب نصف لیموی تازه
.
✅مواد لازم برای کاسه های نونی👇
خمیر یوفکا
روغن مایع
پودر آویشن و پاپریکا از هر کدام ۱ق.م
.
ابتدا سیب زمینی،نخود فرنگی و هویج را بپزید سپس هر کدومو به صورت مکعبی خورد کنید.
خیار شور هم به صورت مکعبی خورد کنید و به بقیه سبزیجات اضافه کنید😊
برای تهیه سس،مایونز،ماست،یک الی دو حبه سیر رنده شده،اب لیمو،نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و به سالاد اضافه کنید.
بدون له کردن، آرام سالاد رو مخلوط کنید تا سس به خورد سبزیجات بره سپس در یخچال بذارید تا خنک بشه👌
برای تهیه کاسه های یوفگا،لایه اول خمیر رو ترکیب روغن و ادویه بمالید و لایه دومو روش بذارید و همین کارو تکرار کنید سپس به اندازه کف یه کاسه گرد برش دهید.
قالب رو چرب کنید و هر کدام را مطابق ویدیو داخل قالب به شکل کاسه قرار دهید
.
حالا در فری که از یک ربع قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده بذارید تا حدود ۱۰ دقیقه بپزه و وقتی طلایی شد امادست🙂
.
بعد از سرد شدن کاسه ها سالاد رو داخلشون بریزید و سرو کنید
.
اینم از سالاد روسی فینگر فودیمون😍😋
نوش جان♥️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه فقط سیب زمینی و یه بطری خالی داری حتما این ترفند خوشمزه رو امتحان کنید
سیبزمینی رو پوست بگیرید و همراه نمک بزارید کامل اب پز بشه
از صافی رد کنید و همراه ارد و نشاسته ذرت با هم کاملا مخلوط کنید تا پوره بشه
ورز بدید چونه درست کنید و با بطری فرمبدید
داخل ظرفی کره و روغن و سس سویا و سیر خورد شده نمک و فلفل سیاه و پاپریکا و زردچوبه رو کامل تفت بدید سیبزمینی های فرم داده شده رو اضافه کنید و به ارومی همبزنید تا کامل مزه دار بشن
طعم این سیبزمینی ها بینظیر میشه حتما امتحانش کنید
࿐჻❥⸙🦋⸙❥჻࿐
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرنچ تست سوخاری 😍😋
مواد لازم:
نون تست (حتما تازه باشه)🍞
ژامبون 🥓
قارچ۶-۷عددبخار پز شده🍄
دلمه ۱عدد🫑
پنیر پیتزا 🧀
سس 🥣
ارد سفید🥡
تخم مرغ ۳عدد🥚
شیر ۳ق غ🥛
پودر سوخاری🍘
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_شیر_برنج
🔷مواد لازم:
🔹آب: دو پیمانه
🔹شیر: دو لیتر
🔹برنج: یک و یک دوم پیمانه
🔹چوب دارچین: یک عدد
🔹نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🔹پوست پرتقال (خرد شده): یک عدد 🔹پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق سوپخوری
🔹پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپخوری
🔹شکر: یک پیمانه
🔹وانیل: دو قاشق چایخوری
🔹پودر ژلاتین: چهارده گرم
♨️طرز تهیه:
شیر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند. برنج، چوب دارچین، نمک، پوست پرتقال خرد شده، پوست رنده شده لیمو ترش و پوست رنده شده پرتقال و شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا برنج نرم شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس ژله را از قالب درآورید و با چوب دارچین و برشهای لیمو تزئین و سرو کنید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم سس گوشت🔻
پیاز : یک عدد
گوشت : ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم
سس کچاپ : شش قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه کیک پیتزا🔻
پیاز کاراملی : یک عدد
قارچ پخته شده با آبلیمو : ۱۰۰ گرم
نون لواش یا ترتیلا : ۶ عدد
کره : به مقدار لازم
پنیر پیتزا : به مقدار دلخواه
سس گوشت
فلفل دلمه ای : یک عدد
سوسیس : ۳ تا ۴ عدد
آب : به مقدار لازم
طرز تهیه🔻
اول سس گوشت آماده کنید. پیاز رنده و سرخ کنید. در ادامه گوشت چرخکرده و مقداری آب اضافه کنید تا بپزه. بعد نمک و فلفل سیاه و سس کچاپ اضافه کنید و بذارید چند دقیقه تا بپزه.
پیاز کارملی کنید. قارچ هم با کمی آبلیمو بذارید بپزه. نون هارو برش بزنید. قالب چرب کنید و لایه اول نون بذارید و پنیر پیتزا بریزید. دوباره نون بذارید و سس گوشت و قارچ بریزید. دوباره نون و فلفل دلمه ای و پیاز کارملی اضافه کنید.
لایه بعدی نون و سوسیس و پنیر پیتزا بریزید. دوباره لایه بعدی سس گوشت و قارچ و پنیر پیتزا بریزید. لایه آخر نون اضافه کنید و فشار بدید و کمی آب بپاشید تا نون خشک نشه.
قالب بذارید تو فر با دمای ۱۸۰ درجه. ۴۵ دقیقه زمان بدید. بعدش خارج کنید و از قالب خارج کنید. خیلی خوشمزست😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگرفود
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای ۱۸ عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم ۳۰۰ گرم حدودا ۲ لیوان
روغن زیتون یا مایع ۸۰ میلی حدودا ۱/۳ لیوان
آب ۶۰ میلی حدودا ۱/۴ لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه ۱ تا ۲ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کاپ کیک پرتقالی
کاپ کیک های خوشمزه و نرم و لطیف
برای ۲۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
آب پرتقال ۱۲۰ میلی ( نصف لیوان )( حدودا دو تا پرتقال رو آبش رو گرفتم )
شکر۲۳۰ گرم ( یک لیوان)
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ میلی (۱/۴ لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (۱.۵ لیوان)
رنده پوست پرتقال ۱ ق م ( قسمت سفید رو رنده نکنین )
بیکینگ پودر ۵ گرم( ۱ ق م)
همه مواد به دمای محیط رسیده باشه .
می تونین جای کره روغن مایع بریزین در کل می تونین کره رو حذف و کلا نصف لیوان روغن مایع یه کمی بیشتر بریزین .
کره نرم رو با شکر با همزن ۵ دقیقه خدب زدم . بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن خوب زدم . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم .
بعد روغن مایع رو ریختم و کمی هم زدم و بعد آب پرتقال رو ریختم و یه کوچولو هم زدم . دیگه همزن رو کنار گذاشتم .
بیکینگ پودر و آرد رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق مخلوط کردم ، اینجا هم میگم حالا باید دیگه زیاد هم نزنین در حد مخلوط شدن تا پف کیک نخوابه .
داخل قالب کاپ کیک ها و یا من از قالب کیک یزدی اینجا استفاده کردم کپسول رو داهلش انداختم و از مواد تا دو سوم قالب ریختم .
اگر بخواید کیک رو توی یه قالب درست کنین قالب میان تهی با قطر ۲۳ خوبه . بهتره توی کیک های میوه ای برای پخت بهتر کیک ها از قالب میان تهی استفاده بشه .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم .
آخر هم دو دقیقه شعله بالا گریل رو روشن کردم تا روش خوش رنگ بشه .
اگر بخواید باز توی یه قالب درست کنین تایم پخت حدودا ۴۵ تا ۵۰ دقیقه .
بدون فر شما می تونید این کیک ها رو چه در تابه دو طرفه روی گاز و چه در فر دست ساز روی گاز درست کنید
برای سس پرتقالی : ۱۲۰ میلی (نصف لیوان )آب پرتقال طبیعی رو با ۸ گرم(۱ ق غ) نشاسته ذرت و ۲ تا ۳ ق غ شکر و ۶ گرم (۱ ق م) پودر ژلاتین مخلوط و روی حرارت قرار دادم تا کمی غلیظ بشه و بعد از روی حرارت برداشتم و کمی از حرارت افتاد روی کیک ریختم .
نکته : جای پودر ژلاتین می تونین از ۱ ق غ پودر ژله پرتقال استفاده کنید .
میزان شکر بستگی به شیرینی و ترشی اب پرتقال تون تنظیم کنید .
نشاسته ذرت جایگزین ندارد . کلا سس پرتقالی دل به خواهی هست .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_رنده_ای_رنگین_کمان
مواد لازم:
ژله ی آلوورا ۲ بسته
ژله توتفرنگی ۱ بسته
ژله پرتقال ۱ بسته
ژله موز ۱ بسته
ژله لیمو ۱ بسته
ژله بلوبری ۱ بسته
ژله انگور ۱ بسته
شیر پرچرب به مقدار لازم
طرز تهیه:
اول هر بسته ژله رنگی رو جدا گانه در یک لیوان آب جوش حل میکنیم و روی سماور در حال جوش میذاریم تا ذراتش شفاف شود و میذاریم هر کدوم از ژله ها خنک بشن ،شیر رو هم از قبل از یخچال دربیارید تا به دمای محیط برسد،بعد از اینکه هر کدوم از ژله ها خنک شدن به هر کدوم نصف فنجان شیری که به دمای محیط رسیده اضافه میکنیم و هم میزنیم،هر کدوم از ژله هایی که بهش شیر اضافه کردیمو تو کاسه های چرب شده میریزیم و کاسه ها رو بمدت ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا ژله ها کاملا ببندن،بعد از اینکه ژله ها بستن،۲ بسته ژله ی آلوورا را فقط در سه لیوان آب جوش حل میکنیم بدون اینکه بهش آب سرد اضافه کنیم و اجازه میدیم ذراتش کاملا حل شود و آلوورا خنک شود.اول ژله شیر توتفرنگی را از کاسه خارج میکنیم و رنده میکنیم و قالب موردنظرو چرب میکنیم و ژله رنده شده توتفرنگی توش میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،حالا ژله شیر پرتقالو رنده میکنیم و روی لایه اول میریزیم و روش آلوورای خنک شده میریزیم و دوباره میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببندد،سپس ژله موز رو رنده میکنیم و توی قالب میریزیم و روش آلوورا میریزیم وبه همین ترتیب ژله لیمو و بلوبری و انگور را به ترتیب رنده میکنیم و روی لایه های قبلی میریزیم و روشون آلوورا میریزیم،البته هر رنگ که تقریبا خودشو گرفت رنگ بعدی رو میریزیم تا قالب پرشود و درآخر قالبو بمدت ۵ الی ۶ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کاملا ببندد سپس قالبو چند ثانیه داخل آب گرم میذاریم و کناره هاشو با چاقو آزاد میکنیم و ظرف موردنظرو که با کمی آب خیس کردیم روش میذاریم و برمیگردونیم و قالبو به آرامی از ژله جدا میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_وینی
دوستان گلم من براتون گرم ها رو همیشه به لیوان و قاشق گفتم اما تقاضا دارم که با گرم پیش برین این اندازه ها خیلی تقریبیه به لیوان و قاشق 🙈
نکته بعدی که خیلی از دوستان در پخت شیرینی ها براشون پیش میاد رو هم بار دیگه اینجا ذکر می کنم حالا که فرصت هست در اولین فرصت برید یه سینی غیر مشکی از لوازم قنادی بخرین هر سایزی و هر جنسی که دوست دارید . چرا که برای پخت شیرینی توی سینی مشکی شیرینی هاتون زیرش می سوزه در حالی که توش نپخته .
برای حدودا ۲۰ عدد
کره ۱۰۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان)
آرد برنج ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ تا ۱/۵ ق غ)
پودر قند ۲۵ گرم (حدودا ۲ ق غ)
وانیل نوک قاشق
شکلات ۷۰ گرم
مواد از قبل به دمای محیط برسه .
پودر قند رو الک کردم . کره نرم و پودر قند رو با همزن ۴ الی ۵ دقیقه زدم . وانیل رو اضافه کردم .
آرد برنج و آرد سفید رو الک و داخلش ریختم و با قاشق مخلوط کردم .
داخل قیف ماسوره ستاره و هر ماسوره ای که دارید میشه اتفاقا ماسوره با دهانه بزرگتر خیلی برای این کار خوبه که من در دسترس نداشتم .
داخل سینی فر رو کاغذ روعنی انداختم و یا خیلی کم با روغن جامد می تونین چرب کنین .
داخل سینی فر به درازا کشیدم و در فر از ۱۵ دقیقه گرم شده ۱۶۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . حتما دما رو خودتون چک کنین که شیرینی ها به دما خیلی حساس هستند .
بعد از پخت و خنک شدن از سینی برداشتم و داخل کمی شکلات آب شده زدم و یه سری رو هم کمی در پودر نارگیل غلتوندم .
نکات : بدون فر هم میشه توی فر دست ساز یا تابه .
ماندگاری این شیرینی تا دو الی سه هفته می باشد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_کاکائویی
کره حیوانی یا کره گیاهی به دمای محیط رسیده 300 گرم(اگه طعم کره رو دوست ندارید از کره گیاهی استفاده کنید...من کره گیاهی استفاده کردم)
پودر قند 1 پیمانه(معادل 120 گرم)
نشاسته ذرت1 پیمانه(معادل 125 گرم)
نشاسته ذرت سفید رنگ هست و از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید(نشاسته ذرت باعث نرمی و لطافت شیرینی میشه)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
آرد 2 و 1/2 پیمانه(هر پیمانه آرد 125 گرم هست)
آرد را کم کم اضافه کنید...بسته به جنس آرد ممکنه یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه
.
ابتدا کره+پودر قند را حدود 7دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن و حجیم شود.
سپس وانیل را افزوده و دوباره هم بزنید.
نشاسته ذرت را اضافه و مخلوط کنید.
آرد را به تدریج افزوده و هم بزنید تا خمیر جمع شود.
بسته به جنس آرد ممکن است یکی دو قاشق کمتر یا بیشتر آرد استفاده شود
دقت کنید خمیر نهایی باید کاملا لطیف و بدون ترک باشه...
30 دقیقه خمیر را در یخچال استراحت دهید.
سپس خمیر را کم کم بین دو نایلون پهن و کاتر بزنید.
و در سینی بچینید(سینی نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نداره)
من از کاتر فشاری استفاده کردم
سپس سینی را 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
و بعد در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بپزید
با کارد آروم شیرینی رو حرکت بدید اگه در سینی تکون خورد یعنی آماوه ست و بلافاصله سینی رو از فر خارج کنید اگر زیاد توی فر بمونه خشک و بیسکوئیتی میشه.
شیرینی اصلا خشک و بیسکوئیتی نیست.
در پایان بعد از سرد شدن شیرینی با شکلات ذوب شده یا بریلو تزئین کنید.
بریلو رو میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید.
با این مقدار حدود 150 عدد شیرینی خواهی داشت.
تا سه هفته در یخچال و در ظرف دربسته این شیرینی ماندگاری داره.
برای فر برقی یا توستر دما رو 20 درجه کمتر در نظر بگیرید
در تابه دو طرفه یا در فر دستساز هم میتونید شیرینی رو درست کنید.
بهتره قبل از سرو داخل شیرینیها رو با بریلو پر کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سبزی_پلوباماهی
برای اینکه خیلی خوش عطر و خوش مزه تر باشه حتما امتحان کنید به این روش .
مواد لازم
برنج سه پیمانه (چند ساعت خیس شود)
سبزی ۴۰۰گرم شامل(تره،جعفری،شوید،گشنیژ،سیر سبز
کره دو قاشق
نمک به مقدار لازم زردچوبه نوک قاشق چایخوری
سیر دو حبه
آب برنج رو بزارید بجوشه.
کره رو تو ماهی تابه میریزیم ، کره که اب شد،سبزی رو بدون اینکه یخ زدایی بشه، داخل کره میریزیم وبا هم تفت میدیم توووووجه کنید سبزی سرخ نشه وتغییر رنگ نده فقط کره وسبزی با هم مخلوط بشن کافیه گاز رو خاموش کنید و کنار میزاریم .
آب که جوش اومد برنج رو میریزیم نمک میزنیم سعی کنید کف روشو بگیرید. نوک قاشق چایخوری زردچوبه میزنیم(برای خوش رنگ شدن سبزی پلو اختیاریه دوست ندارید نریزید)
برنج رو کمی زنده تر نسبت به چلو آبکش کنید
برنج رو که آبکش کردید تو همون آبکش سبزی وبرنج رو به آرامی قاطی کنید تا برنج خرد نشه ته دیگ مورد نظر بزارید مخلوط برنج وسبزی بریزید. با کفگیر کناره های برنج رو به بالا بیارید دوحبه سیر هم تو برنج فرو کنید( موقع سرو دربیارید) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با شعله کم تا بخار کنه وقتی بخار کرد کمی زعفران دم کرده روش بریزید وبزارید دم بکشه 😊
عزیزان آگه از بوی کره خوشتون نمیاد از روغن استفاده کنید امتحان کنید عالی میشه
میتونید سبزی وبرنج رو قاطی نکنید یک لایه برنج سفید یک لایه سبزی بریزید این کار رو ادامه بدید تا تموم بشه
زردچوبه اختیاریه من خودم بعضی وقتا نمیریزم نگران نباشید تاثیری در طعمش نداره
سیر هم اختیاریه دوست ندارید نریزید
عزیزان چون سبزی را با کره تفت دادم به برنج روغن نزدم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛