#نان_قندی
مواد لازم:
ماست...نصف پیمانه
روغن مایع....نصف پیمانه
شکر....نصف پیمانه
ارد نان فانتزی ... حدوداً دو ونیم پیمانه
پودر هل.... نصف قاشق چایخوری
پودر زنجبیل....یک قاشق چایخوری
وانیل...کمی
بکینگپودر... یک قاشق مرباخوری
مواد رومال:
نصف تخم مرغ+کمی وانیل+کمی زعفران+یک قاشق شیر را با هم مخلوط کنید
یکونیم پیمانه ارد رو با بکینگ پودر خوب مخلوط کنید
روغن+شکر+ماست+وانیل+زنجبیل+هل رو دوسه دقیقه مخلوط کنید تا شکر حل بشه
سپس مخلوط ارد و بکینگ پودر رو بهش اضافه ومخلوط کنید
حالا یک پیمانه دیگه ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
من یک قاشق دیگه ارد اضافه کردم چون خمیر شل بود
من خمیرو با قاشق درست کردم بادست ورز ندادم چون به روغن میافته فقط اخر کار حدود پنج ثانیه با دست ورز دادم تا یکدست بشه
بعد روی خمیر رو با نایلون پوشانده و بذارید نیم ساعت استراحت کنه
سینی فر رو چرب و ارد پاشی کنید و خمیر رو به ضخامت یک تا یکونیم سانت باز کنید مطابق فیلم
بعد با هر وسیله ای که دارید روش حفره هایی ایجاد کنید مطابق فیلم
مواد رومال زده و کنجد بپاشید
بعد در فراز قبل گرم شده با دمای۱۹۰ تا ۲۰۰ درجه بگذارید تا نون طلایی بشه
دمای توستر هم مثل دمای فر هست با المنت بالا و پایین همزمان
وقتی نون کمی از داغی افتاد داخل نایلون بذارید خشک نشه
زنجبیل دستور رو اصلا کم نکنید چون طعم وعطر خیلی خاص معرکه ای به نون میده
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_دالگونا
پودر نسکافه (قهوه فوری) یک استکان
پودر قند دو استکان
آب یک لیوان
نکته۱: دقت کنید قهوه ترک استفاده نکنید. نسکافه که همون قهوه فوری هست استفاده بشه. بهترین حالت بنظرم نسکافه گلد هست.
نکته۲: میتونید اول با مقدار کم و مواد به نسبت مساوی هم درست کنید. پودر نسکافه و پودر قند و آب از هر کدوم از این سه مواد دو قاشق بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیره.
با دستور کپشن هم فرم میگیره.
نکته۳: آب جوش استفاده کنید راحت تر فرم میگیره.
طرز تهیه:
. مشابه فیلم، پودر نسکافه و پودر قند و آب رو داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و خامه ای بشه.
با پودر قهوه تزیین کنید و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت
• بدون اغراق یکی از خوشمزه ترین کتلتایی میشه که خوردی🤤🤤
سه عدد سیب زمینی پوست شده رو با یک پیمانه آب
و یک قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک
و نصف قاشق چایخوری زردچوبه داخل قابلمه بریزید
و بزارین پخته بشه.
به طوری که در آخر دو، سه قاشق آب باقی مونده باشه.
سیب زمینی ها رو پوره کنید.
سیصد گرم گوشت چرخ کرده
به همراه یه عدد سیب زمینی رنده شده
و یک عدد پیاز رنده و آبگیری شده
و نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
اضافه کنید و خوب ورز بدید.
مواد کتلت رو با دست خیس ، شکل بدید
و داخل تابه که روغن ریختید دو طرف رو برشته کنید.
بعد از سرخ شدن، با گوجه و خیار شور و سبزی ، سرو کنید
فقط کافیه یکبار اینجوری درستش کنی همه عاشقش میشن😍
نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_مرغ😍😋
سینه مرغ 500 گرم
سیر 1 حبه
پیاز 1 عدد
هویچ رنده شده نصف یک عدد
فلفل سیاه
آویشن
نمک
پودر فلفل قرمز
مواد لازم برای روکش کوفته
سیب زمینی 3 عدد
نشاسته 1 قاشق غذا خوری
آرد 1 قاشق غذا خوری
آب حدودا 2 قاشق غذا خوری
پودر پاپریکا
پودر چیلی
نمک
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💗چـه شب زيبـایـی
⭐️خـواهد بـود
💗وقتی بـرای دوستان
⭐️و عـزیـزانمـان
💗آرامـش مـوفقيت
⭐️و سـلامتی بخواهيم
💗بـا آرزوی شبـی
⭐️سـرشـاراز آرامـش
💗بـرای شمـا عـزیـزان
⭐️شبتون گرم از نگاه خدا 😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
تست کاپ
یه ایده جالبی هستش که توی مهمونی هاتون هم می تونین استفاده کنین .
نون تست ها رو دورش رو گرفتم و با وردنه کمی صاف کردم و بعد قالب زدم . می تونبن قالب هم نزنین ولی به نظرم این طوری مرتب تر در میادش .
بعد قالب مافین رو کمی چرب کردم و بعد نان تست ها رو داخلش قرار دادم و ۵ تا ۱۰ دقیقه توی فر قرار دادم .
بعد از اینکه خنک شد از قالب بیرون آوردم و داخلش سالاد الویه ریختم .
✅🔴از هر نوع سالادی بخواین می تونین استفاده کنین .
و یا حتی می تونین گرم سرو بشه و مواد مایه ماکارونی و پنیر پیتزا بریزین و کمی توی فر بزارین .
موادی که برای سالاد الویه به کار بردم .
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سینه مرغ نصف عدد
تخم مرغ ۱ عدد
هویج ۱ عدد
خیارشور ۲ عدد
نخودفرنگی ۲ تا ۳ ق غ
سس مایونز به میزان لازم .
سیب زمینی رو پختم و رنده کردم .
مرغ رو پختم و رنده کردم .
تخم مرع رو پختم و رنده کردم .
هویج رو پختم و ریز خرد کردم .
اینا رو با هم مخلوط به اصافه نخود فرنگی و سس مایونز و نمک و کمی اب مرغ ریختم و خیارشور رو هم ریز خرد کردم و مخلوط کردم .
این میزان موادی که استفاده کردم حدودا بین ۲۵ تا ۳۰ عدد تست کاپ به دست میادش .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_گوشت_و_سیب_زمینی 🥧 😋
▫️گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
▫️پیاز یک عدد
▫️سیر دو عدد
▫️سیب زمینی ۴ عدد
▫️رب گوجه دو قاشق
▫️پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
▫️گوجه ۱ عدد
▫️نمک و فلفل
🔸ابتدا پیاز و سیر رو خرد کرده و سرخ کنید و گوشت چرخ کرده و رب گوجه رو به همراه گوجه و فلفل و نمک به مواد اضافه کنید. بعد از ۲ دقیقه کمی آب به موادتون اضافه کنید، شعله گاز رو کم کنید تا خوراک آبش تموم بشه و غلیظ بشه، سپس سیب زمینی ها رو ورقه ای برش داده و مواد رو طبق ویدئو در ظرف فرتون بچینید و به اون کمی شیر یا آب اضافه کنید و به مدت بیست تا سی دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار بدید (در صورت دلخواه سس بشامل رو به مواد اضافه کنید و دوباره ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار داده) و در در انتها پنیر پیتزا رو به موادتون اضافه کنید و به مدت ۳ تا ۵ دقیقه گریل فر رو روشن کنید
♦️پ.ن : در این غذا رو می تونید به جای گوشت می تونید از مرغ یا قارچ هم استفاده کنید.
♦️پ.ن : دقت کنید که ورقه های سیب زمینی باید خیلی نازک برش بدید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لقمه_گوشتی
یه فینگرفود خوشمزه و ساده و راحت براتون آوردم 😊🤗
این لقمه های خوشمزه و کوچک که خیلی دوست داشتنی و برای مهمونی هاتون می تونه ایده خیلی خوب و راحتی باشه 😊😀
.
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
جعفری خرد شده ۲ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به میزان لازم
رب گوجه ۱ ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
نان باگت ۱ تا ۲ عدد
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم ، فلفل دلمه ای خرد شده و جعفری خرد شده هم ریختم . نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و رب گوجه هم ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . پنیر پیتزا ریختم و مخلوط کردم .
نون باگت ها رو به صورت گرد برش دادم . کمی وسطش رو خالی کردم .
داخل تابه قرار دادم و یک طرف رویی رو کمی سرخ کردم و برگردوندم . از مواد گوشتی داخل قسمت خالی شده ریختم و کمی پنیر پیتزا ریختم . در تابه رو گداشتم ۵ تا ۱۰ دقیقه بمونه تا زمانی که پنیر آب بشه ، میشه برگردوند که طرفی که پنیر داره هم کمی تغییر رنگ بده .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_نوشابه
مواد لازم:
نوشابه: ۱ پیمانه
شکر: ۱.۵ پیمانه
آرد: ۲.۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
گلاب: ۱/۲ پیمانه
روغن مایع: ۲/۳ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را سه بار الک می کنیم.
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد از یک ربع قبل قرار دادن کیک روشن کرده و گرم می کنیم.
شکر، تخم مرغ ها و وانیل را آنقدر هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود، به ترتیب روغن مایع، گلاب و نوشابه را اضافه و هم می زنیم، بکینگ پودر را با آرد مخلوط می کنیم و کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم و هم می زنیم.
کف و اطراف قالب را با روغن کمی چرب می کنیم و کاغذ روغنی را قرار می دهیم، مایه کیک را داخل قالب ریخته و داخل فر حدود ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد می پزیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
از طعم های مختلف نوشابه با توجه به ذائقه می توانید داخل کیک استفاده کنید.
بعد ریختن آرد داخل مایه کیک، مواد را به یک سمت هم بزنید تا کیک بهتر پف کنه.
نیم ساعت اول پخت کیک به هیچ عنوان درب فر را باز نکنید و دما رو کم و زیاد نکنید تا پف کیک شما نخوابه.
برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون تست کنید.
برای تزئین کیک از شکلات مایع و مغز آجیل های پودر شده می توانید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
آب ۱/۴ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق غ
پوره کدو حلوایی ۱ لیوان
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان (اگه کم شیرین دوست دارید کمتر بریزید)
خامه ۲۰۰ گرم (من خامه صبحانه پاکت صورتی ریختم اگه خواستید خامه قنادی بریزید چون خدش شیرینه شکر کمتری بریزید)
پودر دارچین ۱/۲ ق چ
طرز تهیه🔻
آب رو داخل کاسه بریزید و پودر ژلاتین رو روش بپاشید و روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین حل بشه.حالا دیگه باید همه مواد رو مخلوط کنیم.داخل مخلوط کن پوره کدو حلوایی، شکر، شیر، خامه، ژلاتین حل شده و پودر دارچین رو بریزید و حسابی مخلوط کنی تا یکدست بشه
قالب رو با دستمال کاغذی آغشته به روغن چرب کنید و مایه دسر رو توی قالب بریزید
یک شب تو یخچال بزارید تا دسر خودش رو بگیره.اطرافش رو با چاقو آزاد کنید و یک بشقاب مرطوب بزارید روش و دسر رو برگردونی.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛