#تهدیگ_سیب_زمینی 🧇 😋
🔸یک کاسه آب ویخ درست کنید
سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه
بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید
تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه
واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنجزرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تیرامیسو هم دسر شیک و خیلی خوشمزه ای هم درست کردنش راحته
تیرامیسو
مواد لازم برای کرم تیرامیسو
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکار پونه یک بسته دویست گرمی
خامه صبحانه یک بسته دویست گرمی
پودر قند سه ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو یک ق غ
بیسکویت لیدی فینگر یک بسته
کافی میکس یک بسته +یکلیوان آبجوش
تمام مواد کرم رو مخلوط با همزن بزنید یکدست بشه بعد دو قسمت کنید به یک قسمت پودر کاکائو الک کنبد و اضافه کنید
برای قالب این مدل تیرامیسو میشه از قالب کمربندی یا رینگ استیل استفاده کرد
کافی میکس رو با آبجدش مخلوط کنید بزارید خنک بشه
و بیسکوییت لیدی فینگر رو داخل کافی میکس بزنید و مثل فیلم دور و کف قالب قرار بدین
دسر که آماده شد داخل یخچال دو سه ساعت قرار بدین خودش رو بگیره و بعد سرو کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_یک_تخم_مرغی
با یه کیک ساده وراحت چطورید؟فوری اماده می شه با مواد دردسترس ونسبت به اینکه تخم مرغ کم داره بافت وپف خوبی داره
مواد لازم.......
تخم مرغ درشت بک عدد
شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان
روغن نصف لیوان
شیریک لیوان
آرددولیوان سرصاف
بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه.......
تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید
قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید
مناسب برای تغدیه بچه ها ست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭
#کلوچه_گوشت
تخم مرغ : ۲ عدد
روغن مایع : نصف پیمانه
ماست : نصف پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده : مقداری
آرد : یک پیمانه سرخالی
نمک : یک قاشق مربا خوری
آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم
کنجد : مقداری
طرز تهیه خمیر کلوچه :تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب مخلوط کرده و پس از آن روغن را به مواد اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر ر هم با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید.در آخر نیز آرد و زعفران را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی پیدا کند.
مواد مورد نیاز برای میان کلوچه
پیاز ریز شده : ۲ عدد
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
سیر ریز شده : ۳ حبه
فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک
ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری
هویج رنده شده : یک عدد متوسط
رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه : مقداری 🌮طرزتهیه مواد گوشتی:ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده تفت بدهید.سپس سیر را له کرده و به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن گوشت رو افزوده،به خوبی تفت بدهید. پس از اینکه گوشت از خامی خارج شد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰و دقیقه تفت بدهید. در آخر هم ریحان رو افزوده مخلوط کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. 🌮فینگرفود کلوچه گوشت
مرحله آخر تهیه کلوچه گوشت
ابتدا ساندویج ساز را گرم کنید.برای تهیه ی این فینگرفود نیازی نیست که آنرا کنید .کمی کنجد در هر خانه ی ساندویچ ساز بریزید و در هر خانه یک قاشق از خمیر ریخته و روی هر کدوم یک قاشق ازمایع گوشتی بریزید.مجددا روی آنها یک قاشق خمیر بریزید و روی آن کنجد بپاشید.
ساندویج ساز را بسته و حدود سه دقیقه کلوچه ها را بپزید.ممکن است این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشود فقط بایستی کلوچه ها خوب طلایی بشوند.کلوچه ی گوشت شما حاضر است.آنرا در ظرف زیبای خود بچینید و به زیبایی تزئین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#باقلوا_گردویی
برای شربت
شکر ۱ کیلو
آب ۱ لیتر
برش لیمو ۱ عدد
برای روی باقلوا:
کره ۱۵۰ گرم
برای خمیر:
روغن مایع نصف استکان (۴۵ گرم)
آب گرم نصف استکان (۴۵ گرم)
شیر ۱ پیمانه
آرد ۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کره نرم شده ۵۰ گرم
کره ذوب شده ۱ ق غ
سرکه ۱ ق غ
ماست ۲ ق غ
بکینگ پودر ۲ ق چ
سایز قالب ۴۲ سانت
برای شربت همه مواد را با هم مخلوط کنید.روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا قوام آید.
برای خمیر مایعات ٬ ماست ٬ تخم مرغ و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
آرد را ۳ بار الک کنید. کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. همه آرد را نباید یکدفعه بریزید.
خمیر را خوب ورز دهید. سپس به اندازه گردو خمیر های کوچک درست کنید.تقریبا ۶۰ تا ۶۵ خمیر کوچک درست کنید. ۱۰ دقیقه استراحت دهید.
خمیر را پهن کنید و روی آن کمی نشاسته ذرت بپاشید. ۳ تا خمیر را که پهن کردید روی هم قرار دهید و دوباره با وردنه پهن کنید تا نازک شود سپس داخل قالب مورد نظر قرار دهید. اضافات خمیر را از دور قالب برش بزنید. خمیر دیگری به همین ترتیب آماده کنید و روی لایه اول قرار دهید.
روی آن گردو نیمکوب بریزید. به همین ترتیب تا آخر ادامه دهید.
بعد از اتمام کار روی آنرا با چاقو به دلخواه برش بزنید.
۱۵۰ گرم کره را ذوب کنید و از صافی رد کنید. روی خمیر بریزید تا خمیر را کامل پوشش دهد.
فر را از قبل در دمای ۱۵۰ سانتیگراد گرم کنید و باقلوا را به مدت تقریبا نیم ساعت بپزیدتا رنگآن طلایی شود.۵ دقیقه بعد از پخت شربت خنک شده را روی آن بریزید ۳ تا ۴ ساعت استراحت دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
گندم 5 پیمانه
نخود 1 پیمانه
لوبیا چیتی 1 پیمانه
عدس 2 پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله 700 گرم
نمک
فلفل قرمز و سیاه
زردچوبه
دارچین
روغن حیوانی
قلم گوسفند یا گوساله
طرز تهیه🔻
همه حبوبات و حدود یکروز خیس کنید و تو این مدت چند سری آب اونو عوض کنید.
میتونید هم از گندم پوست کنده که سریعتر میپزه هم گندم با پوست استفاده کنید، ترجیح من گندم پوست کنده است، ولی ترکیب هر دو هم خوب میشه.
اول دوتا پیاز متوسط و رنده کنید و با کمی روغن سرخش کنید، بعد گوشت و بهش اضافه کرده و اونو کاملا تفت بدید. تو این مرحله فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و رو بهش اضافه کنید، نمک و بعد پختن گوشت اضافه میکنیم.
تمام این مراحل و که میگم میتونید جداگانه انجام بدید یا مواد و تک تک بپزید و میکس کنید، یا اگه میخواهید سریعتر به نتیجه برسید داخل زودپز بپزید، من بعد تفت دادن گوشت به اون به مقدار لازم آب اضافه کرده و گندم و بهش اضافه کردم تا بپزه.حتما دقت کنید گندم و اگه تو زود پز میپزید حتما نیم ساعت یه بار هم بزنید تا ته نگیره.
تو قابلمه جداگانه نخود و لوبیا و عدس و قلم و ریختم تا بپزه، مقداری از آب گوشت و هم به اون اضافه کردم.
من همه مواد و حدود 1.5 ساعت هم داخل زودپز پختم، هر چقدر به مواد برا پختن زمان بدید همونقدر جا افتاده و خوشمزه میشه، اگه بخواهید رو گاز بپزید حتما 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدید.
گوشت و بعد پختن از مواد جدا کردم و ریش ریش کرده و اضافه کردم.
گندم و بعد پخت با حبوبات مخلوط کنید و حدود 1 الی دوساعت بزارید حتما باهم بپزن تا ترکیب بشن.
آخر سر روی آش میتونید دارچین و حتما روغن حیوانی بریزید و نوش جان کنید، برا تزیین اگه دوست داشتید از پیاز داغ استفاده کنید که من نریختم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
#بشامل_پنیری
🔸برای تهیه سس بشامل مقدار آرد و شیر و کره مساوی هست. یعنی به ازای یک لیوان شیر از یک قاشق آرد و یک قاشق کرده استفاده میکنیم. مقدار پنیر چدار یا موزارلا برای این مواد یک چهارم لیوان هست. 🔸اول کره و آرد رو تفت بدید و با ویسک حسابی مخلوط کنید که گلوله نشه. مواظب باشید آرد تغییر رنگ نده. در حد یک یا دو دقیقه کفایت میکنه. 🔸حالا شیر گرم رو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه. وقتی به جوش اومد غلیظ میشه. شعله رو کم کنید و بزارید دو دقیقه دیگه هم بجوشه. 🔸حالا از روی گاز بردارید و پنیر رو اضافه کنید. پنیر با حرارت مواد آب میشه. میتونید کمی نمک و فلفل سفید هم بهش اضافه کنید.
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سبزیجات خووشمزه
هویج ۱ عدد
پیازچه ۶ عدد
فلفل ۲ عدد
آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان
شیر ولرم ۲ لیوان
آب ولرم یکو نیم لیوان
نمک یک و نیم ق چ
مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ
روغن زیتون نصف پیمانه
هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی لیمو توت فرنگی🍓🍋❄️
موادلازم
پوست ۴ عدد لیمو رو رنده کنید،قسمت سفیدش رو رنده نکنید تلخ میشه فقط در حدی که زردی پوست رو رنده کنید.۱ لیوان شکر اضافه کنید.اب لیمو ها رو بگیرید و اضافه کنید. حدود ده تا توت فرنگی متوسط رو خیلی ریز خرد کنید و میکس کنید با میکسر در حد پوره باشه.۱ لیوان آب گرم اضافه کنید و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنید.توی یه ظرف در بسته ۲ ساعت بذارید بمونه بعدش یک لیتر آب یخ اضافه کنید و صاف کنید و بنوشید.
نوش جونتون 😋🍓🍋
از ایده ی تزئینشون هم میتونید استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_دالگونا
پودر نسکافه (قهوه فوری) یک استکان
پودر قند دو استکان
آب یک لیوان
نکته۱: دقت کنید قهوه ترک استفاده نکنید. نسکافه که همون قهوه فوری هست استفاده بشه. بهترین حالت بنظرم نسکافه گلد هست.
نکته۲: میتونید اول با مقدار کم و مواد به نسبت مساوی هم درست کنید. پودر نسکافه و پودر قند و آب از هر کدوم از این سه مواد دو قاشق بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیره.
با دستور کپشن هم فرم میگیره.
نکته۳: آب جوش استفاده کنید راحت تر فرم میگیره.
طرز تهیه:
. مشابه فیلم، پودر نسکافه و پودر قند و آب رو داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و خامه ای بشه.
با پودر قهوه تزیین کنید و نوش جان کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قرابیه_پریشان 🥯 😋
▫️پودر قند یک پیمانه اگه شیرینی کمتر یا بیشتر دوس دارین کم و زیاد کنید
▫️تخم مرغ ۲عدد
▫️کره ۲۵۰گرم به ای محیط رسیده
▫️آرد ۳پیمانه کم کم اضافه کنید
▫️وانیل یک قاشق چایخوری
▫️بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
▫️گردو یو پیمانه خورد شده
▫️کشمش یا شکلات یک پیمانه
🔸همه مواد رو مخلوط کنید خوب ورز بدین و بعد گردو و بعد شکلات یا کشمش از مواد بردارین توی سینه فر که کاغذ انداختین بزارید فر رو از قبل با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه گرم کنید
به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بزارید بمونه نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕
مواد لازم:
500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی
برای مزه دارکردن:
1لیوان شیر
1 عدد پیاز
1 عدد گوجه فرنگی
2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع
1قاشق غذاخوری سرکه
2 تا 3 حبه سیر
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
زیره و آویشن مقداری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع برای سرخ کردن
مواد لازم برای تزیین:
چند تکه نان بربری
1 لیوان ماست
جعفری خرد شده
مواد لازم برای سس گوجه روی کباب:
2 تا 3 عدد گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1قاشق غذاخوری کره
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی
داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید.
در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید.
گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید).
ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید
و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
نکته:
معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#لوبیا_پلو
برنج رو بشورید وخیس کنید تا برنج خیس میخوره کارای خونه رو انجام بدید تا با خیال راحت به اشپزیتون برسید
یک عدد بزرگ رو خرد کنید وتفت بدید تا سبک بشه گوشت تکه ای اضافه کنید وباهاش سرخ کنید تا خونابه ای از گوشت باقی نمونه فلفل وکمی زردچوبه زده تفت بدید آب به اندازه ای بریزید که گوشت بپزه یکی دو تکه چوب دارچین اضافه ودرشو ببنید تا گوشت کاملا پخته بشه
در این فاصله لوبیا رو بپزید من از لوبیای فریزیر استفاده کردم (لوبیا رو خام فریزیر میکنم)نصف لیوان آب بریزید تو لوبیا ودرشو بزارید با شعله کم بزارید بپزه نیم ساعتی میپزه تا لوبیا پخته میشه گوشت که پخته شد لوبیای پخته هم اضافه وباهاش تفت میدیم رب گوجه فرنگی اضافه کرده نمک میزنیم وهمه رو سرخ میکنیم آب برنج رو بزارید بجوشه برنج رو بریزید کمی زردچوبه بزنید اختیاریه دوست ندارید نزنید برنج رو ابکش کرده ته دیگ مورد نظر بزارید مواد گوشتی وبرنج لابلای هم بریزید آخر سر تو قابلمه با دو قاشق به ارومی مخلوط کرده یادم رفت بگم پودر دارچین وپودر گل محمدی وکمی ریزه فراموش نشه من زیره رو با هاون پودر کردم زیاد نریزید که بوش غالب بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزیدوبزارید رو گاز با شعله کم وقتی بخار کرد کمی روغن حیوانی یا کره گرم کنید وروش بریزید نداشتید روغن مایع بریزد .نوووش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛