eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
با یه کیک ساده وراحت چطورید؟فوری اماده می شه با مواد دردسترس ونسبت به اینکه تخم مرغ کم داره بافت وپف خوبی داره مواد لازم....... تخم مرغ درشت بک عدد شکر سه چهارم لیوان اگر خیلی شیرین دوست دارین یک لیوان روغن نصف لیوان شیریک لیوان آرددولیوان سرصاف بیکینگ پودریک قاشق مرباخوری پر وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه....... تخم مرغ ووانیل وشکر را پنج دقیقه بزنید تا کرمی بشه بعد روغن را اضافه ودرحد مخلوط شدن برنید بعد شیر را اضافه وکمی بزنید ارد وبیکنیگ پودرازقبل الک شده را در دومرحله اضافه و با هم زن دستی مخلوط کنید قالب سایز 18تا 20سانت را کاغذ بیندازید ودیواره وکف را با ارده یا روغن جامد چرب کنید مایه کیک را توی قالب ریخته چند ضربه بزنبد تا هوای بین مواد خارج ودرفریا تستر از ده دقیقه قبل گرم شده بذاربد 180درجه بمدت تقریبی 45تا 50دقیقه حتما تست کنید ودر اخر چند دقیقه روی کیک را گریل کتید تا طلایی بشه سرد که شد اطرافش را ازاد وار قالب خارج کنید وبرش بزنید مناسب برای تغدیه بچه ها ست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭🍖🌭 تخم مرغ : ۲ عدد روغن مایع : نصف پیمانه ماست : نصف پیمانه بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری زعفران دم کرده : مقداری آرد : یک پیمانه سرخالی نمک : یک قاشق مربا خوری آویشن یا ادویه دلخواه: به میزان لازم کنجد : مقداری طرز تهیه خمیر کلوچه :تخم مرغ و نمک و ادویه رو خوب مخلوط کرده و پس از آن روغن را به مواد اضافه کنید. ماست و بیکینگ پودر ر هم با یکدیگر مخلوط کرده و به مایع تخم مرغ اضافه کنید.در آخر نیز آرد و زعفران را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر بدست آمده غلظتی مثل فرنی پیدا کند. مواد مورد نیاز برای میان کلوچه پیاز ریز شده : ۲ عدد گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم سیر ریز شده : ۳ حبه فلفل دلمه ای خرد شده: یک عدد کوچک ریحان تازه خرد شده: دو قاشق غذاخوری هویج رنده شده : یک عدد متوسط رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری ادویه دلخواه : مقداری 🌮طرزتهیه مواد گوشتی:ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده تفت بدهید.سپس سیر را له کرده و به آن اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا عطر سیر بلند شود. پس از آن گوشت رو افزوده،به خوبی تفت بدهید. پس از اینکه گوشت از خامی خارج شد فلفل دلمه ای ، هویج ، نمک ، ادویه و رب رو افزوده ۱۰و دقیقه تفت بدهید. در آخر هم ریحان رو افزوده مخلوط کرده و مواد را از روی حرارت بردارید. 🌮فینگرفود کلوچه گوشت مرحله آخر تهیه کلوچه گوشت ابتدا ساندویج ساز را گرم کنید.برای تهیه ی این فینگرفود نیازی نیست که آنرا کنید .کمی کنجد در هر خانه ی ساندویچ ساز بریزید و در هر خانه یک قاشق از خمیر ریخته و روی هر کدوم یک قاشق ازمایع گوشتی بریزید.مجددا روی آنها یک قاشق خمیر بریزید و روی آن کنجد بپاشید. ساندویج ساز را بسته و حدود سه دقیقه کلوچه ها را بپزید.ممکن است این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشود فقط بایستی کلوچه ها خوب طلایی بشوند.کلوچه ی گوشت شما حاضر است.آنرا در ظرف زیبای خود بچینید و به زیبایی تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍖 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای شربت شکر ۱ کیلو آب ۱ لیتر برش لیمو ۱ عدد برای روی باقلوا: کره ۱۵۰ گرم برای خمیر: روغن مایع نصف استکان (۴۵ گرم) آب گرم نصف استکان (۴۵ گرم) شیر ۱ پیمانه آرد ۴ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد کره نرم شده ۵۰ گرم کره ذوب شده ۱ ق غ سرکه ۱ ق غ ماست ۲ ق غ بکینگ پودر ۲ ق چ سایز قالب ۴۲ سانت برای شربت همه مواد را با هم مخلوط کنید.روی حرارت قرار دهید تا بجوش آید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا قوام آید. برای خمیر مایعات ٬ ماست ٬ تخم مرغ و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. آرد را ۳ بار الک کنید. کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر لطیفی به دست آید که به دست نچسبد. همه آرد را نباید یکدفعه بریزید. خمیر را خوب ورز دهید. سپس به اندازه گردو خمیر های کوچک درست کنید.تقریبا ۶۰ تا ۶۵ خمیر کوچک درست کنید. ۱۰ دقیقه استراحت دهید. خمیر را پهن کنید و روی آن کمی نشاسته ذرت بپاشید. ۳ تا خمیر را که پهن کردید روی هم قرار دهید و دوباره با وردنه پهن کنید تا نازک شود‌ سپس داخل قالب مورد نظر قرار دهید. اضافات خمیر را از دور قالب برش بزنید. خمیر دیگری به همین ترتیب آماده کنید و روی لایه اول قرار دهید. روی آن گردو نیمکوب بریزید. به همین ترتیب تا آخر ادامه دهید. بعد از اتمام کار روی آنرا با چاقو به دلخواه برش بزنید‌. ۱۵۰ گرم کره را ذوب کنید و‌ از صافی رد کنید. روی خمیر بریزید تا خمیر را کامل پوشش دهد. فر را از قبل در دمای ۱۵۰ سانتیگراد گرم کنید و باقلوا را به مدت تقریبا نیم ساعت بپزیدتا رنگ‌آن طلایی شود.۵ دقیقه بعد از پخت شربت خنک شده را روی آن بریزید ۳ تا ۴ ساعت استراحت دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گندم 5 پیمانه نخود 1 پیمانه لوبیا چیتی 1 پیمانه عدس 2 پیمانه گوشت گوسفند یا گوساله 700 گرم نمک فلفل قرمز و سیاه زردچوبه دارچین روغن حیوانی قلم گوسفند یا گوساله طرز تهیه🔻 همه حبوبات و حدود یکروز خیس کنید و تو این مدت چند سری آب اونو عوض کنید. میتونید هم از گندم پوست کنده که سریعتر میپزه هم گندم با پوست استفاده کنید، ترجیح من گندم پوست کنده است، ولی ترکیب هر دو هم خوب میشه. اول دوتا پیاز متوسط و رنده کنید و با کمی روغن سرخش کنید، بعد گوشت و بهش اضافه کرده و اونو کاملا تفت بدید. تو این مرحله فلفل قرمز و سیاه و زردچوبه و رو بهش اضافه کنید، نمک و بعد پختن گوشت اضافه میکنیم. تمام این مراحل و که میگم میتونید جداگانه انجام بدید یا مواد و تک تک بپزید و میکس کنید، یا اگه میخواهید سریعتر به نتیجه برسید داخل زودپز بپزید، من بعد تفت دادن گوشت به اون به مقدار لازم آب اضافه کرده و گندم و بهش اضافه کردم تا بپزه.حتما دقت کنید گندم و اگه تو زود پز میپزید حتما نیم ساعت یه بار هم بزنید تا ته نگیره. تو قابلمه جداگانه نخود و لوبیا و عدس و قلم و ریختم تا بپزه، مقداری از آب گوشت و هم به اون اضافه کردم. من همه مواد و حدود 1.5 ساعت هم داخل زودپز پختم، هر چقدر به مواد برا پختن زمان بدید همونقدر جا افتاده و خوشمزه میشه، اگه بخواهید رو گاز بپزید حتما 5 الی 6 ساعت بهش زمان بدید. گوشت و بعد پختن از مواد جدا کردم و ریش ریش کرده و اضافه کردم. گندم و بعد پخت با حبوبات مخلوط کنید و حدود 1 الی دوساعت بزارید حتما باهم بپزن تا ترکیب بشن. آخر سر روی آش میتونید دارچین و حتما روغن حیوانی بریزید و نوش جان کنید، برا تزیین اگه دوست داشتید از پیاز داغ استفاده کنید که من نریختم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀 ‍ 🔸برای تهیه سس بشامل مقدار آرد و شیر و کره مساوی هست. یعنی به ازای یک لیوان شیر از یک قاشق آرد و یک قاشق کرده استفاده میکنیم. مقدار پنیر چدار یا موزارلا برای این مواد یک چهارم لیوان هست. 🔸اول کره و آرد رو تفت بدید و با ویسک حسابی مخلوط کنید که گلوله نشه. مواظب باشید آرد تغییر رنگ نده. در حد یک یا دو دقیقه کفایت میکنه. 🔸حالا شیر گرم رو اضافه کنید و هم بزنید تا بجوشه. وقتی به جوش اومد غلیظ میشه. شعله رو کم کنید و بزارید دو دقیقه دیگه هم بجوشه. 🔸حالا از روی گاز بردارید و پنیر رو اضافه کنید. پنیر با حرارت مواد آب میشه. میتونید کمی نمک و فلفل سفید هم بهش اضافه کنید. 🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀🧀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🧀🧀🧀 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خووشمزه هویج ۱ عدد پیازچه ۶ عدد فلفل ۲ عدد آرد سفید شیرینی پزی ۱۰ لیوان شیر ولرم ۲ لیوان آب ولرم یکو نیم لیوان نمک یک و نیم ق چ مخمر (خمیر مایه) ۲ ق غ روغن زیتون نصف پیمانه هویج و پیازچه و فلفل و نمک و مخمر و شیر ولرم و آب ولرم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه میکنیم و روغن زیتون ریخته و ورز میدیم ۵ دقیقه و در ظرف رو گذاشته و در جای گرم استراحت میدیم نیم ساعت سپس سطح کارو ارد پاشی کرده و با وردنه پهن میکنیم و به چانه های مساوی تقسیم میکنیم و در تابه چرب شده از دو طرف میپزیم و کره ذوب شده میزنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسموتی لیمو توت فرنگی🍓🍋❄️ موادلازم پوست ۴ عدد لیمو رو رنده کنید،قسمت سفیدش رو رنده نکنید تلخ میشه فقط در حدی که زردی پوست رو رنده کنید.۱ لیوان شکر اضافه کنید.اب لیمو ها رو بگیرید و اضافه کنید. حدود ده تا توت فرنگی متوسط رو خیلی ریز خرد کنید و میکس کنید با میکسر در حد پوره باشه.۱ لیوان آب گرم اضافه کنید و تا وقتی شکر حل بشه هم بزنید.توی یه ظرف در بسته ۲ ساعت بذارید بمونه بعدش یک لیتر آب یخ اضافه کنید و صاف کنید و بنوشید‌. نوش جونتون 😋🍓🍋 از ایده ی تزئینشون هم میتونید استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پودر نسکافه (قهوه فوری) یک استکان پودر قند دو استکان آب یک لیوان نکته۱: دقت کنید قهوه ترک استفاده نکنید. نسکافه که همون قهوه فوری هست استفاده بشه. بهترین حالت بنظرم نسکافه گلد هست. نکته۲: میتونید اول با مقدار کم و مواد به نسبت مساوی هم درست کنید. پودر نسکافه و پودر قند و آب از هر کدوم از این سه مواد دو قاشق بریزید و با همزن بزنید تا فرم بگیره. با دستور کپشن هم فرم میگیره. نکته۳: آب جوش استفاده کنید راحت تر فرم میگیره. طرز تهیه: . مشابه فیلم، پودر نسکافه و پودر قند و آب رو داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته و خامه ای بشه. با پودر قهوه تزیین کنید و نوش جان کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥯 😋 ▫️پودر قند یک پیمانه اگه شیرینی کمتر یا بیشتر دوس دارین کم و زیاد کنید ▫️تخم‌ مرغ ۲عدد ▫️کره ۲۵۰گرم به ای محیط رسیده ▫️آرد ۳پیمانه کم کم اضافه کنید ▫️وانیل یک قاشق چایخوری ▫️بیکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ▫️گردو یو پیمانه خورد شده ▫️کشمش یا شکلات یک پیمانه 🔸همه مواد رو مخلوط کنید خوب ورز بدین و بعد گردو و بعد شکلات یا کشمش از مواد بردارین توی سینه فر که کاغذ انداختین بزارید فر رو از قبل با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ دقیقه گرم کنید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بزارید بمونه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسکندر کباب 💕 مواد لازم: 500 گرم فیله گوساله یا گوسفندی برای مزه دارکردن: 1لیوان شیر 1 عدد پیاز 1 عدد گوجه فرنگی 2 تا 3 قاشق غذاخوری روغن مایع 1قاشق غذاخوری سرکه 2 تا 3 حبه سیر 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی زیره و آویشن مقداری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای تزیین: چند تکه نان بربری 1 لیوان ماست جعفری خرد شده مواد لازم برای سس گوجه روی کباب: 2 تا 3 عدد گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری کره نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه: 1.گوشت را به تکه های نازک، به اندازه کف دست ببرید. مواد سس جهت مزه دار کردن را آماده کنید. (یعنی پیاز، سیر و گوجه فرنگی را رنده کنید و همه مواد را همراه با سرکه، روغن مایع و رب گوجه فرنگی داخل شیر بریزید. نمک، فلفل، زیره و آویشن را نیز اضافه کنید). 2.گوشت را داخل این سس بخوابانید و چند ساعت داخل یخچال نگهدارید.سپس گوشت را از سس در بیاورید. در تابه روغن بریزید و گوشت را با کمی روغن سرخ کنید و نمک و فلفل به آن بزنید. گوشت را روی نان بگذارید. سپس سس گوجه فرنگی را آماده کنید. (یعنی در یک قابلمه گوجه فرنگی رنده شده، رب و کره را بریزید و چند دقیقه تفت دهید. سپس نمک و فلفل را اضافه کنید). ابتدا روی گوشت ماست و بعد سس گوجه فرنگی بریزید و باجعفری خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. نکته: معمولاً در ترکیه همراه با این غذا بلغور ساده نیز سرو می شود.این غذا سرشار از پروتئین و اهن هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برنج رو بشورید وخیس کنید تا برنج خیس میخوره کارای خونه رو انجام بدید تا با خیال راحت به اشپزیتون برسید یک عدد بزرگ رو خرد کنید وتفت بدید تا سبک بشه گوشت تکه ای اضافه کنید وباهاش سرخ کنید تا خونابه ای از گوشت باقی نمونه فلفل وکمی زردچوبه زده تفت بدید آب به اندازه ای بریزید که گوشت بپزه یکی دو تکه چوب دارچین اضافه ودرشو ببنید تا گوشت کاملا پخته بشه در این فاصله لوبیا رو بپزید من از لوبیای فریزیر استفاده کردم (لوبیا رو خام فریزیر میکنم)نصف لیوان آب بریزید تو لوبیا ودرشو بزارید با شعله کم بزارید بپزه نیم ساعتی میپزه تا لوبیا پخته میشه گوشت که پخته شد لوبیای پخته هم اضافه وباهاش تفت میدیم رب گوجه فرنگی اضافه کرده نمک میزنیم وهمه رو سرخ میکنیم آب برنج رو بزارید بجوشه برنج رو بریزید کمی زردچوبه بزنید اختیاریه دوست ندارید نزنید برنج رو ابکش کرده ته دیگ مورد نظر بزارید مواد گوشتی وبرنج لابلای هم بریزید آخر سر تو قابلمه با دو قاشق به ارومی مخلوط کرده یادم رفت بگم پودر دارچین وپودر گل محمدی وکمی ریزه فراموش نشه من زیره رو با هاون پودر کردم زیاد نریزید که بوش غالب بشه کمی زعفران دم کرده روش بریزیدوبزارید رو گاز با شعله کم وقتی بخار کرد کمی روغن حیوانی یا کره گرم کنید وروش بریزید نداشتید روغن مایع بریزد .نوووش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ زغالی خوشمزه اول باید بگم طعم این مرغ عالیه حتی بدون زغالی کردن و خیلی راحت و آسون و کم هزینه و سریع و بی دردسر و ... آماده میشه، پس حتما حتما یه بار امتحانش کنین. اینم طرزتهیه 👇👇👇 اول پوست مرغ رو میگیرین و روش رو برش میزنین. بعد یه پیاز رنده میکنین و بهش آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و سس مایونز اضافه کنین. مقدار اینا بستگی به مرغتون داره البته هرچی آبلیموش بیشتر بریزین ترش تر و خوشمزه تر میشه و هرچه مایونز بیشتر، چرب تر. خلاصه جونم براتون بگه مرغا رو بزارین توی این مواد و بزارین حداقل ۴ ساعت تو یخچال. بعد کف یه قابلمه(تفلون بهتره) یکم روغن زیتون بریزین و مرغا رو عین من با دست بزارین تو قابلمه، از انبر و از اینجور لوس بازی ها هم نداریم با ویتامین دست ما خانوما، غذاها خوشمزه تره درش رو بزارین چند دقیقه تا آب بندازه شعله هم خیلی کم نباشه، بعد روش زعفرون دم کرده بریزین و درش رو بزارین( صرفه جویی در مصرف زعفرون ممنوع) بعد یه مقدار از مایع اون سسی که مرغ رو توش خوابوندیم رو بریزین روش و کمی هم آب(در مصرف آب صرفه جویی کنید). زیر شعله رو کم کنین و بزارین مرغا حدودا یکساعت بپزه و روغنی بشه. حالا اگه میخواین زغالی بشه، یه زغال رو روی گاز خوب افروخته کنین، بعد مثل من بزارینش توی یه نعلبکی یا کاسه و بزارینش تو قابلمه و روش روغن مرغ بریزین و در قابلمه رو ببندین تا دودش، مرغ رو دودی کنه. بعد که دودش تموم شد، از تو قابلمه بیارینش بیرون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧇 😋😍 🔸یک کاسه آب ویخ درست کنید سیب زمینی رو پوست کنده وبا رنده ریز رنده کنید. تو صافی بریزید، زیر شیر سرد آبی روش بکشید و بریزید تو آب و یخ و بزارید یک ساعتی بمونه هم نشاسته موجود تو سیب زمینی بیرون میاد هم سیب زمینی ترد میشه بعد از یکساعت آبکش کنید وبا فشار دست ابشو بگیرید تو قابلمه نچسب چند ق روغن داغ کنید وسیب زمینی رو بهش اضافه کنید حدود 5 دقیقه تفت بدید مدام با ق هم بزنید کمی سیب گلوله گلوله میشه مشکلی نیست با ق بازش کنید کمی که تفت خورد از قابلمه خارج کرده ته قابلمه کمی زعفران دم کرده بریزید دوباره سیب زمینی رو به قابلمه برگردونید نمک بزنید وبا پشت قاشق فشار میدیم و روشو صاف میکنیم تا یکدست بشه، برنج ابکش شده روش میریزیم و میزاریم رو گاز با شعله کم تا دم بکشه حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه واسه این سیب زمینی رو خارج کردم و زعفران ته قابلمه ریختم نمیخوام موقع ریختن برنج رو ته دیگ برنج‌زرد رنگ بشه شما دوست دارید زعفران رو به کل سیب زمینی بریزید یا زعفران قابل حذفه دوست ندارید نریزید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛