eitaa logo
آشپزی خاص
96.8هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.2هزار ویدیو
67 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
هر چی از لطافت وخوشمزگی این شیرینی بگم کمه 👌 نکته.... دوستان میتونید بجای کرم از خامه استفاده کنید یا هرکرمی که مایلید وژله آگارآگار هم کاملا دلخواه است فقط جهت براق بودن وجلوگیری از پلاسیده شدن میوه موادلازم کیک.....چهار عدد تخم مرغ شکر 100گرم یا نصف لیوان یا پنج قاشق غذاخوری سرپر آرد120گرم یا یک لیوان سرخالی یا هفت قاشق غذاخوری کاملا سرپر بیکینگ پودریه قاشق چایخوری آبجوش یه قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری کرم .......بهتره نصف مواد درست کنید فقط شیر یه لیوان بشه وشکلات وشکر هم نصف کنید اردونشاسته دست نزنید به میزانش شیر دولیوان...نشاسته ذرت دوقاشق سوپخوری....آرد دوقاشق سوپخوری شکر نصف لیوان....شکلات سفیدصدگرم وانیل کمی یا رنده پوست پرتقال یه قاشق چایخوری ...خامه صبحانه نصف لیوان طرزتهیه...... تخم مرغ وشکر وانیل وابجوش را ده دقیقه بزنید تا کاملا پف کنه وکرمی بشه ارد وبکینگ پودررا روی مایه کیک الک کنید وبا لیسک یا هم زن دستی ارام مخلوط کنید تا پف تخم مرغ نخوابد سینی 30×20راکف ودیواره کاغذ روغنی بیندازید ضروریه مایه کیک را توی سینی صاف کرده ودرفری که ازقبل بادمای 180درجه گرم شده بمدت تقریبی 15دقیقه در توستر هم به همین دما باشه حتما چک کنید کرم .....شیر و شکر وارد ونشاسته ذرت رامخلوط وروی حرارت مرتب بهم بزنید وانیل یا پودرپوست پرتقال را اضافه غلیظ که شد صد گرم شکلات سفید یا چیپسی را اضافه ومخلوط کنید تا اب بشه از روی حرارت بردارید نسبتا سرد که شد خامه رااضافه ومخلوط کنید ادامه کار ..... کیک را دوقسمت کرده بین وروی کیک کرم بمالید وچهارساعت توی یخچال بذاربد وبه اندازه دلخواه برش بزنید ومیوه دلخواه بذارید وچهار بار در صورت تمایل ژله اگاراگار بزنید با فاصله ده دقیقه وحتما توی یخچال بذاربد بعد هر بار رومال ژله کردن ژله اگاراگار...... یه لیوان اب وچهار قاشق شکر ویک قاشق چایخوری پودراگاراگار ویک قاشق چایخوری ابلیمو را مخلوط وسه دقیقه روی حرارت متوسط باشه کافیه وبردارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله سوپرایز من اول برای درست کردن ژله های رنگی از ۵ رنگ ژله استفاده کردم هر کدوم نصف بسته تقریبا . آبی بلوبری ، سبز لیمو ، زرد موز ، نارنجی پرتقال ، قرمز هندوانه استفاده کردم . هر گدوم نصف بسته رو با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) حل کردم . گذاشتم توی محیط از دما بیفته و خنک بشه . بهشون ۲ ق غ بستنی وانیلی نرم اصافه کردم و مخلوط کردم . قالب ناودانی شکل جنسش پلاستیکی هست ، با یکی دو قطره روغن مایع چرب کردم . و بعد ژله ها رو ریختم اول رنگ آبی و گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه یک کم از نیم بند سفت تر و بعد سبز و به این شکل لایه ها رو ریختم . هر کدوم که یک کم از نیم بند شدن یک خرده بیشتر بسته شده بود لایه بعدی رو اضافه کردم . برای ژله سفید : ۲ بسته پودر ژله آلوورا رو با ۲ لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کردم گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد یک لیوان شیر که از نیم ساعت قبل توی محیط بود بهش اضافه کردم (بستنی هم می تونین بریزین ۴ و ۵ ق غ) حالا قالب دومی جنسش فلزی هست . یک کم با آب مرطوب کردم و ۵ الی ۱۰ دقیقه فریزرگذاشتم و بعد از ژله سفید مقداری ریختم و گذاشتم بخچال نیم بند بشه . ژله اولی رو که توی قالب ناودانی بود از قالب خارج کردم چون بستنی ریخته بودم خیلی راحت با آزاد کردم دور ژله خارج شد . البته اینجا چون این ژله داخل زله دیکه قرار می گیره ژله از قالب زود خارج بشه خیلی زیاد یخچال نمونه چون اون وقت لایه ها به هم نمی چسبن . برای اینکه بتونم راحت بزارم توی وسط ژله سفید از وسط نصف کردم تا راحت بردارم و نشکنه و بعد گذاشتم وسط ژله سفید و مابقی ژله سفید رو داخلش ریختم و کل قالب رو داخل یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه . بعد ازبسته شدن دورش رو آزاد کردم و دیدم از جاش آزاد شده و روش یک دیسمرطوب قرار دادم و برگردوندم . باز چون شیر داشت البته بستنی هم همین طور کار رو برای آزاد شدن راحت می کنه و داخل اب ولرم هم نزاشتم به راحتی از قالب خارج شد . از خامه فرم گرفته هم برای تزیین استفاده کردم . ماسوره هم شماره ۱۳۲ هست . داخل خامه موقعی که فرم گرفت اواخر کار رنگ خوراکی ریختم . و در اخر با چاقوی اره ای تیزو خیس برش بخوره . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم برای قسمت سفیدرنگ: سفیده تخم مرغ ۵عدد آردسفید۱پیمانه شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر۱ق م وانیل۱ق م موادلازم برای قسمت زردرنگ: زرده تخم مرغ ۵عدد آردسفید از ۱ پیمانه ۱ق غ سرپر کمتربریزید شکر۱/۲پیمانه شیر۱/۴پیمانه روغن مایع ۱/۴پیمانه بیکینگ پودر ۱ق م وانیل ۱ق م پودرکاکائو به میزان لازم تخم مرغ هم دمای محیط،زرده وسفیده راجداکنید،سفیده را باهمزن بزنید تا فرم بگیره وشکر را بهش اضافه وهم بزنید.بترتیب شیر وروغن راافزوده،مخلوط کنید سپس آرد(۳بارالک شده)وبیکینگ پودرووانیل رااضافه وباهمزن مخلوط کنید تا یکدست شه.بزارید کنار وبرید سراغ زرده ها. زرده را باهمزن بزنید تا ازحالت لختگی دربیاد.شکر رااضافه وبزنید تا حجیم شه.بترتیب شیر وروغن رااضافه ومخلوط کنید.سپس آرد وبیکینگ پودر ووانیل رااضافه وخوب مخلوط کنید(بعضی از زرده های تخم مرغ رنگشون خیلی زرد نیست برای اینکه کیکتون قشنگتر بشه میتونید مقداری زعفران به مایه زرده ها اضافه کنید)قالب میان تهی راخوب چرب وکاغذروغنی بزارید واول مقداری مایه زردرنگ را داخل قالب بریزید وروش پودرکاکائو الک کنید طوری که سطح موادکاملا پوشش داده بشه.بعد مقداری مایه سفید رنگ رابریزید ودوباره پودرکاکائو روش الک کنید تا ۴لایه این کارراتکرار کنید مطابق کلیپ یعنی درکل دوقسمت زرد رنگ ودوقسمت سفید رنگ جمعا میشه ۴لایه .لایه آخر را پودرکاکائو نپاشید.قالب را۳باربه سطح کار بکوبیدهوای اضافه خارج بشه وداخل فر ازقبل گرم شده بادمای۱۸۰درجه سانتی گراد بمدت ۴۰دقیقه بزارید بپزه طبقه وسط فر.بعد گذشت ۴۰دقیقه باسیخ یاخلال چوبی تست کنید اگر مواد به سیخ نچسبید وسالم بیرون اومد کیکتون آماده ست.ازفرخارج کنید بزارید کمی خنک شه وبرگردونیدکاغذرا ازش جداکنیدوبرش داده ونوش جان کنید. قطر قالب ۲۵سانت پیمانه منظور پیمانه استاندارد آشپزیه البته لیوان دسته دارفرانسوی هم میتونید معیارتون قرار بدیدید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه ترشی قارچ و هویج: ماده غذایی مقدار مورد نیاز قارچ تازه ۱ کیلوگرم/ نمک وفلفل به میزان لازم/ شکر ۱ قاشق مرباخوری /سیر ۳ حبه/ شوید تازه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری /هویج ۳ عدد/ آب ۱۸ لیوان /سرکه ۱ لیوان و ۳ قاشق غذاخوری /روغن مایع یک دوم لیوان طرز تهیه ترشی قارچ و هویج: ابتدا سرکه و نمک و فلفل و سیر و شکر و هویج رنده شده را مخلوط می کنیم و برای ده دقیقه کنار می گذاریم بعد از ده دقیقه دو پیمانه از اب را اضافه می کنیم و می گذاریم روی حرارت وقتی به جوش امد می گذاریم ده دقیقه بجوشد و در اخر روغن را اضافه می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. ۱۶ پیمانه اب را با یک قاشق غذاخوری نمک می گذاریم بجوشد و وقتی جوش امد قارچهای شسته شده را به اب اضافه می کنیم و اجازه میدهیم برای سه دقیقه بجوشد و بعد با اب سرد ابکشی می کنیم قارچ را خرد می کنیم و با سسی که اماده کردیم مخلوط می کنیم و داخل شیشه تمیز میریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم بعد از یک ماه ترشی اماده سرو هست. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😍😍 شیر: 3 لیوان شڪر: 1 لیوان زعفران دم ڪرده: به میزان لازم پودر ژلاتین: 2 ق غ خامه: تقریبا نصف پاڪت گلاب: ۱/۴ لیوان وانیل :ڪمی پودر ژلاتین رو روے نصف پیمانه آب سرد بریزید. وقتے یڪم باز شد، روے بخار ڪترے بذارید يا يه دقيقه توي ماڪروفر تا دانه هاے ژلاتین توے اب حل بشه. شےر و شڪر رو توے قابلمه روے حرارت بذارید و بهش یه مقدار زعفرون اضافه ڪنید و بهم بزنید تا مخلوط بشن و شڪر حل بشه. وقتے شیر به جوش اومد وانیل و گلاب هم بریزید و زیرش رو خاموش ڪنید. ژلاتین رو هم بریزید داخل شیر و ڪنار بگذارید تا ڪاملا خنک بشه. حالا خامه رو توے یه ڪاسه بریزین و وقتے شیر و شڪر و زعفرون ڪاملا خنک شد، ڪمے ازش توے خامه مے ریزیم و هم مے زنیم تا صاف و یڪدست بشه. این نڪته خیلے مهمه ڪه حتما باید محلول شیرے سرد باشه وگرنه خامه میبره خوب ڪه یڪدست شد، آن را به بقیه مواد اضافه مے ڪنیم و هم مے زنیم تا یڪنواخت بشه حالا این مایه رو مے ریزیم توے قالب و میذاریم توے یخچال تا ببنده. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر زعفرانے 😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ✅مواد لازم ارد دو لیوان پودر قند نصف بیشتر لیوان کره یا روغن صاف ۱۵۰ گرم وانیل نصف ق چ بیکینگ پودر یک ق م تخم مرغ یک عدد نشاسته ذرت دو نیم ق غ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نگهداری سیر من بااین روش یکسال سیرروتازه نگهداری میکنم شماروشتون برای نگهداری طولانی مدت سیرچیه؟؟لطفاتجربهاتون روبه اشتراک بزارین تاهمه بتونیم استفاده کنیم🙏 من پوست روی سیررومیگیریم ولی پوست داخلی رونبایدبگیرین بعددون میکنم باپوست داخل بطری خالی آب میریزم ودربشومیبندم ومیزارم داخل فریزر یک روش دیگه هم سیرروپوست روشومیگیرم ودرسته داخل زیپ کیپ میریزم وداخل فریزرمیزارم خوبی این روش این هست که دیگه فریزروموادداخل آن بوی سیرنمیگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مقدار تقریبا برای 5 تا 6 نفر کافیه لوبیا چیتی نصف لیوان نخود نصف لیوان عدس نصف لیوان سبزی آش 500 گرم (تره+جعفری+گشنیز+اسفناج)معمولا به نسبت مساوی از هر کدام استفاده میشود. اگه فصل اسفناج تمام شده بود میتونید برگ چغندر را جایگزین اسفناج کنید. سبزی آش نباید زیاد ریز شود. رشته آش 1 بسته فلفل+زردچوبه به میزان لازم نعناع خشک و سیر برای تهیه نعناع داغ و سیر داغ پیاز به میزان لازم کشک لوبیا و نخود را از 24 ساعت قبل در آب خیس و چندین مرتبه آب روی اونها رو عوض کنید . عدس نیازی به خیساندن از قبل ندارد. سپس نخود و لوبیا را به صورت جداگانه بپزید. عدس را نیم پز کنید وگرنه در آش له میشود. میتونید نخود و لوبیا و عدس را به مواد اش اضافه و یکباره بپزید ولی ممکن است رنگ آش شما تیره بشه برای همین من معمولا حبوبات رو جدا میپزم و بعد به آش اضافه میکنم. در قابلمه ای که گنجایش مواد را داشته باشید پیاز داغ بگیرید در حدی که پیازها طلایی روشن شوند. بعد زردچوبه و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. حالا حبوبات پخته را هم اضافه و در قابلمه آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا آب جوش بیاید. میتونید به جای آب از آب گوشت یا آب قلم استفاده کنید. برای ایجاد لعاب بیشتر در آش میتونید در این مرحله 1 قاشق غداخوری آرد را در آب حل کرده و به محتویات قابلمه اضافه کنید(به دلخواه) صبر کنید تا آب جوش بیاید و بعد سبزی آش را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا آهسته سبزی پخته شود و آش لعاب بیندازد. بعد از پخته شدن سبزیها نوبت اضافه کردن رشته است. رشته را کمی خرد کنید (نه زیاد که له شود) رشته را کم کم اضافه و آرام هم بزنید تا رشته ها از هم باز شوند. ممکن است میزان کمتری رشته استفاده شود. در قابلمه را نیمه بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا آرام رشته ها پخته شده و لعاب بیندازند. هر از گاهی هم بزنید تا آش ته نگیرید. اگه بعد از پخته شدن رشته ها احساس کردید آش سفت شده میتونید یکی دو لیوان آب جوش اضافه کنید تا غلظت آش مناسب شود. در نظر داشته باشید که بعد از سرد شدن آش معمولا سفت تر میشود. بعد از اینکه رشته ها پخته شدند به دلخواه مقداری نعناع داغ و کشک به آش اضافه کنید(میتونید داخل آش،کشک نریزید و فقط برای تزئین روی آش از کشک استفاده کنید) و بعد آش را بچشید و در صورت نیاز کمی نمک اضافه کنید صبر کنید چند جوش بزنید و بعد آش رشته آمادست. در ظرف بریزید و با کشک و نعناع داغ و پیاز داغ و سیر داغ تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. آرد قنادی ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت ۵ گرم کره صبحانه هم دمای محیط ۵۰ گرم روغن صاف قنادی ۱۰ گرم بکینگ پودر ۱/۸ق.چ پودر قند قند ۲۵ گرم پودر بادام ۱۵ گرم وانیل ۱/۸ق.چ تخم مرغ هم دما محیط ۳۰ گرم(نصف ی دونه ۶۰ گرمی) . 💢طرز تهیه دقیقا طبق فیلم ♦️هم دمای محیط بودن تخم مرغ و کره خیلی مهمه ا♦️ستراحت خمیر نیم ساعت یخچال ۲۰ دقیقه استراحت قبل فر ♦️دمای فر ۱۷۰ فر برقی ۱۰ دقیقه طبقه وسط ........... 💢مواد لازم تزیین شکلات تلخ ۱۰۰ گرم روغن مایع ۱ ق.م روش بن ماری حتما ۵۰ گرم شکلات و بزارید مایکروفر هر ۱۰ ثانیه هم بزنید تا ذوب بشه بعد ۵۰ گرم دوم و اضافه کنید دمای محیط بمونه هم بزنید همه شکلات ی دست بشه در انتها روغن مایع رو اضافه کنید وقتی شیرینی و شکلات هم دما بودن کاور کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
📍مواد لازم🔻 آرد دو صفر (آرد نان لواش یا تافتون) نیم کیلو یا ۴ پیمانه شکر ۵ گرم یا ۱ ق چ مایه خمیر خشک ۷ گرم یا ۲ ق چ شیر ۲۵۰ میلی لیتر یا ۱.۰۲ پیمانه نمک ۶ گرم یا ۱ ق چ روغن زیتون ۵۰ میلی لیتر یا ۰.۲۳ پیمانه ‌ 🍕به مدت ۱ ساعت روش رو بپوشونید و بذارین یه جای گرم استراحت و پف کنه و سایزش ۲ برابر شه. ‌ 🍕بعد از تقسیم کردن به قطعات کوچکتر (۸ قسمت) دوباره یک ربع اجازه بدین استراحت کنه ‌ 🍅پوره گوجه فرنگی یا بجاش سس گوجه فرنگی ۲۰۰ میلی لیتر یا ۰.۹ پیمانه + نمک،فلفل،روغن و پونه کوهی خشک 🥓ژامبون پخته شده ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه 🥣سالامی ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه ‌ 🔸مواد داخل پیتزا به دلخواه شماست. ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: نیم ساعت (بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه) ‌ 🧀پنیر ایدم یا پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم یا ۱.۴ پیمانه پنیر ایدم یه مدل پنیر سخت هلندیه. ‌ 🔸دوباره بذارین توی فر ‌ 🌡پخت در دمای: ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۳۹۲ درجه فارنهایت ⏰به مدت: ۵ دقیقه‌ای ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: در اینجا نسبت تقریبی مواد را نوشتم طرز تهیه هم در فیلم مشخص است. برنج ۳ پیمانه ماست ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۳ عدد زعفران دم کرده نصف استکان بادمجان ۳ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم رب گوجه ۲ قاشق پیاز 2 عدد هویج یک عدد فلفل دلمه ای یک عدد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته‌چین سبزے پلو و مرغ چند نڪته :👇 با گوشت گوسفند هم میشه درست ڪرد و خیییلے خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم ڪشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم. چون سبزے هم به برنج اضافه میشه نمک رو ڪمے بیشتر از وقتے ڪه برنج آبڪشے ساده درست میڪنید بزنید. همینطور به دلیل وجود سبزے و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روے برنج، باید ڪمے زنده تر آبڪش بشه. مخلفات اختیارے هست من گاهے سیب زمینے و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولے آلو حتما باشه ڪه ترش و لذیذ میشه. گاهی ڪه آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فُکاچای سیب زمینی😋 مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی ۶-۷ عدد یا ۷۰۰ گرم ‌ ⏰سیب زمینی ها رو به مدت ۸-۱۰ دقیقه بذارین توی مایکروویو با بیشترین قدرت، یا آب پز کنید. ‌ 🥡آرد ۶۰ گرم یا نصف پیمانه 🧂نمک و فلفل 🥚تخم مرغ ۲ عدد 🍳روغن 🥓ژامبون 🧀پنیر چدار،موتزارلا یا پیتزا ‌ ⏰تابه ی نچسب رو با روغن چرب کنید، جمعا حدود ۱۰ دقیقه یعنی هر طرف رو ۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید. ‌ 🔸در صورت تمایل بجای ژامبون، میتونین از گوشت چرخکرده و انواع سبزیجات استفاده کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛