یک نون روغنی بسیار عالی و بدون جذب روغن با وجود اینکه در روغن سرخ میشه،ولی اصلا روغن جذب نمیکنه.حتما روی نونها پودر قند بپاشید و میل کنید.
مواد لازم🔻
3 یا 4 قاشق ماست
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری سرکه (سیب یا انگور)
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
نزدیک به لیوان آرد ( کنترل شده ارد اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم باشد و به دست نمی چسبد)
برای باز کردن خمیر
مقدار پودر نشاسته ذرت
روغن برای سرخ کردن مقداری
پودر شکر یا پودر قند برای تزیین
طرز تهیه🔻
تخم مرغ و ماست را کمی مخلوط کنید. سپس جوش شیرین را درون یک کاسه بریزید ، سرکه را به آن بیفزایید و مخلوط کنید، بگذارید کف کند، و جوش شیرین و سرکه را به تخم مرغ و ماست اضافه کنید و با هم مخلوط می کنیم . بعد آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنیم و یک خمیر نرم درست کنیم که به دست نچسبد. نیم ساعت به خمیر استراحت دهید سپس خمیر را به تکه های کمی بزرگتر گردو تقسیم کنید ، نشاسته را روی میز بپاشید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید قطر نیم سانت . نان را در روغن داغ بیندازید. اگر خمیر کلفت باشد ، پف نمی کند. بعد روی نانها پودر قند بپاشید و حتماً این دستور العمل را امتحان کنید و نوش جان.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بستنی_زمستونی
این میزان مواد حدود ۱۵ عدد بستنی زمستونی مطابق شکل میشه،
سفیده تخم مرغ ۲عدد(بهتره تخم مرغها سرد باشن)
پودر قند ۱۰۰_۸۰ گرم بسته به ذائقه خودتون داره (۸۰ گرمش میشه نصف لیوان یا ۱/۲پیمانه)
به جای پودر قند ازشکر دانه ریز هم میشه استفاده کرد
وانیل ۱/۴ق چ
پودر ژلاتین یک ونیم ق چ
اب سرد ۲ق غ
نان میکادو به میزان لازم میتونین ازنان قیفی شکل یا نون بستنیهای مختلف هم استفاده کنید
شکلات تخته ای ذوب شده به مقدار دلخواه(تلخ باشه بهتره) مارک شکلات من پارمیدا بود
درابتدا نانهای میکادو را مطابق فیلم قالب زده و کنار بگذارید چون نانها نازک هستن بهتره که حتما هردوعدد از آنها را با کمی شکلات بهم بچسبانید،
پودر ژلاتین واب سرد را مخلوط کرده وبنماری کنید تا کاملا شفاف شود البته اواسط کار مثلا موقع گذاشتن سفیده رو بخار آب، اینکارو رو انجام بدین که تا موقع اضافه کردن بسته نشده باشه
سفیده تخم مرغها را باهمزن بزنید تا کف کند به محض کف کردن ۱/۴ ق چ وانیل وپودر قند را کم کم به ان اضافه کنید و انقدر هم بزنید تا سفیده خوب فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،
سفیده را روی بخار آب کتری درحال جوش بگذارید(توجه کنید حرارت کم و بخار آب ملایم باشد، و ظرف سفیده طوری روی کتری قرار بگیرد که کف آن با آب در تماس مستقیم نباشد وگرنه سفیده شل شده واب میندازه)
سپس حدود ۱۰ دقیقه سفیده را با همزن بزنید(مداوم) تا سفیده بپزد ومانند خامه سفت شود
ظرف حاوی سفیده را ازروی حرارت برداشته وپودرژلاتین بنماری شده وازداغی افتاده را به آن اضافه کنید کمی درحد مخلوط شدن هم بزنید(زیاد هم نزنید سفیده شل میشه)
درون قیف ریخته و سریع روی نانها پایپ کنید،داخل محیط نمونه چون شل میشه حتی گرمای دستتون ممکنه باعث شل شدن اون بشه پس سریع روی نانها فرم بدین،
بستنی ها رادوسه ساعتی درون یخچال بگذارید تا خوب منسجم شوند
سپس برروی آنها شکلات آب شده ازدما افتاده بریزید ودوباره به یخچال منتقل کنید تا رویه آنها نیز ببندد،
بستنیها درون یخچال تا سه چهار روز قابل نگهداریست،
برای شکلات اب شده هم :شکلات تخته ای را خردکنید وروی بخار آب کتری بگذارید هم بزنید تا ذوب شود اگر خیلی سفت بود کمی روغن مایع به آن اضافه کنید،
بچه ها میتونین قبل از اضافه کردن پودر ژلاتین مقداری خامه فرم گرفته مثلا حدود ۲ _۳ق غ هم بهش اضافه کنید یا اگر خواستین پفکی تر باشه مارشمالوی اب شده از همین شیبابا ها مثلا ۶_۵عدد اب کنید بریزید داخلش وبعد پودر ژلاتین بزنید،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد اولیه
مواد
1 لیوان آب شیر
1 لیوان آب
2قاشقخمیر مایه
1 تخم مرغ (روی زرده)
3 قاشق غذاخوری روغن نباتی
1 قاشق چایخوری نمک
به اندازه آرد
برای ملات داخلی
250 گرم گوشت گاو
1 پیاز متوسط
3-4 فلفل چیلی
جعفری
نصف لیوان چای روغن
2 گوجه فرنگی رنده شده
فلفل قرمز
فلفل سیاه
نمک
آماده سازی
بیایید خمیر را ورز داده و تخمیر کنیم ، مواد را برای پر کردن مخلوط کرده ، سبزیجات را خیلی ریز خرد کرده ، خمیر را با وردنه و آرد بغلتیم ، حلقه هایی را به شکل بشقاب پهن کرده و داخل پر کرده قرار دهیم ، لبه ها را همانطور که در ویدئو نشان داده شده است ، درست کنیم
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید کنار خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_لطیفه
موقع درست کردن شیرینی لطیفه باید سرعت عمل داشته باشید. تمام مواد آماده ودم دستتون باشه
تخم مرغ حتمااا سرد باشه
سفیده و زرده باید جدا بشه یه ذره از زرده وارد سفیده بشه سفیده سفت و برفی نمیشه. کاسه و پره همزن که سفیده باهاش میزنید باید تمیز وخشک باشه.
شیرینی لطیفه که روش چسپناک میشه دلیلش اینه سفیده که زده شده زیادی مونده وتهش آب انداخته.
همیشه ابتدا سفیده بزنید وبزارید یخچال بعد زرده رو بزنید.
شیرینی که بعد از پخت پفش میخوابه وتخت میشه قریشی از حد داغ بوده
این مقدار مواد مقدار شیرینی روی سینی
از سینی داخل فر استفاده کنید. حتما سینی جداگانه باشه.
تمام مواد آماده ودم دستتون باشه
ته سینی کاغذ روغنی بندازید وکمی چرب کنید.
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
تخم مرغ درشت سه عدد
آرد شیرینی پزی یکلیوان سر خالی
شکر دانه ریز نصف لیوان
نشاسته ذرت یک قاشق نداشتید مشکلی نیست باشه بهتره
بیکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری.
زرده و سفیده رو جدا کرده
سفیده رو حدود پنج دقیقه بزنید تا بالا بیاد سپس نصف شکر رو بصورت بارانی بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنج دقیقه دیگه بزنید توجه کنید سفیده وقتی قله ای ونوک تیزی روی پره همزن داشت کافیه بزارید یخچال تا آب نندازه
زرده و وانیل ومابقی شکر رو حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه.
زرده رو به سفیده اضافه دورانی مخلوط کنید
آرد ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر سه بار الک شده در سه مرحله بهش اضافه کنید .حتمااا به صورت دورانی بزنید تا پیش نخواهی یکدست که شد. بریزید تو قیف ورو سینی طبق فیلم قیف بزنید با الک روش پودر قند بپاشید وبزارید فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از پخت از فر خارج کرده از داغی که افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده
سرد که شد طبق فیلم خامه بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_برگردان_گلابی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۱۰ گرم (تقریبا یک لیوان)
شیر یا ماست ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
کره یا روغن مایع ۱۰۰ گرم (حدودا یک سوم لیوان)
آرد سفید ۲۵۰ گرم( یک و دو سوم لیوان)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( ۲ ق غ) ( جایگزین آرد سفید می شود)
بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
دارچین ۱ ق چ ( میزان دلخواه و قابل حذف)
گلابی ۲ تا ۳ عدد
کره و شکر رو با همزن خوب ۳ تا ۴ دقیقه زدم .تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه خوب با همزن زدم . با اضافه کردن تخم مرغ آخر وانیل هم ریختم . ماست رو اضافه کررم و مخلوط کردم .
آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر دارچین رو با هم مخلوط کردم و سه بار الک کردم . مواد آردی رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . به خاطر وجود کره و ماست غلظت مایه کیک سفت هست نگران نشید .
گلابی ها رو برش دادم و ورقه ای کردم
قالب به قطر ۲۳ سانت رو کفش کاغذ روغنی انداختم و روی کاغذ رو با کره چرب کردم و کفش یک قاشق شکر پاشیدم . از گلابی ها روش چیدم و روی گلابی ها شکر و پودر دادچین و نشاسته ذرت پاشیدم و بعد مایه کیک رو ریختم و صاف کردم .
فر از یک ربع قبل گرم کردم و داخل فر ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، ۵۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت و یک کم از دما افتاد از قالب خارج کردم . زیاد نمونه چون گلابی و میوه ته کیک هست بمونه اکر خیلی خنک بشه می چسبه .
بعد کاغذ روغنی رو برداشتم .
نکات : حتی المقدور مواد رو جایگزین نکنید . مخصوصا ماست که بهتره باشه .
می تونید گلابی ها رو کف نچینید و ردی کیک بچینید در این صورت فقط می تونید روی گلابی ها کمی پودر دارچین و پودر قند الک کنید .
بدون فر داخل تابه دو طرف و یا فر دست ساز میشه . فقط در تابه حواستون باشه که کفش نسوزه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی
مواد لازم براي خمیر
شکر …….8قاشق سوپخوری
شیر ………1/2 پیمانه
آب ولرم…….1/2 پیمانه
روغن مایع …… 2قاشق غدا خوری
خمیر مایع……..2قاشق غذاخوری
کره ………….1/3پیمانه
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….2عدد
آرد …….درحدی که بدست نچسبه
مواد لازم کرم:
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4پیمانه
کره………. 2قاشق غذاخوری.
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❤️طرز تهيه خمیر پیراشکی👇
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز میدیم و به مدت 2ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان سرخ میکنیم و میگذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکیها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم.
❤️طرز تهيه کرم پیراشکی :
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم . .
دستور این دسر خوشمزه رو هم تو کپشن نوشتم با صدا هم توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
نوووش جاااان❤🌈
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋خوراک مرغ رژیمی و خوشمزه 😋
مواد لازم :
مرغ ۵۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
هویج دو عدد
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
فلفل سبز ۴ عدد ( تند یا شیرین به دلخواه)
رب گوجه دو قاشق غ
پوره ی گوجه ۴ قاشق غ
پیاز کوچک ۱۰ الی ۱۵ عدد
سیر به دلخواه
زرد چوبه یک قاشق چای خوری
آویشن یک ق چایخوری
پاپریکا یک قاشق چایخوری
روغن ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم .
برای تهیه ی این خوراک مرغ بسیار لذیذ فقط کافیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و روی خوراک رو در ابتدا با کاغذ روغنی و سپس فویل بپوشید و در فر با دمای ۱۸۰ الی ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه قرار بدید .در آخر فویل و کاغذ روغنی رو بردارید تا سطح مواد با گریل برشته بشه .
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بیسکویت_شکری
بیسکویت ساده وکم هزینه وخوشمزه مواد قابل دسترس برای همه این مقدلر مواد ۲۳تا شیرینی متوسط وکوچکتر بگیرید خیلی بیشتر بهتون شیرینی میده
مواد لازم.......
تخم مرغ ....یک عدد
شکر....نصف پیمانه یا لیوان
روغن مایع...نصف پیمانه یا لیوان
شیر....یک قاشق چایخوری
پودرکاکائو.....یک قاشق مرباخوری
وانیل....نوک قاشق چایخوری
آرد....یک ونیم پیمانه یا ليوان
بیکینگ پودر.....یک قاشق چایخوری
شکرجهت رویه خمیر
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب دل انگیز
از خـدای مهربان✨
براتون
یک حـس قشنگ✨
یک شادی بی دلیل
یک نفس عطر خـدا✨
یک بغل یاد دوست
یک دنیا آرزوهای خوب✨
و آرامش خواستارم
شبتون بخیر و سرشار از آرامش✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
گراتن بادمجان
مواد لازم :👇
سیب زمینی دو عدد متوسط
بادمجون متوسط چهار عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد نسبتا بزرگ
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پنیر پیتزا یک پیاله بزرگ
سیر دو حبه
نمک،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز وروغن به میزان لازم
سس بشامل
دستور تهیه :👇
دو عدد سیب زمینی متوسط با پوست بزارید بپزه
بادمجون رو پوست بگیرید حلقه ای برش بزنید وبزارید تو آب ونمک تا تلخیش گرفته بشه موقعی که تو آب ونمک میزارید یه بشقاب رو بزارید روش تا بادمجونها کاملا بدن تو آب ونمک بعد از نیم ساعت از صافی رد کرده واب سرد روش بکشید وبزارید کاملا ایشون بره
سپس دو طرفشون سرخ کنید
تو همون ماهی تابه پیاز رو نگینی خرد کنید با کمی روغن تفت بدید تا شیشه ای وسبک بشه وگوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنید وباهاش تفت بدید سیر رنده شده نمک ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز بریزید وباهاش تفت بدید آخر سر یک قاشق رب بزنید چند ثانیهای تفت میدیم وگاز رو خاموش میکنیم
از ظرف پیرکس یا تفلون هم میتونید استفاده کنید
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
سینی مورد نظر رو چرب کرده سیب زمینی پخته رو کفش مبچینم سپس بادمجون سپس مایه گوشتی دوباره بادمجون رو آخرین لایه سس بشامل وسپس پنیر پیتزا میزاریم فر تا روی پنیر طلای وبرشته بشه
گوجهاختیاریه
عزیزان سیب زمینی دوست ندارید نریزید اختیاریه وای با سیب زمینی عالی میشه
موقع سرخ کردن زیادی روغنی نباشه تا گراتن زیادی چرب نشه
سس بشامل یا سس سفید خودمونی
سس سفید مخصوص لازانیا، گراتن باعث میشه از حالت خشکی دربیاند وبه هم بچسبن، یک قاشق آرد سفید(آرد شیرینی پزی)یک قاشق کره
یا بیست وپنج گرم یک لیوان شیر لیوان گرم
ارد رو بزارید رو گاز وتفت دهید دو دقیقه کافیه تغییر رنگ نده فقط بوی خامی آرد گرفته بشه کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره توش آب بشه وشیر گرم رو کم کم بهش اضافه میکنیم شیر آگه سرد باشه موقع اضافه کردن آرد گلوله میشه مرتب با هم زن دستی بزنید تا گلوله گلوله نشه نمک وفلفل سیاه بزنید چند جوش که زد کافیه غلظتش به اندازه فرنی باشه حتما از کره استفاده شه روغن خوشمزه نمیشه بو نمیده خیلی هم خوش طعمه
اگه دیدید گلوله گلوله شده مشکلی نیست از صافی(الک) رد کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بیسکویت_انار
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم(یک لیوان)
وانیل ۱/۴ ق چ
رنگ خوراکی ژله ای یکی دو قطره
مواد به دمای محیط برسه.
کره و پودر قند الک شده رو با همزن ۴ ، ۵ دقیقه خوب زدم . تخم مرغ رو اضافه کردم و هم زدم . وانیل هم ریختم . آرد که الک شده رو کم کم داخلش ریختم و مخلوط کردم . خمیر ورز دادن نمی خواد به روغن میفته اگه ورز بدید . آرد هم همیشه در این مواقع با احتیاط ریخته بشه آرد زیاد شیرینی و بیسکویت شما رو سفت می کنه . تا جایی که دیدید به دست نمی چسبه کافیه . داخل خمیر رنگ خوراکی ژله رقختم و مخلوط کردم . خمیر رو حدودا نیم تا یک ساعت داخل یخجال استراحت قرار دادم . بعد از یخچال بیرون آوردم پنج دقیقه ای محیط باشه که خمیر خیلی سفت نباشه و بشه کار کرد باهاش و بعد بین دو نایلون پهن کردم .قطر خمیر هم دست خودتونه فقط خیلی نازک و خیلی کلفت نشه و بعد با کاتر شکل انار قالب زدم . داخل سینی چیدم . سینی هم می تونید فقط با روغن جامد کمی چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید .
فر از یک ربع قبل گرم و داخل فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، حدودا ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دادم .
بعد که یک کم از دما افتاد از سینی جدا کردن و با شکلات آب شده و پودرپسته تزیین کردم .
بیسکوییت ها رو توی ظرف درب بسته نگه داری کنید . در معرض هوا زیاد بمونه خشک میشه .
نکات :
جایگزینی کره بهتره نباشه این مدل بیسکویت های کره ای هم میگند . اگر خواستید می تونید روغن مایع همین میزان بریزید .
پودر قند جایگزین شکر نمی تونه باشه چون شکر دونه درشته و این خمیرها رو خراب می کنه و در صورت آسیاب کردن شکر که به صورت پودر شکر در بیاد میشه استفاده کرد.
رنگ خوراکی از نوع ژله ای هست که رنگ دیگه ای بیسکویت شما رو کم رنگ می کنه و ژله ای مناسب تره .
بدون فر داخل فر دست ساز و یا تابه روی گاز میشه . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
تعداد برای من ۱۲ عدد شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_شکلاتی_سه_رنگ
مواد لازم برای قسمت شکلاتی تیره:
آب جوش۱و ۲/۱ لیوان
آب سرد ۲/۱ لیوان
پودر ژلاتین ۱۲ گرم معادل ۱و۲/۱ قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات آماده۲ بسته
شکر ۴ قاشق سوپخوری
شکلات سیاه و تلخ ۵۰ گرم
طرز تهیه:
آب جوش و شکر و پودر هات شکلات و شکلات تلخ را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم میزنیم تا تمام مواد حل شده و یکدست شود .
پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب قرار داده تا شفاف شود حالا ژلاتین حل شده را به مایع شکلاتی اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
مواد لازم برای قسمت شکلاتی روشن:
شیر۱و۲/۱ لیوان
شکر۵ قاشق سوپخوری
پودر هات شکلات۱ بسته
آب سرد ۲/۱ لیوان
پودر ژلاتین۱۲ گرم معادل ۱و ۲/۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
شیر وشکر را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملا داغ شود ولی نجوشد. حالا هات شکلات را افزوده خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم کمی خنک شود . پودر
ژلاتین را در آب سرد ریخته هم زده روی بخار آب قرار میدهیم تا شفاف شود . حالا ژلاتین حل شده را کنار میگذاریم تا کمی خنک شود سپس آن را به شیر ولرم
اضافه کرده خوب مخلوط کرده کنار میگذاریم.
مواد لازم برای قسمت سفید: -
شیر۲لیوان
شکر ۸ قاشق سوپخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
خامه۳ قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین ۱۸ گرم معادل ۱ و ۵/۳ قاشق سوپخوری
آب سرد ۲/۱ لیوان
طرز تهیه:
پودر زلاتین را با آب سرد مخلوط کرده روی بخار آب قرار میدهیم تا حل شود . شیر و شکر را مخلوط کرده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا شکر حل شود . سپس خامه و وانیل را افزوده خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود حالا میگذاریم کمی خنک شود . ژلاتین را هم کنار میگذاریم تا داغی بیافتد حالا شیر و زلاتین را مخلوط کرده و کنار میگذاریم تا خنک شود .
مرحله آخر:
قالب مخصوص ژله را مرطوب کرده در فریزر قرار میدهیم تا کاملا سرد شود حالا یک لایه از مایع شکلاتی تیره در قالب ریخته میگذاریم در یخچال تا نیم بند شود سپس لایه دوم را از شکلاتی روشن استفاده میکنیم و بعد از نیم بند شدن لایه دوم در لایه سوم از مایع سفید استفاده میکنیم و همین کار را مرحله به مرحله ادامه میدهیم تا مواد تمام شوند. سپس مجددا دسر را در یخچال قرار میدهیم تا کاملا ببندد.
در صورت تمایل میتوانید لایه ها را با ارتفاع بیشتری در نظر بگیرید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_لیوانی
طرز تهیه:
یک کیلو(لیتر) شیر+۲قاشق غذاخوری آرد+ ۱/۵قاشق غذاخوری پرپودرنشاسته ذرت+۶قاشق غذاخوری شکر همگی رادرظرفی ریخته وروی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا غلیظ شود وبوی خامی آردگرفته شود وبعدازروی حرارت برداشته ووانیل رااضافه میکنیم .
استکان یا لیوانهارا خیس کرده ولی آب توی لیوانهانباشدازموادریخته وبرای چندساعت هرچه بیشتربماندبهترهست حداقل ۵_۶ساعت دریخچال گذاشته وبعد ازبستن اطراف لیوان راباچاقو آزاد کرده،طبق فیلم ولیوانهاراوارونه کرده تادسر بیرون بیاد وآن رابه چندلایه تقسیم کرده ومابین آنها خامه فرم گرفته گذاشته ولایه دیگرراروی آن وبعددرپودرنارگیل زده و روی آن شکلات آب شده وپودرپسته ریخته وتزیین میکنیم.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛