سلام سلام به هنرمندان عزیزدلم چطورین دوستان ...یک کیک کپل و مپل داریم بسیار ترم و باحال و خوشمزه
کیک گلاب کنجدی
تخم مرغ سه عدد
ماست شیرین دو سوم لیوان(یا شیر نصف لیوان)
گلاب دو ق غ
وانیل نوک ق چ
روغن مایع نصف لیوان
آرد دو لیوان
بکینگ دو ق چ
کنجد بو داده نصف لیوان
شکر یک لیوان
کنجد خام اگر دارین بزارید روی حرارت کمی تفت بدین بو داده بشه
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن برقی یا دستی پنج دقیقه میزنیم بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم بعد هم ماست و گلاب رو اضافه میکنیم و میزنیم در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم و اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم چند ثانیه با همزن میزنیم تا یکدست بشه و گلوله آرد نمونه...
کف قالب یا قابلمه کره سرد میمالیم کامل میپوشونیم حتما با کره بمالید بعد کف و دور قالب رو خوب کنجد بپاشید باید کامل از کنجد پوشیده بشه
بعد مایه کیک رو به آرومی داخل قالب بریزید و روش کنجد بریزید
روش پخت روی گاز..شعله پخش کن رو روی ب حرارت ملایم روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قابلمه رو روش در و دمکنی میزلریم و روی شعله پخش کن میزاریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزارین داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت یکساعت زمان میدیم تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه
بعد پخت بزارین کیک خنک بشه از قالب خارج کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شام فوری
هر عزیزی روش پختی داره 🌹این دستور را هم امتحان کنید ☺
بعضی از خانوما به جای رشته آش رشته سوپ میریزین اونم خوشمزه س ولی با رشته آش جا افتاده تره
روش پخت من😊
اندازه های که میگم تقریبه
هویج نگینی خرد شده دوعدد
سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده
ماست حدود سه لیوان
پیاز ریز خرد شده یک عدد
جعفری خرد شده نصف لیوان من جعفری تازه نداشتم جعفری خشک زدم
رشته آش یک چهارم بسته ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز و وآب مرغ ویا آب قلم یک کاسه من از دو عدد عصاره مرغ استفاده کردم
پیاز وهویج رو با دو قاشق روغن تفت بدهید تا بوی،خامیش گرفته بشه سرخ نمیکنیم ادویه ها رو هم بزنید عصاره مرغ اضافه کردم واب ریختم تا هویج نیم پز بشه بپزه
سیب زمینی نگینی خرد شده و رشته آش ، اضافه میکنیم درشو میزاریم تا بپزه جعفری خرد شده میزنیم وقتی رشته ها لعاب بده ماست رو خوب زده تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم ومدام هم میزنیم تا ماست نبره توووووجه کنید ماست نباید جوش بزنه ماست فقط داغ بشه شعله رو خاموش کنید کمی نعنا داغ بریزید روش و نوووووش جان بفرمایید ☺ماست نه زیاد شیرین باشه نه ترش مزه (من از ماست خونگی استفاده کردم
میتونید مخلوط جعفری و گشنیز استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_صبحانه
دستورهای زیادی هست از شکلات صبحانه . این روشی که براتون گذاشتم خیللللی عالی میشه همش دیگه دوست دارین خودتون درست کنین غلظتش عالیه و شلکی هم نیست 😋😊.
.
اینکه هر نوع مغزی هم دوست داشته باشین چه پودر شده چه خرد شده می تونین داخلش بریزین مغز گردو ، فندق ،پسته و ... من نریختم چون علاقه ای کلا زیاد بهش نداریم 😊.
و اینکه با مواد زیر همین مقداری که توی کلیپ می بینین این شیشه یه کم سرخالی شد .
ماندگاریش هم خوبه ، این دستوری که من درست کردم توش تخم مرع داشت که من استفاده نکردم چون تخم مرغ نداره ماندگاریش بالاتر هست اگر تخم مرغ ریخته بشه تا یک هفته ده روز مصرف باید بشه ، اگر ریخته نشه تا دوهفته شاید هم بیشتر . اون قدر خوشمزه است که تا اون موقع نمی مونه . توی یخچال و حتی محیط بیرون یخچال محیط خنک هم می مونه ولی یخچال بهتره
کره ۳۰ گرم
شکلات تخته ای ۵۰ گرم (شیرین و یا تلخ فرقی نداره ، من تلخ استفاده کردم دوست دارم ولی بستگی به خودتون داره که دوست دارین چه میزان شیرین باشه )
شیر ۲ ق غ
پودر قند ۷۰ گرم (نصف لیوان ) (می تونین کمتر هم بریزین بستگی داره که چه قدر شیرین دوست دارین و یا نوع شکلاتتون چی باشه من ۵۰ گرم ریختم)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف پاکت)
پودر کاکائو ۲ ق غ
شکلات خرد شده روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذوب بشه و بعد کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد از حرارت برداشتم .
داخل طرف دیگه ای ریختم . پودر قند الک شده و پودر کاکایو رو هم اضافه کردم و با همزن کمی زدم و بعد شیر و خامه رو اضافه کردم و مخلوط کردم . از همزن دستی و یا مخلوط کن هم بابت ترکیب کردن می تونین استفاده کنین فقط حواستون باشه ممکنه در آخر گوله گوله بمونه و خوب ترکیب نشه اگر همچین وضعیتی پیش اومد مواد رو خیلی کم روی حرارت خیلی کم قرار بدین تا صاف و یکدست بشه . وقتی از حرارت افتاد داخل ظرف بریزین و بزارین یخچال .
و یه شکلات صبحانه خوشمزه داریم حالا که حسابی با هر چیزی می چسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#گراتن_مرغ_و_پوره_سیب_زمینی
برای ۳ نفر
سیب زمینی ۳ تا ۴ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
قارچ ۴ عدد
فلفل دلمه نصف عدد
ذرت ۲ تا ۳ ق غ
آرد سفید ۱ ق غ
شیر ۱ لیوان
کره ۲۵ گرم
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
سیب زمینی رو آبپز کردم . پوستش رو گرفتم و رنده کردم . بهش یه کم کره ( یا روغن) ، نمک و فلفل اضافه کردم .
سینه مرغ رو هم همراه پیاز و کمی نمک و زردچوبه و فلفل پختم و بعد از پخت مرغ رو ریش ریش کردم .
قارچ ها رو خرد کردم و تفت دادم بهش مرغ ریش ریش شده و فلقل دلمه ای خرد شده و کمی ذرت اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن ریختم .
سس_بشامل_معصومه : برای سس سفید داخل ظرفی آرد رو یه کم تفت دادم و کره رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد شیر گرم رو کم کم ریختم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و در آخر کمی نمک و فلفل ریختم .
داخل ظرف مورد نظر کفش رو یه کم با سس سفید چرب کردم و بعد یه کم از پوره سیب زمینی ریختم و پهن کردم و روش کمی پنیر پیتزا و از مواد مرغ و باز روش کمی پنیر پیتزا و سس سفید ریختم و همین کار رو دوباره یه لایه دیگه تکرار کردم .
داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دادم و در آخر کمی گریل رو روشن کردم تا روش تغییر رنگ بده .
توی تابه روی گاز هم می تونین درست کنین فقط رویه اش تغییر رنگپیدا نمی کنه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_ماکارونی
ماکارونی فرمی نصف بسته
تخم مرغ ۲ تا۳ عدد
سیب زمینی نگینی شده یک عددمتوسط
فلفل دلمه ۲ قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا به دلخواه ۳ قاشق غذاخوری
سوسیس یک عدد
قارچ ۶ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
موادمیانی رومطابق کلیپ درست میکنیم
ماکارونی روبایک مقدار نمک میریزیم داخل آب جوش حدودا ۸ دقیقه بعدآبکش کرده میزاریم یک مقدارسردبشه بهش دوقاشق روغن میزنیم بعدنمک وادویه وتخم مرغها رواضافه کرده داخل تابه یکمقدارروغن ریخته یک قسمت از موادکوکو رو میریزیم بعدموادمیانی رو ریخته روشویکمی پنیرپیتزامیزنیم ودوباره مابقی کوکو رو میریزیم ودم کنی میزاریم اجازه میدیم تایکطرف آن کامل پخته بشه بعدبرمیگردونیم وطرف دیگه رومیزاریم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چيكن_كوردن_بلو 🍗 😋
▫️سينه مرغ : ٢ عدد (٣٠٠ گرم)
▫️رنده پوست ليمو ترش : ١ قاشق مربا خوري
▫️آب ليمو ترش : ٢ قاشق مربا خوري
▫️سس خردل : ٢ قاشق مربا خوري
▫️ژامبون گوشت : ٤ اسلايس
▫️پنير چدار ورقه اي : ٤ ورق
▫️تخم مرغ : ١ عدد
▫️آرد سفيد، پودر پانكو ، نمك و فلفل سياه : به ميزان لازم
🔸سينه مرغ را از طول برش بزنيد و باز كنيد، روي سينه مرغ نمك، فلفل سياه و آب ليمو ترش بريزيد با بيفتك كوب سينه مرغ را آرام آرام بكوبيد تا پهن شود،آب ليمو باعث ميشود سينه مرغ راحتتر كوبيده و پهن شود، سس خردل بماليد و يك ورق ژامبون روي سينه مرغ قرار دهيد، سپس پنير گودا و دوباره ژامبون بچينيد، سينه مرغ را خيلي محكم رول كنيد و روي سلفون بگذاريد دو طرف سلفون را ببنديد و چند بار روي سطح كار بغلتانيد تا مرغ كاملا بسته شود
مرغ رول شده را يك ساعت داخل يخچال بگذاريد سپس از سلفون خارج كنيد به آرامي و بترتيب داخل آرد سفيد، تخم مرغ و پودر پانكو بغلتانيد در روغن داغ سرخ كنيد و يا داخل فر ٢٠٠ درجه بگذاريد
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دلمه_بادمجان
طرز تهیه:
1) دو عدد بادمجان را پوست گرفته و 30 دقیقه در آب نمک قرار بدین و بعد سرخ کنید.
2) یک عدد پیاز متوسط خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین و مقداری زردچوبه اضافه کنید. 100 گرم گوشت چرخکرده (به ازای هر بادمجان 50 گرم) اضافه کنید و بعد از تغییر رنگ گوشت ، ادویه ها (پودر تخم گشنیز ،نمک ، فلفل و پاپریکا از هر کدوم نصف قاشق چای خوری) و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید (رب گوجه فرنگی رو در مرکز ماهیتابه کمی تفت بدین که خوشرنگ بشه بعد با مواد مخلوط کنید)، یک فنجان آب اضافه و بذارید گوشت بپزه ، وقتی آب گوشت کشیده شد ، میریم سراغ سس.
#سس : 1 ق غ رب گوجه تفت داده شده و ادویه ها (1ق چ نمک و پودر گشنیز، نصف ق چ فلفل سیاه ، فلفل چیلی و پاپریکا)، 1ق غ رب انار (یا آلوچه)، کمی بعد 2 عدد گوجه رنده شده 1.5 فنجان آب و یک حبه سیر رنده شده بذارید جا بیفته و بعد از روی حرارت بردارید .
1 فنجان آب به سس اضافه و هم بزنید. شکم بادمجون ها رو باز کنید و با قاشق کمی فشرده کنید. مواد گوشتی رو با 1ق غ زرشک تفت داده شده مخلوط کنید و با این مخلوط شکم بادمجون ها رو پر کنین. می تونید کمی پنیر هم اضافه کنید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این شب دل انگیز
از خـدای مهربان✨
براتون
یک حـس قشنگ✨
یک شادی بی دلیل
یک نفس عطر خـدا✨
یک بغل یاد دوست
یک دنیا آرزوهای خوب✨
و آرامش خواستارم
شبتون بخیر و سرشار از آرامش✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سبد امروز را پُرمیکنیم
🌷ازمحبت دوستی و
🌸عشق و امید
🌷ومیخوانیم سرود
🌸خوشبختی را
🌷به اميد آنكه اطرافمان
🌸پرازشکوفہ های اجابت
🌷وعشق و برکت شود...
🌸روزتـون عالی و بینظیر
کیک شیفون پرتقالی
یک کیک لطیف و نرم و خوشمزه و عالی 😍.
این کیک رو می تونین حتی برای خامه کشی هم استفاده کنین که خیلی عالیه و اگر هم بخواید مثل من این شکلی با یک تزیین ساده به عنوان یک عصرونه با یک چای میل کنین 🙂.
.
تخم مرغ ۴ عدد
آب پرتقال ۸۰ میلی (یک سوم لیوان)
روغن مایع ۸۰ میلی(یک سوم لیوان)
شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان)
آرد سفید ۲۰۰ گرم (یک و یک سوم لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م سر صاف)
رنده پوست پرتقال ۱ ق چ ( یا وانیل ۱/۴ ق چ)
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کردم . زرده رو با نصف شکر و همراه رنده پوست پرتقال با همزن خوب زدم حدودا ۳ الی ۴ دقیقه .
(رنده پوست پرتقال در واقع یعنی پوست نارنجی رویی رنده بشه و سفیده رنده نشه .)
بعد روغن مایع رو اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم و بعد آب پرتقال رو ریختم و کمتر از یک دقیقه مخلوط کردم .
(آب پرتقال هم طبیعی باشه حدودا دو تا پرتقال کوچیک و متوسط این مقدار میشه . بعد حتما از صافی رد بشه )
حالا نوبت فرم دادن سفیده تخم مرغ هست .
پره های همزن رو شستم و خشک کردم و سفیده رو اول یه کم هم زدم و بعد به تدریج کم کم شکر رو ریختم و با دور تند همزن در یک جهت در یک کاسه تمیز هم زدم تا فرم بگیره و وقتی کاسه رو بر گردوندم چیزی برنگرده .
آرد و بیکینگ پودر رو ۳ بار الک کردم .
مواد آردی و سفیده رو کم کم داخل مواد زرده ریختم و به صورت دورانی هم زدم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم .
قالب به قطر ۲۰ سانت به ارتفاع ۵ تا ۶ سانت خوبه و یا قالب به قطر ۱۸ سانت با ارتفاع ۸ سانت .
اگر می خواید ارتفاع کیک بیشتر بشه قالب قطر ۱۸ استفاده کنید .
کف قالب کاغذ روغنی انداختم و مواد رو داخلش ریختم و داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت حدودا ۵۰ دقیقه قرار دادم .
و بعد از اینکه از دما افتاد از قالب بیرون آوردم و روی توری قرار دادم و وقتی خنک شد روی دیس گذاشتم .
به دلخواه هم هر طور بخواید می تونید تزیین کنید من از سس پرتقالی استفاده کردم .
نصف لیوان آب پرتقال و یک ق غ نشاسته ذرت و نصف ق غ پودر ژلاتین ( یا یک ق غ پودر ژله پرتقال) و ۲ تا ۳ ق غ شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت رو به کم قرار دادم و مدام هم زدم تا به غلطت برسه و بعد از حرارت برداشتم و وقتی از دما کمی افتاد روی کیک ریختم .
پ.ن : بدون فر توی فر دست ساز و تابه دو طرفه روی گاز می تونین درست کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ماهی_شکم_پر_شمالی
مواد لازم
ماهی 1 عدد (قزل الا یا هر نوع)
زردچوبه+نمک+فلفل+آب لیمو : به مقدار لازم(برای مزه دار کردن ماهی از هرچیز دیگه مثل انواع سس ها هم میتونید استفاده کنید)
پیاز : 1 + 1 عدد
سیر: 2تا 3 حبه
سبزی معطر: خالیواش، چوچاق ، گشنیز ، برگ سیر : 3 قاشق غ خرد شده (اگر خالیواش و چوچاق نداشتید پونه و نعنا اضافه کنید)
رب انار : به مقدار لازم (هر نوع به سلیقه خودتون میتونید استفاده کنید ترش یا ملس)
گردو و زرشک :مقداری (من گردو استفاده نکردم)
کره : مقداری برای رومال
طرز تهیه ماهی را حسابی بشورید پولک هاشو بکنید و داخل شکمش رو تمیز کنید .
با ادویه و اب لیمو و سیر و پیاز مزه دار کنید و کنار بزارید تا مواد میانی را آماده کنید .
پیاز رو تفت بدید تا طلایی شود بعد سبزی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت بدید بعد نمک و فلفل و رب انار و زرشک خیس خورده و گردو اضافه کنید و مخلوط کنید از روی حرارت بردارید.
مواد را داخل شکم ماهی بریزید و شکم ماهی را با نخ بدوزید .
توی سینی فر چرب شده قرار بدید و روی ماهی با چاقو خط بندازید و با کره ذوب شده چرب کنید و داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدید و هر نیم ساعت یکبار چک کنید چون قدرت فر ها متفاوته برای من ۲ ساعت طول کشید .(نیازی به فویل نیست اما اگه خواستید میتونید روش فویل بکشید) و بعد پخت روشم چند دقیقه گریل کنید تا حسابی خوش رنگ بشه.
ماهی شکم پر شمالی داخل تابه هم میتونید درست کنید با روغن و حرارت کم و درب بسته قرار بدید تا مغز پخت و طلایی بشه.
برای فر های برقی مثل توستر بیست درجه کمتر تنظیم بشه (بالا و پایین باهم)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دانمارکی
مواد لازم من رو دو برابر کردم
آرد ۲۵۰ گرم
مخمر یک قاشق مربا خوری
وانیل یک هشتم قاشق چای خوری
تخم مرغ یک عدد
کره ۱۰۰ گرم
شکر چهل گرم یک چهارم پیمانه
شیر یک هشتم پیمانه
آب یک هشتم پیمانه
نمک یک پنس
ابتدا آب ولرم یک قاشق مرباخوری از شکر دستور رو مخلوط و پودر خمیر مایه روش میپاشیم حدود ۱۵ دقیقه می زاریم تا عمل بیاد همه مواد جز آرد رو با هم زن زده تا مخلوط ویکدست بشه
وسط آرد رو کمی گود کرده مواد زده شده وخمیر مایه عمل اومده میریزیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم خمیر سفته حدود ۸ الی ده دقیقه ورز میدیم یاصد دفعه می کوبیم به تخته کار
چند قطره روغن داخل کاسه ریخته خمیر رو آغشته به روغن کرده سلفون میکشیم ومیزاریم حدود ۴۰ دقیقه تا یکساعت تا حجم خمیر دو برابر بشه
سپس به تخته کار انتقال داده وبا ورز پف خمیر رو میگیریم
کره سرد رو رنده درست رنده کرده وبه شکل مستطیل در میاریم
کناره های خمیر رو با وردنه باز کرده وکره وسطش میزاریم و تا میکنیم طبق فیلم دوباره با وردنه باز میکنیم وجهت مخالف و تا میکنیم این کار رو شش الی ۷ دفعه انجام میدیم هر دفعه کمی استراحت بدید تا مرحله آخر خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد حال فهمیدی چه جوریه🙄 تو فیلم مشخصه
سپس با وردنه باز کرده نواری برش زده کرم روش میریزیم رومال کرده و برش میزنیم کنجد میپاشیم و روشو گرم میپوشونیم بره استراحت دوم جاش باید خیلی گرم باشه تا کاملا پف کنه وبالا بیاد حدود یکساعت تا یکساعت ونیم
فر رو با دمای دویست درجه گرم کرده ومیزاریم تو فر تا روی دانمارکی قرمز بشه
مواد کرم
آب دو لیوان پودر قند نصف لیوان با هم میزاریم رو گاز تا جوش بیاد
یک لیوان آرد رو با نصف لیوان پودر قند مخلوط کرده وانیل هم میزنیم و کم کم به آب در حال جوش اضافه میکنیم با هم زن دستی مدام بزنید که گلوله گلوله نشه سپس سلفون بکشید تا رویه نبنده وسرد بشه
کرم اًضافه اوند فریزیر بزارید واسه پیراشکی هم عااالیه
مواد رومال
یک عدد تخم مرغ رو با یک پنس نمک ویک قاشق چایخوری شکر وکمی زعفران دم کرده یا رنگ خوراکی زعفرانی مخلوط آنقدر بزنید تا کف کنه هر چه بیشتر زده بشه روی دانمارکی قشنگتر قرمز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
پیاز : دو تا سه عدد
پنیر ورقه ای : یک بسته
گرانول سوخاری پولکی ( پانکو طلایی ) مارک تردک : یک بسته
آرد گندم : یک لیوان
تخم مرغ : دو عدد
فلفل پاپریکا و آویشن : به مقدار لازم
شیر : نصف استکان
طرز تهیه🔻
پیاز هارو مثل ویدیو برش بزنید و از هم جدا کنید. پیاز کوچیکتر دورش پنیر بپیچید و بذارید تو پیاز بزرگتر.
بعد آماده شدن، همشون به مدت نیم ساعت بذارید تو فریزر.
تو ظرفی دو تا تخم مرغ، ظرف دیگه آرد و ظرف دیگه پودر سوخاری بریزید. به تخم مرغ شیر اضافه کنید تا لخته نباشه. به همه ظرف ها ادویه دلخواهی بزنید.
پیازهارو اول توی تخم مرغ، بعد آرد و دوباره تخم مرغ و آخرش پودر سوخاری. توی ظرفی روغن بریزید و کمی که داغ شد، پیاز هارو سرخ کنید.
بعد سرخ شدن، بذارید روی توری فلزی یا دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه. بعد نوش جان کنید😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛