فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر طعم تکراری آخه😁
مواد لازم: ۴۰۰ گرم ران یا فیله مرغ
دو تکه دارچین
یک حبه سیر
دو قاشق چایخوری سر خالی پودر چیلی
یک عدد پیاز متوسط
یک قاشق چایخوری زردچوبه
یک قاشق چایخوری سر خالی پودر زنجبیل
یک فنجان پوره گوجه فرنگی
نمک و روغن
در تابه ای کمی روغن بریزید و دارچین، هل و پیاز خرد شدرو کمی تفت بدین نا پیاز های خرد شده سبک بشن. سپس زرد چوبه، پودر چیلی، زنجبیل و سیر رو اضافه کرده و کمی تفت بدین. پوره گوجه و به میزان لازم نمک اضافه کنید.
بزارید بجوشه تا مواد به روغن بیوفته بعد از اون مرغ هارو اضافه کرده و یه چهار دقیقه بعد کمتر از یک فنجان آب اضافه کنید. و بعد درب ماهیتابرو بزارید تا ۲۰ دقیقه با شعله متوسط بپزه.
نوش جانتون😘😘😘
نکته ی دیگه اینکه به جای فیله مرغ می توانید از ران مرغ هم استفاده کنید.
اگر گوجه فرنگی در دسترس ندارید می توانید از رب گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
برای تزیین و خوشمزه تر شدن این غذا در پایان روی آن ۱ – ۲ قاشق گشنیز خرد شده بریزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای تهیه موجور کدو و هویج
کدو متوسط 2 عدد
هویج متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
1 لیوان پنیر لور
تخم مرغ 2 عدد
روغن زیتون یا مایع 4 قاشق سوپ خوری
آرد 5 قاشق سوپ خوری سر پر
بکینگ پودر 1 پاکت (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
شوید ریز خرد شده حدود 15 ساقه
نصف بسته جعفری ریز خرد شده حدود 15 ساقه
نمک به میزان دلخواه
فلفل سیاه به میزان دلخواه
کنجد به دلخواه
طرز تهیه موجور کدو و هویج
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید. روغن زیتون را به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید.
کدو ، هویج و پیاز را رنده کرده و آب آنها را خوب بگیرید. سپس به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید.
جعفری و شوید ریز خرد شده ، پنیر ، آرد ، بکینگ پودر ، نمک و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید.
مواد را داخل قالب چرب شده ریخته و با لیسک صاف کنید.
در صورت تمایل روی مواد کنجد بپاشید. قالب را در فر 180 درجه از قبل گرم شده بگذارید و تا وقتی که سرخ شود بپزید.
سپس با دورچین دلخواه سرو کنید.
نکات
پنیر لور نوعی پنیر که کم نمک و کم چربی است، از پنیرهای کم نمک صبحانه هم میتوانید استفاده کنید.
با پنیر پیتزای رنده شده هم می توانید درست کنید.
موجور کدو و هویج را می توانید با ادویه ها طعم دار کنید.
من ظرف پیرکس مربع سایز بزرگ استفاده کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موجور_هویج_و_کدو☝️☝️
💞کلیــک کنیــد💞👇
⇒🍉 🥝⇐
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر
گوشت 0/5 کیلو
سبزی آش 1 کیلو
عدس 1 استکان
نخود نصف استکان
لوبیا سفید نصف استکان
برنج 2 استکان
پیاز 2 عدد
نمک به میزان کافی
فلفل به میزان کافی
زردچوبه به میزان کافی
طرز تهیه :
حبوبات را از شب قبل خیس کنید . گوشت و پیاز را سرخ کرده و زردچوبه را به آن اضافه کنید و بگذارید خوب بپزد . سبزی را خرد کنید . وقتی گوشت نیم پز شد ، حبوبات را اضافه کنید . سبزی را پس پختن گوشت و حبوبات بریزید . مدت پخت آش طولانی وحرارت آن کم باشد ومدام هم بزنید که همه مواد کاملاٌ مخلوط شوند و جا بیفتند . نمک و فلفل را در آخر کار بیفزایید . روی آش را با پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍘شیرینی گردو و شکلات
🍬مواد لازم
🍫کره 100 گرم
🍫پودر شکر 1/3 پیمانه
🍫تخم مرغ 1 عدد
🍫آرد 1 پیمانه
🍫گردو خرد شده 1 پیمانه
🍫شکلات خرد شده 1 پیمانه
🍫وانیل 1/4 ق چ
🍫پودر کاکائو 1 ق س
🍫نمک 1 پنسه
🧈کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخممرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#آش_شوربا
🍖☘️🧅🍚🌾🧂🌶️🌱🥣
مواد لازم:
سبزی آش: ۵۰۰ گرم
گوشت گوسفند چربی دار با استخوان: ۶۰۰ گرم
دنبه گوسفند: ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۵ عدد
برنج نیم دانه: ۱.۵ پیمانه
نخود: ۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی: ۱/۲ پیمانه
عدس: ۱/۳ پیمانه
ماش: ۱/۳ پیمانه
بلغور گندم: ۱/۳ پیمانه
زردچوبه: ۲ قاشق مرباخوری پر
فلفل سیاه: ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت و دنبه را به همراه نخود و لوبیاچیتی و سه عدد پیاز ریز شده و مقداری آب داخل زودپز می پزیم.
در قابلمه اصلی برنج، ماش، عدس، بلغورگندم و به همراه سبزی آش و مقداری آب با هم می پزیم.
گوشت و دنبه پخته شده را با مقداری لوبیا و نخود پخته شده له می کنیم و با مابقی نخود و لوبیا داخل قابلمه اصلی آش می ریزیم و بصورت مداوم هم می زنیم تا زمانیکه مواد آش مانند حلیم کش بیاد.
در انتها دو عدد پیاز را خلالی ریز کرده، داخل روغن سرخ می کنیم، زردچوبه و فلفل را می ریزیم و تفت می دهیم و به همراه نمک به آش جا افتاده اضافه می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
لوبیا و نخود از بیست و چهار ساعت قبل خیس می کنیم.
ماش، عدس، برنج و بلغور گندم به مدت ۲ ساعت خیس می کنیم.
از برنج نیم دانه ایرانی یا برنج گرده برای این آش استفاده کنید.
بهترین گوشت برای شوربا گوشت گوسفندی چربی دار با استخوان می باشد.
سبزی آش شوربا ترکیب: تره، جعفری، گشنیز و برگ چغندر یا اسفناج هست.
برای پخت گوشت داخل زودپز حدود سه ساعت زمان نیاز هست، در صورت نداشتن زودپز داخل قابلمه معمولی و با آب و زمان بیشتر گوشت را بپزید.
خوشمزگی این آش به پیاز داغش هرچه بیشتر بهتر.
زمان پخت این آش در حجم کم حدود چهار ساعت و در حجم زیاد حدود ۱۲ ساعت است.
برای جاافتادن هر چه بهتر این آش باید بصورت مداوم هم بخورد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ساندويچ_كافيشاپى 🌯 😋
▫️تن ماهى ٢ عدد
▫️ذرت پخته يا كنسرو ١ ليوان
▫️سيب زمينى پخته نگينى ٢ عدد
▫️پياز بنفش خلالى يا نگينى ١ عدد متوسط
▫️پيازچه براى عطر بهتر ٢،٣ عدد "قابل حذفه"
▫️شويد تازه ٣ ق غ
▫️خيار شور ٧ عدد
▫️گردو "اختيارى" اندازه دست خودتونه
▫️سس مايونز ٤ ق غ
▫️سس خردل ١تا٢ ق غ
▫️نمك
▫️فلفل سياه
▫️پاپريكا
▫️ادويه رو خودتون بچشين ديگه
▫️ليموترش ١ عدد
▫️نان باگت
🔺مواد رو مثل فيلم خورد كنين و با هم قاطى پاطى كنين و سس بزنين . بهتره كه چند ساعت تو يخچال باشه طعم ها بره تو خورد هم ولى اگه مثل من عجولين همون موقع ميتونين گريل كنيد و بخورين، يا گريل نكنين
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛