eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🥨 😋 ▫️شیر گرم یک لیوان ▫️شکر دو ق غ ▫️خمیر مایه یک ق غ ▫️تخم مرغ ۱عدد ▫️ارد ۳ لیوان ▫️نمک یک ق چ ▫️کره دو ق غ 🔴مرحله اول شیر، خمیر مایه ،تخم مرغ مخلوط کنید هم بزنید. 🔴مرحله دوم حالا آرد و نمک اضافه کنید، آرد زیاد نزنید که خمیر سنگین میشه ۲۰ دقیقه صبر کنید در ظرف بپوشونید. 🔴مرحله سوم بعد کره اضافه کنید ،یک ساعت زمان بدین خمیر حسابی به عمل میاد پف میکنه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 1 کیلو قارچ 500 میلی لیتر سرکه سفید فلفل سیاه نکوبیده نمک سیر برگ بو 1 لیتر آب فلفل قرمز جعفری نعناع روغن زیتون طرز تهیه🔻 قارچها رو خوب بشورید و آبکش کنید. هر قارچ روچهار تکه کنید.آب و سرکه را در قابلمه بریزیدفلفل و یک برگ بو را اضافه صبر کنید تا جوش بیایدنمک اضافه وقارچ ها را به مدت 3 دقیقه در این آب و سرکه بپزید. بعدقارچ ها را آبکش کرده و با حوله کاغذی خشک کنیدقارچ ها را در یک کاسه بریزید، فلفل قرمز ،سیر ریز خرد شده ، نعناع ، جعفری ، نمک ، را اضافه و خوب مخلوط کنیدظرفهای شیشه ای را با قارچ پر کنید و سپس روی آنها روروغن زیتون بریزیدتا روی قارچ ها را بگیرد و درب آنها را محکم ببندید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی چرخ شده ۳۰۰گرم ۱عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار ۳قاشق شکر ۳قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل ۲۵گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر خرما یی خرما را با یک روش ساده به شیرینی خوشمزه تبدیل کن🌴 ۵۰۰ گرم خرمای هسته و پوست گرفته شده را داخل تابه ۵ دقیقه تفت بدید ۱۰۰ گرم کره اضافه کنید وقتی ذوب شد زیر گاز خاموش کنید وقتی خنک شد داخل کیسه فریزر بریزید و بازش کنید کنجد، بیسکویت پتی بور به آرامی رول کنید چند بار این کار تکرار کنید با دست بهش شکل بدید و کنجد بپاشید، حداقل ۷ ساعت داخل یخچال بزارید به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم : بادمجان درشت 2 تا 3 عدد گوشت چرخ کرده 200 تا 250 گرم پیاز 1 عدد متوسط گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد رب گوجه فرنگی 1 قاشق چای خوری نمک، فلفل سیاه، زیره سبز به میزان لازم میخک 1 سیر ( دلخواه ) جعفری مقداری پنیر چدار رنده شده به میزان لازم مواد لازم برای تهیه سس: رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری آب 1 فنجان طرز تهیه: بادمجان را دو نیم کرده و وسط آن را خالی کنید سپس بر روی بادمجان ها مقداری نمک پاشیده تا آب بادمجان خارج شود. لایه میانی بادمجان را با خردکن یا هر وسیله ای خرد نمایید . بادمجان ها روغن زده و در فر به مدت 6 دقیقه گریل نمایید. در ظرفی جداگانه مواد میانی را به همراه بادمجان خرد شده ترکیب نماید. ابتدا پیاز، گوجه، رب، گوشت، نمک و ادویه، بادمجان و در نهایت جعفری خورد شده را با هم ترکیب و اجازه پخت دهید. در ظرفی مناسب بادمجان ها را قرارداده سپس آن را با پنیر، مواد گوشتی آماده شده مجدد پنیر و به دلخواه روی آن را گوجه و فلفل قرار دهید و در نهایت سس گوجه که ترکیبی از رب گوجه و آب و در صورت دلخواه سیر رنده شده است را در ظرف ریخته و در دمای 200 درجه فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی شود. غذای شما آماده است . نوش جان نکته : به مواد گوشتی در صورت تمایل میتوانید میخک نیز اضافه نمایید تا عطر و طعم بهتری به غذای شما دهد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان ماهیتابه ای عااالی😋👌 مواد لازم: آرد: ۲ کیلوگرم آب پنیر: ۲ لیوان شکر: ۱ لیوان شیر: ۱ لیوان روغن مایع: ۱/۲ لیوان تخم مرغ: ۲ عدد مایه خمیر: ۱.۵ قاشق غذاخوری کنجد: ۲ قاشق غذاخوری سیاه دانه: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱ قاشق چایخوری طرز تهیه: مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد.آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود..داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود.روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم.. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نکات: برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر را با توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید..به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید..این نان را روی گاز با شعله پخش کن و حرارت کم و همراه با دم کنی می توانید بپزید، فقط باید بعد پخت یک طرف نان، آن را برگردانده و طرف دیگر را بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید) روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه) پودر قند 180 گرم(1 پیمانه) شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری) نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری سیب 2 عدد قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری . فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر) آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید زرده و سفیده ها را جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند. (میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید) کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود. زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بدو بدو بد این همون دستور پختیه که همه شما دنبالش بودید.. پخت گوشت در کوه نمک...🙄🙄😋😋 😍😍😍😍👌 مواد و طرز تهیه حدود یک و نیم کیلوگرم نمک ۳۰۰ گرم سفیده تخم مرغ (از حدود 9 تخم مرغ) 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم گوشت گوساله( راسته) 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه 1/2 فنجان خامه ۳ قاشق چای خوری خردل سبزیجات معطر به دلخواه فر را با دمای ۱۲۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید. یک ورق پخت با فویل بردارید و در ظرف فر بگذارید. سفید و‌نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. طوری که وقتی فشار میدهید حالت بگیره. روغن زیتون را در یک تابه بزرگ بر روی حرارت متوسط ​​حرارت دهید. گوشت را به 6 تا 10 دقیقه برای هر دو طرف حرارت دهید. نیمی از ترمیب نمک را بر روی فویل ریخته و پهن کنید و گوشت را رپی ان قرار دهید به دو طرف آن فلفل بزنید و باقی نمکها را روی گوشت بریزد و با نمک کل گوشت رو بپوشونید.. بهتره که یه دماسنج هم برای اطمینان از پخت کامل گوشت درونش قرار بدیم. گوشت را برای مدت زمان 2 ساعت و 30 دقیقه تا 3 ساعت برسد در دمای۷۵ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. و بعد آن را بیرون آورده و نمک روی آن را بشکنید و نمک را از آن جدا کنید... مجدد برای 10 دقیقه دیگر آن را در فر قرار دهید. برای تهیه سس، خامه و سس خردل را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. میتونید به اون سبزیجات معطر هم اضافه کنید و همراه با گوشت نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: خمير يوفكا مثلثى ١ بسته گوشت چرخ كرده ٤٥٠گرم پياز يك عدد بزرگ قارچ ٥٠٠ گرم فلفل دلمه اى ١ عدد پودر پاپريكا و اويشن و فلفل ونمك پنير پيتزا به مقدار لازم تخم مرغ يك عدد،ماست يك فنجان روغن مايع نصف فنجان طرز تهيه: ابتدا پياز رو خرد كرده باكمى روغن داخل ماهيتابه ميريزيم بعد گوشت رو اضافه كردتفت ميديم سپس قارچ ورق ورق شده رو اضافه تاابش كشيده بشه بعد و يك ق غ ابليمو اضافه ميكنيم و تفت ميدهيم تا قارچها سرخ در اين مرحله ميتونين از كمى سس خردل ياسس گوجه ويا رب گوجه براى خوشمزه تر شدن مواد به همراه ادويه ها استفاده كنيد،مواد را كنار ميگذاريم و اجازه ميديم تا كمى خنك بشه(بنابه ذائقه ميتونيد ازسوسيس يا كالباس هم استفاده كنيد) ماست وتخم مرغ وروغن مايع رو باهم مخلوط كرده وبا قلمو روى خمير ميماليم(اينكار هم خميرو چسبنده ميكنه براى رول كردن راحت تا باز نشه هم نرم شدن داخل خميربعداز سرخ شدن بورك ها ميشه)يك قاشق داخل خمير ورقه ميگذاريم كمى پنير پيتزا روى مواد ميگذاريم و خمير را رول ميكنيم و داخل روغن شناور سرخ ميكنيم وروى دستمال روغن كش قرار ميديم البته داخل فر هم ميتونيد رژيمى تر تهيه كنيد😉سينى فر كمى چرب شده باشه فر ٢٠٠ درجه سانتيگراد از قبل گرم شده به مدت ٢٠ تا ٢٥ دقيقه ميپزيم تا روى بوركها طلايى بشه و خود بوركها برشته و ترد ميشن وداخلش كاملا نرمه،نوش جونتون ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این دسر ساده و خوشمزه رو با هر آبمیوه ای که دوست داری میتونی درست کنی🧃😍 مواد لازم برای لایه سفید: ۳ لیوان شیر(۶۰۰ میلی لیتر) ۶ ق غ شکر(میتونید به دلخواه کمتر استفاده کنید) ۲ ق غ نشاسته ذرت مواد لازم برای لایه رنگی: ۳ لیوان از هر آبمیوه ای که دوست دارید ۲ ق غ نشاسته ذرت ۱ ق غ آرد ۵ ق غ شکر(میتونید کمتر استفاده کنید) پودر پسته برای تزئین روش تهیه: مواد لازم برای هر دو لایه رو جداگانه داخل قابلمه میریزیم بعد از اینکه مخلوط کردیم همزمان با شعله متوسط حرارت میدیم و هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه.در حالیکه گرمه لایه لایه داخل قالب میریزیم و بعد از اینکه از حرارت افتاد دو ساعت داخل یخچال قرار میدیم.بعد از خارج کردن از یخچال لبه های دسر رو با کارد جدا کرده و بعد با پودر پسته تزیین کنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مزه ی اصلی تیرامیسو همینه،هم راحته هم خوشمزه، چند ساعت باید تو یخچال استراحت کنه😍 1بسته لیدی فینگر، 3پیمانه شیر، 3عددتخم مرغ،1پیمانه شکر، 3و نیم ق غ آردالک شده، 1بسته پنیرخامه ای(200 گرم)،1بسته وانیل(۵ گرم) مواد رویی: 1 ق غ پودر کاکائو، میوه دلخواه و بادام پرک 🔴تخم مرغا رو با همزن بزن، یه پیمانه شکر دانه ریز اضافه کن. 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد اضافه کن. داخل قابلمه بریز و مدام هم بزن تا غلیظ شن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزن و کنار بزار. بعد از اینکه خنک شد ، پنیر رو اضافه و مخلوط کن، کرم تیرامیسو آماده اس. نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر رو توی یا کاسه بریز. 1 بسته نسکافه سه در یک رو اضافه کن. اطراف قالب (میتونین از کمر بندی استفاده کنین) لیدی فینگر چیده، از کرم به اندازه ای که کف قالبُ بپوشونه بریز، بعد لیدی فینگرا رو خیس کن و روی کرم بزار دوباره روش کرم بریز. حداقل 8 ساعت بزار داخل یخچال بمونه بعد توی ظرف سرو برش گردون، پودر کاکائو رو روش الک و تزیین کن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از این خوشمزه تر نمیشه!!! دمی گوجه با ته انداز مرغ زعفرونی !! بریم تا درستش کنیم😍 مقداری آب رو جوش بیارین ، دو عدد ران مرغ بدون پوست، یک عدد پیاز، یک عدد فلفل دلمه ای ، نمک ، فلفل قرمز و ادویه کاری اضافه کنین و چهل دقیقه بذارید بجوشه. از آب خارج کنین و از آب مرغ برای دم کردن برنج استفاده کنین . مقداری روغن داخل تابه بریزید و یک عدد پیاز خرد شده رو تفت بدین . یک عدد سیب زمینی خرد شده، نمک و زرد چوبه ، پنج عدد گوجه پوست گرفته و خرد شده، باهم تفت بدید. چهار پیمانه برنج شسته شده و چهار پیمانه هم آب مرغ بریزین و بذارید تا آب برنج کشیده بشه . داخل یه قابلمه دیگه ، مقداری روغن و عصاره زعفران بریزین و مرغ ها رو بهش آغشته کنین و کف قابلمه بزارین . بعد برنج رو بریزین و فشرده کنین . با دمکنی درشو بذارید و چهل دقیقه زمان بدین تا پخته بشه. داخل یه ظرف برگردونید و در کنار ماست یا ترشی سرو‌کنید. عطر و طعمش فوق العادست. نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛