این تهچین مرغ خوردن داره😋
اول از همه سینه مرغتون رو بصورت خلالی خورد کنید بهش
یه دونه پیاز خلالی خورد شده
نصف قاشق نمک
نصف لیوان زعفرون دم شده
نوک قاشقفلفلسیاه
اضافه کنید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا مزه دار بشه
توی این زمان برنجتونو از یه ساعت قبل بخیسونید و بپزید و ابکش کنید
چهاردونه تخم مرغ
همزاه زعفرون دم شده
نمک یه قاشق
فلفل سیاه نوک قاشق
پودر هل نوک قاشق
یه لیوان ماست
نصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کنید
.
برنج ابکش شده رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
.
داخل ظرفی سینه های مرغتونو همره خلال پسته و بادام و زرشک تفت بدید
داخله تابه رژیمی روغنبریزید و برنج بریزید داخلش و مواد ته چین وسطش بریزید و و دوباره برنج ها رو صاف صاف بریزید روی مرغ ها و بزارید ۴۵ بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا داخل ماهیتابه
مواد لازم برای خمیر:
2 عدد تخم مرغ
5 قاشق ماست
کمی نمک(نصف قاشق مرباخوری)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم معادل 1.5 قاشق چای خوری)
4 قاشق غذاخوری روغن مایع
آرد (آرد را با کنترل بریزید ، باید خمیر نرم باشد و کمی به دست بچسبد)
سوسیس ، سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) ، زیتون ، ذرت ، پنیر پیتزا ، فلفل ، گوجه فرنگی ، کنجد و ... مواد لازم برای سس:
1 قاشق مربا خوری رب
1 قاشق مربا خوری سس کچاپ
1 قاشق چای خوری آویشن
1 حبه سیر رنده شده
طرز تهیه:
برای خمیر تمام مواد بجز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که کمی به دست می چسبد آماده شود. خمیر را داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید بذارید و خمیر را با دست پهن کنید. (اگر دوست دارید خمیر پیتزا نازک باشد میتوانید داخل دو ماهیتابه درست کنید. خمیر برای دو عدد پیتزا کافی است) مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی خمیر بزنید. ابتدا پنیر پیتزا بریزید و سپس بقیه مواد را اضافه کنید و در آخر مجدد پنیر پیتزا رنده شده بریزید. در ماهیتابه را بذارید و روی اجاق با شعله کم بپزید(تا وقتی که خمیر مغز پخت بشه و زیرش سرخ بشه حدود 40 دقیقه). نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😋
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه خامه پاستیلی (برای روکش کیک)👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما صبحتون زیبا عزیزان🌹
🌼خداوندا قلبمان را
🌺از عشق و محبت خودت متبرک گردان
🌼تا روزهایمان را در آغوش پراز
🌺خیر و برکتت سپری کنیم🙏🏻
🌼ﻋﺸﻖ، ﺣﻖِ الهی ﻣﻦ ﺍﺳﺖ؛
🌺ﻭ ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻃﻠﺐ میکنم.
🌼ﻣﻦ ﺗﻤﺎﻣﺎ ﻋﺸﻖ میدهم ﻭ ﺁﻥﺭﺍ
🌺از کائنات ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ میکنم
#شام_سریع 🥘 😋
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزی خاص نگار
#شام_سریع 🥘 😋
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزی خاص نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از پست آشپزی خاص نگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زبان_گوساله_با_پلو
کانال ترفند آشپزی🍟🍔
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_نشاسته_ای
#نان_نشاسته_پنبه_ای
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) .
1 لیوان روغن مایع .
2 قاشق غذاخوری شکر .
1 قاشق چایخوری نمک .
1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) .
1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده
4/5تا5 لیوان آرد
(اندازه لیوان 200 میلی لیتراست )
طرز تهیه:
ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخممرغ را اضافه وهم بزنید.
سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود.
خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ).
خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود.
بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ،
میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید
اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید
این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید
برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان نشاسته پنبه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عربی ویترینی😍
مواد لازم:
ژله ی آلوئورا ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
شکلات مقداری
نان بستنی قیفی مینی مقداری یا بیسکوییت گرد
لایه دوم:
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی پودر کاکائویی ۱ بسته(پودر شده)
شکر ۲ ق غ
پودر کاپوچینو ۱ بسته
برای لایه اول💃
اول ژله ی آلوئورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنیم. قالب رو چرب کرده و شکلات رو میریزیم و کمی ژله ی الورا و در یخچال میزاریم تا شکلات فیکس بشه.بعد نون بستنی رو میزاریم و کمی ژله دوباره میریزیم و در یخچال میزاریم تا بگیره.بعد کل ژله رو میریزیم و میزاریم یخچال.🤤💃
برای لایه ی بعدی:👇
اول شیر و شکر و مودر کاپوچینو رو میریزیم تو قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه.بعد پودر بیسکوییت و خامه و ژلاتینی که تو نصف لیوان آب روی حرارت بخار کتری حل شده رو میزیزیم ،هم میزنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم تا سرد بشه.
(این قسمت فیلم متاسفانه دوربین قطع شده و ضبط نشده،خیلی معذرت میخوام ازتون)❤🌹😬
بعد گرفتن ژله،مواد لایه ی دوم رو میریزیم و به مدت ۴ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده.بعد دور ظرف رو با چاقو آزاد میکنیم و بعد در ظرف سرو برمیگردونیم.(برای راحت آزاد شدن ژله از قالب میتونید ۳ ثانیه قالب رو تو اب جوش تکون بدید)
من با پودر کاکائو و شکلات تزیین کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه😍
امروز میخوایم به راحت ترین روش ممکن شیرینی لطیفه درست کنیم که از قدیم و ندیم یکی از شیرینی های پرطرفدار و دوست داشتنی بوده و بخاطر بافت لطیفش و خامه مابینش خیلی خوشمزه و لذیذه🤤
مواد لازم👇
تخم مرغ: سه عدد(زرده و سفیده جدا شود)
شکر: ۹۰گرم(معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر)
آرد: ۹۰گرم(دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت: ۲۵گرم(تقریبا ۳ ق.غ)
وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
بکینگ پودر: یک چهارم ق.چ استاندارد
پودرقند: به میزان لازم
خامه قنادی: ۳۰۰گرم
.
قبل از شروع کار فرتونو روشن کنید تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰درجه گرم بشه.
زرده و سفیده سه تا تخم مرغ کوچیک رو که کاملا خنک هستن از هم جدا میکنیم، سفیده هارو با دور تند همزن میزنیم وقتی یکم پف کرد شکرو کم کم بهش اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدیم تا سفیده هامون کاملا حجیم و پوفکی بشن بعد زرده هارو دونه دونه به سفیده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آردو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم.وقتی مایمون آماده شد آردو همراه نشاسته ذرت،وانیل و بکینگ پودر تو دو سه مرحله روش الک میکنیم.با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه و پف مایمون از بین نره.
بعد داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده میریزیم و روی کاغذ روغنی که داخل سینیمون انداختیم با فاصله از هم و یک اندازه پایپ میکنیم(میتونید پشت کاغذ روغنیتون دایره های یک اندازه بکشید بعد داخل سینی بندازید برای اینکه شیرینی هاتون یک اندازه بشن).بلافاصله روشون پودر قند الک میکنیم و برای ۱۰ دقیقه داخل فر میذاریم با دمای ۲۰۰درجه که از بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل گرمش کردیم. دمای فر و کاملا گرم بودنش از قبل تو پخت این شیرینی خیلی موثره👌
بعد از اینکه از فر دراوردیم میذاریم تا کاملا خنک بشن بعد از کاغذ جدا میکنیم.
خامه قنادی رو بعد از اینکه یخش یکم باز شد با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد داخل قیف میریزیم و برای وسط شیرینی هامون ازش استفاده میکنیم به هر مقدار که دوست داشتید.بعد لطیفه های آماده رو برای یکساعت داخل یخچال میذاریم.
میتونید روی قسمتی از خامشو با خلال پسته تزئین کنید اگر دوست داشتید و کنار چایی سرو کنید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این تهچین مرغ خوردن داره😋
اول از همه سینه مرغتون رو بصورت خلالی خورد کنید بهش
یه دونه پیاز خلالی خورد شده
نصف قاشق نمک
نصف لیوان زعفرون دم شده
نوک قاشقفلفلسیاه
اضافه کنید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا مزه دار بشه
توی این زمان برنجتونو از یه ساعت قبل بخیسونید و بپزید و ابکش کنید
چهاردونه تخم مرغ
همزاه زعفرون دم شده
نمک یه قاشق
فلفل سیاه نوک قاشق
پودر هل نوک قاشق
یه لیوان ماست
نصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کنید
.
برنج ابکش شده رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
.
داخل ظرفی سینه های مرغتونو همره خلال پسته و بادام و زرشک تفت بدید
داخله تابه رژیمی روغنبریزید و برنج بریزید داخلش و مواد ته چین وسطش بریزید و و دوباره برنج ها رو صاف صاف بریزید روی مرغ ها و بزارید ۴۵ بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛