.
پوآچا سوجوک
.
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان روغن مایع
2 عدد تخم مرغ (زرده ها را برای روی پوآچا جدا کنید)
3 قاشق مرباخوری شکر
1 قاشق مرباخوری نمک
1 پاکت خمیر مایه خشک فورق(10 گرم یا 1 قاشق غذاخوری)
حدود 6_7 لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
برای روی پوآچا:
سوجوک، سالام (از فرآورده های گوشتی، سوجوک از نظر ظاهر شبیه سوسیس با طعم متفاوت و سالام همان کالباس است)
پنیر پیتزا
یا هر چیزی که دوست دارید میتوانید استفاده کنید
طرز تهیه:
آب و شیر ولرم ، روغن مایع ، شکر ، تخم مرغ و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(خمیر مایه خشک فوری نیاز به استراحت و عمل آوردن ندارد و میتوانید مستقیم به مواد اضافه کنید اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ابتدا خمیر مایه و شکر را داخل آب ولرم بریزید و حدود ده دقیقه صبر کنید تا کف کند سپس به بقیه مواد اضافه کنید) نمک و آرد را با کنترل بریزید و ورز دهید. آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و تا وقتی که حجمش دو برابر شود استراحت دهید (حدود 45 دقیقه تا یک ساعت)
خمیر استراحت کره را کمی ورز دهید تا هوای خمیر گرفته شود سپس چانه هایی اندازه نارنگی آماده کنید و با فاصله داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. روی خمیر ها را بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید. سپس با فرچه زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و یک برش سوجوک را روی خمیر بزارید و فشار بدید.
یا خمیر را کف دستتان باز کنید داخل خمیر سوجوک ، سالام و پنیر پیتزا بذارید و دو سر خمیر را فشار بدید و شکل پیده دهید.(میتوانید داخل خمیر مواد دلخواهتان را بذارید و خمیر را ببندید یا هر شکلی دوست دارید بدید)
در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی روی پوآچا سرخ شود بپزید(حدود 25 دقیقه ، اگر پوآچا پخت ولی روی پوآچا خوب سرخ نشد میتوانید چند دقیقه حرارت بالای فر را روشن کنید اما دقت کنید روی پوآچا نسوزد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عربی ویترینی😍
مواد لازم:
ژله ی آلوئورا ۱ بسته
آب جوش ۱ لیوان
شکلات مقداری
نان بستنی قیفی مینی مقداری یا بیسکوییت گرد
لایه دوم:
شیر ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه ۲ ق غ
بیسکوئیت پتی پودر کاکائویی ۱ بسته(پودر شده)
شکر ۲ ق غ
پودر کاپوچینو ۱ بسته
برای لایه اول💃
اول ژله ی آلوئورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنیم. قالب رو چرب کرده و شکلات رو میریزیم و کمی ژله ی الورا و در یخچال میزاریم تا شکلات فیکس بشه.بعد نون بستنی رو میزاریم و کمی ژله دوباره میریزیم و در یخچال میزاریم تا بگیره.بعد کل ژله رو میریزیم و میزاریم یخچال.🤤💃
برای لایه ی بعدی:👇
اول شیر و شکر و مودر کاپوچینو رو میریزیم تو قابلمه روی حرارت هم میزنیم تا شکر حل بشه.بعد پودر بیسکوییت و خامه و ژلاتینی که تو نصف لیوان آب روی حرارت بخار کتری حل شده رو میزیزیم ،هم میزنیم و بعد حرارت رو خاموش میکنیم تا سرد بشه.
(این قسمت فیلم متاسفانه دوربین قطع شده و ضبط نشده،خیلی معذرت میخوام ازتون)❤🌹😬
بعد گرفتن ژله،مواد لایه ی دوم رو میریزیم و به مدت ۴ ساعت میزاریم یخچال تا ببنده.بعد دور ظرف رو با چاقو آزاد میکنیم و بعد در ظرف سرو برمیگردونیم.(برای راحت آزاد شدن ژله از قالب میتونید ۳ ثانیه قالب رو تو اب جوش تکون بدید)
من با پودر کاکائو و شکلات تزیین کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی لطیفه😍
امروز میخوایم به راحت ترین روش ممکن شیرینی لطیفه درست کنیم که از قدیم و ندیم یکی از شیرینی های پرطرفدار و دوست داشتنی بوده و بخاطر بافت لطیفش و خامه مابینش خیلی خوشمزه و لذیذه🤤
مواد لازم👇
تخم مرغ: سه عدد(زرده و سفیده جدا شود)
شکر: ۹۰گرم(معادل نصف لیوان یه قاشق غذاخوری کمتر)
آرد: ۹۰گرم(دو سوم لیوان فرانسوی به اضافه یه قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت: ۲۵گرم(تقریبا ۳ ق.غ)
وانیل: یک چهارم ق.چ استاندارد
بکینگ پودر: یک چهارم ق.چ استاندارد
پودرقند: به میزان لازم
خامه قنادی: ۳۰۰گرم
.
قبل از شروع کار فرتونو روشن کنید تا ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۲۰۰درجه گرم بشه.
زرده و سفیده سه تا تخم مرغ کوچیک رو که کاملا خنک هستن از هم جدا میکنیم، سفیده هارو با دور تند همزن میزنیم وقتی یکم پف کرد شکرو کم کم بهش اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدیم تا سفیده هامون کاملا حجیم و پوفکی بشن بعد زرده هارو دونه دونه به سفیده اضافه میکنیم و هم میزنیم.
آردو دو بار الک میکنیم و کنار میذاریم.وقتی مایمون آماده شد آردو همراه نشاسته ذرت،وانیل و بکینگ پودر تو دو سه مرحله روش الک میکنیم.با لیسک بصورت دورانی هم میزنیم تا آرد کاملا تو مایه باز بشه و پف مایمون از بین نره.
بعد داخل قیف بدون ماسوره یا با ماسوره ساده میریزیم و روی کاغذ روغنی که داخل سینیمون انداختیم با فاصله از هم و یک اندازه پایپ میکنیم(میتونید پشت کاغذ روغنیتون دایره های یک اندازه بکشید بعد داخل سینی بندازید برای اینکه شیرینی هاتون یک اندازه بشن).بلافاصله روشون پودر قند الک میکنیم و برای ۱۰ دقیقه داخل فر میذاریم با دمای ۲۰۰درجه که از بیست دقیقه تا نیم ساعت قبل گرمش کردیم. دمای فر و کاملا گرم بودنش از قبل تو پخت این شیرینی خیلی موثره👌
بعد از اینکه از فر دراوردیم میذاریم تا کاملا خنک بشن بعد از کاغذ جدا میکنیم.
خامه قنادی رو بعد از اینکه یخش یکم باز شد با دور تند همزن ۵ دقیقه میزنیم تا فرم بگیره بعد داخل قیف میریزیم و برای وسط شیرینی هامون ازش استفاده میکنیم به هر مقدار که دوست داشتید.بعد لطیفه های آماده رو برای یکساعت داخل یخچال میذاریم.
میتونید روی قسمتی از خامشو با خلال پسته تزئین کنید اگر دوست داشتید و کنار چایی سرو کنید😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این تهچین مرغ خوردن داره😋
اول از همه سینه مرغتون رو بصورت خلالی خورد کنید بهش
یه دونه پیاز خلالی خورد شده
نصف قاشق نمک
نصف لیوان زعفرون دم شده
نوک قاشقفلفلسیاه
اضافه کنید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم ساعت تا مزه دار بشه
توی این زمان برنجتونو از یه ساعت قبل بخیسونید و بپزید و ابکش کنید
چهاردونه تخم مرغ
همزاه زعفرون دم شده
نمک یه قاشق
فلفل سیاه نوک قاشق
پودر هل نوک قاشق
یه لیوان ماست
نصف لیوان گلاب رو با هم مخلوط کنید
.
برنج ابکش شده رو به مواد تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
.
داخل ظرفی سینه های مرغتونو همره خلال پسته و بادام و زرشک تفت بدید
داخله تابه رژیمی روغنبریزید و برنج بریزید داخلش و مواد ته چین وسطش بریزید و و دوباره برنج ها رو صاف صاف بریزید روی مرغ ها و بزارید ۴۵ بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_پفکی 🥯 😋😍
▫️زرده تخم مرغ چهار عدد
▫️پودر شکر نصف لیوان(فرانسوی)
▫️پسته نیم کوب شده نصف لیوان
▫️وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
▫️پودر پسته و یا هر چیزی دوست دارید برای تزیین مقداری
♦️دمای فر ۱۶۵ درجه مدت زمان ده دقیقه الی یک رب (یه کوچولو زیر شیرینیها طلایی شد پخته شده)
♦️به جای پسته میتونید از گردو استفاده کنید که میشه پفکی گردویی
♦️موقع همزدن زرده حتما حتما دور ظرف رو دورگیری کنید تا شیرینیهاتون بوی تخم مرغ نگیره بعد پخت
♦️شیرینها رو با فاصله توی سینی فر بریزید تا بهم نچسبن
♦️من قبل اینکه شیرینیها برن تو فر با زعفرون و پسته روشونو تزیین کردم
♦️یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل هم میتونید بریزید توی شیرینی اگر دوست داشتین
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر😍😋
مزه ی اصلی تیرامیسو همینه،هم راحته هم خوشمزه، چند ساعت باید تو یخچال استراحت کنه😍
1بسته لیدی فینگر، 3پیمانه شیر، 3عددتخم مرغ،1پیمانه شکر، 3و نیم ق غ آردالک شده، 1بسته پنیرخامه ای(200 گرم)،1بسته وانیل(۵ گرم)
مواد رویی:
1 ق غ پودر کاکائو، میوه دلخواه و بادام پرک
🔴تخم مرغا رو با همزن بزن، یه پیمانه شکر دانه ریز اضافه کن. 3 و نیم قاشق غذاخوری آرد اضافه کن. داخل قابلمه بریز و مدام هم بزن تا غلیظ شن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزن و کنار بزار. بعد از اینکه خنک شد ، پنیر رو اضافه و مخلوط کن، کرم تیرامیسو آماده اس.
نصف لیوان آب و نصف لیوان شیر رو توی یا کاسه بریز. 1 بسته نسکافه سه در یک رو اضافه کن.
اطراف قالب (میتونین از کمر بندی استفاده کنین) لیدی فینگر چیده، از کرم به اندازه ای که کف قالبُ بپوشونه بریز، بعد لیدی فینگرا رو خیس کن و روی کرم بزار دوباره روش کرم بریز. حداقل 8 ساعت بزار داخل یخچال بمونه بعد توی ظرف سرو برش گردون، پودر کاکائو رو روش الک و تزیین کن.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لبو بازاری😍😋
سر و ته لبوهای شسته شده رو بگیرید.
آب بریزید و روی حرارت متوسط بذارید و اجازه بدید ۲ الی ۳ ساعت با پوست بپزه.
درحین پخت زیر وروش کنید.
بعد از اینکه لبوها پخت از قابلمه خارج کنید و چند تکه نبات اضافه کنید.
لبوهای پخته شده رو پوست بگیرید
برش بزنید
دوباره توی آبش بریزید
به مدت یک ربع با حرارت ملایم بجوشونید تا خوشمزه تر بشه
وقتی سرو کردید از سس غلیظ شده روش بریزید و نوش جان کنید.
.
⭕لبویی انتخاب کنید که رنگش قرمز پررنگ باشه لبوهای کمرنگ معمولا وسطشون رگهای سفید داره و جالب نیست.
⭕نبات نفخ و سردی لبو رو میگیره حتما بریزید.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ_رژیمی ولی در عین حال بسیار خوشمزه هست...😍😋
نان تست ۱بسته(ترجیحا جو)، سینه مرغ ۲ عدد، پیازچه نصف لیوان، سبزی خوردن نصف لیوان، گردو نصف لیوان، ماست و موسیر ۴۰۰گرم، لیمو تازه ۲عدد
✅ مرغ ها را با سیر و پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه میپزیم و ریش ریش میکنیم. ماست موسیر را داخل یک ظرف ریخته و پیازچه ساطوری و گردو خرد شده و آبلیمو تازه و مرغ ها را اضافه میکنیم و خوب مواد را با هم ترکیب میکنیم. کف ظرف مستطیل شکلی را نایلون پهن میکنیم و یک لایه نان و یک لایه از مواد میزنیم و تا تمام شدن مواد ادامه میدهیم ، لایه آخر رو نان قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا بافت منسجم تری پیدا کند و نایلون را میبندیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم.، بعد از یک ساعت کیک مرغ را داخل ظرف سرو برمیگردانیم و به دلخواه تزیین میکنیم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_برنجی 🥘 😋😍
🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم 400 گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر (گشنيز، نعنا، جعفري و ترخون) نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم، دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيف
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شامی از اون غذاهاییه که تو خونه هر کسی متفاوت درست میشه
برای درست کردنشم به:
نیم کیلو گوشت چرخکرده
یک عدد تخم مرغ
یک و نیم سیب زمینی خام
یکونیم سیب زمینی پخته
یک عدد پیاز و دو حبه سیر
نمک و فلفل و زردچوبه و سماق
نعناع خشک و سبزی شامی نیاز داریم..
(سبزی شامی شامل:گشنیز ،جعفری،نعناع،تخم گشنیز،شوید) که تو خونه هرکسی متفاوته..
آب پیاز و سیب زمینی حتما گرفته شه تا شامی تون وا نره و اگر دیدین موادتون خیلی غلیظ نیس میتونین یکم آرد بزنین تا انسجام بهتری داشته باشه روغن هم حتما از قبل داغ باشه تا شامی به کف تابه تون نچسبه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله میان تهی شیک ومجلسی
استقبال بشه پست بعدی ژله رولی بصورت ویدئو میزارم به جای ژله رولی از میوه های دلخواه استفاده کنید
یک بسته به رنگ دلخواه رو با یک ونیم لیوان در ابجوش حل کرده روی بخار کتری بزارید تا ژله شفاف بشه (بن ماری) من از ژله بلوبری استفاده کردم
داخل لیوان به اندازه یک الی دو سانت سانت از ژله رو بریزید وبزارید یخچال تا ببنده البته بستگی به فضای لیوان داره
ژله رولی رو برش بزنید اگر میخواید به شکل گل رز باشه یک طرفشو دالبری برش بزنید ورول کنید
ژله داخل لیوان رو از یخچال بیرون میاریم وژله رولی وسطش،میزاریم برای فیکس شدنش کمی ژله میریزیم ودوباره میزاریم یخچال من این قسمت از ژله الورا استفاده کرده البته یک قاشق رنگ ژله طالبي بهش زدم تا تغییر رنگ بده
لبه های لیوان.رو تمیز کرده وژله ای که میخوایم رو قرار بگیره به اندازه یک سانت میریزیم وسلفون میکشیم و وارونه میزاریم یخچال ژله که سفت شد به ارومی سلفون.رو جدا کرده اینم از ژله شیک ومجلسی ما این ژله برای مهمونی ودورهمی عصرانه وتولید بسیار شیکه
ترکیب رنگها سلیقه ایه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ فنجان
شیر ۱ فنجان
روغن نصف فنجان
بیکینگ پودر نصف پاکت حدود ۷ گرم
پودر کاکائو ۲ ق غ
آرد سفید یک و نیم تا دو لیوان
موز ۱ عدد
شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو ۸۰ گرم
طرز تهیه🔻
(میتونین از پودر کیک آماده هم استفاده کنید)
شکر و تخم مرغ رو با همزن بزنید تا رنگش سفید شه، مواد مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو الک کرده و بهش اضافه کنید. موز رو خرد کرده، به مواد اضافه کنید.
قالب هاتون رو یکم چرب کنین مایه ی کیک رو داخلش بریزین. بهتره از قالب سیلیکونی استفاده کنید.
با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد توی فر بپزینش تا زمانی که خلال دندون وسطش فرو کردین بهش نچسبه. احتمالا ۳۵-۴۰ دقیقه کافی باشه، بسته به فر شما ممکنه این زمان متفاوت باشه.
کیک ها رو وقتی گرم هستن از قالب خارج کنید.
۸۰ گرم شکلات رو آب کنید. قالب کیک رو تمیز کنید، شکلات ها رو داخلش بمالید. قبل از اینکه شکلات ها خنک بشه و ببنده، کیک ها رو داخل قالب شکلاتی بذارین تا بهش بچسبه. بذارین داخل یخچال تا شکلات ها کاملا سفت بشن.
بعد از قالب خارج کرده با سس شکلاتی یا ... تزیین و سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
👩🍳کیک_خرما👩🍳
مواد کیک
تخممرغ ۴عدد
خرمای پوست و هسته گرفته ٢٠عدد یا ٢۵٠گرم(روی خرما کمی آب داغ بریزین و پوستشو به راحتی جدا کنین)
آب جوش نصف لیوان
آرد سفید یک و نیم لیوان
شکر سفید یا قهوه ای یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
بیکینگ پودر ١ق چ سرپر
وانیل یک چهارم ق چ
دارچین ١ق چ
نمک یک پنس
✅مواد سس خرما:(میشه سس رو حذف کنین)
خرمای پوست و هسته گرفته ۶، ٧عدد
شیر نصف لیوان
نشاسته ذرت ١ق غ
خامه ٢ق غ
دارچین ١ق چ
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛