هویج پلو
مواد لازم: برای سه نفر
هویج ۳ عدد
زعفران دم کرده
زرشک
ادویه ها: نمک یک ق چ/ پودر گوجه به دلخواه/ فلفل قرمز نصف ق چ( فلفل سیاه نزنید تیره میشه)/ دارچین ۱/۳ ق چ/ گل محمدی ۱ ق غ
سینه مرغ یک عدد
پیاز یک عدد
✅مایع تهدیگ جادویی که به هر شکلی میشه دراوردش و کف قابلمه یکدست میشه ،کاملا هم مزه نون میده😋:
آرد + آب + زعفران دم کرده و نمک رو با هم مخلوط کنید تا غلظتش نه شل بشه نه سفت
✅قبل از شروع کار برنجتون رو با سنگ نمک یا نمک معمولی خیس کنید حداقل یک ساعت ( سنگ نمک بهتره عملکردش) خیلی توی قد کشیدن و حجم گرفتن برنج خوبه.
👈ابتدا هویج ها رو خلال کرده و ده دقیقه با مواد تفت بدین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سبزی پلو با برگ مو
اوففففففف عطرش و طعمش بینظیر وقتی برنجتون دم بالا میده عطرش تمام خونروبرمیداره
من برگ های مو تازه و نازک چیدم بعد شستن که ابش در رفت خرد کردم لابه لای برنجم ی لایه هم از دو حبه سیر خرد شده استفاده کردم که البته اختیاری ولی عطرش بینظیر
ته دیگ برنجمم از چند تا برگ مو استفاده کردم خیلی خوش طعم میشه ته دیگش در اخرم کمی زعفرون یا مثل من ادویه معطر رو برنجم ریختم که دیگه عطرش با روح و روانت بازی کنه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکی ولنتاین
مواد لازم :
آرد قنادی 250 تا 300 گرم
نشاسته ذرت 65 گرم
کره 150 گرم (کره گیاهی یا کره صبحانه)
تخم مرغ 1 عدد
پودر قند یا پودر شکر 110 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/2 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز چند قطره
دستور تهیه :
کره و تخم مرغ را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
250 گرم از آرد و نشاسته ذرت را با هم مخلوط و 3 بار الک کنید.
کره نرم و همدمای محیط + پودر قند را هم بزنید تا پوک و سبک شود. تخم مرغ + وانیل را اضافه کنیدو یک دقیقه هم بزنید.
مخلوط آرد و نشاسته ذرت را کم کم اضافه کنید اول با قاشق و بعد با دست هم بزنید تا خمیر جمع شود و به دست تمیز نچسبد. (در صورتی که خمیر جمع نشد 50 گرم دیگر آرد را کم کم اضافه کنید)
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از آنها پودر کاکائو و رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید.(اگه خواستید کوکی هاتون قرمز نباشه و قلبهاش شکلاتی باشن میتونید رنگ قرمز رو حذف کنید و یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید)
خمیرها را داخل پلاستیک فریزر قرار دهید و مدت یکساعت در یخچال قرار دهید.
بعد از استراحت خمیرها را به طور جداگانه بین دو مشما به عرض 4 میلیمتر پهن کنید و با کاتر قلب سایز کوچک برش دهید و جای خمیرها را عوض کنید.
با وردنه روی خمیرها بکشید تا جذب همدیگر شوند.
با کاتر دلخواه خمیر را برش دهید و در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید.
باقیمانده خمیرها را ترکیب کرده و پهن کنید و کاتر بزنید و در سینی فر بچینید.
کوکی ها را طبقه وسط فر گرم شده با دمای 180 درجه حدود 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_یاقوتی ❤️
مواد لازم
۱۵۰ گرم آرد
۶۰ گرم پودرقند
۵۰ گرم آردبرنج
۳۰ گرم نشاسته ذرت
۱عددزرده تخم مرغ
۱قاشق چای خوری زنحبیل
۱۲۵گرم کره
طرزتهیه
ابتدا آرد شیرینی پزی،آردبرنج،نشاسته ذرت رو یکبارالک کنید.
کره هم دمای محیط وپودرقندراابتدابالیستک سپس بادورتندهمزن ،هم بزنید،بین کارحتمادورگیری کنید.
زرده تخم مرغ،زنجبیل را اضافه کرده یک دقیقه هم بزنید.
آردهای الک شده را دردومرحله اضافه کنید،ابتدابا لیستک سپس بانوک انگشت خمیرراجمع کنید
زیادی ورزندین که به روغن میفته وبعداشیرینی ها سفت میشن.
خمیرآماده شده یک ساعت داخل یخچال استراحتکنه.
بعداستراحت خمیربه قطرنیم سانت پهن کرده کاتربزنید.
داخل سینی فر با فاصله ازهم بچینید.
درفرازقبل گرم شده ،طبقه وسط بادمای ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_مرمری
مواد لازم :👇
روغن مایع 150 گرم (سه چهارم پیمانه)
آرد 300 گرم (دوپیمانه)
شکردانه ریز 140 گرم (سه چهارم پیمانه)
شیر 100 گرم (نصف پیمانه)
بیکینگ پودر 2قاشق چایخوری
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 قاشق چایخوری
برای مواد کاکائویی همین مواد رو استفاده میکنید، فقط به سه قاشق از آرد برداشته و سه قاشق پودر کاکائو اضافه میکنید...
.
طرز تهیه
شکر، تخممرغها و وانیل را خوب میزنیم تا کرم رنگ و سبک بشه (حدودا سه دقیقه)
روغن مایع و شیر را هم اضافه و کمی هم میزنیم... بقیه مواد خشک را با هم سه بار الک کنید و به بقیه مواد اضافه میکنیم...
برای این طرح کیک و این قالب که ۲۵ سانتی هست یک دستور ساده و یک دستور کاکائویی درست میکنیم و داخل قالب یک پیمانه مایه کیک ساده ودر کنارش یک پیمانه مایه کیک کاکائویی میریزیم، تا آخر و در پایان با سیخ کباب چوبی (یا چاقو ) مایه کیک رو کمی بهم میزنیم تا لایه ها کنار هم جابجا و به این شکل مرمری بشن...
کیک رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ساعت میگذاریم...
قالب ۲۵ سانت میان تهی با ارتفاع ۱۰ سانت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی ولنتاین
برای درست کردن این ژله به سه بسته ژله نیاز دارید، ژله آلوورا، نوشابه، قرمز(هر طعمی که دوست دارید)
برای درست کردن قلبها هر بسته ژله قرمز و نوشابه رو با 1 لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر مخلوط کنید، فقط قبل مخلوط کردن شیر آب جوش باااااید کاملا سررررد شده باشه وگرنه شیر میبره، میتونید اول 1 قاشق شیر بریزید تو ژله اگه نبرید بقیه رو بریزید، شیر تو طعم نوشابه هیچ تاثیری نداشت و اصلا بد نمیشه.من از رنگ خوراکی استفاده کردم و فکر نمیکنم سالی یکی دوبار ضرر داشته باشه 😉نصف ژله رو داخل پیرکس بریزید و به یخچال انتقال بدید و بزارید چند ساعتی بمونه، یا به مدت تقریبا 10 دقیقه بزارید فریزر، وقتی چسبندگیشو از دست داد قالب بزنید.
کف پیرکسم میتونید کمی چرب کنید،تا راحتتر قلبها خارج بشن. مابقی اگه سفت شد موقع استفاده میتونید روی حرارت کتری دوباره آبش کنید.
1بسته ژله آلورا رو با 1لیوان آب جوش و 1 لیوان شیر مخلوط کنید، قالبتونو کمی چرب کنید و ژله و بریزید و بزارید یخچال حدود نیم ساعت،یا داخل فریزر هم حدود 10 دقیقه، بعد از اینکه کمی گرفت لایه های بعدی رو اضافه کنید، بعد از کامل شدن چند ساعتی بزارید یخچال بمونه، ژله رو برگردونید، نصف بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش بن ماری کنید بزارید سرد بشه، قلبها رو به دلخواه بچینید و ژله آلورا رو به آرامی روی اون بریزید
پ. ن:میتونید ازبسته آلورای اولی قبل مخلوط کردن شیر کمی بردارید، به جاش اضافه های قلبها رو آب کنید و داخل قالب بریزید، این طوری 3 بسته ژله کافیه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینبار فنجونی و بدون فر درست یه مافین پیتزایی فنجونی خوشمزه و راحت و عالی و بدون دردسر 🥰
برای بدون فر از یه قابلمه استفاده کنید کفش پایه یا همین چدن های گاز بزارید و درش دمکنی و ده دقیقه قبل گرم کنید.
مافین پیتزا
دو عدد تخم مرغ
آرد یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
روغن مایع یکسوم پیمانه
نمک فلفل آویشن و ادویه دلخواه
مواد داخلش هم میشه گوشتی باشه
هم مقداری کالباس نگینی و فلفل دلمه ای وذرت
مقداری هم پنیر پیتزا برای روش مافین
تخم مرغ و کمی بزنید از لختگی دربیاد ادویه ها اضافه و بعد ماست روغن اضافه و ترکیب کنید دراخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنید روش وبا همزن دستی یکدست کنید حالا مواد دلخواه اضافه کامل که مخلوط شد
فنجون های مورد نظر رو چرب کنید و تا نیمه از مواد پر کنید روش کمی پنیر پیتزا و به دلخواه گوجه یا زیتون گذاشته و بچینید تو یه ظرف یا سینی من از پیرکس استفاده کردم و روی پایه گذاشته و نیم ساعت اجازه بدید بپزه بعد چک کنید
به همین سادگی نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_عصرانه 🍰 😋
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️شکر یک پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم( بهتره ولرم باشه)
▫️روغن نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
▫️آرد دو پیمانه معادل ۲۳۰ گرم
▫️نشاسته ذرت۲ق غ معادل ۳۰ گرم
▫️ب پ ۲ ق چ
🔸دمای ۱۶۵ بمدت ۴۵ دقیقه
برای توستر ۲۰ درجه کمتر
❌اگر نشاسته ذرت نداشتید میتونید دو ق ب آردتون اضافه کنید ولی اگر باشه بافت کیکتون عالی نیشه
❌شیر بهتره ولرم باشه
❌همیشه برای ویک مواد نیم ساعت جلوتر در محیط آشپزخانه باشه
❌قالب لوفِ من ۱۵ در ۲۵ بود
❌برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پیتزا_فوری 🍕 😋
▫️نون تست ۲عدد
▫️تخم مرغ درشت ۲عدد
▫️نمک نوک ق چ
▫️روغن مایع مقدار لازم(خیلی روغن نیاز نیست درحد ۵ قاشق غ خ)
▫️پنیر پیتزا مقدار لازم
▫️سس واسه روی نون ۲ ق غ
مواد روی پیتزا به سلیقه خودتونه از هرچی دوست داشتید میتونید استفاده کنید.
من از کالباس رنده شده .قارچ خوردشده ویکم فلفل دلمه استفاده کردم
از مقدار روغنی که تودستور گفتم ۳ قاشقشو اول استفاده میکنیم واسه کف تابه...۲قاشق باقی مونده رو وقتی خواستیم بزاریم پنیر آب بشه ونون طلایی بشه از کناره ها بهش اضافه میکنیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اینبار فنجونی و بدون فر درست یه مافین پیتزایی فنجونی خوشمزه و راحت و عالی و بدون دردسر 🥰
برای بدون فر از یه قابلمه استفاده کنید کفش پایه یا همین چدن های گاز بزارید و درش دمکنی و ده دقیقه قبل گرم کنید.
مافین پیتزا
دو عدد تخم مرغ
آرد یک پیمانه
ماست نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق م
روغن مایع یکسوم پیمانه
نمک فلفل آویشن و ادویه دلخواه
مواد داخلش هم میشه گوشتی باشه
هم مقداری کالباس نگینی و فلفل دلمه ای وذرت
مقداری هم پنیر پیتزا برای روش مافین
تخم مرغ و کمی بزنید از لختگی دربیاد ادویه ها اضافه و بعد ماست روغن اضافه و ترکیب کنید دراخر آرد و بکینگ پودر رو الک کنید روش وبا همزن دستی یکدست کنید حالا مواد دلخواه اضافه کامل که مخلوط شد
فنجون های مورد نظر رو چرب کنید و تا نیمه از مواد پر کنید روش کمی پنیر پیتزا و به دلخواه گوجه یا زیتون گذاشته و بچینید تو یه ظرف یا سینی من از پیرکس استفاده کردم و روی پایه گذاشته و نیم ساعت اجازه بدید بپزه بعد چک کنید
به همین سادگی نوش جونتون
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_کدو_حلوایی
یه کلوچه نرم و لطیف ، طعم عالی و دوست داشتنی🤗
این کلوچه هم مثل کوکی و کیک کدو حلوایی که قبلا گذاشتم ، اصلا طعم کدوحلوایی نمیده ، بلکه حسابی خوشمزه و بافت نرم و لطیفی داره 😊
.
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) (من نصف شکر سفید و نصف شکر قهوه ای ریختم)
کره ۱۰۰ گرم
کدو حلوایی ۳۰۰ گرم
آرد حدود ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان)
ماست ۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ)
پودر گردو ۴ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر دارچین ۱/۲ ق م
بیکینگ پودر ۵ گرم (۱ ق م)
مواد به دمای محیط برسه .
کدو حلوایی رو با کمی آب گذاشتم بپزه ، بعد از پخت از پوست جدا کردم و له کردم ، نزدیک ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پوره کدوحلوایی میشه .
شکر و کره رو با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . تخم مرغ و وانیل رو ریختم و یک دقیقه زدم . ماست و پودر گردو و پودر دارچین رو ریختم و در حد ترکیب شدن ، مخلوط کردم . نصف آرد الک شده و بیکینگ پودر رو داخل مواد ریختم و ترکیب کردم ، پوره کدوحلوایی رو هم ریختم و بعد مابقی آرد الک شده رو ریختم . خمیر این کلوچه کمی چسبناک هست ، آرد خیلی نریزید ، اگر خیلی خیلی چسبنده است کمی آرد اضافه کنید اما چسبندگی کم بود زیاد نریزید . چرا که با ریختن ارد زیادی لطافت کلوچه از بین میره .
روی خمیر رو پوشوندم ، یک ساعت در یخجال استراحت داشته باشه ، بعد از استراحت چسبندگی کمی بهتر میشه اما برای راحت تر کار کردن زیر کار کمی آرد پاشیدم ، خمیر رو قرار دادم و کمی ارد ریختم و خمیر رو باز کردم . قطر خمیر نه کلفه و نه نازک نباشه . بعد با کاتر گرد ، قالب زدم . با فاصله در سینی چیدم . میشه روی کلوچه مهر و یا طرح انداخت ، فقط باید محکم فشار بدید .
برای رومال از ترکیب ، یک عدد زرده تخم مرغ+ زعفران + ۱ ق م خامه (یا ماست) استفاده کردم و رومال زدم و کمی روش تخم خرفه ریختم .
سینی رو در فر از پیش گرم شده ، دمای ۱۷۰ درجه ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دادم .
پ.ن : برای من ۱۳ عدد کلوچه شد
بدون فر ، داخل فر دست ساز یا تابه دو طرفه روی گاز می تونید درست کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
55.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_کندوعسلی😍😋
شیر1پیمانه، آرد 3پیمانه، تخم مرغ 1عدد، شکر 1ق غ، خمیرمایع 1ق غ، شیرخشک 3ق غ قابل حذف، نمک ۱ق چ، روغن 6ق غ، زرده تخم مرغ 1عدد
🔴تخم مرغ، شکر، خمیر مایه، شیرخشک، روغن، نمک باهم مخلوط وشیرولرم اضافه و هم میزنیم و آرد رو کم کم اضافه با دست ورز میدیم و با کمی روغن خمیر رو جمع میکنیم تا خمیرنرم و لطیفی که به دست نچسبه به دست بیاد بعد داخل نایلون میزاریم جای گرم یک ساعت استراحت کنه🐝
پف خمیر رو میگیریم و خمیر رو به گلوله های اندازه گردو برمیداریم وسطش رو با مواد دلخواه مثل پنیرخامه ای،شکلات لوتوس،نوتلا،کرم پیراشکی یا هر مواد میانی که دوست داریم پر میکنیم و خمیر رو جمع میکنیم🐝
و داخل سینی فر میچینیم و با زرده تخم مرغ رومال میکنیم و کنجد میپاشیم و در فر از قبل گرم شده 20 دقیقه میزاریم با درجه ۱۷۰تا طلایی بشه
وقتی از فر در آوردیم با شیرعسلی یا شهد یا عسل روش میریزیم تا به خورد شیرینی بره
🥗🍔
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🫕کوفته از اون غذاهاییه که پختنش همیشه قلق خاصی داره و مهارت فوق العاده ای میخواد
باید خیلی حرفه ای بپزی که کوفته ها نه وا بشن و نه خیلی سفت! 👌🧑🍳
✅مواد لازم:
برنج نیم دونه ۱ پیمانه
لپه ۱پیمانه
سبزی معطر تازه ۱پیمانه خرد شده یا ۴ ق غ سر پر خشک
یک عدد تخم مرغ
۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
✅طرز تهیه:
🔸نصف چرخ کرده مرغ و نصف گوشت، از گوشت مرغ برای انسجام بیشتر استفاده کردم می تونید فقط از گوشت قرمز استفاده کنید
🔹پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد درشت
زرشک پیاز داغ و گردو برای داخل کوفته ها
ادویه شامل نمک،زردچوبه،فلفل، ادویه پلویی، کاری
✅برای سس:
پیاز یا پیاز داغ
رب ادویه زردچوبه
دو لیوان آب
مراحل کار تو فیلم مشخص هست
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_زمستونی 🌨️☃️❄️
برای این قالب سه بسته ژله بلوبری استفاده کردم
هر بسته با یک ونیم لیوان اب جوش حل کردم اگر دیدید رنگ آبی کمرنگی شده یکی دوقطره رنگ خوراکی ابی اضافه کنید.
❄️برای قسمت دانه های برف من یک بسته ژله آلورا رو با یک لیوان اب جوش حل کردم خنک که شد نصف لیوان شیر ریختم و توی یه سینی ریختم بعد از چند ساعت که سفت شد با کاتر کات کردم و توی قالب چیدم.❄️
🛑نکته
برای اینکه دونه های برف حرکت نکنه باید در چند مرحله اینکاررو انجام بدین یعنی چند تا دونه برف بزارین کمی بلوبری بریزین بزارین یخچال سفت بشه مجددا دونه برف و بلوبری به همین ترتیب تا قالب پربشه.
من انتهای کار مجددا ژله آلوورا وشیر ریختم .
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛