8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد برنج
موادازم:
2لیوان برنج (محلی)
3 لیوان آب گرم
روغن نباتی
نمک
1 کاسه ذرت پخته شده
2 هویج مکعب خردشده(شما می تونید از فریزری آماده هم استفاده کنید)
1 کاسه نخود فرنگی(از کنسرو هم میشه استفاده کرد)
کمی جعفری خردشده
آب نصف لیمو تازه
1کاسه ذرت پخته شده
1پیمانه فلفل قرمز کنسرو شده (میتونید ازفلفل دلمه ای قرمزهم استفاده کنید)
چندعدد خیارشور خردشده
2 عددپیازچه تازه خردشده
طرزتهیه:
ازقبل حدودنیم ساعت برنج راخیس داده وبعد استفاده کنید.
روغن مایع گیاهی را در تابه بریزید و برنج را اضافه کنید و برای 1-2 دقیقه تفت دهید.
نمک، هویج و نخودفرنگی را اضافه و آب گرم رااضافه کنید.
برنج و سبزیجات پخته شده را در حدود 15 دقیقه بزارید پخته بشه و مواد دیگر را اضافه کنید، آنها را باهم مخلوط و در قالب کیک ریخته وکمی فشرده میکنیم وآهسته درظرف سرو برگردانده وتزیین میکنیم 😊😍
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر_شکلاتی
طرز تهیه :
شیر ۲لیوان
خامه صبحانه یک عدد
پودر ژلاتین ۲ ق غ
شکلات تلخ به مقدار دلخواه
خامه فرم گرفته شده برای تزیین
طرز تهیه :
اول از همه شیر و ژلاتین رو روی حرارت ذوب میکنیم،ذوب که شد شکلات هارو بهش اضافه میکنیم و اونقدی هم میزنیم تا ذوب بشن،حالا یدونه خامه صبحانه ی هم زده شده رو بهش اضافه میکنیم و بازم رو حرارت هم میزنیم تا یکدست بشه،قالب مورد نظرمون رو چرب میکنیم،اسم این قالبم تکسچر هست،به لوازم قنادی فروشی ها بگین اگه داشته باشن بهتون میدن،بعد ۷ ساعت بزارین یخچال تا ببنده،بعد با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم طبق فیلم😊
(بچه ها به این دسر شکر هم میتونین بزنین اگه دوس دارین)
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم آموزش زدن گل های خامه ای روی کیک👆🏻
(برای دوستایی که در مورد تزیین کیک بالا پرسیده بودن.)
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_نارنگی
دسری پاییزی و دوست داشتنی🌹
برای کرم نارنگی
آب نارنگی ۱.۵ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۷۰ گرم (۱/۳ لیوان)
پودر ژلاتین ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
نشاسته ذرت ۱۵ گرم (۱.۵ ق غ)
کره ۱ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
برای کرم وانیلی
شیر ۲ لیوان
آب سرد نصف لیوان
شکر ۱۰۰ گرم (حدود نصف لیوان)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم (۲.۵ ق غ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (نصف بسته)
وانیل ۱/۴ ق چ
برای آب نارنگی من از ۷ عدد نارنگی استفاده کردم و برش دادم و آبش رو گرفتم و بعد از صافی رد کردم .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش حل بشه .
در یک ظرف آب نارنگی ، نشاسته ذرت و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مرتبا هم زدم ، کمی که گرم شد ، ژلاتین حل شده که هم دما با مواد باشه ، بهش اضافه کردم و ترکیب کردم . مرتبا روی حرارت هم زدم تا به جوش برسه و بعد وانیل رو ریختم و حرارت رو خاموش کردم و کره رو اضافه کردم .
قالب رو خیلی جزیی با روغن چرب کردم و از مواد کرم نارنگی داخلش ریختم و بعد در یخچال قرار دادم .
توی این فرصت رفتم سراغ کرم وانیلی .
پودر ژلاتین رو با آب سرد ترکیب کردم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه .
در یک ظرف شیر و شکر رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد ژلاتین حل شده که هم دما با مواد هست رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد وانیل ریختم و از حرارت برداشتم ، دیگه نیاز به جوشیدن نداره . کمی که از دما افتاد ، خامه رو کمی با چنگال زدم و داخل موادم ریختم و مخلوط کردم .
وقتی کرم نارنگی داخل قالب بسته شده ( خیلی زمان از بسته شدن نگذره تا دو لایه به هم بچسبه ) ، کرم وانیلی (کرم وانیلی هم گرم نباشه و از گرمی افتاده باشه ) روی کرم نارنگی ریختم . در یخچال قرار دادم . بعد از ریختم کرم وانیلی ۵ ،۶ ساعتی حداقل در یخچال بمونه .
بعد از اینکه کامل بست دورش رو با کارد آزاد کردم ، چند ثانیه در آب ولرم قرار دادم . و وقتی دیدم از جاش آزاد شده ، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه سفارش دسر و فینگرفود میگیری این ته چین قالبی مجلسی رو هم بذار تو منوت 🤩
اگه میخوای یه غذای متفاوت درست کنی برای خانوادت و یا مهمونات این ته چین گزینه ی مناسبیه🤩
#ته_چین_قالبی_مجلسی
چیا میخوایم:
سینه ی مرغ نصف سینه
زرشک کاراملی شده
خلال پسته
خلال بادام
پیاز خلالی سرخ شده
برنج ۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
زعفران غلیظ دم کرده به مقدار لازم
روغن مایع سه چهارم لیوان
ماست سفت و چیکده یک پیمانه سر پر(ماست سون)
طرز تهیه:
برنج رو از شب قبل با نمک خیس کنید. قابلمه آب رو بذارید رو حرارت وقتی جوش اومد برنج رو بریزید نمکش رو اندازه کنید و کمی دون و زنده آبکش کنید.
مرغ رو با نمک و زعفرون بذارید تا بپزه و آبش غلیظ بشه.
زرشک رو با کره و زعفرون و کمی شکر سرخ کنید(زرشک کاراملی).
فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
مرغ که پخت کاملا ریش ریش و خرد کنید. و پیاز داغ زرشک کاراملی و مغزها رو بهش اضافه کنید. ۴-۵ قاشق آب مرغ هم بریزید و مخلوط کنید بذارید کنار.
تو ظرف دیگه تخم مرغ ها رو بشکنید. زعفرون غلیظ رو بریزید و همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه. ماست و روغن مایع رو خوب مخلوط کنید تخم مرغ زعفرون رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. برنج آبکش شده رو قاشق قاشق اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. زیاد هم نزنید که برنج خرد بشه.
کف قالب رو با کره و زعفرون حسابی چرب کنید.
نصف برنج زعفرون رو بریزید و با پشت قاشق کمی فشرده کنید. مخلوط مرغ و زرشک رو روی برنج طوری بریزید که از اطراف قالب فاصله کمی داشته باشه که بعد از پخت مرغ ها از اطراف ته چین مشخص نباشه. کمی با پشت قاشق مرغها رو فشرده کنید که به برنج بچسبه.. مابقی برنج زعفرون رو بریزید و صاف کنید و کمی با پشت قاشق فشرده کنید. روی قالب رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو سوراخهایی ایجاد کنید تا موقع پخت تو فر، هوا گردش داشته باشه و پخت بهتری داشته باشه.
یک ساعت و نیم طبقه وسط فر قرار بدید. بعد از این مدت دربیارید و فویل رو جدا کنید و دوباره تو فر بذارید تا کاملا طلایی بشه. بسته به داغی فر بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول میکشه تا طلایی بشه. تو ظرف سرو برگردونید و به سلیقه خودتون تزیین کنید.
نکته ها: پیازداغ رو حذف نکنید چون ته چین طعمش متفاوت میشه. از آب مرغ حتما چند قاشق بریزید توی مخلوط مرغ و زرشک که این فوت کوزه گری ته چینه!
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_سوخاری_درسس_مخصوص
سینه مرغ ۲ عدد
آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱.۵ ق چ
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م)
آرد ۵ ق غ
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛