eitaa logo
آشپزی خاص
95.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان نعنای که برای این شربت استفاده میشه از اون دسته نعنای باشه که برگهاش نوک تیز‌وکشیده هستن یکی از خانوما گفت بهش میگیم نعنا عطری نت هم سرج کردم بهش میگن نعنای تند فلفلی عزیزان نعنا( پونه) که برگ پهن دارن وهمراه سبزی خوردن استفاده میکنید خوشمزه نمیشه شیرینیش غالب میشه بو وعطری نداره این مقدار شربت توی بطری مقدار مواد داده شده شکر دو کیلو کیلو؛ نعنا ۷۰۰ گرم (پاک کرده شسته) چهارلیوان آب بریزید تو قابلمه وبزارید رو گاز تا جوش بزنه جوش که زد یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو بریزد ندارید دو قاشق آب لیمو بریزید شعله متوسط باشه وهم نزنید تا شکر خودش تو آب حل بشه وقتی جوش آومد شعله رو کمی کمتر کنید وبزارید آروم بجوشه وقوام بیاد .توووووجه کنید دیواره قابلمه زود زود با فرچه آغشته به آب لیمو پاک کنید تا شکرک نزنه فرچه نداشتید با پارچه تمیز خیس تمیز کنید .حال که شربت قوام اومده نعنای که از قبل تمیز وشستیم و‌دسته کردیم ،داخل شربت قوام اومده بندازید سه الی چهار دقیقه که گذشت کافیه گاز رو خاموش کنید دم کنی بزارید دوازده الی بیست وچهار ساعت سپس اونو از یه پارچه تمیز رد کنید با آب لیمو یا لیموی‌تازه نوش جان بفرمایید.عزیزان این مقدار سه چهار لیتر شربت حاصلشه مثل شربت آلبالو باید با آب رقیق شه موقع سرو آب لیمو میزنی البته با لیموی تازه طعمش واقعا عالی میشه این شربت برای ماه مبارک رمضان بسیار گواراست وبرطرف کننده عتش وتشنگی ست 💝عزیزان شهد دقیق مثل شربت بامیه وزولبیا باید قوام بیاد اندازه آب کافیه کم نیست امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید شربت آگه به اندازه کافی قوام نیاد کپک میزنه آگه بیش از حد قوام بیاد شکرک میزنه دقت کنید توووووجه کنید آگه بعد از اینکه از پارچه تمیز رد کردید دیدید شربت رقیق هستش دوباره بزارید رو گاز با شعله کم تا دوباره قوام بیاد دم کنی برای این میزاریم تا در قابلمه عرق نکنه آب لیمو رو به شربت اضافه نکنید فقط موقع سرو بریزید عزیزان این شربت خوب قوام اومده باشه تا دوسال تو یخچال دوام داره عزیزان شربت نعنا هیچ وقت رنگش به سبز نمیزنه مگر اینکه رنگ خوراکی بزنید آگه دوست دارید رنگش سبز کم رنگ باشه چند قطره رنگ خوراکی بزنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با خمیر نازک به جای پودر نارگیل میتونید پودر پسته، بادام گردو یا مخلوط بریزید که به اینصورت باقلواهای دیگه تهیه کردین😉 طرز تهیه خمیر: روغن جامد یا نیمه جامد اب شده ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) ‌من نیمه جامد استفاده کردم ماست شیرین و ترجیحا سفت ۱/۲ پیمانه(۱۲۰گرم) آرد به مقدار کافی تا جایی اضافه ومخلوط شود که خمیر لطیفی شکل گیرد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ( ۱و۲/۳ تا ۲ پیمانه) . 👈روغن جامد اب شده و ماست همدمای محیط را خوب مخلوط کنید سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کرده وهم بزنید تا خمیر لطیفی شکل گیرد همین که خمیر یکدست ولطیف شد کافیه ولزومی به ورز دادن زیاد نداره چون به روغن میفته خمیر را در محیط ودرون نایلون یک ساعت استراحت دهید دراین فاصله مواد میانی را تهیه کنید، مواد میانی: پودر نارگیل چرب ۳۰۰ گرم ، کمی آسیاب کنید مغز گردو ۷۰ گرم (می تونید حذف کنید) پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم (یک پیمانه سرخالی) شربت یا شهد غلیظ به مقدار کافی (تقریبا یک پیمانه) 👈پودر نارگیل اسیاب شده و پودر قند را باهم مخلوط کنید کم کم شربت را اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی شکل بگیره خمیر خیلی خشک یا بیش از حد شل نباشه مغز گردو را نیز اضافه ومخلوط کنید ✔مواد نارگیلی را تا زمان پهن شدن داخل نایلون نگهداری کنید که خشک نشود پس از استراحت خمیر ،آن را به ۲ قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را بین دونایلون ‌ نازک به ضخامت تقریبا ۲ میلی پهن کنید یک لایه از خمیر را کف قالب پهن وخوب یکدست کنید سپس مواد نارگیلی را بین دونایلون پهن کنید ودرون قالب روی لایه اول خمیر برگردانید در همه قسمتها یکدست وفشرده کنید درنهایت لایه دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید لایه ها را خوب بهم فشرده کنید اضافه های آن را بگیرید وبرش بزنید درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه حدود ۲۰تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا زیر باقلوا طلایی وباقلوا از ظرف جدا شود روی باقلوا نیازی به طلایی شدن ندارد پس ازپخت بلافاصله روی آن مقدار کمی شربت خنک بریزید حدود نصف پیمانه شربت زیاد نیاز نداره در حدی که از حالت سفید بودن خارج بشه ورنگ وطعم بهتری بگیره اجازه دهید تا شربت کاملا جذب باقلوا شود و باقلوا کاملا خنک تزیین کنید ونوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستوری که میدم به اندازه ای ست که من درست کردم میخواید کمتر درست کنید کل مواد رو نصف کنید 🙂 ویا بیشتر مواد رو دو برابر کنید سینه مرغ یک عدد خیار شور چهار عدد پیازچه یک لیوان سرخالی جعفری نصف لیوان گردو خرد شده دو سوم لیوان سس مایونز یک لیوان پر شاید کمی بیشتر ماست خامه ای نصف لیوان نان تست بیست عدد سینه مرغ رو خوب شسته وچند تکه کنید وبا کمی آب ویک عدد پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه بزارید بپزه بعد از پختن ریش ریش کنید من با قیچی آشپزخانه خرد کردم خیار شور پیازچه وجعفری رو خرد وهمراه گردوی خرد شده نصف ماست خامه ای وسس مایونز رو به سینه مرغ اضافه کنید کمی نمک وفلفل واب لیمو بزنید سپس کل مواد رو با هم قاطی کنید آگه دیدید موادتون سفته چند قاشق از آب مرغ بریزید(من زدم ) کناره های برشته نان تست رو بگیرید کف قالبت نایلون فریزیر بزارید ونان تست ها رو روش بچینید( مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنید ) قسمت اول رو نان تست های چیده شده بریزید وبا پست قاشق یا کارتر صاف کنید ودوباره نان تست سپس نصف دیگر مواد رو ردیف دوم نان تستا بریزید و روشو صاف کنید ردیف آخر نان تست رو میچینم وبا کف دست کمی فشار میدیم تا بهم بچسپن بزارید یخچال حدود نیم ساعت سپس برگردونید تو سینی وباقی سس رو روش بریزید وصاف کنید تو هرقالبی که دوست دارید میتونید درست کنید قالب کمربندی هم عالیه آگه قالب نداشتید از ظرف پیرکس استفاده کنید.کف نایلون فریزیر چرب کردن نمیخواد . سپس بر می دانید رو ظرف مورد نظر وبه سلیقه خودتون تزیین کنید. عزیزان حتما از ماست خامه ای استفاده کنید ماستهای دیگه آب میاندازن ونون رو خیس میکنند آگه دوست دارید رژیمی درست کنید بیشترش ماست باشه خوشمزه گیش به اینه پره سسه وپرکالری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تزیین سالاد سلیقه ای هست هر وسایلی که تو خونه داشتید میتونید استفاده کنید. به جای هویج میتونید از خیار ویا کلم هم استفاده کنید. سالاد رو برگردونید تو سینی مورد نظر از مخلوط سس مایونز وماست خامه ای روش میریزیم وکاور نازکی میکشیم زیاد آغشته به سس نشه روش با کارتر ویا قاشق صاف میکنیم کناره های نان تست رو که برش زدیم میچسپونیم به سس. طبق فیلم چهار طرف کناره های سالاد رو با برش های نان تست پوشانده هویج ویا خیار رو پوست گرفته ونازک برش میزنیم وبا کارد به شکل گلبرگ برش میرنیم هرچه گلبرگ نازکتر باشه گل خوشگل تر در میاد واسه پرچم گل چند قطره زعفران به سس اضافه کرده وکمی تخم خرفه ویا سیاه دانه روش میپاشیم از ساقه جعفری ویا شوید ..برای سافه ها استفاده کرده از برگ نعنا ویا ریحان هم برای برگ ها. این سالاد دو روز هم تو یخچال بمونه مشکلی نیست واسه مهمونی هاتون شب میتونید درست کنید وبزارید یخچال و فرداش سرو کنید عزیزان اگر ماست خامه ای ندارید حتما ماست چکیده استفاده کنید ماست آبکی باشه نون تست خیس میشه و خوردنش زیاد خوشایند نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛