eitaa logo
آشپزی خاص
103.2هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
با خمیر نازک به جای پودر نارگیل میتونید پودر پسته، بادام گردو یا مخلوط بریزید که به اینصورت باقلواهای دیگه تهیه کردین😉 طرز تهیه خمیر: روغن جامد یا نیمه جامد اب شده ۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم) ‌من نیمه جامد استفاده کردم ماست شیرین و ترجیحا سفت ۱/۲ پیمانه(۱۲۰گرم) آرد به مقدار کافی تا جایی اضافه ومخلوط شود که خمیر لطیفی شکل گیرد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم ( ۱و۲/۳ تا ۲ پیمانه) . 👈روغن جامد اب شده و ماست همدمای محیط را خوب مخلوط کنید سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کرده وهم بزنید تا خمیر لطیفی شکل گیرد همین که خمیر یکدست ولطیف شد کافیه ولزومی به ورز دادن زیاد نداره چون به روغن میفته خمیر را در محیط ودرون نایلون یک ساعت استراحت دهید دراین فاصله مواد میانی را تهیه کنید، مواد میانی: پودر نارگیل چرب ۳۰۰ گرم ، کمی آسیاب کنید مغز گردو ۷۰ گرم (می تونید حذف کنید) پودر قند یا پودر شکر ۱۲۵ گرم (یک پیمانه سرخالی) شربت یا شهد غلیظ به مقدار کافی (تقریبا یک پیمانه) 👈پودر نارگیل اسیاب شده و پودر قند را باهم مخلوط کنید کم کم شربت را اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی شکل بگیره خمیر خیلی خشک یا بیش از حد شل نباشه مغز گردو را نیز اضافه ومخلوط کنید ✔مواد نارگیلی را تا زمان پهن شدن داخل نایلون نگهداری کنید که خشک نشود پس از استراحت خمیر ،آن را به ۲ قسمت تقسیم کنید وهر قسمت را بین دونایلون ‌ نازک به ضخامت تقریبا ۲ میلی پهن کنید یک لایه از خمیر را کف قالب پهن وخوب یکدست کنید سپس مواد نارگیلی را بین دونایلون پهن کنید ودرون قالب روی لایه اول خمیر برگردانید در همه قسمتها یکدست وفشرده کنید درنهایت لایه دوم خمیر را روی مواد میانی قرار دهید لایه ها را خوب بهم فشرده کنید اضافه های آن را بگیرید وبرش بزنید درون فر ازقبل گرم ۱۷۵درجه حدود ۲۰تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا زیر باقلوا طلایی وباقلوا از ظرف جدا شود روی باقلوا نیازی به طلایی شدن ندارد پس ازپخت بلافاصله روی آن مقدار کمی شربت خنک بریزید حدود نصف پیمانه شربت زیاد نیاز نداره در حدی که از حالت سفید بودن خارج بشه ورنگ وطعم بهتری بگیره اجازه دهید تا شربت کاملا جذب باقلوا شود و باقلوا کاملا خنک تزیین کنید ونوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان این دستوری که میدم به اندازه ای ست که من درست کردم میخواید کمتر درست کنید کل مواد رو نصف کنید 🙂 ویا بیشتر مواد رو دو برابر کنید سینه مرغ یک عدد خیار شور چهار عدد پیازچه یک لیوان سرخالی جعفری نصف لیوان گردو خرد شده دو سوم لیوان سس مایونز یک لیوان پر شاید کمی بیشتر ماست خامه ای نصف لیوان نان تست بیست عدد سینه مرغ رو خوب شسته وچند تکه کنید وبا کمی آب ویک عدد پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه بزارید بپزه بعد از پختن ریش ریش کنید من با قیچی آشپزخانه خرد کردم خیار شور پیازچه وجعفری رو خرد وهمراه گردوی خرد شده نصف ماست خامه ای وسس مایونز رو به سینه مرغ اضافه کنید کمی نمک وفلفل واب لیمو بزنید سپس کل مواد رو با هم قاطی کنید آگه دیدید موادتون سفته چند قاشق از آب مرغ بریزید(من زدم ) کناره های برشته نان تست رو بگیرید کف قالبت نایلون فریزیر بزارید ونان تست ها رو روش بچینید( مواد رو به دو قسمت تقسیم میکنید ) قسمت اول رو نان تست های چیده شده بریزید وبا پست قاشق یا کارتر صاف کنید ودوباره نان تست سپس نصف دیگر مواد رو ردیف دوم نان تستا بریزید و روشو صاف کنید ردیف آخر نان تست رو میچینم وبا کف دست کمی فشار میدیم تا بهم بچسپن بزارید یخچال حدود نیم ساعت سپس برگردونید تو سینی وباقی سس رو روش بریزید وصاف کنید تو هرقالبی که دوست دارید میتونید درست کنید قالب کمربندی هم عالیه آگه قالب نداشتید از ظرف پیرکس استفاده کنید.کف نایلون فریزیر چرب کردن نمیخواد . سپس بر می دانید رو ظرف مورد نظر وبه سلیقه خودتون تزیین کنید. عزیزان حتما از ماست خامه ای استفاده کنید ماستهای دیگه آب میاندازن ونون رو خیس میکنند آگه دوست دارید رژیمی درست کنید بیشترش ماست باشه خوشمزه گیش به اینه پره سسه وپرکالری ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تزیین سالاد سلیقه ای هست هر وسایلی که تو خونه داشتید میتونید استفاده کنید. به جای هویج میتونید از خیار ویا کلم هم استفاده کنید. سالاد رو برگردونید تو سینی مورد نظر از مخلوط سس مایونز وماست خامه ای روش میریزیم وکاور نازکی میکشیم زیاد آغشته به سس نشه روش با کارتر ویا قاشق صاف میکنیم کناره های نان تست رو که برش زدیم میچسپونیم به سس. طبق فیلم چهار طرف کناره های سالاد رو با برش های نان تست پوشانده هویج ویا خیار رو پوست گرفته ونازک برش میزنیم وبا کارد به شکل گلبرگ برش میرنیم هرچه گلبرگ نازکتر باشه گل خوشگل تر در میاد واسه پرچم گل چند قطره زعفران به سس اضافه کرده وکمی تخم خرفه ویا سیاه دانه روش میپاشیم از ساقه جعفری ویا شوید ..برای سافه ها استفاده کرده از برگ نعنا ویا ریحان هم برای برگ ها. این سالاد دو روز هم تو یخچال بمونه مشکلی نیست واسه مهمونی هاتون شب میتونید درست کنید وبزارید یخچال و فرداش سرو کنید عزیزان اگر ماست خامه ای ندارید حتما ماست چکیده استفاده کنید ماست آبکی باشه نون تست خیس میشه و خوردنش زیاد خوشایند نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت خاکشیر وتخم شربتی یکی از بهترین نوشیدنی های سنتی که بیشتر در ماه مبارک رمضان و تابستان بصورت خنک مصرف می‌شود ضد یبوست ومسهل مواد لازم شکر دو لیوان آب یک لیوان گلاب ویا عرق بید مشک نصف استکان زعفران دم کرده ویا پودر شده به میزان لازم آب رو بزارید رو گاز تا بجوش بیاد جوش که اومد شکر رو بریزید شعله رو کم کنید شکر کم کم حل بشه وآب دوباره بجوش بیاد گلاب وزعفران رو اًضافه کنید اینجا من یادم رفته (فیلم رو ادیت کنم وقتی دارم گلاب میریزیم) شربت رو بین دو انگشت تست کنید اگر چسبندگی داشت قوام اومده گاز رو خاموش کنيد وبزارید یخچال تا سرد بشه همیشه داخل خاکشیر مقداری سنگریزه ریز وجود داره باید سنگ شور بشه به این صورت مقداری آب بریزید داخل ظرف بهتره رویی باشه دو قاشق خاکشیر بریزید روی آب با پشت قاشق بزنید تا خاکشیر ته نشین بشه اگر خاشاک داشت سبکه وبالا میاد ابشو دور بریزید دوباره آب بریزید .سپس سنگ شور کنید طبق فیلم توضیح دادنش سخته🙄 نصف لیوان آب سرد بریزید داخل ظرفی یک الی دو قاشق تخم شربتی بریزید روش چند دقیقه ای کنار بزارید تا ژله ای بشه آب ویخ درست کنید مقداری از شربت زعفرانی ،خاکشیر وتخم شربتی خیس خورده بریزید اینجا میتونید یک قاشق آب لیمو ویا یک برش لیمو بزنید(لیمو اختیاریه) خنک وگورا نوش جان کنيد. اگر نمیتونید شکر مصرف کنيد تو همون لیوان به جای شربت عسل بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
❌️❌️طی ورز دادن بهتره خمیر گرم نشه و دمای اون بالا نره ، اگه احساس کردین خمیرتون داره گرم میشه ، ده دقیقه با درپوش داخل یخچال بزارین استراحت کنه بعد بیرون بیارین و دوباره ورز بدین. ‼️‼️‼️اگه نخواستین خمیرو آرد پاشی کنین ، بعد از استراحت آخر رومال شیر یا تخم مرغ کامل یا زرده تخم مرغ رو با یه قاشق شیر مخلوط کنین و رومال بزنین. ⛔️نیازی به کاسه آبجوش داخل فر نیست ✅️تعداد چونه ها : ۱۴ عدد هر کدوم تقریبا ۴۰ گرم 🟠مدت زمان پخت : ۱۵ تا ۲۰ دقیقه 🟣دمای فربرقی : ۱۸۰ درجه حرارت بالا و پایین به همراه فن روشن 🟣دمای فر گازی : ۱۹۰ درجه ، اواخر پخت حرارت بالا روشن بشه 🟣دمای توستر : ۱۷۰ درجه ، المنت بالا و پایین همزمان به همراه فن روشن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍🍫 نون خوش عطر و طعم ، تا فصل کدو تموم نشده درستش کن👌 حتی میتونی پوره سیب جایگزین پوره کدو کنی 🥰 ✨️موادلازم✨️ 🎀آرد فانتزی ۳۰۰ گرم ( ۲ پ + ۲ ق غ ) 🎀خمیرمایه ۵ گرم ( ۱ و نیم ق چ ) 🎀شکر ۱۵ گرم (حدودا ۱ ق غ ) 🎀نمک ۴ گرم ( ۱ ق چ ) 🎀شیرخشک قنادی (اختیاری) ۱۰ گرم ( ۱ ق غ ) 🎀سفیده تخم مرغ ۱ عدد 🎀شیر هم دمای محیط ۵۰ تا ۷۰ گرم ( تقریبا ۱/۴ پ اگه نیاز بود بازم میتونین اضافه کنین) 🎀پوره کدو حلوایی ۱۰۰ گرم ( ۱/۳ پ + ۲ ق غ ) 🎀کره هم دمای محیط ۳۰ گرم ( ۱ و نیم ق غ ) ‼️کدوها رو پوره کنید ، نیاز نیست آب پوره ها رو بگیرین. ❎️❎️اگه خواستین پوره سیب جایگزین کنین ، سیب رو بپزین بعد پوره کنین ، شیر رو در صورت لزوم کم کم به خمیر اضافه کنین ✅️آرد حتما الک بشه ✴️برای ورز با دست حدود ۸ دقیقه خمیر رو ورز بدین بعد کره رو کم کم اضافه کنین و دوباره ورز بدین تا به تست کشش برسه. ادامه مطلب👇👇👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از سوپ های خییییلی خوشمزه ، سبک و عالی😍🤗 ، از سوپ های رستورانی و شبیه سوپ شیر تقریبا هستش . این سوپ ، معمولا داخلش گوشت و مرغ ریخته نمیشه ، اما اگرخودتون دوست دارید می تونید بریزید . برای ۳ نفر قارچ ۱۵۰ گرم (حدودا ۱۰ تا ۱۲ عدد) پیاز یک عدد سیر یا پودر سیر ( در صورت تمایل) هویج ۱ تا ۲ عدد (در صورت تمایل) آب مرغ ۲ لیوان شیر ۲ لیوان کره ۱ ق غ آرد ۲ ق غ خامه ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل) جعفری ۱ تا ۲ ق غ (در صورت تمایل) نمک و فلفل به میزان لازم پیاز رو ریز خرد کردم و با کمی روغن تفت دادم تا سبک بشه . هویج رو رنده ریز کردم و بهش اضافه کردم . می تونید هویج هم نریزید . کره رو اضافه کردم . قارچ رو خرد کردن و داخلش ریختم . تفت دادم . آرد رو هم اضافه کردم و کمی تفت دادم . آب مرغ رو اضافه کردم . اگر آب مرغ ندارید می تونید عصاره مرغ رو داخل آب حل کنید و داخلش بریزید . نمک و فلفل هم ریختم . فقط اگر عصاره ریختید نمک رو حواستون باشه چون عصاره ها نمک دارند . شیر رو هم ریختم و مدام هم زدم تا بجوشه . بعد در ظرف رو نیمه باز قرار دادم تا بپزه و جا بیفته . هر از چند گاهی هم هم زدم . آخر هم کمی جعفری و همچنین خامه رو با کمی از مواد مخلوط کردم و داخلش ریختم . بعد از اضافه کردن خامه سوپ نجوشه و از حرارت بردارید . ریختن خامه دل به خواهی هستش . می تونید داخل این سوپ نخودفرنگی و یا سبزیجات دلخواه هم بریزید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم طرز تهیه کامل چیز کیک یخچالی 👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽طرز تهیه خامه پاستیلی (برای روکش کیک)👆🏻👆🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گاهے وقت ها به آسمان ڪن✨ و از آنڪه تو را آفریده و تو را نیرومندترین موجود هستے قرار داده و تو را عاشقانه دوست دارد✨ ازبابت هر آنچه به تو داده تشکر ڪن و آسوده بخواب✨ ♥شبتون بخیر♥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یادت باشه اون دری که خدا برات باز می کنه، بنده ی خدا نمیتونه ببنده.....😊 روزتون شاد و پر برکت 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌بیدار شو امروز از زندگی از خنده گل از عطر صبح لذت ببر گلایه و تلخی را بسپار به نسیم تا با خودش ببرد زندگی پر است از شادی های کوچک آنها را دریاب صبح بخیر اول هفتتون زیبا 🌹
🔷مواد لازم: 🔹آرد سفید قنادی الک شده 350 گرم 🔹کره ی نرم 120 گرم 🔹پودر شکر 140 گرم (3/4 پیمانه) 🔹وانیل 1/2 ق چ 🔹تخم مرغ 1 عدد 🔹زرده ی تخم مرغ 2 عدد ♨️طرز تهیه کره و پودر شکر (یا قند) رو خوووووب مخلوط کنید تا کرمی بشه زرده های تخم مرغ و تخم مرغ و وانیل رو اضافه و کاملا مخلوط کنید نکته: از هر نوع اسانس یا رنده پوست پرتقال یا لیمو یا زعفران در این مرحله میتونید اضافه و استفاده کنید... آرد رو هم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر لطیفی درست بشه. حواستون باشه ورز ندید چون به روغن میفته و شیرینی خراب میشه خمیر رو که آماده کردید داخل کیسه فریزر 24 ساعت در یخچال استراحت بدین بعد از این زمان از یخچال خارج کنید استوانه های کوچک درست کنید و با دست اونو یکم قوس بدین روی هر کدوم از کوکی ها با چنگال یک شیار درست کنید ویا بین دوکیسه فریزر باز کرده وبا کاترهای مختلف و دلخواه قالب بزنید فر رو روی 180 درجه روشن کنید و داخل سینی فر کاغذ بندازید میتونید به شکل گرد ساده فرم داده و با چنگال روش فشار بدین یا داخل کنجد یا خرده شکلات یا شکلات چیپسی یا گردو ... بغلطونید ودر فر بذارید. بعد همه رو با کمی فاصله داخل سینی بچینید ودر فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا زمانی که زیر کوکی طلایی بشه قرار بدین بیشتر بمونه خشک وبیسکویتی میشه البته زمان پخت به فر شما بستگی خواهد داشت بعد از پخت از سینی خارج و در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید بسیار خوشمزه و لطیف هستند. راستی داخل خمیر میتونید شکلات چیپسی بریزید. یا از آرد کم کرده و به جاش پودر کاکائو بریزید خلاصه دستتون بازه وبستگی به سلیقه وذائقه تون داره پیشنهاد میکنم برای پذیرایی از مهمونهای عیدتون درست کنید حتی می تونید خیلی کوچیک درست کنید به اصطلاح انگشتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نگران بوی تخم مرغ نباشید اصلا و ابدا بوی تخم مرغ بده به جای شیره انگور از شیره توت ویا شیره خرما میتونید استفاده کنید.اگر هیچ کدوم نداشتید از شهد زعفرانی استفاده کنید همون شهدی که برای بامیه زولبیا استفاده میکنید بسیار خوشمزس. دستورش پستای پایین به صورت ویدئو گذاشتم دستور شیره انگور (دوشاب)چند پست پایین تر بصورت ویدئو گذاشتم. عزیزان توجه کنید برای یک عدد تخم مرغ یک قاشق آرد سر پر (آرد رو فرو کن تو سطل آرد وبالا بیار) یک قاشق ماست سفت وشیرین ویک دوم قاشق چایخوری بیکینگ پودر ویک قاشق مرباخوری زعفران دم کرده نیاز داریم خواستید بیشتر درست کنید این مقدار رو چند برابر کنید. برای مقدار خاگینه تو ماهی تابه چهار عدد تخم مرغ چهار قاشق سر پر آرد (آرد شیرینی پزی) چهار قاشق ماست سفت وشیرین یک قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر دو قاشق زعفران دم کرده روغن نصف استکان شیره انگور به ذایقه خودتون بریزید شیرین تر بیشتر بریزید کم شیرین کمتر مواد میانی گردوی خرد شده,دارچین وپودر گل محمدی اگه پودر گل محمدی ندارید دو قاشق گلاب تو مواد خاگینه بریزید تخم مرغ رو با همزن دستی ویا برقی بزنید تا حجمش دو برابر بشه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید تا ماست وتخم مرغ کاملا مخلوط ویکدست بشه مخلوط آرد وبیکینگ پودر رو الک کرده با ویسک مخلوط مرحله آخر چند ثانیه همزن دستی یا برقی بزنید تا یکدست بشه زیاد نزنید . روغن رو تو ماهی تابه بریزید تا داغ بشه نصف مواد رو بریزید یکدست ویکنواخت پهن کنید یک دقیقه درشو بزارید تا کمی خودشو بگیره سپس مواد میانی بریزید ونصف مواد دیگه روش بریزید.درشو بزارید با شعله خیییلی کم تا زیر خاگینه برشته بشه سپس برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه برش بزنید وشیره انگور روش بریزید یک الی دو دقیقه درشو بزارید تا شیره به خوردش بره گاز رو خاموش کنید ونووووووش جان بفرمایید. به همین راحتی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛