#مرغ_سوخاری
مواد لازم:
ساق مرغ: ۸ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم
پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم.
ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم.
پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم.
ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید.
مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود.
بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد.
برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید.
موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان خانگی
ارد1کیلو
اس500_گرم10 معادل1ق غ سرپر
خمیرمایه 10گرم معادل1ق غ سرپر
نمک 12گرم 1ق غ
شکر20گرم
روغن مایع 20گرم
اب580گرم
آرد الک شده+نمک+شکر+خمیر مایه+اس500همه را داخل ظرف ریخته(مواد خشک)وباهممخلوط کرده.اب کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم .تاکید میکنم آب کم کم اضافه میکنیم .وبا دست مخلوط میکنیم تاخمیرجمع بشه.بعد از جمع شدن خمیروبدست نچسبیده.نوبت ورز دادن خمیر هست خمیر میتونید با همزن هم بزنید ویا بادست ورز بدیدباهرکدوم راحت هستید اینکاربکنید).اول4دقیقه ورزمیدیم.یا4دقیقه با همزن( سری خمیرگیر)بادورکندهم میزنیم.روغن مایع را اضافه کرده و6دقیقه دیگه ورزمیدیم به هیچ وجه خمیر زمین نکوبیدخمیر یکجا جمع کرده ویک چونه کرده ویک کیسه راحتما چرب کنید و روی خمیر بکشیدتا خمیر موقع استراحت بهش نچسبه وروی نایلون پارچه انداخته شده دقیقه استراحت بهش میدیم.بعد از10دقیقه خمیر به تکه های کوچکتر به اندازه150گرم جدا کرده وخمیرها راچونه میکنیم وبا روش نایلون چرب شده کشیده وروی اون پارچه کشیده شده دقیقه استراحت بهش میدیم (استراحت میانی)بعد از این تایم خمیر بازکرده واسه تا رول داره میزنیم و بعد از هر رول مثل کلیپ بهم میچسبونیم تا موقع پخت باز نشه.بعد داخل سینی فر میزاریم .وباچاقوروش خط میندازیم روش دوباره مثل قبل میپوشونیم وبهش 50دقیقه استراحت نهایی رامیدبم بعد روش آب اسپری کرده و کنجد روش میپاشیم وداخل فر ازقبل گرم شده 200سانتیگرادبه مدت 10تا15دقیقه میزاریم بسته به حرارات فرتون تایم کم وزیاد میشه .نکات.حتما آب کم کم اضافه کنید تا خمیرتون شل نشه مجبور بشید بهش آرد اضافه کنید که نان بافت لازم بهتون نمیده.خمیر به اندازه گفته شده ورزید.خمیر سه تا استراحت داره حتما روی تایمها دقت کنید.روی خمیر موقع استراحت حتما نایلون کامل چرب شده بکشیدتا خمیر بهش نچسبه وازروی نایلون پارچه بکشید.اسپری آب یادتون نره.توی سینی فر کاغذ روغنی نسوز بندازید اگر نداریدکمی سینی راچرب کنید به هیچ وجه کاغذ روغنی معمولی استفاده نکنیداس500یک نوع بهبود دهنده هست.حتما اگر نان خوب میخواهید ازاین بهبود کننده استفاده کنید .بهبود دهنده پودر سفید رنگیه که برای بهبود دادن به کیفیت اردهای بیکیفیت ایران استفاده میشه وماندکاری نان میبره یک کاسه آب هم داخل فر میزاریم تا نان خشک نشه .دوستانی که از دستورات استفاده میکنن من به هیچ وجه راضی نیستم مگر باذکر منبع برای این دستورات زمان وتایم زیادی صرف شده وجز آموزشها هست.با کم وزیاد کردن مواد از دستورات استفاده میکنیدوبه اسم خودتون میزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فروماژ_نارنگی
مواد لازم :
آب نارنگی 1/5لیوان
ژلاتین 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ 3عدد
خامه صبحانه 1پیمانه
شکر 1پیمانه
وانیل مقداری
مواد لازم مغزی دسر :
یک بسته پودر ژله پرتقال
یک و نیم لیوان آب جوش
طرز تهیه :
ابتدا مغزی دسر را درست کنید تا ببندد. یک بسته پودر ژله پرتقال را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا مایع ژله کاملا شفاف شود سپس یک قالب کوچک تر از قالب اصلی انتخاب کنید و چرب کنید و ژله را داخل قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود .
پودر ژلاتین را با آب نارنگی مخلوط و روی بخار کتری بن ماری کنید.
سپس تخم مرغ را با شکر خوب هم زده تا کش دار شود ( حدود ۵ دقیقه ) و بعد خامه را اضافه کرده و در آخر مخلوط آب نارنگی و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و هم میزنیم و داخل قالب را کمی چرب کرده و نصف مواد دسر را ریخته ، داخل یخچال گذاشته تا نیم بند شود بعد ژله پرتقال را که کاملا بسته از قالب جدا کنید و وسط دسر قرار دهید و مابقی مایع دسر رو روی آن ریخته و در
یخچال قرار داده تا دسر بسته شود.
نکات :میتونید از خامه نصف پیمانه کم کنید و نصف پیامه شیر بجاش اضافه کنید .
اگه با خامی تخم مرغ مشکل دارید میتونید همینطور که دارید شکر و تخم مرغ رو با همزن میزنید ظرف رو بزارید رو بخار کتری تا خامی تخم مرغ گرفته بشه.
مغزی ژله رو میتونید حذف کنید که در این صورت باید قالب کوچکتری انتخاب کنید .
میتونید مایع ژله رو داخل قالب اصلی ریخته تا نیم بند بشه بعد کل مایع دسر رو روی ژله بریزید .
بجای وانیل می تونید از کمی رنده پوست لیمو یا پرتقال استفاده کنید .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فطایر_پیتزا
مواد لازم
آرد 200گرم یا دولیوان دسته دار
سفیده تخم مرغ بک عدد
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
روغن مایع سه فاشق غذاخوری
پنیر خامه ای یا مثلثی دوعدد
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
اردوشکر وخمیر مایع وروغن ونمک و پنیر وسفیده تحم مرغ را مخلوط تا ارد مثل شن ریزه بشه بعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد حدود پنج دقیفه ورز دهید یا صد بار به سطح کار بکوبید بعد حدود45دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر بشه
مواد پیتزایی تن ماهی
این ترکیب بسیار خوشمزه است پیاز را توی روغن تفت دهید سبک که شد پیازچه ریز خرد شده را اضافه وفلفل دلمه های ریز خرد شده رنگی را وتفت دهید تا سبک بشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وقرمز وپودرزیره وپودرسیر وزنجبیل وادویه ماهی بزنید وتفت دهید ودراخر تن ماهی از قبل جوشانده را اضافه ومخلوط کنید تکه های تن را با چنگال ریز کنید ومواد ما اماده است
خمیر بعد استراحت را پف خمیر را بگیرید وبه شش قسمت تقسیم کنید هر قسمت را باز زیاد نازک نکنید وطبق فیلم چهار برش بزنید مثل بعلاوه که همدیگر را قطع نکنه از موادتون روی هر برش بذارید وپنیر پیتزاهم بریزید ودوگوشه برش را به سمت وسط بیارید وبا انگشت فشار بدین تا محکم بشه هر چهار قسمت اینکار را انجام دهید بعد توی سینی را ارد پاشی وفطایر را توی سینی بذارید و15دقیقه استراحت بدین بعد با زرده روی خمیر را رومال کنید ودرفر 200درجه که از قبل گرم شده بذلرید بعد ربع ساعت چک کنید زیر خمیر طلایی بشه کافیه بعد گریل را روشن تا روی فطایر هم طلایی بشه
بعد تا گرم است توی ظرف در داری که پارچه نخی گذاشتید بذارید که روی فطایر هم پارچه باشه وسرظرف را ببندید کاملا لطیف ونرم می مونه حتما امتحان کنید بسیار خوشمزه است
نکته
توی فر یه کاسه ابجوش بذارید تا خمیر خشک نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی شاهپسند
آرد سفید 125 گرم(حدود 1 پیمانه)
آرد نخودچی 125 گرم(حدود 1 و 1/8 پیمانه)
پودر قند 125 گرم(حدود 3/4 پیمانه)
حتما از لوازم قنادی تهیه کنید چون پودر شکر که در منزل تهیه میشه به نرمی پودر قند آماده نیست
روغن جامد 125 گرم(حدود نصف بیشتر پیمانه)
حتما روغن رو صاف کنید..
من از نیمه جامد لادن قوطی آبی استفاده میکنم
زرده تخم مرغ ریز 1 عدد
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
میتوانید 1/4 قاشق چایخوری پودر زنجبیل هم اضافه کنید.
زرده تخم مرغ+پودر قند+پودر هل+روغن جامد را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود.
آرد سفید+آرد نخودچی را با هم مخلوط و الک کرده و کم کم به مواد اضافه و مخلوط کنید تا به صورت خمیر دربیاید.
مقداری از خمیر را در وست فشار دهید باید منسجم شود.
سپس 2 تا 3 مرتبه از چرخ گوشت رد کنید تا کاملا لطیف و منسجم شود.
خمیر را در کیسه فریز بگذارید و 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
سپس هر بار مقداری از خمیر را به ضخامت نیم سانت بین دو نایلون باز کرده و به دلخواه کاتر بزنید یا هر بار مقداری از خمیر را در درست گلوله کنید.
خمیر ها را با فاصله در سینی مخصوص شیرینی پزی قرار بدید
نیازی به چرب کردن سینی یا استفاده از کاغذ روغنی نیست.
شیرینیها را در فر 160 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید.
زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد.
بعد از اینکه از فر در آوردید 1 ساعت صبر کنید تا کامل شیرینیها خنک شوند و بعد از سینی خارج کنید.
برای تزئین مقداری شکلات را با کمی روغن مایع روی بخار کتری ذوب کردم و در پودر نارگیل رنگی و ترافل غلتاندم.
با این میزان حدود نیم کیلو شیرینی خواهید داشت.
اگه چرخ گوشت نداشتید باید اینقدر ورز بدید تا خمیر منسجم و یکدست بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
همبرگر
مواد لازم:
1 کیلوگرم گوشت چرخ کرده (سینه گوساله)
1 عدد پیاز سرخ شده
3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری و یا 1 استکان خمیر داخل نان باگت(بعد از خشک شدن پودر کنید)
1 قاشق غذاخوری شیره انگور
1 قاشق غذاخوری سس خردل
1 قاشق مرباخوری سس کچاپ
1 قاشق مرباخوری سس مایونز
1 قاشق مرباخوری نمک
فلفل سیاه، زیره، پودر فلفل قرمز، آویشن از هر کدام 1 قاشق چایخوری
نصف شیشه سودا(آب معدنی گاز دار 100 میلی، اگه ندارید آب معمولی بریزید)
طرز تهیه:
پیاز را ریز خرد کنید با 1 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت دهید. گوشت چرخ کرده را داخل ظرفی بریزید. سپس پیاز تفت داده شده ، خردل، کچاپ، مایونز، شیره انگور را اضافه کنید.
ادویه ها را بریزید آب معدنی اضافه کنید. درآخر پودر نان باگت را هم اضافه کرده ورز بدید. وسیله گرد مثل در ظرف شیشه ای را بردارید. روی آن سلفون بندازید. یک قاشق از مواد گوشتی داخل آن بذارید و با دست شکل بدید. درآخر با سلفون بپوشانید و کنار بذارید تمام مواد را به این شکل آماده کنید.
مقداری را که استفاده خواهد شد داخل یک سینی گذاشته و در یخچال بذارید. 1 ساعت استراحت بدید سپس همبرگرها را از یخچال خارج کرده داخل روغن داغ سرخ کنید.
همبرگرهای اضافه را داخل فریزر بذارید. میتوانید1 ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج کرده استفاده کنید.
و یا اگر برای استفاده فوری نیاز باشد. داخل ماهیتابه تفلون که کمی روغن ریخته اید بذارید و روی کوچکترین شعله اجاق با حرارت کم با چند بار برگرداندن میتوانید بصورت یخ زده هم سرخ کنید.
نکته: اگر آرد سوخاری نداشتید میتوانید آرد معمولی هم استفاده کنید. اما آرد سوخاری بهتر جمع میکند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_شکلاتی
#نان_شکلاتی
.
مواد لازم:
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید.
.
1 بسته خمیر مایه خیس ( یا 1 قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک )
.
1 استکان شکر (حدود 80گرم)
.
2 لیوان شیر ولرم .
1 قاشق چایخوری نمک
.
2 عدد تخم مرغ .
3 قاشق غذاخوری کره نرم شده در دمای محیط
.
5تا7 لیوان آرد
مواد داخل خمیر:شکلات صبحانه
برای رومال زرده تخم مرغ .
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ خمیر مایه خیس را ریخته وبا دست پودر کنید ،شکر و شیر ولرم را اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید تا خمیر مایه حل شود.
حدود 5 دقیقه استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند ،نمک و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.
آرد را با کنترل و کم کم اضافه کنید وهم بزنید تا خمیر نرم وچسبناکی بدست بیاد سپس روی میز کار کمی آرد بریزید وخمیر را روی میز کار ورز دهید تا چسبندگی خمیر کمتر شود ودر آخر کره را اضافه کنید وورز دهید،خمیر را در یک کاسه بذارید و روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت بدیدتا حجم خمیر زیاد بشه و بعد استراحت هوای خمیر را با ورز دادن بگیرید. از خمیر مقداری جدا کنید (چونه های خمیر همه به یک اندازه باشد حدود 16عدد) طبق ویدئو خمیر را به شکل بیضی باز کنیدو مقداری شکلات صبحانه روی خمیر بذارید و خمیر را رول کنید.خمیرها رو با فاصله در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته وبا زرده تخم مرغ رمال کنید وبزارید در فراز قبل گرم شده با دمای 190 درجه تا نان ها پخته و طلایی شوند(حدود20تا25دقیقه)ودر آخر هم میتونید روی نانها را کمی گریل کنید.
نکته:اگه از خمیر مایه خشک استفاده میکنید 1قاشق غذاخوری خمیر مایه دو قاشق شکر و1 لیوان شیر ولرم مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بماند بعد که کف کرد مابقی شیر را اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی رسپیری
باز هم شیرینی عید بسیار عالی و خوشمزه و بافتی تقریبا نرم داره . میانه است .
بسیار خوش عطر و طعم .
حتی دیدم اونایی که طعم قهوه و نسکافه هم دوست ندارن از این شیرینی خوششون اومده .
کره ۱۲۵ گرم
آرد سفید ۱۲۵ گرم ، کمتر از یه لیوان
نشاسته ذرت ۲۵ گرم حدودا ۳ ق غ
پودر قند ۲۵ گرم ،حدودا ۲ ق غ
پودر نسکافه یا قهوه ۱ ق م
آب جوش ۱ ق غ
وانیل مقداری
در شیرینی های خشک دنبال جایگزین کردن نباشید . مگر در دستوری گفته بشه که میشه. اینجا هم من اطلاعی ندارم جای کره از روغن جامد استفاده بشه کیفیت خوب بشه یا نه من امتحان نکردم . پس دقت کنین .
آرد سفید و نشاسته ذرت و پودر قند رو الک کردم .
پودر قهوه یا نسکافه (هر نوع بخواین حتی از این پودر قهوه فوری هم میشه ) رو با آب جوش مخلوط کردم .
کره نرم شده که در محیط بوده و نرم شده رو با پودر قند مخلوط کردم و وانبل افزوده و با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه .
پودر قهوه حل شده رو اصافه کردم و کمی با همزن زدم و بعد نشاسته ذرت رو ریختم و هم زدم و بعد آرد سفید رو کم کم اصافه کردم و یه کوچولو با همزن زدم .
مواد رو داخل قیف که داخلش ماسوره انداخته بودم ریختم . من از ماسوره 1M استفاده کردم . از ماسوره 2D و یا هر نوع ماسوره به شکل شکوفه می تونین استفاده کنین .
داخل سینی فر شکوفه زدم . و روی اون شکلات چیپسی قرار دادم .
سینی فر نیاز به چرب کردن و با انداختن کاغذ روغنی نداره چون این شیرینی به اندازه کافی کره داره .
در فر که از یه ربع قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دادم . تاکید دمای فرها فرق داره و باید خودتون دما و تایم رو چک کنین . الان زیر شیرینی های من یه سری داشت کم کم رنگش تغییر می کرد و برای من در واقع ۱۲ دقیقه کافی بود .
بعد از خنک شدن از سینی بردارین .
تقریبا ۳۰ عدد شیرینی میشه .
ماندگاری این شیرینی بالاست و تا دوماه در ظرف درب بسته محیط خنک الزاما یخچال خیر می ماند .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_پیتا نان فوق العاده خوش خوراک ، مناسب برای انواع ساندویج ها و خوراک لوبیای مکریکی 😋
عزیزان نکاتی که میگم حنمآااا رعایت کنید تا نونتون دو لایه بشه .
از ابتدا میگم آب خوری آردها با هم فرق داره شاید اندازه ای که میدم کمتر ویا بیشتر آرد لازم باشه
خمیر این نوع نان نباید اصلا چسبنده باشه باید براق وسفت باشه
فرقی نداره از چه آردی استفاده میکنید آرد شیرینی پزی ،آرد گندم،آرد سنگک..
من از آرد شیرینی پزی استفاده کردم
آرد حدود 500 تا 550 گرم
آب یک لیوان سرخالی
پودر خمیر مایه یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک هشتم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
روغن مایع دو قاشق
یک چهارم لیوان از آب رو جدا کرده آب ولرم باشه دمای آب برای عمل آوری خمیر مایه خیلی مهمه ولرم رو به گرم شکر می ریزیم و خمیر مایه هم بزنید تا حل بشه حدود ده دقیقه بزارید که عمل بیاد من عجله داشته فوری دست بکار شدم😁
آرد، نمک،بیکینگ پودر رو در کاسه ای بریزید مابقی اب و خمیر مایه بریزید
خمیر رو حدود ده دقیقه ورز میدهیم اگر چسبنده بود کمی آرد بپاشید وباز ورز میدهیم تا زمانی که خمیر نسبتا سفت وبدون چسبندگی وبراق ویکدست حاصل بشه .
کاسه رو با نصف قاشق روغن چرب کرده خمیر میزاریم سلفون بکشید روشو بموشونید حدود یکساعت استراحت داده تا حجمش دو برابر بشه.
سپس خمیر رو به تخته کار انتقال میدیم واز خمیر چونه های به اندازه نارنگی کوچک جدا کرده طبق فیلم چونه بگیرید .چونه ها حدود ۷۰ تا ۸۰ گرم باشه خوبه.
خمیر رو تخته کار با وردنه باز کرده به این نکته توجه کنید وردنه زدن باید چرخشی باشه یک طرف وردنه بکشید خمیر رو بلند کرده طرف دیگر روبروی خورد وردنه بزنید تا خمیر به اندازه پیش دستی باز بشه اینجا باید خمیر مواظب باشید خمیر نباید پاره بشه کاغذ روغنی با برس چرب کنید خمیر باز شده روش بزارید با پارچه بپوشونید. حدود ده دقیقه استراحت بدهید این فاصله خیلی مهمه وباعث دو لایه شدن نان میشه تا خمیر استراحت دوم میگذرونه ماهی تابه رو گاز بزاریر تا داغ بشه حدود ده دقیقه شعله متوسط. ماهی تابه که داغ شد طبق فیلم خمیر رو بپزید هر چند ثانیه یکبار زیرور کنید مرحله سوم که برمیگردنی نان داره پف میکنه با کفگیر دستتون به آرومی به حباب فشار بیارید تا نون وسط ماهی تابه مثل توپ جمع بشه این قسمتش خیلی هیجان انگیزه😍 از ماهی تابه خارج کرده نون بعدی نون ها رو مابین پارچه تمیز بزارید تا خشک نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_یونانی 🍗 😋
🔸نصف لیوان ماست یونانی یا ماست چکیده رو با یک حبه سیر له شده ، یک عدد پیاز رنده شده ، یک قاشق غذاخوری پر جعفری خرد شده ، دو قاشق غذاخوری آب لیموی تازه ، نوک قاشق رنده پوست لیمو ، نمک ، فلفل ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو مخلوط کردم . مرغ ها رو چهار ساعت توی این مواد گذاشتم
🔸بعد مرغها و مواد رو توی ظرف کنار هم چیدم و توی فر صد و هشتاد درجه چهل و پنج دقیقه پختم . بعد کمی کره رو با برس روی مرغ ها کشیدم و پنج دقیقه گریل رو روشن کردم . تکه های مرغ بزرگ نباشه تا کاملا مغز پخت بشه .
در کنار برنج یا همراه نون خیلی خوشمزه میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_خوشمزه_رستورانی
برای درست کردن این مرغ خوشمزه
مرغ را هم با پوست هم بدون پوست میتونید درست کنید بهتره از چند ساعت قبل مرغ را نمک بزنید وبعد بشورید تا نمک به جسم مرغ بره وخوش طعم بشه
ادامه کار....... این مقدار مواد واسه نصف تا یه مرغه .... مرغ را بذارید توی ظرف یه پیاز نگینی ریز خردشده و دوتا سه حبه پوره سیر ورنده ریز یه پیاز و یک قاشق غذاخوری کاملا سر پر رب گوجه و سه قاشق سس کچاپ و دوتا سه قاشق رب انار وزردچوبه وفلفل سیاه و حدود پنج قاشق روغن بهتره زیتون باشه همه را خوب مخلوط کرده تا همه جای مرغ آغشته به این مواد بشه بعد توی ظرف پخت بریزید ویه فلفل دلمه روش بریزید و یک ونیم تا دولیوان اب که یه دونه عصاره مرغ را باهاش مخلوط کردیم اضافه ودرشو بذارید روی حرارت ملایم وگاهگاهی هم با قاشق از سس روی مرغ بریزید تا وقتیکه مرغ پخته وسس هم نسبتا غلیظ بشه طعمی عالی وبسیار سالم ومیهمان پسند
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلواي_انگشت_پيچ
شکر ۱ کیلو گرم
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
آب به مقدار یک بند انگشت از شکر بالاتر
شکر را در ظرف مورد نظر ريخته و آب را که بايد به مقدار يک بند انگشت بالاتر از شکر باشد اضافه ميکنيم و در صورت دلخواه كمي زعفران و بر شعله گاز قرار ميدهيم.
بعد از اين که شربت قوام آمد، جوهر ليمو را داخل آن ميريزيم.
بعد از کمي حرارت دادن، مقداري از شربت را بين دو انگشت قرار ميدهيم، اگر به صورت کشدار شد، شعله را خاموش و صبر ميکنيم تا خنک شود در حدي که اگر سفيده را به آن اضافه کنيم پخته نشود.
در اين زمان سفيدهها را به ميزاني که پف کند هم ميزنيم.و آن را به شربت اضافه و آنقدر هم ميزنيم تا مواد کاملاً سفيد و يکدست و کشدار شود.
حالا انگشت پيچ ما آماده است، ما ميتوانيم براي عطر و طعم آن به شربت گلاب هم اضافه کنيم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پيراشكي_روسي
٥٠٠گرم آرد نان و ١ق چ نمك را در كاسهء مناسبي الك كرده ميان آن را گود كنيد و ١/٣پيمانه روغن ذرت يا آفتابگردان، ١عدد زرده تخم مرغ، ١/٢پيمانه آب گرم،١/٢پيمانه شير گرم و ١/٢و١ ق چ مايه
خمير خشك فوري را افزوده هم بزنيد تا خمير شود سپس به آرامي ورز دهيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود.
چنانچه خمير كمي به دست مي چسبيد آرد اضافه نكنيد!
خمير را در كاسه اي چرب شده قرار داده رويش را پوشانده در محل گرمي گذاشته تا حجم آن دو برابر شود.
مواد مياني: پياز را خرد كرده با كمي روغن ذرت تفت دهيد ،سيب زميني پخته و پوره شده را به همراه ٢ق س برنج پختهء نرم، گشنيز خرد شده، فلفل قرمز تند، نمك و فلفل سياه اضافه كرده با هم مخلوط كرده و صبر كنيد تا خنك شود.
بعد از استراحت خمير كمي آن را ورز داده سپس به ١٢ قسمت مساوي تقسيم كنيد.هر قسمت را به شكل بيضي كمي باز كنيد و از مواد مياني به اندازه ١ق س وسط خمير گذاشته و خمير را ببنديد كمي سطح آن را فشار داده و به شكل بيضي در آورديد و در سيني چرب شده قرار داده رويشان را پوشانده تا حجم آنها دو برابر شود. سپس در روغن سرخ كنيد تا بپزند و طلايي شوند.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کرانچی_سیبزمینی🥔😋
1 کیلو سیب زمینی
2 عدد. زرده تخم مرغ
نصف قاشق چای خوری جوز هندی
نمک و فلفل برای طعم دادن
100 گرم پنیر پارمسان.
جعفری خورد شده
برای سرخ کردن؛
2 عدد تخم مرغ؛
پودر سوخاری
سیب زمینی ها را آبپز کنید ، پوست گرفته ومیکس کنید. تخم مرغ ، نمک ، فلفل و پنیر رنده شده را اضافه کنید.از مواد بردارید و با دست شکل بدین و داخل تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری بغلتونید و در روغن داغ سرخ کنید😍😋
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛