eitaa logo
آشپزی خاص
99.4هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
39.3هزار ویدیو
50 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪 کوکی لاهیجان بچه‌ها عاشقش میشن 🖤🤍👇🏻 . 🟤⚫️ مواد لازم :👇🏻 آرد : دو پیمانه بکینگ پودر : یک ق‌غ پودر کاکائو : یک ق‌غ کره : شصت گرم پودر قند : یک پیمانه سرخالی تخم مرغ : دو عدد وانیل : یک‌دوم ق‌چ پودر دارچین : یک ق‌چ گردو خرد شده : یک دوم پیمانه کشمش : یک دوم پیمانه . 🟤⚫️ طرز تهیه :👇🏻 آرد ، بکینگ پودر و پودر کاکائو رو باهم مخلوط و الک کنید و کنار بزارید ، کره هم دمای محیط رو با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و منسجم بشه ، یکدونه تخم مرغ رو اضافه کنید و هم بزنید با تخم مرغ دوم وانیل و پودر دارچین رو اضافه کنید و هم بزنید ، هرچند مرتبه یکبار هم دور ظرفتون رو با لیسک دورگیری کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب بشن ، مخلوط آرد و بکینک پودر رو طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا مواد باهم ترکیب بشن ، بیش از حد هم نزنید وگرنه بافت کوکی بعد از پخت سفت میشه ، گردو خرد شده و کشمش رو با یک ق‌غ آرد مخلوط کنید و به مایع کوکی اضافه کنید و هم بزنید وقتی یکدست شدن روی ظرف رو با سلفون بپوشونید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه ، داخل قالب مافین یا روی کاغذ روغنی کف سینی فر با اسکوپ بستنی یا قیف مواد رو اسکوپ بزنید و داخل فری که از قبل به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده ، به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید ، بعد از اینکه کوکی هارو از فر خارج کردید و کاملا سرد شد میتونید داخل ظرف دربدار به مدت یک هفته داخل یخچال نگهداری کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم: آرد: 1لیوان حدود 150گر م پودر قند: 1/4لیوان حدود 40گرم تخم مرغ :1 عدد بیکینگ پودر : 1 ق چ سر صاف روغن مایع : 3 ق غ حدود 20 گرم آب پرتقال : 2 ق غ حدود 20 گرم رنده پوست‌ پرتقال: 1 ق چ مغز بادام: برای تزئین طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ وپودر قند را یکی دو دقیقه با همزن دستی بزنيد بعد رنده پوست پرتقال ،روغن مایع واب پرتقال را بریزید کمی هم بزنید در آخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را اضافه کنید و با دست‌ کمی ورز دهید تا به‌ صورت‌ خمیر دربیاد. اين خمیر کمی چسبیده س،پس آرد بیشتری اضافه نکنين بزارید نيم ساعت داخل يخچال تا چسبندگیش از بين بره‌. حالا از خمیر گلوله‌های کوچکي اندازه فندق کمی بزرگتر بردارین و در دست گرد کنين، داخل پودر قند بغلتانین و در سینی فر با فاصله‌ بچینین چون‌ اين شیرینی کمی پف می‌کنه. حالا کمی شیرینی‌ ها رو پهن کنين و يه دونه بادوم پوست‌ کنده وسطش بزارید. سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه‌ به‌ مدت‌ 30 دقیقه قرار بدين تا کاملأ بپزید. نکته‌: بعد از 10 دقیقه در فر رو باز کنید و بادام ها رو کمی فشار بدين تا داخل شیرینی شوند چون‌ بعد از پف بادام ها بيرون می‌زنن. هر چقدر در پودر قند بیشتری بغلتانین، ترک کوکی ها بیشتر می‌شه. اگه دوست دارین رنگ کوکی ها نارنجی شه، کمی رنگ خوراکی نارنجی به‌ مواد اضافه کنين ولی چون‌ من مخالف رنگ مصنوعی هستم‌، استفاده نکردم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی ها رو پوستش رو کندم و ورقه ای کردم و به صورت خلالی هم اندازه خرد کردم. حتما توجه کنین که اندازه ها یکسان باشه چون ممکنه بعصی هاش نپزه. بعد داخل قابلمه ای آب جوش ریختم و یک قاشق مربا خوری نمک ریختم و سیب زمینی ها رو به مدت ۵ دقیقه داخل آب جوش روی حرارت قرار دادم. بعد آبکش کردم و داخل ظرفی که پر از آب و یخ بود ریختم. بعد از ۵ تا ده دقیقه آبکش کردم و خشک که شد داخل روغن ریختم و سرخ کردم. کمی هم زردچوبه بابت خوش رنگ شدنش اضافه کردم. حرارت کم باشه روعن حتما داغ شده باشه. طرف ترحیحا کوچیک باشه تا روغن کمتر مصرف بشه و در این صورت چند مرحله سیب زمینی ها رو ریختم و سرخ کردم. بعد از سرخ شدن روی یه دستمال تمیز و یا یه صافی قرار بگیره تا روعنش بره و روغن کمتری جذب بشه. روی هم تلنبار نکنین تا نرم نشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍞 😋😍 ▫️۹۰ میلی لیتر آب گرم ▫️90 میلی لیتر شیر گرم ▫️2 قاشق غذاخوری روغن نباتی ▫️1 قاشق غذاخوری شکر ▫️10 گرم مخمر خشک کمی هم بزنید تا مایه فعال شود ▫️480 گرم آرد گندم ▫️1 قاشق چایخوری نمک 🛑مواد رو خوب مخلوط کنید. ورز دادن را با دست ادامه دهید تا خمیر یکدست شود. کاسه را با روغن نباتی چرب کنید. . اجازه دهید خمیر به مدت ۴۵ دقیقه ور بیاید ماهیتابه را با ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی چرب کنید. سپس آن را با دقت بزارید داخلش. سطح را صاف کنید. با یک حوله بپوشانید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند. روی خمیر را با برس زرده بمالید. با چنگال یک فرم درست می کنیم. . سپس هوای اضافی را با خلال دندان خارج کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید. وای! ببین چقد عالی میشه. نان یکنواخت، نرم و در عین حال سبک پف است. طعمش عالیه حتما امتحانش کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕 لقمه ماهیتابه‌ای مقادیری که من استفاده کردم، ۳ تا از این لقمه داد: روغن: ۳ قاشق غذا‌خوری پیاز: ۲ عدد فلفل دلمه: ۱ عدد فیله مرغ: ۶ تکه رب گوجه: ۱ قاشق غذا خوری نمک: ۱ قاشق جای‌خوری تخم‌گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری فلفل قرمز (اختیاری، اگه تند دوست دارید): نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر: نصف قاشق چای‌خوری پودر پیاز: نصف قاشق چای‌خوری قارچ: ۱۰ عدد (۴۰۰ گرم) پنیر پیتزا و گودا هم به اندازه دلخواه . تفت پیاز: ۳ دقیقه تفت پیاز و فلفل دلمه: ۴ دقیق تفت پیاز و فلفل دلمه و مرغ: ۵ دقیقه رب گوجه و ادویه رو اضافه کنید. در حین تهیه خوراک، هر وقت احساس کردید که ماهیتابه خشکه، یکم (نصف فنجان) آب اضافه کنید تا کار جلا بگیره. قارچ و اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه، خوراک آمادس. این خوراک با نون باگت هم عالیه. امیدوارم که لذت ببرید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 میتونید برای نذریا یا اربعین این حلوای خوشمزه رو درست کنید 😍 ✅آرد برنج یک لیوان، شکر ۱/۵تا ۲ لیوان، روغن مایع نصف لیوان، آب ۵ لیوان، گلاب نصف لیوان، پودر هل 1 ق چ، پودر دارچین ۲ق غ، زعفران دم شده ❌حتما آرد ۴۵دقیقه تفت دهید حرارت ملایم ❌آب اضافه کردید مرتب هم بزنید که آردگلوله نشه ❌مراقب باشید پودر دارچین نسوزه خیلی زود از حرارت بردارید ❌زمانی که همه مواد به حلوا اضافه کردید حرارت زیاد کنید مرتب هم بزنید تا زمانی که مثل کلیپ قاشق به حلوا نچسبد ❌ظرفی که قراره حلوا داخلش بریزید قبلش کمی چرب کنید بعد با قاشق چرب قاشق زنی کنید 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کدو پلو شمالی😍😋 مواد لازم:(برای ۳ نفر) برنج:🍙 3 پیمانه کدو حلوایی:🎃 400 الی 500 گرم پیاز :🧅 1 عدد نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، دارچین:🌶🧂🪵 یک قاشق چایخوری شکر:🍚 1 الی 2 قاشق غذاخوری زعفران 💛به مقدار دلخواه تخم مرغ و ناردون برای روی کدوپلو هم اختیاریه ولی شمالیا این غذا رو در کنار تخم مرغ و اناردون سرو میکنن. فقط یه نکته بهتون بگم و اون اینه که کدوها رو خیلی ریز خرد نکنین تا حالتشون رو حین پخت حفظ کنن. 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)ازداخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین 🥗🍔 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 با سیبزمینی خوشمزه ترین و متفاوت ترین غذاها رو درست کنید 😍همه عاشق این غذا میشن مواد لازم سیبزمینی گوشت چرخ شده پیاز رنده شده نمک و فلفل سیاه و اویشن و پاپریکا و زرد چوبه . سیبزمینی ها رو وسطش رو خالی کنید و داخل روغن‌سرخ کنید مواد گوشتی رو به صورت قلقلی دربیارید داخلش قرار بدید پنیر پیتزا ما بقی سیبزمینی که خالی کردید اب و رب گوجه داخل سینی فر‌بریزید مقدار نمک اضافه کنید بزارید به مدت ۴۵ دقیقه دربیارید پنیر پیتزا بریزید ۱۵ دقیقه دیگه بزارید بپزه معرکست طعمش حتما امتحانش کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨شب با تمام سیاهیِ خود 💫نوید روشنی را می‌دهد ✨الهی که به لطف خدای مهربون 💫همه روزهای تلخ و سیاه زندگیتون، ✨تموم بشه و برسید به 💫روزهای روشن زندگی 🌟🌙شبتون بخیر و آروم🌙🌟
🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌺🌼🌸 🌸زندگی زیباست ، ☀️زشتی‌های آن تقصیر ماست، 🌸در مسیرش هر چه نا زیباست، ☀️آن تدبیر ماست 🌸زندگی آب روانی است، ☀️روان می‌گذرد… 🌸آنچه تقدیر من و توست، ☀️همان می‌گذرد 😍🍳بفرمایید صبحانه
👇رازخوشمزگی قرمه سبزی👇👇 هر بلایی سرت خورشتت بیاری راه حلش اینجاست. ✅️اگه خورش تند شد کمی آبلیموی تازه به خورش اضافه کن. ✅️اگه شور شد یه سیب زمینی رو پوست بگیرید و داخل خورش بریزید تا ده دقیقه بجوشه. ✅️اگه خورش روغن پس نداد کافیه چندتا تکه یخ داخل خورش بریزید تا به خورش شوک بده و روغن پس بده. ✅️اگه روغن زیادی روی خورش بود کافیه چندتکه یخ داخل ملاقه بزارید روی خورش بزارید تا روغن اضافه رو جذب کنه. این معجون برای قرمه سبزی معجزه میکنه دو ق غ رب انار یک ق غ آب نارنج یک ق غ آبلیمو نصف ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک نصف ق غ رب گوجه با یک لیوان آب مخلوط کنید و یک ساعت آخر به خورش اضافه کنید. این میزان معجون برای حدود ۶نفر خورش مناسبه برحسب اندازه ی خورش میتونید مواد رو نصف کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
حدودا برای ۳ نفر بادمجان ۳ عدد ارده ۳ تا ۴ ق غ ماست ۲ ق غ سیر ۳ حبه آب لیمو ۲ ق غ جعفری به میزان لازم روغن زیتون به میزان لازم نمک و فلفل به میران لازم بادمجون ها رو شستم و روشون شیارهایی ایجاد کردم برای پخت بهتر ، روی گاز کباب کردم روی شعله ، شعله پخش کن قرار دادم این طور هم گاز کمتر کثیف میشه. می تونین توی فر هم بزارین و کباب کنین . بعد پوستش رو جدا کردم . داخل غذاساز بادمجون های کباب شده ، ارده ، ماست ، سیر رو اضافه کردم و میکس کردم . جعفری و یه کم آب لیمو هم اضافه کردم و نمک و فلفل اضافه کردم و در آخر بنا به علاقه کمی روغن زیتون ریختم . یه گوجه فرنگی رو هم پوستش رو جدا کردم و نگینی خرد کردم و کنارش ریختم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب لیوانی موادلازم: ۵۰۰ گرم گوشت ۱ عدد پیاز ۳ عدد فلفل سبز ۲ عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه‌ای قرمز بزرگ ) ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع ۱ عدد سیب زمینی ۶ عدد خمیر میل فوی نمک؛فلفل سیاه ، فلفل قرمز،فلفل قرمز پرک شده( pulbiber ) ،زیره ،آویشن زرده تخم مرغ برای رویش طرز تهیه: گوشت را قیمه ای خرد کنید با روغن کمی تفت دهید. سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.پیازهای و فلفل های خرد شده را به گوشت اضافه کنید .ادویه‌های گفته شده را اضافه کنید و تفت دهید. سیب زمینی ها ی سرخ شده را هم داخل مواد بریزید و مخلوط کنید . خمیر های مبل فوی را روی کاغذ روغنی بذارید و کاغذ ها را به اندازه خمیر ها ببرید. داخل سینی فر لیوان ها را بچینید(لیوانها ی مقاوم به حرارت ) و از مواد گوشتی تا نصف پر کنید و روی لیوان اول کاغذ روغنی را بذارید و بعد با خمیر میل فوی بپوشانید وبا دست کمی فشار دهید تا شکل لیوان را به خودش بگیره .روی خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید .زرده تخم مرغ زده شده را با برس روی خمیر های میل فوی بمالید داخل سینی ۲ لیوان اب گرم بریزید ودر فر ۱۸۰-۱۹۰ درجه تا زمانی که سرخ بشن بپزید.بعد از بیرون آوردن از فر کاغذ روغنی را بردارید .میل فوی های سرخ شده که شبیه کاسه کوچک شده را برگردانید و مواد گوشتی داخل لیوان را داخل خمیر ها بریزید .گرم میل کنید. پ.ن ۱: از لیوانهای مقاوم به حرارت استفاده کنید.( نقل قول از صاحب پیج:من این لیوانهای آبی رنگ را از بیم خریده ام و همانطور که می بینید هیچ اتفاقی براشون نیفتاد😉) پ.ن۲:داخل سینی فر حتما ۲ لیوان آب بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک سری توی این آش گوشت می ریزن ولی اگر قلم داشته باشید بریزین که عالیه . یک سری توش شلغم هم می ریزن . بعضی ها توش سبزی نمی ریزن و بعصی ها سبزی خشک معطر مثل مرزه و ترخون و ... می ریزن . از این آش خوشمزه غافل نشین😌 . ماش رو جزو حبوباتی که این روزها در وعده های غذایی خانواده ها کم شده قرار بدین خیلی خوب و پر خاصیت و اتفاقا کم کالری هستش. مواد لازم🔻 (برای ۳ نفر) ماش یک پیمانه برنج نصف پیمانه پیاز ۱ عدد سیر ۲ تا ۳ حبه سبزی آش خرد شده ۱۲۰ گرم ( حدودا ۲ لیوان ) ( شامل اسفناج ، تره ، گشنیز ، جعفری ، شوید) نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . طرز تهیه🔻 ماش رو با مقداری آب گذاشتم بپزه . برنج رو هم از قبل خیس کردم برنج نیم دانه هم که باشه که عالی . داخل قابلمه پیاز خرد شده رو تفت دادم و سیر خرد شده رو هم داخلش ریختم و بعد کمی زردچوبه ریختم و یک کم تفت خورد ، ماش وبعد از اون برنج رو اضافه کردم . آب داخلش ریختم با توجه به اینکه برنج نیاز به پخت داره و آب نیاز داره آب کم نریزین . بعد در قابلمه نیمه گذاشتم تا بپزه . بعد که پخت سبزی آش رو داخلش ریختم . از عصاره گوشت هم استفاده کردم دل به خواهی هست و بعد از اون نمکش رو بچشین اگر نیاز بود بریزین و گذاشتم تا سبزی هم بپزه و جا بیفته. بعد هم با پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ و کمی کشک تزیین کردم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ژله ویترینی پودر ژله آلورا پنج بسته دو بسته ژله بلوبری رنگ خوراکی آبی شیر چهار لیوان شیر یک عدد بستنی لیوانی وانیلی دوتا موز ورقه شده وچند عدد آلبالو دستورکار ابتدا یک بسته ژله بلوبری رو با یک لیوان آب جوش حل کنید و یک عدد بستنی بهش اضافه کنید و داخل یک سینی بیست در سی بریزید وبزاریدبیست دقیقه بمونه بعد بیرون بیارید و به صورت دالبوری برش بزنید و رول کنید قالب رو چرب کنید دو بسته آلورا رو طبق دستور روش درست کنید کمی ته قالب بریزید قالب رو کج داخل یخچال بزارید تاکمی خودشو بگیره بعد رولی ها رو روش بچینید وبقیه آلورا رو روش بریزید تا جایی که روی رولی ها پوشیده بشه دو بسته آلورا رو با دولیوان آب جوش حل کنید و بعد سرد شدن دو لیوان شیر بهش اضافه کنید ژله که نیم بند شد مقداری ژله شیر روی کار بریزید تا کار با آلورا وشیر پوشیره بشه همین طور قالب رو کج میزاریم تا ببنده ژله که نیم بند شد قالب رو به طرف برعکس کج میکنیم موز ها رو میچینیم وروش آلورا میریزیم بعد آلبالوهارو میچینیم دوباره آلورای شفاف میزاریم نیم بند بشه ژله بلوبری رو با شیر درس میکنیم و یک لایه روی کار می ریزیم این لایه هم نیم بند که شد برای لایه بعدی قالب رو صاف میکنیم وژله الورا با شیر میریزیم لایه بعد ژله شفاف میریزیم و دوباره بعد نیم بند شدن آخرین لایه ژله بلوبری وشیر رو میریزیم ومیزاریم تا کامل ببنده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر پلمبیر😍 دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو با نصف پیمانه آبِ سرد مخلوط کنین روی حرارت بن ماری کنین و بذارین کنار تا از حرارت بیفته زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ رو از هم جدا کنین سفیده ها رو با همزن برقی بزنین تا فرم بگیره در آخر یک قاشق غذاخوری شکر بریزین و هم بزنین تا سفت بشه داخل یخچال بذارین تا فرمشو حفظ کنه داخل زرده ها چهار قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق چایخوری وانیل بریزین و هم بزنین تا کرم‌رنگ بشه مواد رو داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا فقط داغ بشه، لازم نیست بجوشه داخل یه ظرف دیگه یک بسته خامه صبحانه رو به همراه مقداری عصاره زعفران و یک پیمانه بستنی لیوانی بریزین و یکدست کنین مواد زرده و شیر رو اضافه کنین و با همزن دستی، هم بزنین اگه دوست داشتین مقداری پودر گردو، بادام و پسته بریزین ژلاتینِ خنک شده رو‌ اضافه و ترکیب کنین سفیده ها رو هم، بریزین و یکدست کنین داخل قالب رو چرب کنین مواد رو بریزین و چهار ساعت داخل یخچال بذارین حالا با چاقو دور دسر رو از قالب جدا کنین ظرف مورد نظرتون رو کمی مرطوب کنین و قالب رو برگردونین تا دسر خارج بشه با پودر پسته تزیین کنین بفرمایین آماده ست ،بافت نرم و عالی ای داره، حتما درستش کنین نوش جان😍😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛