#کتلت_بادمجان
اگر بادمجان دوست دارید قطعنا از این کتلت خوشتون میاد طعمی متفاوت 😋
طرز تهیه
بادمجان را مثل فیلم برش بزنید با یه پیاز متوسط با پوست نصف کنید ودر فر داغ 200درجه بزارید بمدت یک ونیم تا دوساعت تا پخته بشه وروی بادمجون طلایی بشه میتونید هردو را روی گاز دودی کتید بعد گوشت بادمجان را جدا کنید وپوست پیاز را بگیرید وتوی غذا ساز خوب پوره کنید اگر غذا ساز ندارید با گوشت کوب خوب بکوبید نباید چیزی بصورت تکه ای بعد کوبیدن باقی بمونه کاملا پوره باشه
بعد با دوقاشق جعفری ریز خرد شده وپوره یه حبه سیر و نصف لیوان پنیر پیتزا بیشتر هم می شه بریزید خوشمزه تر می شه با سه قاشق ارد سفید یا گندم فرقی نداره با یه تخم مرغ نمک وفلفل سیاه خوب مخلوط کنید ومثل کتلت توی روغن داغ سرخ کنید
نکته قابل توجه........... این کتلت بخاطر وجود بادمجان بافتی نرم داره تا یکطرف اون که خوب سرخ شد بعد برگردونید واینکه واسه سرو حتما باید سرد بشه هم سفت تر می شه هم خوشمزه تر پس به نکته توجه بفرمایید
نکته مهم ..... جعفری شما باید کاملا خشک باشه بعد ریز خردکنید واگر کتلت فرم نگرفت واستون کمی ارد اضافه کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیاز سرخ کرده مجلسی
🌱پیاز
🌱روغن
🌱نمک
پیاز رو خلالی کنیدداخل آب جوش ده دقیقه بحوشونید تا شیشه ای بشه آبکش کنید وبا آب سر بشورید با پارچه کمی خشک کنید
داخل روغن داغ حدود نیم ساعت زمان میبره تا سرخ بشه یک ربع اول با حرارت بالا ویک ربع دوم با حرارت پایین
موقع سرخ کردن پیاز مدام هم بزنید تا یکدست سرخ بشه (هم نزنید زود میسوزه)
پیاز ها باید داخل روغن شناور سرخ کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كرپ_شكلاتی😍😋
براي درست كردن خود كرپ ها ميتونيد به جاي شكر از همون مقدار عسل استفاده كنيد ،اينم بايد بگم كه موادتون رو به دماي محيط برسونيد بعد استفاده كنيد
مواد براي ١٠ تا كرپ
تخم مرغ ٤ تا
نمك نصف قاشق چ خ
شكر ١ قاشق مربا خوري
شير ٢ پيمانه
آرد ١ پيمانه و نيم
روغن ١/٤ پيمانه
كره براي پخت
مواد داخل كرپ
شكلات ٥٠ گرم
شير ٤ قاشق غذا خوري
موز - كره بادوم زميني - توت فرنگي- مربا
تخم مرغارو قشنگ هم بزنيد اما نياز به كف كردنش نيست بعد كه كل موادرو ريختين انقد هم بزنيد تا گوله ارد نباشه و تو دماي محيط بهش استراحت بدين تا غليظ بشه ،تابه تون هم نميخواد زياد سرخ شه ،هر طرفش رو هم ١ الي ١ ونيم دقيقه بپزيد
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شام_سریع 🥘 😋
🔸داخل قابلمه روغن مایع بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، آرد را اضافه و تفت بدید.رب گوجه و آب رو اضافه کنید.در آخر پودر سیر، پودر پیاز، پودر زیره،فلفل قرمز، نمک و پولبیبر رو اضافه کنید.صبرکنید تا به جوش بیاید ، پس از اینکه کمی جوشید سس را از روی حرارت بردارید.
میان هر نان مواد گوشتی بریزید و رول کنید.
داخل ظرف کمی سس ریخته و رول هارو قرار بدید دوباره از سس روی نان ها رو آغشته کنید،پنیر پیتزا و پنیر پارمزان بریزید.در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار بدید و در آخر میتونید گریل را روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#زبان_گوساله_با_پلو 🍲 😋
▫️زبان گوساله
▫️پیاز
▫️سیر
▫️برگ بو
▫️فلفل دلمه
▫️چوب دارچین
▫️هویج
▫️رزماری
▫️زعفران غلیظ
▫️فلفل سیاه
▫️پاپریکا
▫️زردچوبه
▫️نمک
🔸اولش حتما بذارید با آب خالی بجوشه و آبشو دور بریزید و زبان رو زیر شیر آب داغ بگیرید و بشورید تا بوی بدش بره.
🔸توی مرحله آخر نمیخواد برشهای زبان رو زیاد سرخ کنید چون سفت میشه، یه تفت ریز بخوره کافیه
🔸نمک هم حتما مرحله آخر بریزید که گوشتتون نرم بمونه.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_معجون
دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز وحتی دستگاه ساندویچ ساز هم قابل پخت هست،من داخل قالب تک نفره ریختم وبه شکل دونات دراوردم،خوب بریم سراغ دستور ومیزان مواد،این اندازه ای که می نویسم همین تعدادی میشه که داخل قالب هست:
#کیک_معجون
خرمای بدون هسته ۵عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید)
شیره انگور ۲ق غ (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد)
عسل ۳ ق غ
مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد
پودر نارگیل ۱/۳لیوان
کره اب شده ۵ ق غ(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید)
شیر ۶ق غ
موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ
ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چ پر
تخم مرغ ۱عدد
پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چ
همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید،سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید،
مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید،
پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره ،من شکلات زدم وبا شکلات خوشمزه بود،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😋
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از تبلیغات بیهمتا 👌
👂🗣📣بهترین شغل
📌برای خانـــــــــــــــمها
📌برای دانشجوها و دانش آموزان
📌برای افراد جویای شغل دور کاری
📌برای افراد شغل دوم
از خونه بیرون نرو، با آرامش به پول برس 👌✅💰
بزن رو لینک بیا داخل کانال ببین چه خبره 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2430009658C6fbfa7b0a5
عضویت در بخش VIP👇👇
@postibani1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_خوشمزه😍😋
نیم کیلو بال مرغ
نمک و فلفل سیاه
۱ ق.چ پاپریکا
۱/۲ ق.چ پودر سیر
۱/۲ پیمونه ارد گندم
۱/۲ پیمونه اب سرد
🥣مواد سس
۱/۳ پیمونه سس تند یا سس کچاب تند
۲ ق.غ عسل
۱ق.غ کره
۱ق.غ کنجد
💯نسبت اب و ارد روچشمی هم میتونید بریزید ،اونقدری بزنید که خمیر شه وای نه خمیر خیلی سفت میشه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ ماکارانی😍😋
مواد لازم:
6 تکه ساق پای مرغ بدون استخوان
فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه)
1 لیوان بادام هندی
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر
برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شیر
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب
2 لیوان آرد
طرز تهیه:
مرغ را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش گرفته شود.کره را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های خرد شده را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادام هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط کنید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزید و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید.نوش جان
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_معجون_افلاطون_بي_نظير
يك دسر كه بمب انرژي است براتون ميذارم
آشپزی خاص را دعا کنید و ادد کنید ☺️☺️☺️☺️☺️
مواد لازم
بادام خام صد گرم
مغز پسته خام پنجاه گرم
پودر نارگيل سي گرم
عسل به مقدارلازم
بادام ومغز پسته رو بذاريد تو آب
و بادام كه خوب خيس خورد پوستشو بگيريد
و با يك فشار دو انگشت از وسط نصف ميشه ،
پسته هم كه باد كرد دربيارين تا آبش خشك بشه
موادلازم براي كرم
موز متوسط دوعدد
پودر ژلاتین دوقاشق ونيم سوپ خوری سرپر
شیريك پیمانه
شکر يك سوم پیمانه
خامه صبحانه نصف پیمانه
وانیل يك چهارم قاشق چایخوری
پودر نارگيل چهل گرم
طرز تهیه کرم
ژلاتین رو به همراه چهار قاشق سوپخوري آب سرد به روش بن ماری روي كتري حل کنید تا کاملا شفاف بشه.
شیر و شکر رو روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه ووقتی شکر تو شیر حل شد از روی حرارت برش دارید تا شیر کمی خنک بشه بعد ژلاتین حل شده که از حرارت افتاده رو همراه با وانیل به شیر اضافه کنید
وپودر نارگيل و خامه و موز و پودر ژله رو با شير وشكر تو ميكسر بريزيدتا خوب مخلوط بشه ومایه یکدست بشه.
حالا مواد رو بريزيد توي ظرف و بذاريد تو يخچال،
مواد براي خمير
آرد 200 گرم
كره 110 گرم
نمك يك دوم قاشق چايخوري
شكر يك قاشق غذا خوري
وانيل يك دوم قاشق چايخوري
آب كاملا سرد سه تا چهارقاشق غذا خوري
زرده تخم مرغ يك عدد
بكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
آرد و كره و شكر و نمك و وانيل و بكينگ پودر رو با انگشت دست مخلوط ميكنيد
تا مثل شن ريزه بشه حالا چهار قاشق آب رو با يك زرده تخم مرغ مخلوط ميكنيد و به خمير اضافه ميكنيدو خميررو ميذاريد يخچال براى نيم ساعت
بعد از اين كه خمير استراحت كردوقتي از يخچال خارج مي كنيم
خمير رو در قالب هاي بزرگ يا كوچك شكل ميديم
و قالب رو در طبقه وسط فر به مدت بيست تا بيست و پنج دقيقه با درجه حرارت 160 درجه سانتيگراد مي پزيم .علامت پخت تغيير رنگ لبه هاي تارت به قهوه اي كم رنگ يا حرم پررنگ ميشه است .بعد از خارج كردن از فر فقط با يك حركت كوچك
از قالب در مياد،
حالا ميذاريم كاملا خنك بشه وبعد كرم كه تو يخچال بود و كمي خودشو گرفت ميريزيد روي خمير كه گود كرده بوديد و ميذاريد يخچال كمي كه خودشو گرفت روش حسابي پودر نارگيل ميپاشيد و روش بادام هارو ميچينيد و دورش پسته هارو و روشو با عسل كامل كاور ميكنيد و روكش عسل به مغزها ميدهيد و ميذاريد تو يخچال بمدت شش ساعت
اين دسر واقعا معجون و بمب انرژيه و بينهايت خوش طعم و لذيذه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک فنجونی
تخم مرغ درشت ۱ عدد
شکر ۴ ق غ پر یا ۱/۳لیوان
وانیل ۱/۴ق چ
بیکینگ پودر ۱ق چ اندازه گیری
ارد ۴ ق غ سرپر یا حدود ۲/۳لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ سرصاف یا حدود ۱/۶لیوان
شیر ۵ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
تخم مرغ وشکر ووانیل را با همزن درحد کرمی رنگ وحجیم شدن بزنید،سپس شیر وروغن مایع رااضافه کنید کمی مخلوط کنید،درنهایت مخلوط الک شده ارد،بیکینگ پودر وپودرکاکائو رااضافه وبالیسک هم بزنید داخل فنجانها را با روغن مایع خوب چرب کنید به دلخواه کمی کنجد بپاشید حدود نصف فنجانها از مایه کیک بریزید درون قابلمه ای اب ریخته به اندازه ای نصف ارتفاع فنجانها روی حرارت ملایم اجازه دهید آب به جوش اید سپس فنجانها رادرون قابلمه چیده درب آن را بگذارید همراه با دمکنی ۲۵ دقیقه بپزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گزر (هویج)😍😋
گزَر یا همون هویج زرد (زردک) 5 کیلو، سرکه سفید، آب، سیر 4 بوته، فلفل تند 10 عدد نصفشون رو دو نیم کردم نصفشون رو درسته گذاشتم، گلپر وسیاه دانه وادویه ترشی ونمک از هر کدام 1 ق غ
آب وسرکه از هر کدوم نصف پارچ ریختم و 2 ق نمک که گذاشتم مواد بپزه بعد گذاشتم سرد شد وبقیه مواد اضاف کردم و ریختم تو ظرف شیشه ای کاملا خشک
این ترشی فردا همان روز قابل خوردنه و تند وشیرین بودن به خودتون بستگی داره واینکه شما میتونید کامل سرکه بریزین من از سرکه سفید استفاده کردم
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨شب با تمام سیاهیِ خود
💫نوید روشنی را میدهد
✨الهی که به لطف خدای مهربون
💫همه روزهای تلخ و سیاه زندگیتون،
✨تموم بشه و برسید به
💫روزهای روشن زندگی
🌟🌙شبتون بخیر و آروم🌙🌟
#تیرامیسو
خامه......۲۵۰ گرم
پنیر ماسکارپونه......۲۵۰ گرم
پودر قند.....۴قاشق غذا خوری
پودر کاکائو......به مقدار لازم
کرم شانتی .....۱پاکت
کاپوچینو یا پودر نسکافه
آب جوش......۱پیمانه
ابتدا نسکافه با اب جوش مخلوط کنید.در صورت دلخواه کمی شکر یا پودر قند بزنید تا کمی شیرین بشه.بزارید کنار تا خنک بشه.خامه با پودر قند با همزن بزنید.(می تونید از خامه شیرین شده استفاده کنید.در این صورت پودر قند و کرم شانتی حذف کنید.بعد کامل خامه فرم بدید.جوری که پره های همزن روش بمونه)بعد پنیر ماسکارپونه اضافه کنید.(دوستانی که این پنیر در دسترس ندارن،می تون پنیر خامه ای ترجیحا مارکی که کم نمک استفاده کنن)من یک بسته کرم شانتی ریختم.
اگه می خواین عین من بیسکویت دور بچینید.فقط یک طرف بیسکویت داخل نسکافه خنک شده بزنید و دور قالب بچینید.کف قالب هم از بیسکویت ها بچنید.از مواد پنیری روی بیسکویت ها بدهید.روشم دور کاکائو .دوباره بیسکویت و در انتها مواد کرمی.بزارید یخچال تا یکم سفت بشه.روشم من خامه فرم گرفته ماسوره کردم و پودر کاکائو ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پوآچا_نشاسته_ای
#نان_نشاسته_پنبه_ای
.میتونید از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید
مواد لازم:
2 لیوان شیر ولرم(داغ نباشه) .
1 لیوان روغن مایع .
2 قاشق غذاخوری شکر .
1 قاشق چایخوری نمک .
1 عدد سفیده تخم مرغ( زرده برای رومال خمیر)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(یا1 قاشق غذاخوری) .
1 لیوان پودرنشاسته ( ذرت یا گندم) اینجا از گندم استفاده شده
4/5تا5 لیوان آرد
(اندازه لیوان 200 میلی لیتراست )
طرز تهیه:
ابتدا مایعات را در یک ظرف بریزید ( شیر ولرم ، روغن مایع )ونمک، شکر و سفیده تخممرغ را اضافه وهم بزنید.
سپس 3 لیوان آرد و خمیر مایه و یک لیوان نشاسته را اضافه ومخلوط کنید و ورز دهید و مابقی آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاد ،روی خمیر را پوشانده (حدود یک ساعت)تا حجم خمیر دو برابر شود.
روی میز کار خمیر را گذاشته وکمی ورز دهید تا هوای داخل خمیر گرفته شود.
خمیر به قسمت های مساوی تقسیم کنیدوچانه گیری کنید(حدود 20 چانه ).
خمیر را باز کنید ومقداری پنیر دلخواه (ترجیحاً محلی)بزارید وخمیر را بسته وگرد کنید، خمیرها را با فاصله بزارید در سینی چرب شده و روی سینی را بپوشانید تا 20دقیقه دیگر استراحت داده شود.
بعد استراحت که حجم خمیر بیشتر شد با زرده تخم مرغ رومال کنید و با قیچی یک برش بزنید ویک تکه پنیر بزارید (دلخواه)و کمی آرد ذرت بپاشید سینی را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180 تا نانها پخته شوند(به مدت تقریبی 20تا30 دقیقه) ،
میتونید بعد پخت که نانها خنک شدند فریز کنید
اگه ازخمیر مایه خشک معمولی استفاده میکنید ،با یک قاشق غذاخوری شکر ویک لیوان شیر ولرم مخلوط کنید و بزارید 10دقیقه بمونه پف که کرد استفاده کنید
این نان رو بدون پنیر هم میشه درست کرد ودر آخر پخت نان هم میتونید برای طلایی شدن روی نان از گریل استفاده کنید
برای توستر 165 درجه به مدت تقریبی 15تا 20 دقیقه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛