#ماهیچه_رستورانی
🔷مواد لازم
🔹پیاز برای هر ماهیچه ۱ عدد متوسط
🔹فلفله دلمه ای ترجیحا قرمز نصف ۱ عدد
🔹زعفران دم کرده غلیظ نصف فنجون
🔹هویج ۱ عدد خرد شده
🔹رب گوجه ۳ قاشق
🔹سیر برای هر ماهیچه ۱ حبه
🔹چوب دارچین یک تیکه
🔹فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
🔹نمک ب مقدار لازم ❌به هیچ عنوان پودر دارچین نریزید سس رو تیره میکنه❌
♨️طرز تهیه
اول از همه ماهیچه رو با مقداری روغن سرخ میکنیم ولی نمیسوزونیم ک طعم گوشت خراب میشه ( سرخ کردن گوشت باعث خوشمزه تر شدنش میشه) گوشت رو میزاریم کنار.
هویج فلفل دلمه ای پیاز و سیر رو خرد میکنیم لازم نیست سیر ریز بشه در حین پخت له میشه) همه مواد خرد شده رو توی تابه میریزیم باهم. نیاز نیست سرخ بشن فقط تفت ببینن. بعد چوب دارچین رو اضافه کرده مجدد تفت میدیم بعد فلفل قرمز رو اضافه کرده تفت میدیم و در بعد رب گوجه رو اضافه میکنیم. رب گوجه رو خوب تفت بدید (خوب تفت دادن رب گوجه باعث خوش رنگ شدن سس میشه). ۴ لیوان آب جوش اضافه کرده و زعفرون رو اضافه میکنیم و میزاریم جوش بیاد و زیر شعله رو کم میکنیم و ب مدت ۱ ساعت زمان میدیم با حرارت پایین پخته بشه .
❌سوالای همیشگی👇
چرا رب گوجه ای ک استفاده میکنیم خوش رنگ نیست؟
اگر رب گوجه رو خوب تفت بدید واسه هر غذایی، رنگش خوش رنگ میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#موس_پسته
🔷مواد لازم
🔹شکر۳۰گرم
🔹زرده ۱عدد
🔹خامه قنادی ۱۵۰گرم
🔹شکلات سفید ۱۰۰گرم
🔹شیر ۱/۲ پ
🔹اب سرد ۱/۴پ
🔹پودر ژلاتین ۱ق س
🔹پودر پسته ۳۰گرم
🔹وانیل نوک ق چ
♨️طرز تهیه
ژلاتین را با اب سرد بن ماری میکنیم
زرده را با شکر و وانیل با همزن زده تا کرمرنگ شود
شیر را میجوشانیم و به زرده کم کم اضافه و سریع هم میزنیم تا زرده نبندد بعد دوباره روی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم تا زرده پخته شود بمدت ۲دقیقه
بعد شکلات بن ماری و ژلاتین بن ماری شده را به موادمون اضافه مخلوط میکنیم وبعد خامه قنادی را کمی زده تافرم بگیرد وبا موادمون مخلوط میکنیم ودراخر پودر پسته را مخلوط میکنیم
در صورت تمایل کمی رنگ سبز اضافه تا خوشرنگ تر شود
بعد مواد موس را در قالبهای سیلیکونی ریخته بمدت بک شب در فریزر گذاشته تا کاملا ببندد
*من برای این قالب همه مواد غیر از زرده و ژلاتین رو دوبرابر کردم
*لازم نیست خیلی خامه فرم بگیره.یعنی در حد شگوفه زدن نباشه چون بافت موس بد میشه
*چند ساعت قبل از سرو موس رو از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا کم کم یخش آب بشه
*من کمی از میزان شکر رو هم کم کردم
*پسته هارو خیلی پودر نکردم چون دوست داشتم زیر زبون بیان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#خوراك_لوبيا_سبز
.
پياز نگيني كردم با يه حبه سير يه كم تفت دادم تا شيشه اي شد بعد تيكه هاي مرغ بهش اضافه كردم و گذاشتم با هم تقريبا سرخ بشن،بعد يك قاشق رب بهش اضافه كردم +نمك/فلفل/پاپريكا/پودر كاري/كمي /زردچوبه/گرد غوره بعد خوب همرو با هم تفت دادم.
بعد لوبيا سبز +فلفل دلمه+نخود فرنگي واگر دوست داريد ملس بشه چندتا آلو.
بعد تفت بديد و ٢ليوان آب سرد اضافه كنيد،چند پر ليمو عماني يا گرد ليمو عماني يا آب ليمو ،به مقداري كه دوست داريد اضافه كنيد و اجازه بديد جوش بياد.
بعد كه جوش اومد ،زيرش كم كنيد درش ببنديد حدود ١ساعت نيم آروم بپزه.
در آخر هم سيب زميني سرخ كنيد و وقتي داخل ظرف سرو ريختيد سيب زمينيارو روش بريزيد.
سيب زمينيارو ميتونيد مربع مربع خورد كنيد و به صورت خام داخل خوراك اضافه كنيد تا بپزه.
اين خوراك با گوشت گوسفندي هم خيلي لذيذ ميشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اب هویج دو لیوان
شیر حدود یک لیوان ونیم
شکر دو قاشق سرخالی
گلاب دو قاشق
هویج را خوب شسته وبریزید داخل کاسه نسبتا بزرگ اب روش بریزید وبزارید یخچال ،بزارید یکشب داخل آب بمونه
صبحش که میخواید شیر هویج درست کنید.شیر رو بزارید رو گاز شکر وگلاب بریزیدنمیخوایم شیر جوش بیاد همینکه داغ شد وشکر کاملا حل شد گاز رو خاموش کنید وبزارید فریزیر حدود دو ساعت تا سرد سرد بشه اما یخ نبنده
آب هویج رو با دستگاه آب میوه گیری بگیرید ،سپس مخلوط شیر وشکر رو بهش اضافه کنید وبریزید داخل لیوان سرو تا خنکه نوووش جان کنید.
این شیر هویج داخل پارچ در بسته سه روز داخل یخچال ماندگاری داره.
خیلی خوشمزس طعم هویج بستنی میده 😋
این روش برای عزیزانی که دستگاه آب میوه گیری ندارن فقط مخلوط کن دارن👇👇
اگر دستگاه آب میوه گیری ندارید هویج رو پوست بگیرید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید چند دقیقه بزنید تا پوره بشه سپس مخلوط شیر اضافه کنید این نوع حالت اسموتی داره وغلیظ تره وبه دلیل پوره هویج کمی دیر هضم تره
اگر برای کودکان و افراد سالمند درست میکنید وقتی که هویج رو پوره کردید قبل از ریختن شیر هویج پوره شده رو از صافی رد کنید تا هضمش راحتر باشه سپس شیر اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_هویج
آرد گندم یا سفید ۲ لیوان
هویج ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم حدودا ۸ تا ۱۰ عدد
شکر ۲ لیوان (من یه خرده کمتر ریختم)
آب ۲ لیوان
زعفران به میزان لازم
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع نصف لیوان کمی بیشتر
در مورد آرد این حلوا بخواید رنگش تیره نسه خیلی بهتره از آرد سفید (آرد قنادی) استفاده بشه .
هویج رو پوستش رو کندم . بعد با کمی آب گذاشتم بپزه . بعد از پخت آب نداشته باشه . بعد که پخت میکس کردم توی غذاساز یا مخلوط کن بریزین . رنده هم اگه کردین باز خوب با گوشت کوب له کنین تا حسابی له بشه . این از پوره کردن هویج .
برای تهیه شربت ، شکر و آب رو روی حرارت قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد زعفران و گلاب رو هم اضافه کردم و از حرارت برداشتم .
آرد رو الک کردم . بعد داخل تابه با حرارت کم بو دادم (تفت دادم ) .زیاد توی این حلوا نزارین رنگ آرد تیره بشه اون وقت حلوا خوش رنگیش رو از دست میده .
وقتی آرد رو تفت دادم دوباره الک کردم . این خیلی مهمه توی حلواهاتون هم آرد رو اول و هم بعد از تفت دادن الک کنین تا گوله نشه .
بعد روغن و کره رو اضافه کردم و کمی تفت داد، و بعد پوره هویج رو ریختم و یه کوچولو تفت دادم و شربت رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا جمع بشه .
من داخل نون تارت ریختم .
آماده از لوازم قنادی ها هست .
با این مقدار ۶۰ تا حلوا به این شکل شد .
یه بشقاب کوچولو هم موند که به پسرم دادم خورد 🙂
حلوا رو که می خواید داخل قیف بریزین حلوا نباید خیلی گرم و نباید خیلی سرد باشه .
از گرمی که افتاد داخل قیف همراه ماسوره هر طرحی بخواید من از ماسوره 1M استفاده کردم ریخته بشه .
اگر دیدین نمی تونین کار کنین یه کم سر قیف و ماسوره رو با روغن چرب کنین تا راحت بشه کار کرد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اسپرینگ رول یه نوع پیراشکی هست که با خمیر نازک مثل خمیر یوفکا درست میشه و فیلینگش یا مایه میانیش میتونه هر چیزی باشه مثل گوشت ، مرغ ، سبزیجات و ....
و در آخر تو روغن سرخ میشه
اسپرینگ رول برای مهمونیا و میز فینگر فود و پیش غذا انتخاب خیلی خوبیه چون هم سرد سرو میشه هم گرم
خب بریم سراغ مدل پیتزاییش😍
خمیر یوفکا که بسته بندیش تو بازار موجوده
هم ترکیش هست هم ایرانیش که از جفتش میتونین استفاده کنین
ایرانیشم کاملا برای این کار مناسبه
سوسیس به میزان دلخواه
کره
سس دلخواه
پنیر پیتزا
روغن برای سرخ کردن
خب این پیراشکی چندتا نکته داره که حتما باید رعایت کنین
اول از همه راجب خمیرش
دوستان خمیر یوفکا رو اگر بخواین طولانی مدت نگه دارین حتما باید تو فریزر نگهش دارین و یک شب قبل از مصرف بزارینش تو یخچال تا کم کم نرم شه و روزی که میخواین استفادش کنین 1 ساعت قبل از یخچال خارجش کنین تا کم کم با دمای محیط نرم شه
به هیچ عنوان خمیر رو تو مکروفر و از این قبیل دستگاها ذوبش نکنین
وگرنه لطافتش از بین میره و خیلی زود خشک میشه و میشکنه
اگر خمیر یوفکای تازه خریدین که میتونین همون موقع تشریف بیارین منزل و ازش استفاده کنین
خب پس مشکل خمیر حل شد
اول از همه مواد میانی رو حاضر کنین
سوسیس رو با کمی کره تفت میدین میتونین با روغن هم تفتش بدین کره برای خوش طعم تر شدنشه
حالا
خمیر نرم و تازه رو مربعی با قیچی برش میدین و تو ظرف در بسته قرار میدین که خشک نشه توی ظرف یک لیوان کوچیک رو تا نصفه آب کنین و کنار خمیر ها بزارین تا رطوبت خمیرتون حفظ شه و هر بار که یک لایه برمیدارین زود در ظرف رو بزارین تا خشک نشه
مربع هارو به اندازه مناسب برش بدین که مواد راحت جا شن و بشه پیچیدشون و در ضمن مواد میانی رو کم روغن درست کنین که روغن تو خمیر پس نده چون مانع چسبیدن لایه های خمیر میشه
حالا روی خمیر سوسیس و سس دلخواه و پنیر رو قرار بدین و مثل شکل لبه هارو تا کنین و لایه ی آخر رو با کمی آب خیس کنین تا خوب به لایه ها بچسبه و لایه ها رو فیکس نگهداره
به همین ترتیب پیراشکی های بعدی رو درست کنین
وقتی همه پیراشکی ها حاضر شدن
مقدار مناسبی روغن تو تابه نچسب بریزین با حرارت ملایم اجازه بدین روغن داغ شه
وقتی روغن داغ شد اسپرینگ رول هارو چند دقیقه داخل روغن سرخ کنین که رنگشون طلایی شه و به دلخواه تزئین کنین
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مرغ شکم پر
مرغی که برای شکم پر انتخاب میکنید (یک هشتصد تا یک و نهصد )کیلوگرم باشه با پوست باشه بهتره
مواد داخل شکم رو آماده میکنیم یک عدد پیاز رو ریز خردکرده وبا کمی روغن تفت میدیم تا طلا سبک وطلای شه(سرخ نشه ) روغن زیتون یا روغن مایع نصف لیوان (من از مایع استفاده کردم ) ؛ گردو وکشمش از هرکدوم سه قاشق/ آلو چند عدد/رب انار دو قاشق من اینجا چند قاشق هم انار خشک شده زدم، زردچوبه ونمک وفلفل وکمیدارچین ؛ همه مواد رو با هم قاطی میکنیم ومخلفات رو داخل شکم مرغ میریزیم واون و با نخ وسوزن میدوزم البته هرچه دنبال سوزنگشتم پیداش نکردم از خلال دندان برای فیکسش استفاده کردم خیلی هم خوب جواب داد🤗مایعی که ازش مونده روغن وادویه با برس به مرغ میمالیم ومیزاریم یخچال یک شب بمونه؛ تا مواد به خورد مرغ بره ومرغ مزه دار شه .
صبح یک ماهی تابه نسبتا گود رو میزاریم رو گاز از همون روغن کف قابلمه که مرغ گذاشتیم توش میریزیم تو ماهی تابه ومرغ رو باهاش سرخ میکنیم سپس تو قابلمه نسوز پیاز خلال شده و هویج پاک کرده و حلقه ای برش زده رو میچینیم میتونید از قارچ وسیب زمینی هم استفاده کنید یک لیوان آب میریزیم ومرغ سرخ شده رو میزاریم رو پیاز و هویج درشو میزاریم تا آب بجوش بیاد آب که جوش اومد شعله رو کم کنید تا پیاز ومرغ آب بندازن وبا حرارت کم بپزه یکساعت که گذشت مرغ رو به آرومی برگردونید طرف دیگه گاه گاهی با ملاقه از آب مرغ بریزید رو مرغ تا مرغ خشک نشده نیم ساعت اخر هم کمی زعفران دم کرده روش بریزید تا قشنگ رنگ بگیره وروش طلای بشه اینجا باید حرارت خیلی کم باشه پیاز که داره سرخ وکاراملی میشه زود ته میگره من تا مرحله سرخ کردن پیاز وهویج پیش رفتم شما میخواید سس داشته باشد مرغ و هویج رو به آرومی خارج کرده و از آب مرغ بعنوان سس استفاده کنید میتونید به آبش هم کمی رب بزنید
عزیزان اواسط پخت من به آب مرغ کمی نمک واب لیمو اضافه کردم حتما امتحان کنید این روش عالیه زمان پخت دو الی سه ساعته
میخواید تو فر بپزید همین روشه
دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت سه الی چهار ساعت نصف لیوان آب بریزید وقتی میخواید بزارید فر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_اسفناج
بورک اسفناج یک پیش غذای سبک وخوشمزه👌🏻 عزیزان حتما باید از خمیر یوفکای مخصوص غذا استفاده کنید خمیر یوفکای مخصوص باقلوا نمیشه سوپر مارکتا دارن
پیچیدن بورک گوشت هم به همین روش مایه بورک گوشت میتونید از مایه ماکارونی همراه پنیر پیتزا استفاده کنید.
عزیزان این اندازه ها تقریبا به ذایقه خودتون کم وزیادش کنید
نصف بسته یوفکا
اسنفاج پاک کرده وشسته حدود۳۰۰ گرم
گردوی خرد شده سه الی چهار قاشق پر
پیاز داغ سه قاشق سر پر
پنیر خامه ای سه قاشق پر
سیر سه حبه
زردچوبه ،نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
روغن دو قاشق
اسفناج رو با شعله کم میزاریم بپزه من آب نریختم خودش آب انداخت شعله خیلی کم باشه میتونید ته استکان آب بریزد
آب اسفناج که کشیده شد دو قاشق روغن ریختم سیر وپیاز داغ وادویه ها وگردو رو بهش اضافه کردم وباهاش کمی تفت دادم وگاز رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه سرد که شد پنیر خامه ای رو بهش اضافه کردم وخوب مخلوط کردم
خمیر یوفکا رو باز کرده مخلوط شیر وکره ذوب شده با برس روش میمالیم زیاد خیس نشه
از مایه اسفناج طبق فیلم رو خمیر یوفکا میزاریم ورول میکنیم گاه گاهی از مخلوط شیر وکره روش میمالیم تا موقع پخت خشک نشه
بورکها رو تو سینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینم واز مخلوط رومال روش میمالیم کنجد وسیاه دانه روش میپاشیم ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا بورکها برشته بشن عزیزان زمان پخت مشخص نیست بستگی به دمای فرتون داره
مواد رومال زرده تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده کمی
کنجد وسیاه دانه( کنجد بیشتر)
عزیزان این بورک رو میتونید بدون فر هم درست کنید مثل کیک بدون فر
اگه زیرش طلای شده و روش هنوز طلای
نشده چند دقیقه گریل رو روشن رو روشن کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_خیس_شکلاتی
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱.۵ لیوان
شیر ۱.۵ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان ( دستورها اکثرا ۱.۵ لیوان هستش من یک لیوان می ریزم )
آرد سفید قنادی ۲ لیوان
پودر کاکائو ۴ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق م
وانیل ۱/۴ ق چ
جوش شیرین ۱/۴ ق چ(جاش بیکینگ پودر می تونین )
کلا مایعات این کیک زیاده و به خاطر همین جوش شیرین ریخته میشه تا بافت کیک به حالت اسفنجی در بیاد .
همه مواد در دمای محیط نیم ساعت قبل قرار بگیره .
شیر و شکر و روغن مایع و پودر کاکائو رو با هم مخلوط کردم و حدودا ۳ تا ۴ دقیقه با همزن برقی زدم تا شکر توش حل بشه . از این مواد یه لیوان برداشتم و جدا گذاشتم این همون یه لیوان سسی هست که در کلیپ می بینین رویه کیک که گرم و داغ هست ریختم .
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یه دقیقه با همزن برقی خوب زدم وانیل هم اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو الک کردم و داخل مواد ریختم و خیلی کم هم زدم . زیادی هم زدن این مرحله باعث میشه کیک پف نکنه .
حالا هر قالبی میشه ، من از ظرف سرامیکی استفاده کردم . قالب رو با #روغن_جدا_کننده (۵۰ گرم کره یا روغن جامد +۵۰ گرم روغن مایع + ۵۰ گرم ارد مخلوط و ۵ تا ۶ دقیقه با همزن برقی زده در طرف درر بسته در یخچال نگه داری بشه ) چرب کردم و مواد رو ریختم .
این مقدار مواد قالب گرد حدودا ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه و برای قالب مربع ۲۵ در ۲۵ . می تونه قالب از این هم کوچکتر باشه فقط ارتفاعش حتما بیشتر باشه . برای من الان ۲۵ در ۱۵ هستش که ارتفاعش کمی بیشتر شده .
فر رو هم که از یه ربع قبل روشن شده و در فر ۱۷۰ درجه حدودا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه . با خلال دندون چک بشه که پخته یا نه .
بعد که کیک گرم و داغ هستش برش دادم و سوراخ هایی توش ایجاد کردم و اون یه لیوان سسی که کنار گذاشته بودم رو رویه کیک ریختم . و از پودر پسته و نارگیل هم برای تزیین استفاده کردم .
کیک که خنک شد بیرون آوردم و چه بافتی و چه طعمی جاتون سبز 😊⚘
صد البته که روی گاز هم توی فر دست ساز #فر_دست_ساز می تونین درست کنین .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت
#غذای_نونی
#غذا_با_گوشت_چرخکرده
گوشت چرخکرده ۳۰۰گرم، سیب زمینی ۳عدد، تخم مرغ ۲ عدد،پیاز 1 عدد، کله نون بربری 2عدد (اندازه کف دست)، نمک، فلفل، پودر سیر،زردچوبه،پودر آویشن
🔴 سر نون بربری رو با یه لیوان اب میزاریم خیس بخوره. سیب زمینی و پیاز رو رنده و ابشون رو میگیریم
گوشت و ادویه رو اضافه میکنیم. نون بربری که داخل اب نرم شده اب اضافشو میگیریم و با تخم مرغ به مواد اضافه و خوب ورز میدیم. میزاریم یخچال استراحت کنه. از مواد کتلت داخل دست فرم میدیم و بعد داخل پودر نان یا پودر سبوس بربری میغلتونیم و سرخ میکنیم
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خورشت_آلو_قیصی
#شیرین_قاتوق
400 گرم گوشت خورشتی،آلوسیاه و برگ قیصی از هرکدام نصف لیوان، نمک زردچوبه، آبغوره، رب گوجه، زعفران
🔴آلو و برگ قیصی رو میزاریم چند دقیقه خیس بخوره بعد داخل کره تفت میدیم رب گوجه اضافه و بعد از چند دقیقه تفت خوردن زعفران را اضافه و کنار میزاریم
پیاز رو تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه میکنیم. آب جوش اضافه و میزاریم بپزه. بعد از یک ساعت و نیم آلو و برگ قیصی رو اضافه و میزاریم نیم ساعت جابیوفته. خورش رو اصلا هم نزنید چون برگ قیصی له میشه. آخر پخت آبغوره و نمک اضافه کنید
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مخملی
#موس_بادام
شیر ۱لیوان، پودر بادام ۵ ق غ، شکر ۶ق غ، پودر ژلاتین ۲/۵ ق غ، وانیل نوک ق چ، زرده تخم مرغ ۳ عدد، خامه صبحانه ۱بسته
🔴شیر و پودر بادام رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت خیلی کم میذاریم. زرده ها، وانیل و شکر رو داخل یه ظرف شیشه ای میریزیم و با همزن حدود ۵ دقیقه میزنیم تا حجیم و کرمی رنگ بشه.
پودر ژلاتین رو با نصف استکان آب ولرم حل و بنماری میکنیم. خامه صبحانه رو داخل کاسه میریزیم و بنماری میکنیم مخلوط زرده رو به قابلمه اضافه و سریع هم میزنیم...
ژلاتین و خامه بنماری شده رو هم اضافه میکنیم و باز هم میزنیم قابلمه رو از روی حرارت برمیداریم تا مواد از دما بیفته...
قالب رو چرب میکنیم و یک ربع داخل فریزر میذاریم وقتی مواد دسر خنک شد داخل قالب میریزیم و حداقل ۶ساعت داخل یخچال میذاریم بعد دسر رو داخل ظرف سرو برمیگردونیم.با پودر مخملی کاور میکنیم.دور کار رو با دستمال کاغذی تمیز میکنیم.
Join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رولت_بیسکویت_شکلات_بدون_فر
دوستداران شکلات واستون یه دستور راحت وخوشمزه دارم بدون فر با یه تابه نچسب معمولی که توی همه خونه ها هست چیزی بین کیک وبیسکویت بشما میده خوشمزه وعالی👌
مواد لازم
تخم مرغ دوعدد
شکر نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
ارد نصف لیوان
بیکینک پودریک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
تخم مرغ ووانیل وشکر را بزنید تا حجمش دوبرابر وکرم مانند بشه ارد الک شده وبیکینک پودر را اضافه ومخلوط کنید تابه با سایز متوسط حتما نچسب باشه را با روغن جامد چرب کنید مایع رولت راتوی تابه بریزید وسطحش را صاف ویکدست کنید روی گاز شعله پخش کن بذارید با حرارت ملایم وسر تابه را بذارید تا رولت خودش را بگیره بعد ربع ساعت با خلال چوبی چک کنید عین پخت کیک اگر چیزی بهش نچسبید اماده است تا برگردونید نباید زیاد زیرش برشته بشه کمی طلایی بشه کافیه ارام به کمک دوتا کفگیر برگردونبد وطرف دیگه رولت فقط دودقیقه کافیه در حدی که از خامی دربیاد نباید طلایی بشه وگرنه خیلی خشک می شه سریع با پارچه یا حوله تمیزی رول کنید وبذاربد تا خنک بشه بعد باز کنید وروی سطح رولت شکلات بمالید هر نوع کرم وشکلاتی که دوست دارید میتونید استفاده کتبد حتی خامه هم می شه وسریع رول کتید ومجددا یک ساعت بذارید بخچال تا شکلات سفت بشه بعد روی سطح رولت پودر کاکائو یا پودر قند الک کنید یا شکلات بریزید یا خامه کشی کنید دستتون همه جوره بازه وبه ابعاد دلخواه برش بزنید ودر ظرف در دار نگهداری کنید اگر خامه نزدین نیاز به یخچال نداره بافتی بین کیک وبیسکویت داره حتما خوشتون میاد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کوکو_پیازچه👩🍳
مواد لازم
🥗پیازچه 200 گرم
🌶️تخم مرغ 2 عدد
🥗آرد سفید 1 ق غ
🌶️نمک، فلفل سیاه و زردچوبه
مواد لازم سس
🥗ماست 150 گرم
🌶️گشنیز 50 گرم
🥗سير 2 حبه
🌶️پاپریکا، نمک،فلفل قرمز
🌼👉
🌼👉
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛