#پاناکوتا_سوپرایز
عزیزان خودتون اندازه قالبتونو میدونید اندازه ها رو یا دوبرابر کنید یا نصف کنید وقتی میخواید دوبرابر یا نصف کنید باید کل مواد داشته شده باشه
یک بسته پودر ژله قرمز رنگ(انار یا توت فرنگی )
رو با یک ونیم لیوان آب جوش حل کنید وخوب بزنید تا روان ویکدست بشه تو ظرف پیرکس یا قالب نایلون فریزیر بندازید وژله رو توش بریزید وبزارید یخچال تا ببنده
قالب رو با چند قطره روغن چرب کرده وبزارید فریزیر
من این مواد رو دوبرابر گردم
شیر دو لیوان ونیم ☜نصف لیوان شکر☜یک ونیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ☜نصف لیوان آب ☜نصف بسته خامه صبحانه(پاکت صورتی)☜یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
پودر ژلاتین رو روی نصف لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شه سپس به صورت بن ماری(بخار کتری) روان میکنیم
خامه رو تو کاسه قابلمه می ریزیم وبا همزن میزنیم تا کمی باز شه سپس دونه دونه مواد رو بهش اضافه میکنم ومیزاریم رو گاز با شعله متوسط ومرتب میزنیم حدود ده دقیقه پودر ژلاتین که روان شده بهش اضافه میکنیم وقتی به نقطه جوش رسید گاز رو خاموش کنید نباید جوش بزنه تست کنید آگه شیرینیش کم بود شکر رو اضافه کنید به نظر من شیرینیش کافیه
وبزارید خنک خنک شه
قالب رو از فریزیر بیرون بیارید به اندازه سه سانت پاناکوتا بریزید وبزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس با قاشق از وسطش کمی برمیدارید تا گود بشه نباید قاشق به ته قالب بخوره اینکار برای اینه وژله قالب رو پاناکوتا تکون نخوره ژله های قرمز رنگ که قالب زدیم میچینم رو پاناکوتا وبا ملاقه دقیقه پاناکوتا روش میریزیم ومیزاریم یخچال ۱۲ تا ۲۴
بعد از این مدت باکارد نوک تیز کناره ها رو از قالب جدا کرده وبرمیگردونیم رو شینی مورد نظر
عزیزان خامه صبحانه دوست ندارید خامه قنادی بزنید منتهی شکر کمتر بزنید چون خامه قنادی شیرینه
ژله رو با قالب قلب بزرگ قالب بزنید
عزیزان به جای پاناکوتا میتونید از ژله بستنی استفاده کنید ولی به این خوشمزگی نمیشه پاناکوتا بافتی نرم ولطیف داره ولی ژله بستنی کمی منسجم تره در آوردن ژله یا پاناکوتا خیلی راحته بشرطی عجله نداشته باشید وکمی صبر و حوصله میخواد☺
بهترین قالب برای ژله یا پاناکوتا ویا هر دسری که بخواید قالبی دربیارید قالب پلاستیکی یا آلومینیومی هست راحت وبدون دردسر بر میگرده من قالب سیلیکونی زیاد پسند نمیکنم
قالب آلومینیوم ویا تفلون احتیاج به آب گرم وسشوار نداره با روغن مایع خیلی کم چرب کنید وفریزیر بزارید به راحتی از قالب جدا میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمش و گردو
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱۲۰ میلی (حدودا نصف لیوان)
شیر ۲۰۰ میلی (حدودا یه لیوان)
شکر ۲۰۰ گرم (حدودا یه لیوان)
آرد سفید ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان)
بیکینگ پودر ۶ گرم (حدودا ۱ ق م)
وانیل نوک قاشق
کشمش پلویی و گردو به میزان دلخواه .
همه مواد به دمای محیط برسه . تخم مرغ و شکرو وانیل دو با همزن ۵ دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ بشه . بعد روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر رو اضافه کردم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک یا قاشق هم زدم .
کشمش رو شستم و گذاشتم کاملا خشک بشه و با خیلی کم آرد مخلوط کردم . گردو رو هم با کمی آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم خیلی کم هم زدم ( مخلوط کردن با آرد و همچنین خیلی کم هم زدن دلیل بر این هست که گردو و کسمش ته نشین نشه)
داخل تابه دو طرفه دو تا کاغذ روغنی انداختم یه کوچولو هم چرب کردم .(واشر نارنجی تابه رو در بیارین) روی حرارت با شعله کم همراه با شعله پخش کن قرار دادم تا یه ربع گرم بشه مثل فر . بعد از مایه کیک ریختم و در تابه رو بستم . حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تایم پخت هست ولی با خلال دندون چک کنید حتما .
بعد برگردوندم تا روی هم تغییر رنگ بده .
بعد از پخت و کاغذ رو کندم و روش هم کمی پودرقند الک کردم و برش دادم .
اگر با فر بخواین بپزین: دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ولی باز هم چون دمای فر ها فرق داره حتما خودتون چک کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلاب_ساندویچ
ببخشید اگر دستور را دیر فرستادم کاری واسم پیش اومد و نرسیدم واما
دستور....... اول اینکه نون تست تازه باشه تا موقع برش خرده نشه شما دوکار می تونید انجام بدید نان را با کره یا روغن زیتون رومال کنید وتوی تابه یا فر کمی تست کنید یا کلا چرب نکنید وتوی تستر بزارید کمی برشته بشه که خیلی عالی می شه مخصوصا اگر چربش کنید ولی روش متداول توی ایران اینه که نون را همینطوری بدون تست کردن درست می کنن کاری که منم انجام دادم وبازم بسیار عالی می شه این از نان
سس..... خیار شور ریز خرد شده با تخم مرغ ابپز وسس خردل وسس مایونز وفلفل را مخلوط کنید
ادامه کار...... یه لایه نان کمی سس مایونز بعد کاهو وبعد گوجه وبعد ژامبون هر طعمی که دوست دارید بعد پنیر ورقه ای با هر طعمی ومجددا نان وبعد سسی که از خیار شور درست کردیم وباز نان تست وبا خلال طبق فیلم محکم کنید و برش بژنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
سینه مرغ 1 عددسیب زمینی متوسط 3 عدد تخم مرغ 2 عددپیاز متوسط 2 عدد زعفران سائیده 1/2 قاشق چایخوری پودر سوخاری 1 فنجان زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز و نمک 1عدد پیاز را خرد کنید و در قابلمه ای بریزید. سینه مرغ را درون قابلمه قرار دهید و با یک لیوان آب، کمی نمک و نصف زعفران حل شده در آب جوش آن را روی حرارت ملایم بپزید تا آب آن کشیده شودسیب زمینی ها را در یک قابلمه دیگر آبپز کنید و وقتی پخت، آنها را گرم گرم رنده کنید. در این مرحله مرغ را خیلی ریز ریش ریش و یا چرخ کنید. مرغ و سیب زمینی را باهم مخلوط کنید وپیاز را روی آن رنده کنید. تخم مرغ ها، زعفران، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز اضافه کنیدو مواد کتلت را هم بزنیدکمی پودر سوخاری دریک بشقاب بریزید و از مایه کتلت برداشته ودردستانتان به آن شکل بدهید.کتلت را درون پودر سوخاری بغلطانید و سپس آنها را در روغن سرخ کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#املت جعفری 🍳 😋
🛑اول با سه تا تخم مرغ، یه تخم مرغ همزده درست می کنیم و بهش کمی جعفری ساطوری میزنیم.
بعد دو تا نون لواش رو هم اندازه ی هم میبریم و همینجوری که توی فیلم میبینین، یه تابه ی بزرگ رو روی گاز می ذاریم. یه نون لواش، کمی موزارلا (من از نوع کم چرب استفاده کردم) کمی جعفری خرد شده، تخم مرغ هم زده، مجدد پنیر و جعفری میریزیم و تکه ی دومنون رو روش میذاریم و با کف دست خوب فشار میدیم تا تکه ها بهم بچسبن.
دو تا سه دقیقه بعد، نون رو برمیگردونیم تا اون طرف هم برشته بشه.
🔴 اگر امکانش براتون هست همون لحظه فلفل سیاه رو آسیاب کنین. فرقش مثل زمین و آسمونه.اگر هم فلفل ساب دارین که چه بهتر.
🔴 زرده رو توی آخرین مرحله با سفیده هم بزنین و کم تر از بیست ثانیه بعد از روی حرارت برش دارین. طعم تخم مرغ همزده اتون به مراتب دلچسب تر خواهد بود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#چیپس
من سیب زمینی ها رو پوست کندم .با هر وسیله ای که بشه حالا من رنده آلمانی استفاده کردم اما پوست کن خیلی بهتره نازکتر میشه . سیب زمینی ها رو نازک ورقه ای کردم . با چاقو هم میشه فقط باید نازک برش بدین کلفت که بشه چیپستون نرم میشه .
بعد داخل ظرفی آب و یخ ریختم و کمی نمک و یه مقدار سرکه خواستم چیپسم سرکه ای بشه سرکه سفید ریختم میشه سرکه قرمز هم ریخت . نخواستین هم می تونین نریزین . مقدارش هم بستگی به خودتون داره . (میشه ۱ ق چ بیکینگ پودر هم ریخت)
برای این سیب زمینی ها توی آب میزاریم تا نشاسته اش بره و بهم نچسبه موقع سرخ کردن .
بعد از یکی دو ساعت آبکش کردم و سیب زمینی ها رو توی یه پارچه تمیز پهن کردم و خشک کردم و توی یه ظرف کوچیک کمی روغن ریختم و کم کم سیب زمینی ها رو با حرارت ملایم سرخ کردم و بعد روی دستمال روغن گیر گذاشتم تا روغنش بره .
من کمی نمک داخل روغن هم ریختم و بعد از سرخ شدن کمی هم فلفل ریختم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب مرغ
۱-مرغ ۱ کیلو
۲-پیاز ۲ عدد
۳-سیر ۳ حبه
۴-فلفل دلمه ای ۱٫۴ عدد
۵-نان باگت ۱ عدد
۶-شیر ۱٫۲ پ
۷-زعفران ۲ ق.غ
۸-کره ۵۰ گرم
۹-نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز به میزان لازم
نکات:
ترکیب شیر و نون باگت بافت کباب رو فوق العاده نرم میکنه، مایه کباب اگه شل شد میتونید ۱ تا ۲ قاشق آرد اضافه کنید.
مثل من میتونید مواد رو در غذا ساز مخلوط کنید و اگه غذاساز نداشتید مرغ رو چرخ کنید و حتما مواد رو خوب ورز بدین که مواد به خوبی با هم مخلوط بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_نخودچی
دوستان با این دستور یه شیرینی خوشمزه وترد خواهید داشت لطفا سعی کنید حتما از ترازو استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید یه ترازو جزئ اصلی واسه شیرینی پزی است من با لیوان هم اندازه زدم ولی بازم به گرم وزن کتید خیلی بهتره
نیم کیلو یا 500گرم ارد نخود چی یا پنج لیوان دسته دار فرانسوی را الک کنید سه قاشق ارد سفید یا گندم را هم الک کنید وبعد سه قاشق پر از ارد نخود کم کنید بجاش ارد را جایگزین کردیم بعد 175گرم پودر قند یا یک لیوان یه بند انگشت سرخالی جایگزین نداره را هم الک کنید ویک قاشق چایخوری پودر هل را هم اضافه وهمه مواد را با هم مخلوط کنید .
175گرم روغن جامد یا یک لیوان روغن را روی حرارت فقط در حد اب شدن گرم کتید جوش نیاد وبعد بذارید سرد بشه واونوقت اندازه بزنید (عکس روغن را میزارم کانال ) وبا مواد خشک مخلوط کنید تا انسجامش مثل خمیر بشه اگر خیلی خشک بود کم کم روغن واگر نرم بود کمی ارد اضافه کنید تا خمیری مثل فیلم بشه . خمیر نیاز به استراحت نداره
خمیر را دوقسمت کرده بین دوتا کیسه فریزر به قطر یک ونیم باز کرده وقالبتون را توی ارد بزنید تا نچسبه وخمیر را قالب بزنید (عکس قالب را میزارم کانال) توی ظرف یا سینی را کاغذ روغنی بیندازید شیرینی راتوی ظرف بچینید ودر صورت تمایل یا رومال زعفران کنید وپودر پسته بپاشید یا خلال جوبی را توی زعفران بزنید وحفره ای توی شیرینی ایجاد کنید ودر قابلمه ای که شعله پخش کن گذاشتیم با یه پایه فلزی از نیم ساعت قبل گرم شده میزاریم دم کنی هم نمی خواد بمدت تقریبی بیست دقیقه تا نیم ساعت با حرارت ملایم تا وقتیکه زیر شیرینی طلایی بشه وتا داغ است اصلا دست نزنید وقتی کاملا سرد شد راحت جدا می شه وهیچ مشکلی نداره رسپی از خانم طوروسیان است
بدون نقص وبسیار عااالی
نکته.... اگر خواستید توی فر درست کنید با حرارت170درجه بمدت تقریبی 15تا 20 دقیقه البته دمای فرها متفاوت است بعر از این زمان حتما چک کنید زیر شیرینی طلایی بشه کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر لیوانی توتفرنگی🍓🍧
لیوان استفاده شده 200 میلی معادل چهار پنجم پیمانه قنادی یا لیوان دسته دار فرانسوی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
2 قاشقغذاخوری سرپر آرد(30 گرم)
2 قاشقغذاخوری سرپر نشاسته ذرت(35 گرم)
1 لیوان شکر
1 عدد زرده تخممرغ
1 پاکت خامه مایع (یا خامه صبحانه)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی نصف قاشق چای خوری)
2 پاکت بیسکوییت آسیاب شده و پودر شده(در فیلم بیسکویبت لوتوس استفاده شده ، بیسکوییت پتی بور یا هر بیسکوییت دیگه هم میشه استفاده کرد)
برای سس توتفرنگی:
300 گرم توتفرنگی فریز شده(2 الی 2 و نیم لیوان)
نصف استکان آب(یک چهارم پیمانه)
3 قاشقغذاخوری شکر
2_1 قطره آب لیمو
1 قاشقمرباخوری سر پر نشاسته + 3 قاشقغذاخوری آب برای حل کردن آن
مواد دیگر:
توتفرنگی
نکته: کسانیکه نمیخواهند از خامه استفاده کنند وقتی محلبی ولرم شد میتوانید 1 پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید.(75 گرم ، همان پودر خامه است) اگر قوام آن زیاد غلیظ بود شیر سرد اضافه کنید. به این شکل خیلی خوب میشود.
طرز تهیه:
آرد، نشاسته، شکر و زرده تخممرغ را داخل قابلمه مناسبی بریزید، شیر را هم کمکم بریزید همزمان با همزن دستی هم بزنید اگر به اینصورت عمل کنید به هیچ وجه گلوله نمیبندد.
روی اجاق بذارید و تا وقتی به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید. وقتی جوشید، وانیل را اضافه کنید و 2 دقیقه با حرارت متوسط هم زده بپزید.
محلبی پخته شده را کنار بذارید تا خنک شود. هرازگاهی هم بزنید تا روی آن پوسته نبندد.
وقتی محلبی ولرم شد 2 دقیقه با همزنبرقی هم بزنید. 1 پاکت خامه صبحانه را داخل محلبی بریزید، با همزنبرقی 5 دقیقه به هم زدن ادامه دهید.
برای سس توتفرنگی، توتفرنگیهای یخ زده را به شکل مکعبی خرد کنید. سپس داخل قابلمه بریزید شکر و آب را اضافه کنید. حرارت اجاق را کم کنید منتظر شوید یخ توتفرنگیها باز شود.
داخل ظرف دیگری نشاسته و آب را مخلوط کنید. ترکیب نشاسته را به آرامی داخل توتفرنگیهایی که یخشان باز شده بریزید از طرفی هم بزنید. سس توتفرنگی را با دقت بدون اینکه توتفرنگیها له شوند با هم زدن بپزید.
کف لیوانهای سرو 1ونیم قاشقغذاخوری بیسکوییت بریزید. محلبی را تا نصف لیوانها بریزید. روی آن سس توتفرنگی را ریخته بقیه محلبی را هم روی آن بریزید، روی آن پودر بیسکوییت اضافه کرده و با توتفرنگی تزئین کنید😍🍓
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اوتورتما سیب زمینی
.
مواد لازم:
4 عدد سیب زمینی
250 گرم گوشت چرخکرده گوساله
250 گرم قارچ
1 پیاز 2 حبه سیر
2 عدد فلفل سبز 2 گوجه فرنگی رنده شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
4 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز آسیاب شده
1 قاشق چایخوری پول بیبر یا پاپریکا
نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه
پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را پوست گرفته، به صورت ورقه ای نازک برش بزنید و به مدت 15 دقیقه در آب سرد بگذارید،سپس آبکش کرده و کامل خشک کنید کمی روغن ، فلفل سیاه و نمک به سیب زمینی ها بزنید، و آن ها را کف ظرف بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 15_20 دقیقه قرار دهید،در این فاصله 4 قاشق غذاخوری روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز خرد شده،سیر و فلفل سبز را اضافه کرده و به مدت 1-2 دقیقه تفت دهید بعد گوشت چرخکرده اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد سپس قارچ را اضافه کرده و 5-6 دقیقه تفت دهید،وقتی قارچ پخته شد ، رب گوجه فرنگی را بریزید و به مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید، در آخر ، گوجه فرنگی رنده شده ، نمک و ادویه ها را اضافه کنید و پس از 2 دقیقه پخت،آن را از روی اجاق گاز بردارید و روی سیب زمینی های نرم شده که از فر خارج کردید بریزید و با قاشق سطح مواد گوشتی را صاف کنید و لایه آخر پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده را بپاشید و دوباره ظرف را در فر 175 درجه ،تا زمانیکه پنیرذوب شود و روی آن برشته، طلایی شود،قرار دهید،از فر خارج کرده و بعد از 15 دقیقه استراحت برش زده و سرو کنید،نوش جان🤗
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اوتورتما_سیب_زمینی😍
خیلییییی خوشمزستتتت حتما امتحان کنید
🍟 🍟
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بورک_نان_لواش
بورك يك غذا يا پيش غذاي معروف تركيه اي هستش كه معمولا با خمير يوفكا با پركردن گوشت وسبزيجات ويا حتي پنير درست ميشه ،تنوع خيلي بالايي داره ولي من تواين ترجمه بورك رو با نون لواش رو براتون مي زارم كه اگر يوفكا هم نداشتين بتونين اين خوشمزه رو درست كنيد
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
براي سس
نصف شيشه سودا ياهمون آب گازدار
نصف ليوان روغن مايع
يك عدد تخم مرغ
يك قاشق غذا خوري پر ماست چيكده
همه اين مواد روباهم تركيب كنيد ونون لواش هارو كاملا بهش آغشته كنيد براي مواد داخلي هم سيب زميني آبپز شده ،ماست چكيده،فلفل قرمز ونمك رو باهم مخلوط كنيدومثل تصوير داخل نون با مقداري پنير پيتزا رول كنيد وبعد زرده تخم مرغ رو رومال كنيد ودردماي180درجه تا طلايي شدنش بپزید
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت گلدانهای آویز با بطریهای پلاستیکی 😊
داخل گلدون بنفش آب ریخته شده و پتوس گذاشته شده و داخل گلدون قرمز خاک ریخته و برگ بیدی کاشته شده 😊
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_پرتقالی 🥧 😋
🔸مواد لازم🔻🍊
▪️تخم مرغ ۲ عدد
▪️آرد ۸ ق غ
▪️روغن ۸ ق غ
▪️شکر ۶ ق غ
▪️آب پرتغال ۶ ق غ
▪️بکینگ پودر ۱ ق چ
▪️رنده پوست پرتغال ۱ ق م
🔸طرز تهیه🔻🥧
🔸تخم مرغ ها رو با شکر بمدت ۱۰ دقیقه با همزن برقی مخلوط کرده و بعد رنده پوست پرتغال و آب پرتغال و روغن رو اضافه کرده و از این به بعد با لیسک بقیه مواد رو مخلوط میکنیم. وقتی مواد خوب مخلوط شدند آرد رو با بکینگ پودر الک کرده و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب ریخته و داخل فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه و با درجه حرارت ۱۸۰ می گذاریم.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دسر_موز_و_بیسکوییت ⛱
🔴مواد لازم🔻🥛
▫️شیر:1لیوان
▫️پودر کاسترد:1قاشق غذاخوری سر پر
▫️شکر:2قاشق غذاخوری
▫️گلاب :1قاشق غذاخوری
▫️بیسکوییت پتی بور:1بسته
▫️گردو:3تا4عدد
▫️موز:1عدد بزرگ
▫️زعفرون آب شده:1قاشق غذاخوری(میتونید نریزید)
▫️خامه صبحانه:1قاشق غذاخوری
🔴طرز تهیه🔻🍨
🔸ابتدا شیر,پودر کاسترد,زعفرون,شکر و گلاب رو با هم خوب مخلوط کرده و روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و بعد خامه صبحانه رو اضافه میکنیم (خامه هم اختیاریه میتونید نریزید)و بعد از روی حرارت بر میداریم.بیسکوییت ها رو کمی خرد میکنیم و موز رو حلقه ایی خرد میکنیم,گردو رو هم کمی خرد میکنیم بعد از دسر کاسترد کمی ته لیوانها میریزیم و بعد بیسکوییت خرد شده و بعد کمی گردو و موز و و دوباره دسر کاسترد روش اضافه میکنیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
🔸برای تزیین هم مقدار شکلات آب شده و پودر پسته ریختم ،بعد چند ساعت داخل یخچال قرار میدهیم و بعدش آماده سرو میشه.
♦️این مقدار اندازه این سه تا لیوان کوچیک شد،البته مقداری بیسکوییت اضافه موند
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨🍳 #مافین_ماکارونی 👩🏻🍳
۱ بسته پاستای رشتهای
۱/۳ پیمانه روغن زیتون
۱+۱ پیمانه پنیر پارمزان
۱ پیمانه سس کچاپ یا سالسا
۲۰۰ گرم گوشت چرخشده
۱ عدد پیاز
۱ ق.چ. نمک
۱/۲ ق.چ. فلفل سیاه
۱,۵ ق.چ. زردچوبه
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛